Οι θεωρητικοί συνωμοσίας είχαν δίκιο. ΕΙΝΑΙ «Πυροβολισμός δηλητηρίου-θανάτου»

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας είχαν δίκιο. ΕΙΝΑΙ «Πυροβολισμός δηλητηρίου-θανάτου»

17 Σεπτεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Οι θεωρητικοί συνωμοσίας είχαν δίκιο. ΕΙΝΑΙ «Πυροβολισμός δηλητηρίου-θανάτου»

 

ΛΟΙΠΟΝ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 3!

Είναι ένα κρυφό όπλο σε ένα εντελώς νέο είδος πολέμου.

Ένας πόλεμος που στοχεύει στην αναδιάρθρωση της παγκόσμιας τάξης και στη θέσπιση απόλυτου κοινωνικού ελέγχου.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί στόχοι.

Δεν έχει καμία σχέση με πανδημίες ή ιογενή μόλυνση.

Πρόκειται για την εξουσία και την πολιτική.

Αυτό είναι όλο.

 

 

 

 

 

Συνεχείς οι αποδείξεις για το σκηνικό του τρόμου που έστησαν οι ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ενάντια της ανθρωπότητας.

Ένας αόρατος Παγκόσμιος Πόλεμος, που πλέον γίνεται ορατός στον τρόπο που διεξάγεται.

Κι όμως υπάρχουν ακόμα  πολλοί που τρέχουν και εμβολιάζονται, όπως και πολλοί που εμβολιάζουν τα παιδια τους.

Παράνοια, ή κάτι άλλο χειρότερο, πίσω από την υποταγή των ανθρώπων;

Σαν να έχει απλωθεί πάνω  από τη γη ένα ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΝΕΦΟ και να επηρεάζει τους ανθρώπους και τους οδηγεί στο εμβόλιο του θανάτου, παρά το γεγονός πως έχουν δει την δημοσιότητα αμέτρητα στοιχεία που συνηγορούν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας είχαν δίκιο. ΕΙΝΑΙ «Πυροβολισμός δηλητηρίου-θανάτου»

«Θα κάνω ακόμη ένα μυαλό μαζί σας: Εάν όλοι στον πλανήτη επρόκειτο να κολλήσουν τον Covid και να  μην θεραπεύσω, το πρόβλημα θνησιμότητας παγκοσμίως θα είναι μικρότερο από μισό το εκατό.

Δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο, γιατί 35 άτομα άνθρωποι θα πέθαιναν.

Ωστόσο, αν ακολουθήσουμε τη συμβουλή ορισμένων από τους παγκόσμιους ηγέτες-όπως ο Μπιλ Γκέιτς που είπε πέρυσι ότι “7 δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν” -τότε το γεγονός θανάτων θα είναι πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι!

ΛΟΙΠΟΝ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 3!

Βλέπουμε ένα επίπεδο κακοήθειας που δεν έχουμε δει στην ιστορία της ανθρωπότητας! »Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο, Συγγραφέας του Πρωτοκόλλου« Έγκαιρη Θεραπεία »του Zelenko που έλαβε χιλιάδες ασθενείς με Covid-19. ( «Zelenko dibistanes the Rabbinic Court» , Rumble, έναρξη στις 11:45 λεπτά)

Γνώριζαν οι ρυθμιστικές αρχές του FDA ότι όλα τα προηγούμενα εμβόλια για τον κορωνοϊό είχαν αποτύχει σε δοκιμές σε ζώα και ότι τα εμβολιασμένα ζώα ή αρρώστησαν βαριά είτε πέθαναν?

Ναι το έκαναν.

Γνώριζαν ότι τα προηγούμενα εμβόλια για τον κορωνοϊό είχαν την τάση να «ενισχύουν τη μόλυνση» και να «κάνουν την ασθένεια χειρότερη»;

Ναί.

