Ο καρδιολόγος Κ.Αρβανίτης, τίναξε στον αέρα την «πανδημία αιφνίδιων θανάτων». 

Ο καρδιολόγος Κ.Αρβανίτης, τίναξε στον αέρα την «πανδημία αιφνίδιων θανάτων». 

18 Οκτωβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,157
Μοίρασέ το

 

Κ.Αρβανίτης: «Το 1/3 των δηλωμένων θανάτων συνέβη 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό»

 

 

 

 

Ε, τώρα… τι ξέρει ο κ. Καθηγητής από θανάτους…

Η μουρλέγκω σατανίστρια που δηλώνει: “Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ευθύνονται για τους θανάτους”, ξέρει…

Άλλωστε ο κύριος Καθηγητής Καρδιολογίας, δεν κάνει shopping therapy,  για να γνωρίζει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

Αλλά αυτούς, δεν τολμάτε να τους βγάλετε στα κεντρικά δελτία της δημοσιογραφικής σας πορνείας.

Γράφει: Θάνος Νικηταράς

Μεγάλη συνέντευξη στο pronews.gr έδωσε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης, όπου και αναφέρθηκε στους θανάτους μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, στις μυοκαρδίτιδες, αλλά και στην λεγόμενη «πανδημία αιφνίδιων θανάτων». 

Μιλώντας στο pronews.gr και στον Θάνο Νικηταρά ο Κ.Αρβανίτης αποκάλυψε μερικά άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τους θανάτους που έχουν δηλωθεί μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, καθώς όπως τόνισε το «1/3 των θανάτων που έχουν καταγραφεί στο VAERS συνέβη 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό». 

«Στο VAERS έχουμε κάτι εκατ. παρενέργειες και πάνω από 13.000 νεκρούς. Περίπου το 1/3 των θανάτων που έχουν δηλωθεί στις ΗΠΑ έχουν συμβεί μέσα σε 48 ώρες από τον εμβολιασμό, κάτι που δεν μπορείς να το πεις τυχαίο», είπε ο Κ.Αρβανίτης.

Όσον αφορά την αξιοπιστία του VAERS σαν σύστημα καταγραφής παρενεργειών ο Κ.Αρβανίτης είπε:

«Το VAERS λειτουργεί περίπου 30 χρόνια. Αυτά τα 30 χρόνια κάθε χρόνο όλοι οι θάνατοι από όλα τα εμβόλια που γίνονται στις ΗΠΑ παίζουν 150-200 θανάτους ανά χρόνο. Φέτος έχουν ξεπεράσει 13.000 μόνο από του Covid. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Μερικοί λένε ότι το VAERS λένε δεν είναι αξιόπιστο, αλλά είναι το ίδιο 31 χρόνια. Γιατί όλα τα προηγούμενα έπαιζε 150-200 θανάτους και φέτος έχει φτάσει τους 13.000 και μέχρι του χρόνου θα φτάσει τους 18.000; Εάν βάλεις και τις 30 προηγούμενες χρονιές δεν φτάνεις τα όσα έγιναν φέτος».

Ο Κ.Αρβανίτης αναφέρθηκε και σε μια μελέτη που έγινε το 2011 για την βελτίωση του συστήματος VAERS: «Και μάλιστα CDC ανέθεσε το 2011 στο Χάρβαρντ να κάνει μελέτη για το VAERS και να κάνει προτάσεις για την βελτίωση του και τότε έδειξε η μελέτη ότι από τις αληθινές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό μόνο τις 1% δηλώνεται στο VAERS! 

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως το VAERS είναι παθητικό σύστημα καταγραφής, δεν είναι ενεργητικό, δεν ψάχνει αυτό, δεν παίρνει την επόμενη μέρα μετά τον εμβολιασμό τηλέφωνο για να δει εάν κάποιος έχει πρόβλημα. Δεν εξετάζει. Περιμένει να πας να δηλώσεις. Πολλοί δεν δηλώνουν, άλλοι δεν ξέρουν καν ότι οι υπάρχει, άλλοι λένε στον γιατρό και ο γιατρός πιστεύει ότι δεν συνδέεται με το εμβόλιο και δεν το δηλώνει ποτέ, άλλος “φεύγει” και δεν έχει κάποιον να το δηλώσει». 

Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης στη συνέχεια της συνέντευξης του στο pronews.gr μίλησε και για τις κίτρινες κάρτες οι οποίες όπως τόνισε… δεν συμπληρώνονται στην Ελλάδα.

«Στην Ελλάδα βλέπουμε να λένε ότι δεν σχετίζεται το εμβόλιο, οπότε δεν συμπληρώνουν κίτρινη κάρτα και να λέει ένας καθηγητής όπως ο Δ.Κούβελας “ρε παιδιά δηλώστε καμία κίτρινη κάρτα” και τον τρέχουν που είπε το αυτονόητο. Πάνω σε αυτό είχα κάνει μια μελέτη, στις αρχές του καλοκαιριού, γιατί είχα υποψιαστεί ότι στην EudraVigilance κάποιες χώρες δηλώνουν παρενέργειες και κάποιες χώρες “τριτοκοσμικές” της ΕΕ δεν τις καταγράφουν και δεν στέλνουν τίποτα.

Κάνω μια σύγκριση των δηλώσεων των παρενεργειών από όλα τα κράτη και βλέπω την Ελλάδα στα χαμηλότερα κλιμάκια και συγκρίνω με κάποιες άλλες χώρες και πως η Ελλάδα υστερεί σε αναφορά παρενεργειών και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα δεν συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες.

Έκανα σύγκριση με την Ολλανδία, η οποία είναι 16-17 εκατ. Όταν έκανα την μελέτη είχαμε κάνει και παρόμοιο αριθμό δόσεων ανά εκατομμύριο.

Περιμένεις δηλαδή η Ελλάδα να έχει δηλώσει το 60% του πληθυσμού από την Ολλανδία.

Οι Ολλανδοί όμως είχαν δηλώσει 80.000 παρενέργειες και η Ελλάδα αντί για 48.000 είχε δηλώσει κάτω από 3.500 – 14 φορές λιγότερο από το αναμενόμενο σε σχέση με την Ολλανδία. Κάνω μια σύγκριση με την Αυστρία, βλέπω 7 φορές λιγότερο. 

Απέναντι στις πιο προηγμένες χώρες της ΕΕ η Ελλάδα υστερεί σε δηλώσεις παρενεργειών. Δύο είναι τα πιθανά αίτια, ή η Ελλάδα είναι χώρα υπερανθρώπων και δεν την αγγίζει τίποτα ή απλά δεν συμπληρώνουμε κίτρινες κάρτες». 

Για την πανδημία αιφνίδιων θανάτων και εάν αυτό συνδέεται με τον εμβολιασμό ο διδάκτωρ Καρδιολογίας είπε:

«Μεταφορικά θα μπορούσε να πει κάποιος πως έχουμε μια πανδημία αιφνίδιων θανάτων, όμως εδώ τι συμβαίνει. Πέθανε για παράδειγμα ένα παιδί 15 ετών την Δευτέρα, το οποίο είχε εμβολιαστεί την Παρασκευή, και λέει ένας λοιμωξιολόγος ότι δεν σχετίζεται. 

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να πετάγεται και να λέει τέτοια πράγματα.

Έχει υποχρέωση ο θεράποντας γιατρός να συμπληρώσει κίτρινη κάρτα και να το αναφέρει, δεν θα πει αυτός εάν σχετίζεται ή όχι.

Θα το πουν άλλοι.

Όταν συμπληρωθούν πολλά στοιχεία και κίτρινες κάρτες θα τα εξετάσουν στατιστικολόγοι και επιδημιολόγοι.

Στατιστικά θα βρεθεί εάν σχετίζεται ή όχι. Εάν δεν δηλωθούν κίτρινες κάρτες δεν θα προκύψουν στοιχεία. 

Είναι δηλαδή σαν να βλέπει ο αστυνομικός τον νεκρό, να βλέπει ένα μαχαίρι δίπλα και να λέει ότι δεν σχετίζεται και να μην το δίνει στο δικαστήριο. Πώς θα κρίνει το δικαστήριο;

Αν ο καθένας γιατρός βγάζει με το δικό του το κεφάλι ότι δεν σχετίζεται και δεν αναφέρει αυτά που βλέπει πώς θα κρίνουν οι αρχές τι συνέβη στατιστικά φέτος μετά τους εμβολιασμούς; 

Υπάρχει ένα κέντρο στην Ουψάλα που με επιστήμονες και υπολογιστές αναλύει και βγάζει συμπεράσματα. Αν εσύ δεν τους τροφοδοτείς με δεδομένα πώς θα μπορούν να κρίνουν;»

Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης μίλησε και για τις μυοκαρδίτιδες και για το εάν αυτές τελικά είναι επικίνδυνες, καθώς ακούμε από τους «ειδικούς» να λένε ότι σε 2-3 μέρες ο ασθενής θα γίνει καλά.

«Εγώ ως καρδιολόγος δεν έχω ακούσει τέτοια χαρούμενη μυοκαρδίτιδα που σε 2-3 μέρες να θεραπεύεται. Μυοκαρδίτιδα σημαίνει πως οι ίνες της καρδιάς έχουν πάθει ζημιά», είπε αρχικά ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κ.Αρβανίτης και συνέχισε:

«Το να προκαλέσει μια ουσία με κάποιον τρόπο μυοκαρδίτιδα, δεν είναι κάτι αστείο που σε 2-3 μέρες αναπληρώνεται. Είναι βαριές καταστάσεις. Σε όσους καταφέρουν να το ξεπεράσουν παίρνει 14-18 μήνες. Πολλές μυοκαρδίτιδες προχωρούν στο στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας, δηλαδή ο ασθενής γίνεται καρδιολογικά ανάπηρος, χρειάζεται φάρμακα και οξυγόνο και πολλοί μπορεί να καταλήξουν, ανάλογα το πόσο βαριά είναι μια μυοκαρδίτιδα».

Παράλληλα υποστήριξε ότι ένας ενήλικας δεν θα επανέλθει ποτέ στο 100% μετά από μια μυοκαρδίτιδα: «Η καρδιά δεν θα γίνει όπως ήταν παλιά. Θες μεγάλη φροντίδα και όταν πούμε ότι κάποιος ανέρρωσε αυτός δεν θα είναι στο 100%, απλά περιμένουμε να έχει χάσει λίγο. Μόνο τα πολύ μικρά παιδιά και σε ήπιες μυοκαρδίτιδες μπορούν να επανέλθουν στο 100%, οι ενήλικες ποτέ». 

Θυμηθείτε ΕΔΩ το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Κ.Αρβανίτη στο pronews.gr στην οποία μίλησε για την αύξηση της θνησιμότητας στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 1,157


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα