Οι μάσκες, έπεσαν... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ.

Οι μάσκες, έπεσαν... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ. (βίντεο)

14 Νοεμβρίου, 2021 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,490 προβολές ( Μέτρηση έως 02:49:50 )

 

Λυπάμαι και οργίζομαι βαθύτατα, για τον … τρομερό εκτροχιασμό της πλειοψηφίας των δεσποτάδων μας, που παραπέμπει σε … “σατανοπληξία”…

Οι μάσκες, έπεσαν... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ.

 

Δεν αρκεί, παρά να κάνουν οι αναγνώστες ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο, και να διαβάσουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού, στην επιεικώς απαράδεκτη (για να μην χρησιμοποιήσω την … γαλλικήν διάλεκτο) μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, κατά του Πατρός Στυλιανού Καρπαθίου.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΠΕΣΑΝ.

Το 99% του λαού, είναι με την πλευρά του  πατρός Στυλιανού και γράφουν ιδιαίτερα σκληρά σχόλια κατά του μητροπολίτη Πειραιώς.

Χαμένη εκ των προτέρων η μήνυση του Πειραιώς… με μια προϋπόθεση: Πως η έδρα του δικαστηρίου θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, γεγονός το οποίο όμως θεωρώ αδύνατον…

Τα πρωτοσέλιδα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ, είναι αποκαλυπτικά και δικαιολογούν απολύτως τους φόβους μου.

Λυπάμαι και οργίζομαι βαθύτατα, για τον … τρομερό εκτροχιασμό της πλειοψηφίας των δεσποτάδων μας, που παραπέμπει σε … “σατανοπληξία”…

Λυπάμαι για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, και οργίζομαι, γιατί έχουν πάρει στο λαιμό τους αμέτρητους ηλίθιους πιστούς και τους οδήγησαν ως πρόβατα επί σφαγή στον εμβολιασμό.

Δεν υπάρχουν πια… ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ…

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθείστε απλά τον οργισμένο τρόπο ομιλίας του Πειραιώς, και τον μειλίχιο τρόπο του πατρός Στυλιανού Καρπαθίου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΦΩΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΟΤΗΤΑΣ.

Στον πρώτο, είναι σαν να ομιλεί μέσα του ο ίδιος ο διάβολος… στον δεύτερο, ο ίδιος ο Χριστός.

Είναι κι αυτή η αρχαία ρήση: “Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή”…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, στο πλευρό του πατρός Στυλιανού, βρίσκονται προσωπικότητες κύρους, ήθους και εντιμότητας, οι οποίες θα δώσουν μάχη για την υπεράσπισή του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι μάσκες έπεσαν…!!!

 

(Visited 1,489 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το