Γνώριζε ο Δρ Anthony Fauci ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είχαν επανειλημμένα αποστήματα και αυξήθηκαν τη σοβαρότητα της λοίμωξης;

Ναι το έκανε. (Δείτε εδώ: Fauci στο ADE )

Πραγματοποιήθηκαν οι φαρμακευτικές δοκιμές σε ζώα πριν από την έγκριση του FDA που θα έπειθαν ένα λογικό άτομο ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους.

Όχι, δεν το έκαναν.

Ολοκλήρωσαν μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές για να διαπιστώσουν εάν τα εμβόλια ήταν ασφαλή?

Όχι, δεν υπήρχαν μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές.

Πραγματοποίησαν μελέτες βιοκατανομής που έδειξαν πού πηγαίνει η ουσία της ένεσης στο σώμα;

Το έκαναν, αλλά τα δεδομένα δεν έγιναν διαθέσιμα στο κοινό.

Το περιεχόμενο του εμβολίου συγκεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε διάφορα όργανα και στην επένδυση του αγγειακού συστήματος.

Ναι το κάνουν.

Συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες ουσίας στις ωοθήκες;

Ναί.

Αυτό θα επηρεάσει τη γυναικεία γονιμότητα και την ικανότητα μιας γυναίκας να φέρει με ασφάλεια ένα μωρό;

Οι φαρμακευτικές εταιρείες το ερευνούν αυτήν τη στιγμή. Τα αποτελέσματα είναι άγνωστα.

Μήπως το εμβόλιο εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και συλλέγεται στην επένδυση των αιμοφόρων αγγείων αναγκάζοντας τα κύτταρα να παράγουν την πρωτεΐνη αιχμής;

Ναί.

Είναι η πρωτεΐνη αιχμής ένα «βιολογικά ενεργό» παθογόνο;

Είναι.

Η πρωτεΐνη αιχμής προκαλεί θρόμβους αίματος και διαρροή αιμοφόρων αγγείων σε μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που εμβολιάζονται;

Το κάνει, αν και οι θρόμβοι αίματος είναι ως επί το πλείστον μικροσκοπικοί και εμφανίζονται στα τριχοειδή αγγεία. Μόνο ένα μικρότερο ποσοστό των εμβολιασμένων πάσχουν από εγκεφαλικό ή πάσχουν από καρδιακή ανακοπή.

Πρέπει να ενημερωθούν οι άνθρωποι για αυτά τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα πριν συμφωνήσουν να εμβολιαστούν; (“Εν επιγνώσει συναίνεση”)

Ναί.

Γνώριζε ο FDA ότι η Pfizer «εντόπισε ενισχυμένη ασθένεια που σχετίζεται με το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο, ως σημαντικό δυνητικό κίνδυνο»;

Ναι, το έκαναν, αλλά δεν ζήτησαν από την Pfizer να διορθώσω το πρόβλημα. Ιδού περισσότερα:

«Ο FDA σημείωσε ότι η Pfizer,« εντόπισε ενισχυμένη ασθένεια που σχετίζεται με το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο, ως σημαντικό δυνητικό κίνδυνο » .

Ο ΕΜΑ αναγνώρισε ομοίως ότι «η ενισχυμένη αναπνευστική ασθένεια που σχετίζεται με το εμβόλιο» ήταν «ένας σημαντικός δυνητικός κίνδυνος… που μπορεί να αφορά τον εμβολιασμό για τον COVID-19».

Το γιατί καμία από τις ρυθμιστικές αρχές δεν προσπάθησε να αποκλείσει τέτοιους κινδύνους πριν από την έγκριση έκτακτης χρήσης είναι μια ανοιχτή ερώτηση που όλοι οι γιατροί και οι ασθενείς δικαιούνται να θέσουν.

Γιατί οι ιατρικές ρυθμιστικές αρχές απέτυχαν να διερευνήσουν το εύρημα ότι τα μεγάλα σωματικά εμβόλια διασφαλίζουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και των κινδύνων που πήραν του αίματος και των διαγγελιών αγγείων είναι ακόμη ένα νέο ερώτημα και πάλι ». («Ανοιχτή Επιστολή στον EMA και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» , Γιατροί για την Ηθική του Covid)

Μήπως οι φαρμακευτικές εταιρείες εμβολιάστηκαν τα άτομα στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου μετά τις κλινικές δοκιμές προκειμένου να αποκρύψουν τη διαφορά στα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα υγείας μεταξύ των δύο ομάδων ·

Αυτό είναι το συμπέρασμα που θα έβγαζε ένας λογικός άνθρωπος.

