Ο δικηγόρος Δημήτρης Δασκαλάκης, παραθέτει Δήλωση Άρνησης Εκπαιδευτικού σε υποχρεωτικό προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό SARS–CoV-2

Ο δικηγόρος Δημήτρης Δασκαλάκης, παραθέτει Δήλωση Άρνησης Εκπαιδευτικού σε υποχρεωτικό προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό SARS–CoV-2

14 Σεπτεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,431 προβολές ( Μέτρηση έως 16:46:46 )

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να διασώσουν την προσωπική τους τιμή και αξιοπρέπεια κρατώντας μέσα στην ψυχή τους άφθαρτα τα όνειρα που είχαν όταν πρωτοξεκίνησαν για μια παιδεία η οποία αναβαθμίζει πνευματικά και ηθικά τον μαθητή και συμβάλλει στην εκπλήρωση της συνταγματικής επιταγής για την διαμόρφωση εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης, βλέποντας το κατάντημα του σημερινού σχολείου, οφείλουν να διαχωρίσουν την θέση τους και να αρνηθούν να συμμετέχουν σε μια εκπαιδευτική διαδικασία -αληθινή παρωδία η οποία χαρακτηρίζεται από μασκοφορεμένους εκπαιδευτικούς, από μαθητές που εισέρχονται στο σχολείο με σκυμμένο το κεφάλι, αγέλαστοι και σιωπηλοί και ασφαλώς με το φίμωτρο στο πρόσωπο που εξαφανίζει το χαμόγελο και συνθλίβει τον παιδικό αυθορμητισμό, από την ευλαβική τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, από την σύνταξη δελτίων ιχνηλάτησης επαφών, από τους διαρκείς και σταθερά επαναλαμβανόμενους προληπτικούς διαγνωστικούς ελέγχους, από τα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (βλέπετε εκπόρνευσης) που τελικώς ακυρώνει και εκμηδενίζει την πνευματική, ηθική και παιδαγωγική αποστολή του σχολείου μετατρέποντας το σε ένα απρόσωπο και ψυχρό χώρο κράτησης και βασανισμού παιδικών ψυχών.”

Ο δικηγόρος Δημήτρης Δασκαλάκης, παραθέτει Δήλωση Άρνησης Εκπαιδευτικού σε υποχρεωτικό προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό SARS–CoV-2

Έφτασε η ώρα, να αποδειχθεί πλέον και από τους εκπαιδευτικούς, τους πνευματικούς γονείς όλων των μαθητών, αν θα είναι οι διαπλαστές ψυχής, μυαλού και σώματος ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ, ή συμμέτοχοι στην δολοφονία τους και στην υποταγή τους.

Αν θα σμιλέψουν ΕΛΛΗΝΕΣ, ή ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

Μπορείτε να επιλέξετε και την ΑΠΟΧΗ, μέχρι να πέσει η ΧΟΥΝΤΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Πρώτα ήρθε η μάσκα και δεν αντιδράσατε.

Μετά ήρθαν τα τεστ και δεν αντιδράτε.

Αύριο θα έρθουν τα εμβόλια, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΦΟΙ.

Ή ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ή ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

 

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, Δικηγόρος Αθηνών

 

Όσοι από τους εκπαιδευτικούς αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών  και αποκωδικοποιούν επιτυχώς τις προθέσεις της κυβέρνησης να μετατρέψει το σχολείο σε υγειονομικό λοιμοκαθαρτήριο και διακατέχονται από την ίδια έντονη ανησυχία και αγωνία για την δυστοπική κοινωνία που ξεπροβάλλει μέσα από τον μανδύα της προστασίας της δημόσιας υγείας αρνούμενοι να συναινέσουν στην κατά παραγγελία διενέργεια βιοϊατρικών πράξεων που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και διεξάγονται υπό όρους ψυχικού εξαναγκασμού και απροκάλυπτου εργασιακού εκβιασμού, δύνανται κατά την κρίση τους να χρησιμοποιήσουν ακριβώς την πιο κάτω δήλωση, ώστε να διατρανώσουν την εναντίωσή τους στο πολυπλόκαμο καθεστώς υγειονομικής τυραννίας που διαμορφώνεται παγκοσμίως, ένα από τα πλοκάμια του οποίου έχει τυλιχτεί σφικτά γύρω από τον λαιμό της πατρίδας μας με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να συνεργάζεται και να ενισχύει την θανατηφόρο λαβή του.

Για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να διασώσουν την προσωπική τους τιμή και αξιοπρέπεια κρατώντας μέσα στην ψυχή τους άφθαρτα τα όνειρα που είχαν όταν πρωτοξεκίνησαν για μια παιδεία η οποία αναβαθμίζει πνευματικά και ηθικά τον μαθητή και συμβάλλει στην εκπλήρωση της συνταγματικής επιταγής για την διαμόρφωση εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης, βλέποντας το κατάντημα του σημερινού σχολείου, οφείλουν να διαχωρίσουν την θέση τους και να αρνηθούν να συμμετέχουν σε μια εκπαιδευτική διαδικασία -αληθινή παρωδία η οποία χαρακτηρίζεται από μασκοφορεμένους εκπαιδευτικούς, από μαθητές που εισέρχονται στο σχολείο με σκυμμένο το κεφάλι, αγέλαστοι και σιωπηλοί και ασφαλώς με το φίμωτρο στο πρόσωπο που εξαφανίζει το χαμόγελο και συνθλίβει τον παιδικό αυθορμητισμό, από την ευλαβική τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, από την σύνταξη δελτίων ιχνηλάτησης επαφών, από τους διαρκείς και σταθερά επαναλαμβανόμενους προληπτικούς διαγνωστικούς ελέγχους, από τα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (βλέπετε εκπόρνευσης) που τελικώς ακυρώνει και εκμηδενίζει την πνευματική, ηθική και παιδαγωγική αποστολή του σχολείου μετατρέποντας το σε ένα απρόσωπο και ψυχρό χώρο κράτησης και βασανισμού παιδικών ψυχών.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η εκούσια και αυτοπροαίρετη παραίτηση υπήρξε ανέκαθεν, και ιδιαίτερα σε συνταγματικά ανώμαλες περιόδους, σημαντικό μέσο πάλης και κοινωνικής αντίστασης απέναντι σε κάθε μορφή ολοκληρωτικής διακυβέρνησης.

Ο αγώνας που πρόκειται να δοθεί δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από την ελπίδα ή την υστεροβουλία της δικαστικής δικαίωσης, δεδομένου ότι η δράση του ιατροφασιστικού καθεστώτος και της υγειονομικής τυραννίας που εγκαθιδρύεται παγκοσμίως, δεν πρόκειται να ανακοπεί με την επίκληση οποιασδήποτε διάταξης, συνταγματικού ή διεθνούς δικαίου αλλά μόνο με την συνειδητή αφύπνιση και εγρήγορση της κοινωνίας.

Υπογραμμίζεται ότι η παρούσα δήλωση αποσκοπεί πρωταρχικώς και αποκλειστικώς στην διαφύλαξη της ακεραιότητας της προσωπικής συνείδησης εκάστου ανθρώπου από κάθε παράνομη, αντισυνταγματική και αθέμιτη κρατική και ιατρική παρέμβαση στην ζωή και στην υγεία του, η οποία διενεργείται χωρίς την ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή του και ενάντια στην ελεύθερη βούλησή του.

Όσοι όμως από τους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με την ελεύθερη βούλησή τους και για δικούς τους λόγους επιθυμούν να προσβάλλουν δικαστικώς την πράξη αναστολής καθηκόντων, έχει συμπεριληφθεί στις τρεις (3) τελευταίες παραγράφους δήλωση επιφύλαξης με την οποία κατοχυρώνεται η δυνατότητα μελλοντικής προσφυγής στην δικαιοσύνη.

Με την διάταξη της παραγράφου 8 του άρθρου 111 του Ν. 4821/31-7-2021 (Φ.Ε.Κ. 134 Α΄) ορίζονται επί λέξει τα εξής:

«Στην περίπτωση εκείνη που μόνιμοι ή απασχολούμενοι με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. Ε.Β.Π. δεν προσκομίσουν πιστοποιητικό ή βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου, σύμφωνα με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στην παρ. 1, τότε δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στις σχολικές μονάδες, στις οποίες υπηρετούν και επέρχονται οι εξής συνέπειες:

α) Στους μόνιμους εκπαιδευτικούς και τα μέλη Ε.Ε.Π. Ε.Β.Π., με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης επιβάλλεται, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής και ειδικής διάταξης, το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Κατά τον χρόνο αναστολής καθηκόντων, ο οποίος δεν λογίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας, δεν καταβάλλονται αποδοχές. Με όμοια απόφαση αίρεται η αναστολή, εφόσον προσκομίζεται πιστοποιητικό ή βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου, σύμφωνα με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στην παρ. 1.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ SARS–CoV-2

Ουίλιαμ Σόμερσετ Μομ: «Το ότι πενήντα εκατομμύρια άτομα υποστηρίζουν μια ανοησία αυτό δε σημαίνει ότι είναι αλήθεια».

Άγγλος θεατρικός συγγραφέας και μυθιστοριογράφος.

«Το να χάσει κανείς το εισόδημά του είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο»

Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών

(Αναγράφονται τα στοιχεία του δηλούντος, δηλαδή το όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο και η διεύθυνση κατοικίας, απευθύνεται στον διευθυντή της σχολικής μονάδας και κατατίθεται στην γραμματεία του σχολείου και λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου. Επικουρικά μπορεί να κατατεθεί και στην Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η σχολική μονάδα του υπηρετούντος εκπαιδευτικού).

Κατ΄ αρχάς αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και την μέριμνα που επιδεικνύετε για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων.

Για λόγους κυρίως που άπτονται της προστασίας της ατομικής μου υγείας καθώς επίσης και για λόγους προσωπικής και κοινωνικής συνειδήσεως σε συνδυασμό με όσα αναγνωρίζονται από την κείμενη νομοθεσία, δεν συναινώ, ούτε τώρα στην παρούσα χρονική περίοδο, αλλά ούτε και στο μέλλον να υποβληθώ σε οποιοδήποτε προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2 (είτε σε μοριακό τεστ PCR, είτε σε rapid τεστ -τεστ αντιγόνου- είτε σε self test (αυτοδιαγνωστικού τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού) που χορηγείται από τα φαρμακεία ή σε τυχόν άλλο, ως προληπτικού μέσου αντιμετώπισης της ασθένειας COVID-19, για τους εξής αναφερόμενους ορθούς, νόμιμους και βάσιμους λόγους και αιτίες καθώς και για όσους άλλους επιφυλάσσομαι να εκθέσω στο μέλλον.

