Ο Γάκης έδωσε στεγνά την “ιατρική συμμορία”, που αθώωσε την ΓΙΟΥΧΑΝ για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Ο Γάκης έδωσε στεγνά την “ιατρική συμμορία”, που αθώωσε την ΓΙΟΥΧΑΝ για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

25 Σεπτεμβρίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο Γάκης έδωσε στεγνά την “ιατρική συμμορία”, που αθώωσε την ΓΙΟΥΧΑΝ για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΓΡΑΨΑΝ «ΒΟΛΙΚΗ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ WUHAN…

 

Ο Γάκης έδωσε στεγνά την “ιατρική συμμορία”, που αθώωσε την ΓΙΟΥΧΑΝ για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Οι μεν και ο δε…

Από τη μια οι ΑΝΘ”έλληνες” ιατροί – καθηγητάδες που ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ και ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και  που πολύ αμφιβάλω αν έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγή και από την άλλη ο … εμβολιασμένος Γάκης… η εσωτερική αντιπολίτευση της ιατρικής Μαφίας.

Καλά κάνει και τους ξεμπροστιάζει, ΑΛΛΑ… μου θυμίζει “εσωτερικές ιατρικές διαμάχες”…

Προσωπικά, τους έχω σιχαθεί όλους.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Άρα γιατί μπολιάστηκε ο Γάκης και κάποιοι άλλοι “μεγαλογιατροί και μεγαλοκαθηγητάδες αντάρτες”;;;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει τι παιχνίδια παίζονται στις πλάτες μας.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Δημήτρης Γάκης* είναι πυρηνικός γιατρός  χειρουργός – μεταμοσχευτής, πρώην Διευθυντής του ΕΣΥ στην  Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων του ΑΠΘ και πρώην Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΓΡΑΨΑΝ «ΒΟΛΙΚΗ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ WUHAN…
ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ, ΑΥΤΗ ,ΠΑΤΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PETER DASZAC ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ LANCET, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ WUHAN,
#Στις 27 January 2020 λήφθηκε η Sort Communication των παρακάτω αναφερομένων Ελλήνων Επιστημόνων, με τον τίτλο «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» και έγινε αποδεκτή στις 28 January 2020 και αναρτήθηκε online στο Ιατρικό Περιοδικό Infection, Genetics and Evolution 79 (2020) 104212 .
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ. (θυμίζω ότι το γονιδίωμα του ιού δημοσιοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2020).
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ, ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑΧΥΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ! https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC7106301/pdf/main.pdf

ι συγγραφείς ήταν οι:

 

 

– Δ. Παρασκευής, Αναπλ. Καθηγητής του Εργαστηρίου Υγιεινής, του Καποδιστριακού Παν. (συχνά καλείται από την Ερτ κ.α. να μας συμβουλεύσει για τον κορωνοιό…)

 

 
-Δρ. Ευαγγελία – Γεωργία Κωστάκη Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ

 

 
-Γκίκας Μαγιορκίνης, Επικ. Καθηγητής Υγιεινής του Καποδ. Παν. Αθηνών, γνωστός ως ο αντικαταστάτης του Τσιόδρα στις ενημερώσεις για τον κορωνοιό.

 

 
-Γ. Παναγιωτακόπουλος, Επίκ. Καθηγητής Παν. Πατρών, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΔΥ

 

 
-Γ. Σουρβίνος , Καθηγητής Ιατρ. Παν. Κρήτης

 

 
Αν. Καθηγητής κ. Δημήτριος Παρασκευάς, Δρ. Ευαγγελία-Γεωργία Κωστάκη και Επίκ. Καθηγητής κ. Γκίκας Μαγιορκίνης
-και ο πανταχού παρών Σωτήρης Τσιόδρας.
 

 

 

 Σωτ. Τσιόδρας , να θυμίσω , λίγες μέρες πριν, μας κοίμιζε λέγοντας στη Καθημερινή (16-1-2020):
«Δεν υπάρχει ανησυχία στην Ελλάδα για τον νέο κορονoϊό που έχει εντοπιστεί στην πόλη Γιουχάν της Κίνας, καθώς η πιθανότητα μιας περιορισμένης μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι μικρή και ο κίνδυνος για την Ευρώπη χαμηλός», αλλά παράλληλα κοίμιζε και τον κόσμο με την παραπάνω δημοσίευση ότι, ο ιός προέρχεται από τα ζώα … Συμπτώσεις;
Να θυμίσω επίσης την απ’ ευθείας, πρόσφατη διαδικτυακή επικοινωνία του , μαζί με την ηγεσία του ΕΟΔΥ, με τον Fauci, πριν την εφαρμογή των μέτρων της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στην Ελλάδα.
#Πάνω ΚΑΙ σε αυτήν την δημοσίευση πάτησε η ομάδα των 27, του Peter Daszac με την συμμετοχή του Christian Drosden, και έστειλε την επιστολή στήριξης των Κινέζων επιστημόνων στο Lancet, του οποίου το κύρος συνετρίβη μετά από αυτό.
#Υπενθυμίζω ότι, ο Peter Daszac χρηματοδοτούσε μέσω της ΜΚΟ του, EcoHealth Alliance, υπόγεια ,με Αμερικανικά κονδύλια του Fauci τα πειράματα «Gain of Function» δηλαδή της ενίσχυσης της λοιμογόνου δύναμης των κορωνοιών, που η διενέργεια τους είχε απαγορευθεί στις ΗΠΑ επί Ομπάμα ως επικίνδυνων για την ανθρωπότητα και διενεργούνταν , στην συνέχεια, στο ιολογικό κέντρο της Wuhan, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι έτσι η Κίνα απέκτησε δυνατότητα παραγωγής βιολογικών όπλων. (Και μην με πείτε ευφάνταστο διότι το αντίδοτο, δηλ το εμβόλιο Sinovac, προέρχεται από το ίδιο εργαστήριο). Επίσης συμμετείχε, μαζί με άλλους 5 επιστήμονες που είχαν κώλυμα συμφερόντων «conflict of interest» στην επιτροπή διερεύνησης της προέλευσης του ιού της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, καταρρακώνοντας, το ήδη τρωμένο κύρος της ΠΟΥ…
Να θυμίσω επίσης τα λόγια του το 2018, με τα οποία είχε προειδοποιήσει τον Π.Ο.Υ. για την επόμενη Πανδημία της νόσου -Χ: «the next pandemic “would be caused by an unknown, novel pathogen that hadn’t yet entered the human population”, probably in a region with significant human-animal interaction.[15] The group had named this hypothetical pathogen “Disease X”;» https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Daszak
Ο Christian Drosten, που συμμετείχε στους 27, είναι αυτός που ανακάλυψε και καθιέρωσε το «υπερδιαγνωστικό» τεστ PCR για την Covid-19.
Να θυμίσω ότι 5 από τους υπογράψαντες την επιστολή εκείνη, άλλαξαν γνώμη και αντέκρουσαν πρύμνα…
# Το κύρος του Lancet τρώθηκε ανεπανόρθωτα, και αμαύρωσε την 198χρονη ιστορία του, με αυτήν την δημοσίευση, όπως και του περιοδικού Nature, άλλωστε.
Και τα δύο αποτέλεσαν τις ναυαρχίδες των δημοσιεύσεων «προς μία κατεύθυνση» …
#Και όχι μόνο.
Ο αρχισυντάκτης του Lancet, Richard Horton, απεδείχθη ότι έχει στενές σχέσεις με την Κίνα…
Και, όλως περιέργως, στις 24 Ιανουαρίου 2020, καθώς κυκλοφόρησαν τα νέα από τη Wuhan για έναν θανατηφόρο νέο ιό, ο Richard Horton εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με αφορμή ένα tweet στο οποίο επέμενε ότι «δεν υπάρχει λόγος να προκληθεί πανικός» για μια ασθένεια με «μέτρια μεταδοτικότητα και σχετικά χαμηλή παθογένεια».
#Κοιτάτε ταύτιση Τσιόδρα (16/1/2020), Αρκουμανέα (δηλώσεις 22/1/2020 σε Καθημερινή) και Richart Horton(24/1/2020)…
#Προ της διεθνούς κατακραυγής, το Lancet, σήμερα, ανέκρουσε πρύμναν και δέχθηκε και δημοσίευσε, πρόσφατα επιστολή που επαναφέρει το θέμα της «διαφυγής» του ιού από το εργαστήριο της Wuhan.
#Καταλαβαίνετε, το σκοτεινό κύκλωμα που κρύβεται πίσω από την εργαλειοποίηση του ιού και την συμμετοχή κάποιων από τους «δικούς» μας.
Η ομίχλη, όμως, ξεκαθαρίζει, σιγά, σιγά…
Έπεται συνέχεια…
Υ.Γ. Μία καλή δημοσιογραφική μελέτη επί του θέματος έχει δημοσιευθεί στις 19/9/21 στο site «Κουρδιστό Πορτοκάλι» με τίτλο «Στροφή 180 μοιρών και για το Lancet”.
Στηρίζει νέα επιστολή επιστημόνων που θεωρούν ως πιθανή την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού.
Ποιος ο ρόλος του ιατρικού περιοδικού στην έως τώρα διερεύνηση της αλήθειας για τον κορωνοϊό.

 

Πηγή

Προβολές : 1,134


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα