Ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αποκαλύπτει και αναλύει την μελέτη του Ιδρύματος Ροκφέλλερ, LOCK STEP, με την οποία θα δοκιμαστεί απάνθρωπα η ανθρωπότητα. (βίντεο)

Ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αποκαλύπτει και αναλύει την μελέτη του Ιδρύματος Ροκφέλλερ, LOCK STEP, με την οποία θα δοκιμαστεί απάνθρωπα η ανθρωπότητα. (βίντεο)

11 Νοεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,616

 

Ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αποκαλύπτει και αναλύει την μελέτη του Ιδρύματος Ροκφέλλερ, LOCK STEP, με την οποία θα δοκιμαστεί απάνθρωπα η ανθρωπότητα. (βίντεο)

 

 

Να συμπληρώσω στον εξαιρετικά αποκαλυπτικό λόγο του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη…

Για να τα βάλουμε κάτω με τη σειρά:

ΙΑΤΡΙΚΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ… έχει επιβληθεί τα τελευταία εκατό χρόνια και έχει ακυρώσει τελείως την Ιπποκράτειο Ιατρική επιστήμη.

ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ σημαίνει ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ… BIG FARMA.

Συνδυάστε όλο αυτό το αυταρχικό σατανικό καθεστώς, με το Παγκόσμιο ΚΡΑΧ που έρχεται, την απανθρακοποίηση με την έτερη παγκόσμια απάτη της Κλιματικής Αλλαγής, την επισιτιστική κρίση, τον κορονοϊό, το 5g και τους νέους ιούς που έχουν ήδη έτοιμους να εξαπολύσουν στην ανθρωπότητα, και έχετε … έχουμε τον τέλειο σχεδιασμό του αποπληθυσμού της γης.

Οι πλάκες της Τζώρτζια, δεν στήθηκαν τυχαία πριν εξήντα περίπου χρόνια, ούτε τυχαία είναι αυτά που γράφουν.

Εάν Ο Δημιουργός του Σύμπαντος επιτρέψει αυτόν τον εφιάλτη, τότε τίποτα δεν μας σώζει… και πολύ φοβάμαι πως θα τον επιτρέψει για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης.

Θα πληρώσουμε για τις επιλογές μας να χάσουμε την συνείδησή μας και την Πίστη μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε και την … αγρόν Κεραμέως, της γνωστής γονιδιακής καταγωγης, η οποία θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που ήταν στην συνάντηση της Επιτροπής των 300 του Ροκφέλλερ…

Και μετά, ψάχνουμε για σωτηρία;;;

 

Ομιλεί ο Κωσταντίνος Βαθιώτης στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη.

Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Βρήκα μία βαρύνουσας σημασίας μελέτη που δημοσίευσε το Ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010 [σ.σ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ].

Κύριε Δαμιανίδη, σε αυτήν την μελέτη αναλύθηκαν 4 σενάρια για την μελλοντική πορεία του κόσμου μας.

Το σενάριο που μας αφορά είχε τον κωδικό Lock Step. Μπορούμε να μεταφράσουμε τον όρο αυτόν ως, ρυθμικό βηματισμό σε σφιχτή διάταξη.

Πρόκειται για όρο που χρησιμοποιήθηκε για τους κρατούμενους στις Αμερικανικές φυλακές τον 19ο αιώνα.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο lock step, ακούστε, ο κόσμος μας θα εισέλθει στην εποχή της αυταρχικής διακυβέρνησης, χαρακτηριστικά γνωρίσματα της οποίας θα είναι η ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ και ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ.

Οι συντάκτες της μελέτης Ροκφέλερ εκτίμησαν ότι ο Οργουελικός κόσμος της ολικής επιτήρησης και του κρατικού καταναγκασμού, ακούστε καλά, θα λάβει σάρκα και οστά αν σε συνδυασμό με μία σοβούσα οικονομική κρίση ξεσπάσει μεγάλη πανδημία γρίπης!

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Πω, πω, πω, πω, πω, πωωωωω…

Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Σύμφωνα δε με την ίδια μελέτη, το διαχειριστικό πρότυπο που θα υιοθετηθεί, θα είναι το Κινεζικό. Από αυτό θα αντιγραφούν τα αυταρχικά μέτρα που εφαρμόζει η Κίνα σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Το 2010 αυτό ξαναλέω, έτσι; 2020 Lock Step, Ροκφέλερ.

Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Μάλιστα. Ναι, και ιδιαίτερη σημασία αποδόθηκε στην υποχρεωτική χρήση μάσκας!

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Τί λέτε; Γραμμένα είναι αυτά που λέτε κύριε Βαθιώτη τώρα; Πωωω πωωω…

Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Φυσικά και είναι γραμμένα και μάλιστα τα έχω μεταφράσει και θα τα βγάλω και στην Κυριακάτικη Δημοκρατία την μεθεπόμενη Κυριακή, και στο βιβλίο μου που θα βγει τα Χριστούγεννα.

Ακούστε σας παρακαλώ κάτι τρομερό. Λέει: Ακόμη και μετά την ύφεση της πανδημίας, η αυταρχική διακυβέρνηση και ειδικότερα η επιτήρηση των πολιτών δεν θα διατηρηθούν απλώς αλλά θα επιταθούν!

Να θυμίσω κύριε Δαμιανίδη ότι μέσω του Πανεπιστημίου του Σικάγου και του Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών Ροκφέλερ επιβλήθηκε σε όλον τον κόσμο Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΖΩΑ καθώς και η πολυφαρμακία.

Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια;
Η γάτα.
Τί είναι η γάταl
Είναι το ζώο που χρησιμοποιείται μαζί με τον σκίουρο, την αρκούδα, το φίδι, τον παπαγάλο στην διαφήμιση της COSMOTE Neo. Την έχετε δει κύριε Δαμιανίδη αυτήν την διαφήμιση; … Ξέρετε τί μας δείχνει; Ότι ένα σκιουράκι πατάει -ή και η γάτα, η γάτα φωτογραφίζεται- και το σκιουράκι πατάει τα πλήκτρα της οθόνης του κινητού.

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Δεν είναι τυχαίο λέτε αυτό.

Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Θα σας εξηγήσω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Ο κόσμος που μας ακούει πρέπει να έχει τα μάτια του ΘΕΑΝΟΙΧΤΑ.

Λοιπόν. Και τί ακούμε στην διαφήμιση αυτή; Ότι πλέον μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο σας πατώντας ένα κουμπί, ή να διακόψετε, ή να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.. ακούστε την φράση.. και όλα αυτά χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι σας. Αυτό είναι. Μας εκπαιδεύουν σε συνεχή λοκντάουν μέσα στο σπίτι…

Αλλά γιατί μας δείχνει τα ζώα να πληκτρολογούν τις οθόνες;

Ακούστε λοιπόν γιατί. Αυτό συνδέεται με ένα περίφημο πείραμα του Σκίνερ. Ο Μπ. Φ. Σκίνερ ήταν καθηγητής Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Εμπνεύστηκε ένα συμπεριφορικό πείραμα που ονομάστηκε το Κουτί του Σκίνερ. (σ.σ. Δείτε εδώ ένα ζωντανό παράδειγμα με ποντίκι. Μαθαίνει ότι για να του δοθεί τροφή θα πρέπει να πατάει έναν μοχλό.)

Απέδειξε λοιπόν ότι αν χρησιμοποιήσουμε το δίπολο -ακούστε με- ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ/ΤΙΜΩΡΙΑ μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα ζώα να συμπεριφέρονται με τον τρόπο που θέλουμε. Και έτσι έμαθε τα κουνέλια να παίρνουν με το στόμα τους ένα κέρμα και να το ρίχνουν μέσα σε έναν κουμπαρά. (σ.σ. Δείτε εδώ ένα συγκλονιστικό παράδειγμα με περιστέρι. Ο Σκίνερ επιβραβεύει την αριστερή κίνηση του περιστεριού με τροφή. Όταν στρέφεται προς τα δεξιά το τιμωρεί μή δίνοντάς του τροφή. Καταλήγει στο τέλος μέσω της «προσέγγισης» να εκπαιδεύει το περιστέρι να κάνει ολόκληρη αριστερή περιστροφή γύρω από τον εαυτό του. Με τον ίδιο τρόπο της επιβράβευσης και της τιμωρίας, της ελευθερίας με δόσεις, τα γιγαμπάιτς, τους εγκλεισμούς, τις μάσκες, τα διαγνωστικά τεστς, τις αναστολές, τα eμβόλια, ο αχυράνθρωπος Κούλης της Μητσοτάκης Α.Ε. επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» τον Ελληνικό λαό να μπει σταδιακά -και ολοένα και περισσότερο- στον ρυθμικό βηματισμό σε σφιχτή διάταξη που κάποιοι αρρωστημένοι νόες έχουν σχεδιάσει για την ανθρωπότητα !).

Κύριε Δαμιανίδη, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ. ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΠΖΟΥΝ ΩΣ ΖΩΑ! ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!

-https://www.youtube.com/watch?v=qV0MZMoqTO4

Έτσι. Αυτοί είστε. Είστε οι σκίουροι του Σκίνερ. Σας εκπαιδεύαμε χρόνια. Σας εθίσαμε…

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΣΤΟ ΠΟΤΟ

ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

Και αφού μας εκπαίδευσαν τόσες δεκαετίες ξέρανε σαν τους σκίουρους του Σκίνερ ότι μόλις μας αφαιρέσουν τις παρεδεδομένες ελευθερίες μας θα κάναμε ό,τι μας ζητούσαν.

Γι’ αυτό αυτήν την στιγμή η ομαδούλα η δική μας ενάντια στην Μπαρτεσλώνα των εμβολιολατρών δεν μπορεί να αποφέρει πολλά απ’ ότι φαίνεται. Γιατί έχουμε απέναντί μας τους σκίουρους του Σκίνερ.

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι από χρόνια.

Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Φυσικά.Εννοείται.»


ΣΧΟΛΙΟ: Για το φαΐ, για την δόξα, για το χρήμα, για την άνεση, για την καρέκλα, για την ζωούλα μου.

Με αυτό ερχόμαστε σήμερα αντιμέτωποι.

Στην ουσία ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον κακό μας εαυτό.

Αυτός είναι ο εχθρός μας.

Με όλα αυτά που μας έμαθε η αθεΐα, ο υλισμός, η κατανάλωση.

Γι’ αυτό και ο Άγιος Παΐσιος είχε πει ότι όποιος δεν στέκει καλά πνευματικά θα περάσει δύσκολα.

Οι άνθρωποι οι οποίοι σήμερα καταλήγουν στο eμβόλιο είναι αυτοί οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια «χώρεσαν» ολόκληρο το είναι τους στο «πρόγραμμα» που τους έμαθε το σύστημα.

Τώρα, σαν τα περιστέρια αναζητούν μόνο ένα πράγμα, να ακολουθούν μηχανικά «τους κανόνες του παιχνιδιού» για να φάνε την τροφή τους.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.


 

Πηγή

Προβολές : 1,616

Ετικέτες: , , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.