1) Δεν διασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών στοιχείων ταυτότητας καθώς και το απόρρητο των αποτελεσμάτων του προληπτικού διαγνωστικού ελέγχου κάθε εξεταζομένου προσώπου, τα οποία ως ζητήματα που άπτονται της καταστάσεως υγείας θεωρούνται ως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, που αναγνωρίζονται και προστατεύονται ρητώς από την κείμενη νομοθεσία.

Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 3, ενότητα Θ, παράγραφοι 2 και 3, της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπό στοιχεία  ΔΙα/Γ.Π.οικ. 55254/2021 – ΦΕΚ 4187/Β/10-9-2021 στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του εκπαιδευτικού που θα συλλέγονται και θα τυγχάνουν επεξεργασίας συνδυαστικά από την ανώνυμη εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ανώνυμη Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «ΗΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.» που έχει οριστεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας, σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Α.Ε.» και διακριτικό τίτλο «ΕΔΥΤΕ ΑΕ» που επίσης έχει οριστεί ως Εκτελούσα την επεξεργασία, περιλαμβάνονται τα εξής αναφερόμενα: α) ονοματεπώνυμο, β) όνομα πατρός, γ) όνομα μητρός, δ) ημερομηνία γέννησης, ε) αριθμός Μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), στ) ημερομηνία διεξαγωγής αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, ζ) αποτέλεσμα αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, η) ημερομηνία δήλωσης.

Μάλιστα η επεξεργασία θα λαμβάνει χώρα για ανεπίτρεπτα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι συστηματική και γενικευμένη, αφού τα δεδομένα αυτά συνεχώς θα ανανεώνονται και θα υπόκεινται σε επεξεργασία και καταχώριση κατά την συνεχιζόμενη και διαρκώς επαναλαμβανόμενη προληπτική διαγνωστική εξέταση που έχει αποφασισθεί να διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα.

 

Πρόκειται ασφαλώς για αναμφίβολη συλλογή σε εβδομαδιαία βάση ιατρικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των εκπαιδευτικών, όλων των σχολικών μονάδων της χώρας, καθόσον κάθε άνθρωπος ταυτοποιείται πλήρως με την καταγραφή του ονοματεπωνύμου και του ΑΜΚΑ του, ενώ όφειλε η τυχόν καταχώριση και επεξεργασία να γίνεται χωρίς τον προσδιορισμό των προσωπικών στοιχείων ταυτότητας αλλά με την χρήση ανωνυμοποιημένων ή και ψευδωνυμοποιημένων δεδομένων.

2) Σύμφωνα με πληροφορίες και ειδήσεις που έχουν καταχωρηθεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, επικρατεί στους επιστημονικούς κύκλους έντονη αμφισβήτηση και διχογνωμία για την επιστημονική εγκυρότητα και τεχνική αρτιότητα των τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2 που κυκλοφορούν στο εμπόριο, δεδομένου ότι έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που υγιείς άνθρωποι καταγράφονται ως ψευδώς θετικοί στα τεστ που διενεργούνται και αυτό συμβαίνει επειδή οι εμπορικοί κατασκευαστές και τα εργαστήρια θέτουν τα δικά τους όρια στον έλεγχο κατά την επεξεργασία των δειγμάτων.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες που εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στις 20 Ιανουαρίου 2021 τονίζει ότι είναι απαραίτητη η προσεκτική ερμηνεία των «αδύναμων» θετικών αποτελεσμάτων. Ο αριθμός των κύκλων μεγέθυνσης που απαιτείται για τον εντοπισμό του ιού είναι αντιστρόφως ανάλογος του ιικού φορτίου του ασθενούς.

Όταν τα αποτελέσματα του τεστ δεν αντιστοιχούν στην κλινική εικόνα, πρέπει να ληφθεί νέο δείγμα και να επανεξεταστεί με την χρησιμοποίηση ίδιας ή διαφορετικής μεθόδου εξέτασης. (Βλέπετε σχετικώς: https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-5?fbclid=IwAR3oTJjzLfwUru4v3WXSDo7yE3rDtSxb3hqO_hq6lwYkFkgxadJMPYmDzHU)

Ιδιαίτερα στο τεστ PCR, τα διαγράμματα αξιοπιστίας πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από τον αριθμό των ενισχυτικών κύκλων, διότι ως γνωστόν, όσο αυξάνονται οι ενισχυτικοί κύκλοι, αντιστοίχως αυξάνεται και το ποσοστό των ψευδώς θετικών τεστ.

Για παράδειγμα, στην Πολιτεία του Κάνσας των Η.Π.Α. στις αρχές Ιανουαρίου 2021, οι υγειονομικές αρχές της Πολιτείας αποφάσισαν την μείωση του αριθμού των κύκλων πολλαπλασιασμού των τεστ PCR, από 42 σε 35, διαπιστώνοντας αυτόματα μια αξιοσημείωτη μείωση στα καταγεγραμμένα κρούσματα. (Βλέπετε σχετικώς: https://sentinelksmo.org/kdhe-quietly-reduced-cycle-threshold-on-covid-tests/)

Δεν λαμβάνεται επομένως μέριμνα και δεν ορίζεται αφενός μεν η διαδικασία επαλήθευσης και επιβεβαίωσης των αποτελεσμάτων του πρώτου τεστ και αφετέρου δεν δηλώνεται το όριο των κύκλων που χρησιμοποιείται κατά τον έλεγχο και την επεξεργασία του δείγματός μου, δεδομένου ότι κάθε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2 με όριο κύκλου πάνω από 30-33, έχει ως συνέπεια το αποτέλεσμά του να καθίσταται ψευδώς θετικό. Επιπλέον, ο ΠΟΥ επισημαίνει ότι τα τεστ αντιγόνου δεν πρέπει να εφαρμόζονται σε άτομα χωρίς συμπτώματα, δηλ. στους ασυμπτωματικούς, εκτός αν υπάρχει ιστορικό επαφής, και σε χαμηλή επίπτωση της νόσου, διότι στην περίπτωση αυτή δεν είναι αξιόπιστα. (Βλέπετε σχετικώς: (Βλέπετε σχετικώς: https://www.ethnos.gr/ellada/132437_koronoios-kathigitria-apth-pote-einai-anaxiopista-ta-rapid-test καθώς και εδώ:

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj59pOe_8jvAhWHy4UKHal2CqgQFjAAegQIARAD&url=https%3A%2F%2Fenromiosini.gr%2Farthrografia%2F%25CF%2584%25CE%25BF-%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2583%25CF%2584-%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582-%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1-%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%2589%25CF%258A%25CF%258C-%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9-%25CE%25B8%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C-%25CE%25AF%2F&usg=AOvVaw0YOhyrjgnu_l4yi8hHaAwt και εδώ:

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjagfvy_8jvAhViyoUKHfBNDosQFjAAegQIAhAD&url=https%3A%2F%2Forthodoxostypos.gr%2F%25CF%2583%25CE%25BA%25CE%25AC%25CE%25BD%25CE%25B4%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BF-%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B7-%25CE%25B3%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25B1-%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2583%25CF%2584-pcr-%25CE%25AD%25CE%25BD%25CE%25B1-%25CE%25B1%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B2%2F&usg=AOvVaw2WgdpwAnxv_0foRQ3j6hH6)

3) Είναι πολύ πιθανή, αν όχι βεβαία, η αθέμιτη και χωρίς την ρητή και έγγραφη συγκατάθεση μου, συλλογή, επεξεργασία και καταχώριση του DNA σε ηλεκτρονική βάση βιομετρικών δεδομένων. (Βλέπετε σχετικώς: https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/278890_o-eody-synelexe-paranoma-prosopika-dedomena)

4) Σχετικά με τη διενέργεια των εργαστηριακών rapid tests για τους μη εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς με ευθύνη τους, ο ίδιος ο πρωθυπουργός επισήμανε από το βήμα της Βουλής πως «ότι οι εκπαιδευτικοί που θα επιλέξουν να μην κάνουν το εμβόλιο, θα υποστούν μια πρόσθετη σημαντική ταλαιπωρία. Όπως είπε, θα ζητηθούν συχνά εργαστηριακά τεστ -όχι self test- προκειμένου να μπορούν να προσέλθουν στην τάξη». (Βλέπετε σχετικώς: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiFgtOQ-vbyAhXH0qQKHapvAPEQFnoECAIQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.kathimerini.gr%2Fpolitics%2F561447217%2Fmitsotakis-gia-emvoliasmo-ekpaideytikon-ochi-pros-to-paron-stin-ypochreotikotita-sychna-test-gia-toys-anemvoliastoys%2F&usg=AOvVaw2UUKOz6PuxUZiGQ0PyffYd

Είναι ξεκάθαρο ότι επιδιώκεται η οικονομική αφαίμαξη καθώς και η ψυχική και σωματική ταλαιπωρία των μη εμβολιασμένων εκπαιδευτικών, δεδομένου ότι  υφίσταται η εκπεφρασμένη κυβερνητική επιλογή μόνο οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί να υποβάλλονται υποχρεωτικά με δικές τους δαπάνες σε δύο εργαστηριακά τεστ/ανά εβδομάδα, αποκλειστικά σε ιδιωτικούς παρόχους ιατρικών υπηρεσιών.

Η εκ μέρους των εκπαιδευτικών αποδοχή αυτής της εκβιαστικής κατάστασης συνιστά απεμπόληση του δικαιώματος για την παροχή δημόσιας δωρεάν υγείας και πρόνοιας για όλες και όλους τους πολίτες χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Nature» και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», έρχονται ενδείξεις από διάφορες χώρες που φαίνεται να επιβεβαιώνουν τους φόβους ορισμένων επιστημόνων: Η Δέλτα είναι πιθανότερο να μολύνει τους εμβολιασμένους και στη συνέχεια να εξαπλωθεί μέσω αυτών.