Λοιπόν, πυροβόλησαν τις δίκες;

Ναί.

Μήπως ο FDA απομάκρυνε σε μεγάλο βαθμό τα ρυθμιστικά του καθήκοντα και εγκατέλειψε τα κανονικά πρότυπα και πρωτόκολλά του επειδή

α– wantedθελε να βάλει γρήγορα τα εμβόλια Covid σε υπηρεσία όσο το δυνατόν γρηγορότερα;

β– Γνώριζε ότι το εμβόλιο Covid-19 δεν θα πληρούσε ποτέ μακροπρόθεσμα πρότυπα ασφάλειας;

Δεν γνωρίζουμε ακόμη, αλλά η έκθεση για τις ανεπιθύμητες ενέργειες υποδηλώνει έντονα ότι το εμβόλιο Covid-19 είναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο στην ιστορία.

Ο FDA σπεύδει στους “ενισχυτές” χωρίς κατάλληλες δοκιμές;

Ναι είναι. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το τελευταίο του συγγραφέα Alex Berenson στο Substack:

“Η Pfizer ουσιαστικά δεν μπήκε στον κόπο να δοκιμάσει το ενισχυτή ΚΑΘΟΛΟΥ σε άτομα που βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο πραγματοποιήθηκε μια μοναδική δοκιμή” Φάσης 1 “που κάλυψε 12 άτομα άνω των 65 ετών. Η κύρια ενισχυτική δοκιμή Φάσης 2/3 (προσέξτε τις προσπάθειες για την κάλυψη πολλαπλών «Φάσεις» της έρευνας για ναρκωτικά ταυτόχρονα, οι πόλεις άσχημα το κάνεις άσχημα) δεν περιελάμβανε κανέναν άνω των 55 ετών.

Κανένας.

Όπως σε ΚΑΝΕΝΑ. » («Πλάκα μου κάνεις, Pfizer, τόμος 1 gazillion» , Alex Berenson, Substack)

Έχουν τροποποιηθεί ή βελτιωθεί οι ενισχυτές για να ανταποκριθούν στις αλλαγές στην παραλλαγή Delta;

Οχι.

Υπάρχει κάποιος πρόσθετος κίνδυνος για τη λήψη αναμνηστικών μέτρων μετά τη λήψη δύο πειραματικών εμβολίων με βάση το γονίδιο σε λιγότερο από ένα χρόνο;

Σημαντικός κίνδυνος.

Ακολουθούν περισσότερα από τους Γιατρούς για την Ηθική του Covid:

«Δεδομένου ότι οι ενισχυτικές λήψεις ενισχύουν επανειλημμένα την ανοσοαπόκριση στην πρωτεΐνη ακίδα, θα ενισχύσουν προοδευτικά την ανοσολογική επίθεση στον εαυτό, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της βλάβης που προκαλείται από το συμπλήρωμα στα τοιχώματα των αγγείων.

Κλινικά, όσο μεγαλύτερη είναι η διαρροή και η πήξη του αγγείου που συμβαίνει στη συνέχεια, τόσο πιο πιθανό είναι τα όργανα που τροφοδοτούνται από την προσβεβλημένη ροή αίματος να υποστούν βλάβη.

Από εγκεφαλικό επεισόδιο έως καρδιακή προσφορά έως θρόμβωση φλεβών του εγκεφάλου, τα συμπτώματα μπορούν να κυματιστούν από θάνατο έως πονοκεφάλους, ναυτία και έμετο, που συνοδεύονται από έντονα ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε εμβόλια COVID-19.

Εκτός από τη βλάβη από διαρροή και πήγε μόνο, είναι επιπλέον πιθανό ότι το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να διαρρεύσει στα γύρω όργανα και ιστούς .

Εάν συμβεί αυτό, τα κύτταρα αυτών των οργάνων θα αρχίσουν να παράγουν πρωτεΐνη αιχμής και θα δέχονται επίθεση με τον ίδιο τρόπο όπως τα τοιχώματα των αγγείων.

Μπορεί να αναμένεται βλάβη σε μεγάλα όργανα όπως οι πνεύμονες, οι ωοθήκες, ο πλακούντας και η καρδιά, με αυξανόμενη σοβαρότητα και συχνότητα καθώς γίνονται αναμνηστικές λήψεις ». («Ανοιχτή Επιστολή στον EMA και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο », Γιατροί για την Ηθική του Covid)

Οπότε, είναι το double-whammy. Από τη μία πλευρά, το αναμνηστικό θα λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό όπως το αρχικό εμβόλιο, διεισδύοντας στα κύτταρα και αναγκάζοντάς τα να παράγουν ακίδα πρωτεΐνης, η οποία, με τη σειρά της, δημιουργεί θρόμβους αίματος και διαρρέοντα αιμοφόρα αγγεία.

Και, από την άλλη, οι νεοπαραγόμενες πρωτεΐνες S πυροδοτούν μια επιζήμια ανοσοαπόκριση κατά την οποία το σύστημα συμπληρώματος επιτίθεται και καταστρέφει τα κύτταρα που βρίσκονται στο εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων. Κάθε πρόσθετος ενισχυτής θα εντείνει αυτή τη διαδικασία εξασθενώντας το αγγειακό σύστημα και αυξάνοντας την πήξη.

Εάν οι γιατροί έχουν δίκιο στην ανάλυσή τους, τότε θα μπορούσαμε να δούμε μια απότομη αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες στις χώρες με βαριά εμβολιασμένα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Οι καρδιακές συλλήψεις ήδη αυξάνονται.

Εδώ είναι μια άλλη ερώτηση που αξίζει να συζητηθεί: Υπήρξε λόγος για τις ρυθμιστικές αρχές του FDA να πιστεύει ότι αυτά τα προβλήματα δεν θα προκύψουν μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολίου;

Όχι. Δεν θα έπρεπε να γνωρίζω ότι θα υπήρχαν προβλήματα μόλις είδα ότι το εμβόλιο δεν έμεινε στον ώμο όπως έπρεπε.

Το εμβόλιο δεν έπρεπε να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος και να εξαγοραστεί σε όλο το σώμα αφήνοντας δισεκατομμύρια πρωτεΐνες αιχμής στον απόηχό του. (Η πρωτεΐνη αιχμής είναι κυτταροτοξίνη, δολοφόνος κυττάρων.

Δεν είναι το κατάλληλο αντιγόνο για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης .

Είναι ένα δυνητικά θανατηφόρο παθογόνο που αποτελεί απειλή για την υγεία κάποιου ακόμη και αν διαχωριστεί από τον ιό .)

Το εμβόλιο που υποτίθεται Οτι προκαλεί ΕΝΙΣΧΥΣΗ εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE), η οποία είναι η κατάσταση που αναφέραμε παραπάνω όταν αναφερόμαστε σε “ενισχυμένη ασθένεια που σχετίζεται με το εμβόλιο”.

Ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση:

«Η ADE έχει αποδείξει μια σοβαρή πρόκληση με τα εμβόλια για τον κορονοϊό και αυτός είναι ο κύριος λόγος που πολλοί απέτυχαν στις πρώτες δοκιμές in vitro ή σε ζώα.

Για παράδειγμα, οι μακάκοι ρέζοι που εμβολιάστηκαν με την πρωτεΐνη Spike του ιού SARS-CoV έδειξαν σοβαρό πνευμονικό τραυματισμό όταν αμφισβητήθηκαν με το SARS-CoV, ενώ οι πίθηκοι που δεν εμβολιάστηκαν δεν ήταν το έκαναν.

Ομοίως, ποντίκια που ανοσοποιήθηκαν με ένα από τα τέσσερα διαφορετικά εμβόλια SARS-CoV έδειξαν ιστοπαθολογικές αλλαγές στους πνεύμονες με διήγηση ηωσινοφίλων μετά από πρόκληση με τον ιό SARS-CoV.

Αυτό δεν συνέβη στους ελέγχους που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα εμφανίστηκε στην ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον FIPV, ο οποίος είναι ένας κοροναϊός αιλουροειδών ». (“Είναι το εμβόλιο για τον κορονοϊό μια βόμβα που κολλάει;” , Επιστήμη με τον Δρ Doug)

Είναι αυτό που βλέπουμε τώρα; Σε όλες τις χώρες που ξεκίνησαν εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού νωρίς (Ισραήλ, Ισλανδία, Σκωτία, Γιβραλτάρ και Ηνωμένο Βασίλειο), οι νοσηλείες και οι θάνατοι αυξάνονται ταχύτερα στο εμβολιασμένο τμήμα του πληθυσμού από ό, τι οι μη εμβολιασμένοι.

Γιατί;

Βιώνουν πραγματικά ένα τέταρτο ή πέμπτο κύμα ή τα εμβόλια δημιούργησαν αντισώματα «που ενισχύουν την αδράνεια» που κάνουν την ασθένεια χειρότερη; Αυτό το βίντεο διάρκειας 2 λεπτών βοηθά να διευκρινιστεί τι συμβαίνει:

« Τα εμβόλια γίνονται σε μια συγκεκριμένη παραλλαγή . Και όταν αυτή η παραλλαγή μεταλλάσσεται, το εμβόλιο δεν το αναγνωρίζει πλέον.

Είναι σαν να βλέπει έναν εντελώς νέο ιό.

Και, επειδή είναι έτσι, παίρνετε πραγματικά πιο σοβαρά συμπτώματα όταν εμβολιάζεστε έναντι μιας παραλλαγής και μεταλλάσσεται και τότε το σώμα σας βλέπει την άλλη παραλλαγή .

Η επιστήμη δείχνει, ότι εάν εμβολιαστείτε σε πολλά χρόνια (για τη γρίπη), είναι πιο πιθανό να πάρετε σοβαρή ασθένεια, είναι πιο πιθανό να πάρετε αντιγραφή του ιού και είναι πιο πιθανό να νοσηλευτείτε….

Βλέπουμε το ίδιο πράγμα στον Covid με την παραλλαγή Delta.

Επομένως , στην πραγματικότητα επιβάλλουμε στους ανθρώπους να κάνουν ένα εμβόλιο όταν είναι πραγματικά να αρρωσταίνουν όταν εκτίθενται στον ιό.

Στην πραγματικότητα, αυτή την εβδομάδα, βγήκε ένα χαρτί που έδειξε ότι –με την παραλλαγή Delta– όταν εμβολιάσετε το σώμα σας υποτίθεται ότι παράγει αντισώματα που εξουδετερώνουν τον ιό, αλλά υποτίθεται ότι εξουδετερώνουν την παλιά παραλλαγή.

Όταν βλέπουν αυτή τη νέα παραλλαγή, τα αντισώματα παίρνουν τον ιό και τον βοηθούν να μολύνουν τα κύτταρα ». («Μαρτυρία ειδικών για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς» , Δρ Christina Parks PhD., Rumble, έναρξη στο λεπτό 5:05)

Επαναλάβετε: «Εάν εμβολιαστείτε σε πολλά χρόνια, είναι πιο πιθανό να πάρετε σοβαρή ασθένεια, είναι πιο πιθανό να πάρετε αντιγραφή του ιού και είναι πιο πιθανό να νοσηλευτείτε στο νοσοκομείο ….

Με την παραλλαγή Delta – όταν εμβολιάζεστε…. τα αντισώματα παίρνουν τον ιό και τον βοηθούν να μολύνουν τα κύτταρα ».

Αυτό είναι το ADE, και αυτός είναι πιθανώς ένας λόγος που αυξάνονται οι νοσηλείες και οι θάνατοι μεταξύ των εμβολιασμένων στο Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τα υπόλοιπα.

Είναι αλήθεια ότι η παραλλαγή Delta είναι λιγότερο θανατηφόρα από τον ιό Wuhan, αλλά, δυστυχώς, αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και από οποιονδήποτε από τα αντισώματα προάγουν την πρόσληψη του ιού στα κύτταρα τους.

Αυτό αυξάνει τη λειτουργία αντιγραφής του ιού που αυξάνει τη σοβαρότητα της νόσου.

Εν ολίγοις, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν επειδή εμβολιάστηκαν.

Ακολουθεί ένα άλλο σύντομο βίντεο που βοηθά στην εξήγηση:

«… Τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο θα αντισταθούν στον ιό. και όταν ένας ιός βρίσκεται υπό πίεση. Αλλάζει, γίνεται παραλλαγή και η παραλλαγή δεν μπορεί να σταματήσει από αντισώματα που προκαλούνται από εμβόλια.

Αντισώματα που προκαλούνται από εμβόλια. κλείστε επίσης το έμφυτο ανοσοποιητικό σας σύστημα … έτσι οι παραλλαγές μπορούν να έρθουν κατευθείαν και να μολύνουν εκείνους που είναι εμβολιασμένοι .

Αυτή είναι η ιογενής ανοσολογική διαφυγή και αυτό σημαίνει ότι τα εμβολιασμένα είναι ανυπεράσπιστα έναντι παραλλαγών.

Δεν πρόκειται πλέον για πανδημία του Covid-19. Είναι μια πανδημία παραλλαγών…

Και υπάρχει κάτι που ονομάζεται ανασυνδυασμός και ο ανασυνδυασμός σημαίνει ότι ένας εμβολιασμένος ξενιστής μπορεί να μολυνθεί από περισσότερες από μία παραλλαγές τη φορά. …

Αν ένας εμβολιασμένος ξενιστής συν-μολυνθεί από περισσότερες από μία παραλλαγές, οι παραλλαγές θα ανακατέψουν το DNA και θα αλλάξουν και θα καμουφλάρονται και θα παράγουν μια υπερ-παραλλαγή.

Και αν παραχθούν σούπερ παραλλαγές, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει.

Και ήδη λένε ότι η τελευταία παραλλαγή που βγαίνει είναι ανθεκτική στα εμβόλια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή .

Ο Dr Geert Vanden Bosche προειδοποιεί ότι εάν δεν σταματά αμέσως τις μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο, ο κόσμος θα βιώσει μια διεθνή καταστροφή μαζικής θνησιμότητας.

Δεν το είπα, το είπε.

Τα εμβολιασμένα εμφανίζονται για όλους μας ». (“Viral Immune Escape Explained”, Dr. Michael McDowell, Rumble)

Δεν είναι η παραλλαγή που εντείνει την ασθένεια, είναι το γεγονός ότι το εμβόλιο στοχεύει σε ένα στενό τελικό σημείο, την πρωτεΐνη αιχμής, που προσαρμόζεται σταδιακά για να επιβιώσει.

Καθώς ο ιός μαθαίνει προοδευτικά να αποφεύγει το εμβόλιο, η ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο εξασθενεί.

Η φυσική ασυλία παράγει ευρεία, ισχυρή ασυλία σε ολόκληρο τον ιό και όχι μόνο σε ένα μέρος του. Είναι δυνατό και ανθεκτικό.

Πώς θα καταπολεμήσει λοιπόν ο εμβολιασμένος τις νέες μορφές του ιού, άλλωστε, το εμβόλιο δεν είναι φάρμακα που υπερνικά ένα συγκεκριμένο παθογόνο.

Πρόκειται για έναν λεπτό (γενετικό) επαναπρογραμματισμό του ανοσοποιητικού συστήματος που αναγκάζει τα κύτταρα να παράγουν μια συγκεκριμένη έκδοση της πρωτεΐνης αιχμής.

Οι ενισχυτές που διεγείρουν την παραγωγή της ίδιας πρωτεΐνης θα έχουν ελάχιστο αντίτυπο.

Εν ολίγοις, οι ενισχυμένοι συνεχίζουν να πολεμούν τον τελευταίο πόλεμο.

