Ο Μάξ Κάιζερ, αποκαλύπτει ποιοί καταστρέφουν την Αμερική και τι επιδιώκουν.

Ο Μάξ Κάιζερ, αποκαλύπτει ποιοί καταστρέφουν την Αμερική και τι επιδιώκουν.

15 Σεπτεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 557 προβολές ( Μέτρηση έως 01:42:31 )

 

MAX KEISER: “Αυτές οι τρεις οικονομικές οικογένειες, οι Ρότσιλντ, οι Μόργκανς και ο Ροκφέλερ κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να καταστρέψουν τη συνταγματική ελευθερία στην Αμερική και να φέρουν τον Πάπα στην παγκόσμια κυριαρχία.”

 

 

 

 

Σατανικά πρόσωπα, σατανικοί στόχοι.

Δεν θα ολοκληρώσουν τους στόχους τους, αλλά μέχρι του τελικού αφανισμού τους, η ανθρωπότητα θα περάσει πολλά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Μάξ Κάιζερ, αποκαλύπτει ποιοί καταστρέφουν την Αμερική και τι επιδιώκουν.

Το δίκτυο μέσων ενημέρωσης Βατικανού-Ιησουιτών-Τεκτόνων υποστηρίζεται από πολλές από τις πλουσιότερες οικογένειες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ (που συχνά ονομάζονται «Μαύρη Ευγένεια») και οι υψηλού επιπέδου μαστόροι σε ορισμένες «ελίτ» μυστικές εταιρείες.

Παραδείγματα είναι η εξέχουσα, αλλά σίγουρα όχι η πιο ισχυρή, οικογένεια Rothschild (Ιππότες της Μάλτας) και η οικογένεια Rockefeller (Ιππότες της Μάλτας), οι οποίοι άρχισαν να χρησιμοποιούν τη χρηματοδότηση των Rothschild για επιχειρήσεις αμερικανικού πετρελαίου.

 

“Αυτές οι τρεις οικονομικές οικογένειες, οι Ρότσιλντ, οι Μόργκανς και ο Ροκφέλερ κάνουν όλες τις προσφορές του Τάγματος των Ιησουιτών λόγω της διείσδυσης των Ιησουιτών στις οργανώσεις τους.

Κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να καταστρέψουν τη συνταγματική ελευθερία στην Αμερική και να φέρουν τον Πάπα στην παγκόσμια κυριαρχία.

Όπως κοιτάζουμε τον 20ό αιώνα, βλέπουμε πόσο επιτυχημένοι ήταν οι Ιησουίτες.

Συνέχισαν να σπαταλούν τον πλούτο της Αμερικής και να επιτίθενται συνεχώς στο μεγάλο της σύνταγμα και τις πολιτικές ελευθερίες.

Καθημερινά, η δύναμη του πάπα στην πόλη του Βατικανού αυξάνεται. Μια μέρα θα να αποκτήσει ξανά συνολική δύναμη ».

 

Αυτές οι πλούσιες οικογένειες λειτουργούν ως οικονομικοί υποστηρικτές και πληρεξούσιοι για τις μεγαλύτερες τραπεζικές πράξεις Βατικανού-Ιησουιτών-Τεκτόνων.

 

 

Πηγή

(Visited 556 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΗΠΑ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΜΑΧ ΚΑΙΖΕΡ, ΠΑΠΑΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το