Στοιχεία από τα τεστ Covid-19 στις ΗΠΑ, στη Βρετανία και στη Σιγκαπούρη δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι που μολύνονται από τη μετάλλαξη Δέλτα μπορούν να έχουν τόσο ιικό φορτίο στη μύτη τους όσο και οι ανεμβολίαστοι. Αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι παρά την προστασία των εμβολίων, οι εμβολιασμένοι μπορεί να περάσουν τον ιό σε άλλους.

Οι περιπτώσεις μόλυνσης των εμβολιασμένων λέγονται «breakthrough», επειδή ο κορωνοϊός έχει διασπάσει την ανοσιακή προστασία του εμβολίου. Σύμφωνα με τον ιολόγο Ντέηβιντ Ο’ Κόνορ του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν-Μάντισον, «οι άνθρωποι που έχουν ιό Δέλτα και συμβαίνει να έχουν μόλυνση breakthrough, μπορούν να διαθέτουν πραγματικά υψηλά επίπεδα του ιού, συνεπώς μπορεί άθελά τους να τον εξαπλώσουν σε άλλους».

 «Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό μπορεί πράγματι να συμβεί: Οι εμβολιασμένοι μπορεί να εξαπλώσουν τον ιό. Δεν ξέρουμε, όμως, ακόμη ποιος είναι ο σχετικός ρόλος τους στη μετάδοση του ιού στην κοινότητα», δήλωσε ο ιολόγος Τόμας Φρίντριχ του Πανεπιστημίου Ουισκόνσιν-Μάντισον. (Βλέπετε σχετικώς: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi0svzX_L_yAhXSQvEDHVcADVgQFnoECAIQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.iatronet.gr%2Farticle%2F103102%2Fmetadidoyn-th-metallaxh-delta-oi-emvoliasmenoi&usg=AOvVaw3PJL9yhq-s-TJjU2Hjzb3W

Επίσης η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Αθηνά Λινού δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι «Κολλούν και οι εμβολιασμένοι, νοσούν πιο ήπια και μεταδίδουν τον ιό. Αν κάποιος εμβολιασμένος έχει βήχα, πονοκέφαλο, ένα μικρό πυρετό, ή συνάχι καλό θα ήταν να κάνει το τεστ, για να μην συνεχίσει να μεταδίδει τον κορωνοϊό. (Βλέπετε σχετικώς: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjJs5iv3_byAhWYLOwKHWMaAbcQFnoECAMQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.sportime.gr%2Fextratime%2Fkoinonia%2Fvomva-apo-linou-kolloun-ke-i-emvoliasmeni-nosoun-ipia-alla-ke-metadidoun%2F&usg=AOvVaw2JL3ilgWIvxxFZN5wYgEj-

Καθίσταται επομένως φανερό ότι η υποχρεωτική επιβολή εργαστηριακών ελέγχων αποκλειστικά μόνο στους μη εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς προσβάλλει την συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ισότητας σύμφωνα με την οποία: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου» (Άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος καθώς και ότι «Οι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις» (Άρθρο 4 παρ. 2 του Συντάγματος), ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την μέγιστη υποκρισία της κυβέρνησης και την παντελή αδιαφορία της για την προστασία της δημόσιας υγείας, αφού σύμφωνα με ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και μελέτες ακόμη και οι εμβολιασμένοι δύνανται να εξαπλώσουν τον ιό παρά την «προστασία των εμβολίων» και ως εκ τούτου επιβάλλεται και ως προς αυτούς η διενέργεια προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων νόσησης προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του ιού.

Συνεπώς η υποχρεωτική επιβολή προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων αποκλειστικά και μόνο στους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς δεν υπηρετεί τον σκοπό της προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά συνιστά ένα ακόμη μέτρο άσκησης ανεπίτρεπτης ψυχολογικής πίεσης και εξαναγκασμού εκ μέρους της τυραννικής κυβέρνησης προς τους ελεύθερους και κριτικά σκεπτόμενους πολίτες (εν προκειμένω τους εκπαιδευτικούς) που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ώστε μέσα από μια μακρά και σταθερά επαναλαμβανόμενη διαδικασία υποχρεωτικών προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων που θα τους φθείρει και εξουθενώσει ψυχικά και οικονομικά, επιτευχθεί τελικώς η εξουδετέρωση των πνευματικών αντιστάσεών τους, με αποτέλεσμα να συρθούν στην εμβολιαστική καρέκλα, υποκύπτοντας με αυτή την άθλια και δόλια μεθόδευση στην απροκάλυπτη οικονομική και κοινωνική πίεση της ανάλγητης και ολοκληρωτικής κρατικής εξουσίας που συνίσταται στην αναστολή του δικαιώματος εργασίας και στην στέρηση του μισθού.

5) Στις 21 Ιουλίου 2021, τα «Κέντρα Ελέγχου των Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021 τη σύσταση των PCR στην «Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ για την παροχή «άδειας για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) στα τεστ-απάτη «RealTime RTPCR». (Βλέπετε σχετικώς: https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html καθώς και εδώ:

 https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi7mJ-j7fbyAhVINOwKHUEJDqUQFnoECAUQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.zougla.gr%2Fygeia%2Farticle%2Fta-cdc-aposiroun-ta-fake—test-pcr&usg=AOvVaw1N0dhQnzaHtiRfU19R9LeR

Το CDC ενθαρρύνει τα εργαστήρια να εξετάσουν την υιοθέτηση μιας πολύπλεκτης μεθόδου που μπορεί να διευκολύνει τον εντοπισμό και τη διαφοροποίηση των ιών SARS-CoV-2 και γρίπης. CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses»-Ίδετε τον πιο πάνω σύνδεσμο-).

Τέτοιες δοκιμασίες μπορούν να διευκολύνουν τη συνεχιζόμενη δοκιμή τόσο για τη γρίπη όσο και για τον SARS-CoV-2 και μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και πόρους καθώς ξεκινάμε την εποχή της γρίπης.

Εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί τις ολέθριες επιπτώσεις για την διαχείριση της πανδημίας από το γεγονός ότι καθ΄όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσω των διαγνωστικών ελέγχων δεν γινόταν διαχωρισμός των ιών SARS-CoV-2 και γρίπης, με αποτέλεσμα να εξάγονται εσφαλμένα ιατρικά συμπεράσματα για την μεταδοτικότητα της νόσου COVID-19 καθώς και για τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων, επί τη βάσει των οποίων επιβάλλονταν οι απάνθρωπες πολιτικές εγκλεισμού και τα ανήκουστα περιοριστικά μέτρα.

6) Σήμερα, για να διενεργηθεί στην ιατρική πράξη οιουδήποτε είδους διαγνωστική, προληπτική ή θεραπευτική επέμβαση, το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα πρέπει να είναι ελεύθερο να συναινέσει στην επίμαχη ιατρική πράξη ή αντιθέτως να την αρνηθεί, εφόσον προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωσή του.

Συνακόλουθα η διενέργεια του τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την συναίνεση του προσώπου η οποία είναι αλληλένδετη με την ελεύθερη βούλησή του.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται λόγος για την «ενημερωμένη συναίνεση του ασθενούς» (informed consent) ως θεμελιώδη αρχή του Δικαίου και της Ιατρικής Δεοντολογίας.

Μέχρι σήμερα, η Σύμβαση του ΟΒΙΕΔΟ -Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοϊατρική- αποτελεί το μοναδικό νομικώς δεσμευτικό κείμενο του διεθνούς δικαίου σε σχέση με τις εφαρμογές της Βιολογίας και της Ιατρικής.

Ειδικότερα, η Σύμβαση του ΟΒΙΕΔΟ κυρώθηκε από την Ελληνική Πολιτεία με τον Ν. 2619/1998 (ΦΕΚ Α’ 132) και έχει την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος, δηλ. η Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική .

Συγκεκριμένα στο άρθρο 5 αυτής προβλέπεται ότι:

«Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του».

Επιπροσθέτως, στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η διάταξη του άρθρου 12 § 1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) όπου ορίζεται ότι:

«Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενούς.

  1. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενούς είναι οι ακόλουθες:

α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο.

β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.

αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδεται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουν την επιμέλειά του. Λαμβάνεται όμως, υπόψη και η γνώμη του, εφόσον ο ανήλικος, κατά την κρίση του ιατρού, έχει την ηλικιακή, πνευματική και συναισθηματική ωριμότητα να κατανοήσει την κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο της ιατρικής πράξης και τις συνέπειες ή τα αποτελέσματα ή τους κινδύνους της πράξης αυτής. Στην περίπτωση της παραγράφου 3 του άρθρου 11 απαιτείται πάντοτε η συναίνεση των προσώπων που ασκούν τη γονική μέριμνα του ανηλίκου.

ββ) Αν ο ασθενής δεν διαθέτει ικανότητα συναίνεσης, η συναίνεση για την εκτέλεση ιατρικής πράξης δίδεται από τον δικαστικό συμπαραστάτη, εφόσον αυτός έχει ορισθεί. Αν δεν υπάρχει δικαστικός συμπαραστάτης, η συναίνεση δίδεται από τους οικείους του ασθενή. Σε κάθε περίπτωση, ο ιατρός πρέπει να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την εκούσια συμμετοχή, σύμπραξη και συνεργασία του ασθενή, και ιδίως εκείνου του ασθενή που κατανοεί την κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο της ιατρικής πράξης, τους κινδύνους, τις συνέπειες και τα αποτελέσματα της πράξης αυτής.

γ) Η συναίνεση να μην είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής και να μην έρχεται σε σύγκρουση με τα χρηστά ήθη.

δ) Η συναίνεση να καλύπτει πλήρως την ιατρική πράξη και κατά το συγκεκριμένο περιεχόμενό της και κατά το χρόνο της εκτέλεσής της».

Από την παράθεση των παραπάνω νομικών διατάξεων προκύπτει ότι η αρχή της ελεύθερης συναίνεσης του ασθενούς ανάγεται σε κομβικό και καθοριστικό σημείο για την διενέργεια κάθε ιατρικής πράξης, επομένως και του διαγνωστικού ελέγχου για την ανίχνευση του κορωνοϊού SARS–CoV-2.

Επίσης, εκ των ως άνω διατάξεων καθίσταται σαφές ότι η συναίνεση που χορηγείται για να είναι έγκυρη, πρέπει να είναι απαλλαγμένη από κάθε εξωτερική πίεση, απειλή ή ψυχικό εξαναγκασμό.

Υπό τις διαγραφόμενες όμως κοινωνικές συνθήκες της έντονης ψυχολογικής τρομοκρατίας, της διαρκούς τηλεοπτικής προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου, της παραπληροφόρησης καθώς και της έλλειψης αντικειμενικής και πολυφωνικής ενημέρωσης, εν σχέσει προς την αξιοπιστία ή μη των covid tests, του εκφοβισμού των πολιτών με τον κοινωνικό στιγματισμό και αποκλεισμό τους από την κοινωνικοοικονομική ζωή, στην περίπτωση που αρνηθούν να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, υπονομεύεται η προσπάθεια για την πλήρη, σαφή, κατανοητή και αντικειμενική ενημέρωση των ανθρώπων αναφορικά με τα οφέλη των covid tests στην επιδημιολογική έρευνα, με συνέπεια η συναίνεση των πολιτών να πάσχει ακυρότητος, αφού δύναται να χαρακτηρισθεί ως προϊόν ψυχικού εξαναγκασμού, εσκεμμένης παραπλάνησης και υποκρυπτόμενης απειλής.

Συνεπώς βάσιμα και δικαιολογημένα υποστηρίζω ότι η άσκηση συνεχούς ψυχολογικής πίεσης, ο διαρκής εργασιακός εκφοβισμός και η συστηματική καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας αποσκοπούν στην κάμψη και εν τέλει στην εξουδετέρωση της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και στην ισοπέδωση των προσωπικών του αντιστάσεων, ώστε να υποβάλλεται σε μία σταθερά επαναλαμβανόμενη διαδικασία ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2, χωρίς την συναίνεσή του και ενάντια στην θέλησή του.

Ως εκ τούτου η συστηματική και μεθοδευμένη παραβίαση της νομοθετικώς κατοχυρωμένης και δεσπόζουσας στον χώρο της ιατρικής επιστήμης, καθώς και στον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, αρχής της ελεύθερης συναίνεσης του ασθενούς πριν από την διενέργεια οποιασδήποτε ιατρικής πράξης, με βρίσκει απολύτως αντίθετο/αντίθετη και διαχωρίζω την θέση μου, δηλώνοντας με παρρησία προς κάθε αρμόδια Αρχή ότι αρνούμαι να υποβληθώ σε οποιοδήποτε προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2, η οποία μαζικοποιεί και αποπροσωποποιεί τον άνθρωπο, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και καταργεί την ελεύθερη βούλησή του.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παραγράφος1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/28-11-2005), ως ιατρική πράξη ορίζεται «εκείνη που έχει ως σκοπό τη με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου».

Επομένως η υποχρεωτική υποβολή ενός προσώπου σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2, ως προληπτική ιατρική πράξη, για την αντιμετώπιση της ασθένειας COVID-19, συνιστά σαφώς βιοϊατρική παρέμβαση για την οποία επιβάλλεται να ζητηθεί η ρητή και ανεπιφύλακτη έγγραφη συναίνεση του εξεταζομένου προσώπου.

Τούτο εδράζεται σαφώς στην διάταξη του άρθρου 12 § 1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) όπου ορίζεται ότι: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενούς».

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 338 του Ν. 4512/2018, ορίζεται ότι «οποιαδήποτε απόφαση αντίθετη με τις διατάξεις του N. 3418/2005 είναι άκυρη. Αν στη λήψη των αποφάσεων αυτών έχουν συμμετάσχει ιατροί, υπέχουν πειθαρχικές ευθύνες».

7) Στον χώρο της ιατρικής επιστήμης κυριαρχεί ως υπέρτατη αρχή το αδιαπραγμάτευτο και πανανθρώπινο αξίωμα σύμφωνα με το οποίο «η βούληση του ασθενούς είναι ο υπέρτατος νόμος» («voluntas aegroti suprema lex») που ως ηθική επιταγή διαχρονικής αξίας και σπουδαιότητας χαρακτηρίζει το σύνολο των ιατρικών πράξεων και καθορίζει τα θεμιτά όρια της ιατρικής παρέμβασης στην ζωή και στην υγεία του ανθρώπου.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα του ασθενούς διαμορφώθηκαν σε αποδεκτούς κανόνες από τα σύγχρονα κράτη στην διακήρυξη της Λισσαβώνας που εκδόθηκε από την Παγκόσμια Ιατρική Ένωση.

Στην διακήρυξη ορίζεται ότι ο ασθενής, αφού ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του, έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με την θεραπεία που του προτείνεται ή να διαφωνήσει με αυτήν και να μην την αποδεχθεί και ως εκ τούτου κατοχυρώνεται ρητώς το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του ασθενούς, ως απόρροια της ανθρώπινης υποστάσεώς του, σύμφωνα με το οποίο μπορεί να αποφασίζει ο ίδιος αποκλειστικά για την υγεία του.

Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης που περιλαμβάνει ένα σύνολο αρχών και κανόνων ηθικής ιατρικής δεοντολογίας (μεταξύ των οποίων την αρχή της ενημερωμένης συναίνεσης του ασθενούς, την απουσία εξαναγκασμού), αναγνωρίζεται ρητά ως πρώτος κανόνας, ότι «η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως ουσιώδης» («Τhe voluntary informed consent of the Human Subject is absolutely essential») που έχει γίνει σήμερα παγκοσμίως αποδεκτός και έχει ενσωματωθεί και στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα («Ειδικότερα, απαγορεύεται η υποβολή προσώπου, χωρίς την ελεύθερη συγκατάθεσή του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα») και έχει κυρωθεί από την Ελληνική Πολιτεία με τον νόμο 2462/1997, σύμφωνα με την διαδικασία του άρθρου 28 παρ. 1 του Συντάγματος και έχει αποκτήσει υπερνομοθετική ισχύ.

Συμπερασματικώς κάθε κρατική επιδίωξη για την άμεση ή έμμεση επιβολή του υποχρεωτικού εξαναγκασμού σε προληπτικούς διαγνωστικούς ελέγχους ή σε εμβολιασμό για την αντιμετώπιση της ασθένειας που προκαλεί ο κορωνοϊός SARS–CoV-2, κείται προδήλως εκτός του νομικού μας πολιτισμού και παραβιάζει απροκάλυπτα τις αρχές και το πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Δικαίου, της Ιατρικής Δεοντολογίας, των Διεθνών Συμβάσεων και Συμφώνων, του Κώδικα της Νυρεμβέργης η οποία πρέπει να αποδοκιμασθεί και να αποκρουστεί σύσσωμα από όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες του κόσμου, ως απάνθρωπη μεταχείριση και ψυχικός βασανισμός του ανθρωπίνου προσώπου από τους παγκόσμιους τρομολάγνους πολιτικοϋγειονομικούς διαχειριστές της πανδημίας.

Συνεπώς για τους ως άνω λόγους και αιτίες και για όσους άλλους επιφυλάσσομαι να εκθέσω στο μέλλον, Σας ΔΗΛΩΝΩ ρητώς, ότι ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ και αρνούμαι να υποβληθώ σε οποιοδήποτε υποχρεωτικό προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο για την ανίχνευση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 για την αντιμετώπιση της ασθένειας COVID-19.

Σε κάθε περίπτωση σας δηλώνω ότι η εκ μέρους μου ανάληψη του κόστους διενέργειας των επαναλαμβανόμενων διαγνωστικών ελέγχων, προσκρούει ρητά στην κείμενη νομοθεσία και συγκεκριμένα παραβιάζει ευθέως την διάταξη του άρθρου 42 παρ. 10 Ν. 3850/2010 «Κύρωση του Κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων», στην οποία ρητά προβλέπεται ότι «τα μέτρα για την ασφάλεια, την υγεία και την υγιεινή κατά την εργασία σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγονται την οικονομική επιβάρυνση των εργαζομένων».

Πρέπει επομένως να γίνει δεκτό ότι και στον δημόσιο τομέα, όπως τούτο ισχύει στον ιδιωτικό τομέα, το κόστος διενέργειας των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από τον κορωνοϊό SARSCOV-2 να επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο, υποχρεουμένου να καλύπτει τις πάσης φύσεως ιατρικές δαπάνες των εκπαιδευτικών εν σχέσει προς τις ιατρικές πράξεις που το ίδιο επιβάλλει.

Επομένως η τυχόν μελλοντική απόφασή της διοικήσεως που ενδεχομένως θα με θέτει σε καθεστώς αναστολής εργασίας με ταυτόχρονη διακοπή της μισθοδοσίας μου,  δεν θα την αποδεχθώ και θα την αποκρούσω ως παράνομη και αντισυνταγματική, προσφεύγοντας ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.

Ακολούθως σας ΔΗΛΩΝΩ ότι στην περίπτωση στέρησης του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της εργασίας μου, εξαιτίας της νόμιμης και δικαιολογημένης άρνησής μου να συναινέσω σε μια υποχρεωτική βιοϊατρική πράξη, της υποβολής μου δύο φορές την εβδομάδα σε υποχρεωτικό προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης για τον κορωνοϊό SARS-COV-2, επιφυλάσσομαι ρητώς ότι θα προσφύγω ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων για την δικαστική ακύρωση της πράξεως αναστολής καθηκόντων και για την άσκηση των αποζημιωτικών αξιώσεων μου, καθ΄όλο το χρονικό διάστημα που θα τεθώ με την προδήλως αντισυνταγματική και παράνομη απόφαση της διοικήσεως σε κατάσταση αναστολής εργασίας που θα συνοδεύεται με διακοπή καταβολής του μισθού μου, ενώ παραλλήλως επιφυλάσσομαι και για την άσκηση παντός άλλου ενδίκου μέσου για την αποκατάσταση πάσης άλλης ηθικής ή υλικής βλάβης και ζημίας μου, την οποία θα υποστώ εξαιτίας της αδικαιολογήτου απομακρύνσεως από την εργασία μου.

 

(Τόπος)………………… Αττικής ………..-……-2021

Ο Δηλών/Η Δηλούσα.

 

 

 

 

(Visited 1,430 times, 7 visits today)

Ετικέτες: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΕΣΤ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το