Επίσης, όπως αναφέραμε παραπάνω, τα εμβόλια για τον κορωνοϊό τείνουν να δημιουργήσουν αντισώματα που «ενισχύουν τη μολυσματικότητα» όταν συναντώνται προσαρμοσμένες μορφές του ιού.

Αυτό σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν πλέον μορφές του ιού για τους οποίους δεν έχουν σχεδόν καμία προστασία και για τις περιπτώσεις που το μειωμένο ανοσοποιητικό τους σύστημα μπορεί να προσφέρει μόνο περιορισμένη βοήθεια.

Ακολουθούν περισσότερα από το παραπάνω άρθρο:

«Αυτή τη στιγμή, η πιθανότητα θνησιμότητας του ιού εκτιμάται ότι είναι περίπου 0,26%, και αυτός ο αριθμός φαίνεται να μειώνεται καθώς ο ιός φυσικά εξασφαλίζει μέσω του πληθυσμού. Θα ήταν μεγάλη ανατροπή για να εμβολιάσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό έναντι ενός ιού με αυτό το χαμηλό επίπεδο θνησιμότητας, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό κίνδυνο που παρουσιάζει την ADE.

Πιστεύω ότι ο κίνδυνος εμφάνισης ADE σε ένα εμβολιασμένο άτομο θα είναι πολύ μεγαλύτερος από 0,26%, και, ως εκ τούτου, το εμβόλιο κάνει το πρόβλημα χειρότερο και όχι καλύτερο.

Θα ήταν η μεγαλύτερη γκάφα του αιώνα να δούμε το νέο θνησιμότητας αυτού του ιού να αυξήθηκε τα επόμενα χρόνια λόγω των ατημέλητων, τυχαίων, βιαστικών προσπαθειών μας για την ανάπτυξη ενός εμβολίου με τόσο χαμηλό όριο δοκιμών ασφάλειας και την προοπτική της ADE να κρύβεται στις σκιές . “(«Είναι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μια βόμβα κοπής;» , Science with Dr. Doug)

«Γκάφα», λέει;

Δεν ήταν γκάφα. Deliταν σκόπιμο. Το εμβόλιο Covid-19 υποτίθεται ότι απέτυχε όπως όλα τα εμβόλια για τον κορονοϊό πριν από αυτό. Αυτό είναι το νόημα.

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι φαρμακευτικές εταιρείες παρέλαβαν τις δοκιμές σε ζώα και τις μακροπρόθεσμες δοκιμές ασφάλειας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο FDA το έσπευσε μέσω της κανονιστικής διαδικασίας και κατέλαβε τα άλλα φάρμακα που σώζουν ζωές και αποσιώπησε όλους τους επικίνδυνους της πολιτικής και πίεσης για καθολικό εμβολιασμό ανεξαρτησία από τους κινδύνους που πήρε το αίμα, καρδιακή ανακοπή, εγκεφαλικού και θανάτου.

Και γι ‘αυτό ο κόσμος βρίσκεται στο κατώφλι μιας «διεθνούς καταστροφής μαζικής θνησιμότητας».

Είναι γιατί έτσι σχεδιάστηκε η στρατηγική από την αρχή.

Το εμβόλιο δεν υποβάλλει ότι θα λειτουργήσει, υποτίθεται ότι θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Και έχει!

Αυξάνει την ευαισθησία εκατομμυρίων ανθρώπων σε σοβαρές ασθένειες και θάνατο.

Αυτό έχει γίνει.

Είναι ένα κρυφό όπλο σε ένα εντελώς νέο είδος πολέμου.

Ένας πόλεμος που στοχεύει στην αναδιάρθρωση της παγκόσμιας τάξης και στη θέσπιση απόλυτου κοινωνικού ελέγχου.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί στόχοι.

Δεν έχει καμία σχέση με πανδημίες ή ιογενή μόλυνση.

Πρόκειται για την εξουσία και την πολιτική.

Αυτό είναι όλο.

 

 

Πηγή ξένου κειμένου

Προβολές : 1,068


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα