Ο Πλεύρης, ετοιμάζεται να “ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. (;;;)

Ο Πλεύρης, ετοιμάζεται να “ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. (;;;)

11 Σεπτεμβρίου, 2021 78 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,720
Μοίρασέ το

Αδιανόητο: Θέλουν να βάζουν τα παιδιά με το… ζόρι στις ΜΕΘ!

Έχει ληφθεί μέριμνα για την οργάνωση των νοσοκομείων τόνισε ο υπουργός Υγείας

 

Πριν λίγα χρόνια όταν είχε μπει στο νοσοκομείο ο Θανάσης Πλεύρης, και η ζωή του κρεμόταν σε ένα σχοινί, διαισθανόμενη πως θα κάνει πολύ μεγάλο κακό,  είχα γράψει πως “εύχομαι να μην βγει ζωντανός, γιατί τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που θα διαπράξει σε βάρος της Ελλάδας, θα είναι πολύ μεγαλύτερα από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ.”

Τότε, κάποιοι με είχαν κατηγορήσει …

Τώρα και μετά την υπουργοποίησή του και την ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ, θα δούμε αν έπρεπε να πιάσει η ευχή μου.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΛΕΥΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ… ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ  ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.

ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΜΕ ΜΠΟΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ, Η ΠΑΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΕΣΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δυστυχώς οι διαισθήσεις μου ποτέ δεν έπεσαν έξω…

Πράξεις και δηλώσεις των αρμοδίων δείχνουν πολύ περίεργες κρατικές κινήσεις και δηλώσεις αναφορικά με τους εμβολιασμούς (γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα ενώ για κάποιο λόγο που μόνο στην κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη πρέπει να βγουν) πραγματικά τρομάζουν καθώς αφορούν τα παιδιά, καθώς φαίνεται ότι με το “ζόρι” θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά και γι αυτό έχουν και έτοιμες… ΜΕΘ!

Ο Θανάσης Πλεύρης εγκαινίασε το περίπτερο του υπουργείου στην 85η ΔΕΘ και μίλησε για την προετοιμασία της χώρας για το νέο κύμα κορωνοϊού μια ανάσα πριν ανοίξουν τα σχολεία και μάλιστα έκανε και “προφητικές δηλώσεις”.

Ο κ. Πλεύρης, όπως αναφέρει το grtimes.gr στο περιθώριο των εγκαινίων ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο εθνικό σύστημα υγείας καθώς και για τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει με τη μετάλλαξη Δέλτα και επισήμανε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την θωράκιση του συστήματος, ενώ έκανε ειδική επισήμανση για τα παιδιά τα οποία είναι πιο ευάλωτα στη Δέλτα, λέγοντας ότι έχει ληφθεί μέριμνα για την οργάνωση των νοσοκομείων που διαθέτουν παιδιατρικές κλινικές έτσι ώστε να είναι έτοιμα σε κάθε ενδεχόμενο.

Δεν είναι άλλωστε μόλις μια ημέρα όταν σε τηλεοπτική συνέντευξη ο νέος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στο θέμα του εμβολιασμού των παιδιών δήλωσε, σε σχέση με τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στην Ελλάδα:

«Γονείς που έχουν εμβολιαστεί, έχουν δεύτερη σκέψη για τα παιδιά τους. Είναι πολύ χαμηλά τα νούμερα!

Αυτό που μας λείπει θα το καλύψουμε από τις μικρές ηλικίες»!

 

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έρχονται σε συνέχεια των πληροφοριών από το καλοκαίρι όταν η πλειονότητα των ειδικών τόνιζε ότι μέχρι και το τέλος Αυγούστου, η συγκεκριμένη μετάλλαξη θα έχει επικρατήσει και στη χώρα μας, αφού εξαπλώνεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο στα νησιά στα οποία ήδη είναι γνωστή η διασπορά.

Oι επιστήμονες αγωνιούν για την πορεία της πανδημίας καθώς πέραν των χιλιάδων κρουσμάτων, έχουμε και εκθετική αύξηση των εισαγωγών, κυρίως νέων ανθρώπων ανεμβολίαστων, στα νοσοκομεία.

Πηγές του Μαξίμου -στη σκιά της έλλειψης μέριμνας που αφορά το άνοιγμα των σχολείων- επιδιώκουν να εκπέμψουν σήματα προετοιμασίας του ΕΣΥ σε περίπτωση εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα στους μαθητές.

Όπως αναφέρουν, «αυτή τη στιγμή σε όλα τα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας υπάρχουν 200 κενές κλίνες για κορωνοϊό και 45 ΜΕΘ για τα παιδιά.

Μόνο στα δύο νοσοκομεία Παίδων, ‘Αγία Σοφία’ και ‘Αγλαΐα Κυριακού’, νοσηλεύονται 12 παιδιά λόγω κορωνοϊού, ενώ υπάρχει και ένα παιδί που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ το οποίο έχει εγκεφαλίτιδα αλλά και κορωνοϊό».

Το υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται «να αυξηθούν οι κλίνες ΜΕΘ στα παιδιατρικά νοσοκομεία και μάλιστα άμεσα», προεξοφλώντας ότι τα κρούσματα αλλά και οι περιπτώσεις νοσηλείας των παιδιών πρόκειται να αυξηθούν.

Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει η επεξεργασία για να ανοίξουν περισσότερες απλές κλίνες για τον κορωνοϊό, αλλά και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να δέχεται περισσότερα περιστατικά Covid-19 το νοσοκομείο παίδων.

Παράλληλα, οι αξιωματούχοι του υπουργείου έχουν ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον ιδιωτικό τομέα. Οι υγειονομικές αρχές ζητούν από τα ιδιωτικά νοσοκομεία να παραχωρηθούν ΜΕΘ για απλά παιδικά περιστατικά, ΜΕΘ για κορωνοϊό αλλά και απλές κλίνες…

 

Πηγή

Προβολές : 1,720


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα