Ο Τσούκαλης, από την σφηκοφωλιά – φιδοφωλιά του Σόρος και της Μπίλντεμπεργκ, το ΕΛΙΑΜΕΠ, καλεί τον Ελληνικό λαό, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ο Τσούκαλης, από την σφηκοφωλιά – φιδοφωλιά του Σόρος και της Μπίλντεμπεργκ, το ΕΛΙΑΜΕΠ, καλεί τον Ελληνικό λαό, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

13 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το
Ο Τσούκαλης, από την σφηκοφωλιά – φιδοφωλιά του Σόρος και της Μπίλντεμπεργκ, το ΕΛΙΑΜΕΠ, καλεί τον Ελληνικό λαό, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Μετά το εμπόλεμο που διακήρυξε η Άγκυρα κάλεσμα από το ΕΛΙΑΜΕΠ να είμαστε «ρεαλιστές και να μην έχουμε ψευδαισθήσεις»

Τι είπε ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Λ.Τσούκαλης – Μας παραδίδουν χωρίς να πέσει μια σφαίρα

Ο Τσούκαλης, από την σφηκοφωλιά – φιδοφωλιά του Σόρος και της Μπίλντεμπεργκ, το ΕΛΙΑΜΕΠ, καλεί τον Ελληνικό λαό, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Βγήκε ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Τσούκαλης, από την σφηκοφωλιά – φιδοφωλιά του Σόρος και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, να μιλήσει για… ρεαλισμό!!!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ … ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΤΟΥΡΑΝΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΡΑΤΣΑ;

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ;

Βγήκαν τα κτήνη που μισούν την Πατρίδα μας, να ενισχύσουν τον ΕΒΡΑΙΟ – ΧΑΛΔΑΙΟ – ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, και να προετοιμάσουν τον ελληνικό λαό, για την νέα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Και δεν ακούγεται ΚΙΧ από την ηγεσία των ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΛΑΟ.

Ένα σεισμό ρε Θεέ, να μην μείνει τίποτα όρθιο…εκτός από αυτούς που αξίζει να σωθούν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Μήπως αν η στρατιωτική ηγεσία, δεχθεί να αποσύρει τα βαρέως τύπου όπλα από τα νησιά μας, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΡΙΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ;;;

Υ.Γ.2.  Μήπως πρέπει να παραδεχθούμε πως το πιόνι των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ο Κούλης, δεν είναι ο μόνος που παραδίδει γη και ύδωρα, αλλά είναι το κοντό τσόκαρο των κουμμουνιστών της Ηρώδου του Αττικού, η εβραιοσιωνιστική βουλή, η στρατιωτική ηγεσία και οι στρατιωτικοί που σιωπούν, η δικαιοσύνη της πτσς και ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ που μένουμε άλαλοι μπροστά στις συνεχείς ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ κι έχουμε το θράσος να λεγόμαστε “ΕΛΛΗΝΕΣ”;;;

 

 

 

Την ώρα που η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι Ελλάδα και Τουρκία εισήλθαν σε εμπόλεμη κατάσταση ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, προχωράει σε ένα νέο εθνομηδενιστικό παραλήρημα και καλεί τους Έλληνες να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με «ρεαλισμό» και χωρίς «ψευδαισθήσεις». 

Εμμέσως πλην σαφώς, ο επικεφαλής του φορέα που χαράζει ουσιαστικά την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, ζητά να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις της Άγκυρας!

Ο Λ.Τσούκαλης με παρέμβασή του σε εκδήλωση του «Κύκλου Ιδεών», μίλησε και πάλι με ηττοπάθεια και έδειξε ότι η Αθήνα είναι έτοιμη για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

«Η Ελλάδα θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της με όσο το δυνατόν λιγότερες ψευδαισθήσεις και όσο το δυνατόν περισσότερο ψυχρό ρεαλισμό. Ο καλύτερος τρόπος για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα είναι να μην επιτρέπουμε την εξωτερική μας πολιτική να καθίσταται όμηρος μειοψηφιών που μετατρέπουν τον πατριωτισμό σε επάγγελμα», τόνισε. Υποστήριξε, δε, πως η χώρα μας «είναι σε μια πολύ δύσκολη γειτονιά, χρειάζεται αποτρεπτική ισχύ, έξυπνες συμμαχίες, ευελιξία στην εξωτερική της πολιτική και μια διάθεση να λύνει προβλήματα και όχι να δημιουργεί».

Με αφορμή τις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο, σχολίασε ότι «ξεπεράσαμε ορισμένα ταμπού που μας κρατούσαν αγκυλωμένους και σιδηροδέσμιους για δεκαετίες, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετοί, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Άρα θα έχουμε δύσκολα χρόνια να αντιμετωπίσουμε σε αυτά που έρχονται».

 

Να σημειώσουμε πως η παρέμβαση του Λουκά Τσούκαλη έρχεται την ώρα που υπάρχουν σκέψεις για απόσυρση των όπλων βαρέως τύπου από τα νησιά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα