Ο παγκόσμιος εμφύλιος. Συνταχθείτε στη μάχη για τον τερματισμό της δουλείας με εμβόλια και 5G Η αλήθεια επελαύνει 

Ο παγκόσμιος εμφύλιος. Συνταχθείτε στη μάχη για τον τερματισμό της δουλείας με εμβόλια και 5G Η αλήθεια επελαύνει 

28 Ιανουαρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:731
Μοίρασέ το

Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Η προσπάθεια για την εφαρμογή ηλεκτρονικής εκπομπής μικροκυμάτων 5G σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, ως συνέχεια της ώθησης για τα εμβόλια COVID-19 που περιέχουν νανο-συσκευές και την τοξίνη που ανταποκρίνεται στην ηλεκτρική ενέργεια οξείδιο του γραφενίου, είναι μια ένδειξη ότι πρόκειται να εισέλθουν στο επόμενο στάδιο αυτού του πολέμου. Η σύγκρουση της Ουκρανίας, πραγματική ή φανταστική, είναι νάνος μπροστά σ’ αυτό.

 

Από το 2010, προσπαθώ να αφυπνίσω τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, προκειμένου να δημιουργήσουν μικρές εστίες αντίστασης.
ΑΠΕΤΥΧΑ!
ΑΠΕΤΥΧΑ και στο επίπεδο της γειτονιάς μου, να αφυπνίσω τους γείτονές μου…ο κόσμος αυτά που θα διαβάσετε τα θεωρεί … συνωμοσιολογίες…
Λυπάμαι, αλλά η χρονιά αυτή και οι επόμενες, θα είναι εφιαλτικές…
Στο εξωτερικό, έχουν μάθει να δουλεύουν διαφορετικά και να αντιστέκονται… εμείς είμαστε του καναπέως και του ότι τα γνωρίζουμε όλα…
Λυπάμαι, αλλά οι εφιάλτες είναι μπροστά μας.
Στην Γαλλία, καίνε τα 5 τζι…
Στην Ψωροκώσταινα, οι ραγιάδες δεν βλέπουν την ώρα να έρθει το 5 τζι, για να έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες στα πανάκριβα κινητά τους.
ΡΕ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΟΣΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 5 ΤΖΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Global Research, 25 Ιανουαρίου 2022
Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο usprovgov.asia .

 

Περάσαμε δεκαετίες μέσα από προετοιμασίες για να πολεμήσουμε ξανά όπως στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και συσσωρεύσαμε υπερτιμημένα μαχητικά αεροπλάνα, ελαττωματικά τανκς, ογκώδη μαχητικά πλοία και απαρχαιωμένα αεροπλανοφόρα που τώρα σκουριάζουν στη σιωπή.

 

Αλλά ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος, και πιο κρίσιμα, ο επόμενος εμφύλιος πόλεμος, διαμορφώνεται με θεμελιωδώς διαφορετικό χαρακτήρα, αν όχι ως προς το κίνητρο.

Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Η προσπάθεια για την εφαρμογή ηλεκτρονικής εκπομπής μικροκυμάτων 5G σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, ως συνέχεια της ώθησης για τα εμβόλια COVID-19 που περιέχουν νανο-συσκευές και την τοξίνη που ανταποκρίνεται στην ηλεκτρική ενέργεια οξείδιο του γραφενίου, είναι μια ένδειξη ότι πρόκειται να εισέλθουν στο επόμενο στάδιο αυτού του πολέμου. Η σύγκρουση της Ουκρανίας, πραγματική ή φανταστική, είναι νάνος μπροστά σ’ αυτό.

 

Όταν λέω ότι είναι ένας πόλεμος για τη δουλεία, όπως ακριβώς ήταν ο εμφύλιος πόλεμος του 1861 έως το 1865, η σύγκριση δεν είναι τυχαία.

 

Στη δεκαετία του 1850 στην Αμερική, η δουλεία επεκτεινόταν, τα δικαιώματα των ιδιοκτητών σκλάβων έναντι των δραπετών σκλάβων ενισχύοντανταν και τα δικαιώματα των Αμερικανών παρήκαμζαν. Η αριστοκρατία του Νότου, με χρηματοδότηση από τον Βορρά, είχε λάβει μέτρα για να καταστήσει όλους τους απλούς ανθρώπους χωρίς γη στο Νότο, μαύρους ή λευκούς, ισοδύναμους με σκλάβους ενώπιον του νόμου.

Ο οπαδός της κατάργησης William Lloyd Garrison κατήγγειλε αυτή την καταστροφή, καθώς σίγουρα θα είχε καταγγείλει τα εμβόλια mRNA και την ανεξέλεγκτη ακτινοβολία 5G. Επιτέθηκε σε όσους σιωπούσαν για τη σκλαβιά ως εξής:

«Όσοι θέλουν να είμαι άλαλος στο θέμα της σκλαβιάς, -και ν΄ανοίγω το στόμα μου μόνο για να την υπερασπιστώ-, μου ζητούν να πω ψέματα για την ειδικότητά μου, και μου ζητούν να υποβαθμίσω τον ανδρισμό μου και να λερώσω την ψυχή μου. Δεν θα γίνω ψεύτης, αχρείος ή υποκριτής, για να ενταχθώ σε κάποιο κόμμα, να ικανοποιήσω οποιαδήποτε αίρεση, να ξεφύγω από οποιαδήποτε δήλωση ή κίνδυνο, να σώσω οποιοδήποτε συμφέρον, να διατηρήσω οποιονδήποτε θεσμό ή να προωθήσω οποιοδήποτε αντικείμενο. Πείστε με ότι ένας άνθρωπος μπορεί δικαιωματικά να κάνει έναν άλλον σκλάβο του και δεν θα προσυπογράφω πλέον τη Διακήρυξη της ΑνεξαρτησίαςΠείστε με ότι η ελευθερία δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα εκ γενετής κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως χροιάς ή κλίματος, και θα δώσω αυτό το σώμα να γίνει παρανάλωμα της φωτιάς. Δεν ξέρω πώς να υποστηρίξω την ελευθερία και τη σκλαβιά μαζί».

 

Αντιμετωπίζουμε ξανά μια τέτοια στιγμή που η ελευθερία προωθείται στα μέσα ενημέρωσης και η δουλεία είναι η πραγματικότητα στο έδαφος.

Τα πλαστά εμβόλια για την αποδυνάμωση του σώματος μέσω του mRNA, η επίθεση 5G στο σώμα και το μυαλό, το υποβαθμισμένο εκπαιδευτικό και δημοσιογραφικό περιεχόμενο στο οποίο πνιγόμαστε , όλα αυτά στοχεύουν να μας οδηγήσουν στη σκλαβιά, όσους από εμάς επιζήσουμε.

 

Στον πυρήνα της ώθησης για μια νέα σκλαβιά, ως απάντηση στους ψεύτικους θεούς της χρηματοδότησης, βρίσκεται η κυνική επέκταση των μεθόδων σφαγής στις φάρμες εργοστασίων  για τη διακυβέρνηση του ανθρώπου. Η καταστροφή του γενετικού κώδικα των αγελάδων και των χοίρων που τους κατέστησε αβοήθητους ΓΤΟ επαναλαμβάνεται αυτή τη στιγμή καθώς οι πολίτες μας γίνονται ΓΤΟ με εμβολιασμό.

Η αναγνώριση και η παρακολούθηση αγελάδων και γουρουνιών με κωδικούς QR θα είναι σύντομα μια παγκόσμια πραγματικότητα για όλους μας.

Η σίτιση αγελάδων και γουρουνιών γεμάτη με χημικές ουσίες είναι πανομοιότυπη με τη διατροφή των πολιτών μας με επεξεργασμένα τρόφιμα φορτωμένα με χημικά, που παράγονται από πολυεθνικές εταιρείες.

Και οι ατελείωτες ενέσεις αγελάδων και γουρουνιών με αυξητικές ορμόνες, διεγερτικά και, ναι, με μια σειρά από πλαστά εμβόλια, είναι το ακριβές μοντέλο για αυτό που μας κάνουν.

Οι αγελάδες και οι χοίροι είναι τα κατώτερα όντα σήμερα. Είναι σαν μύγες για τους άχαρους τεχνοκράτες και βιοφασίστες που τα σκοτώνουν για το άθλημά τους. 

Αυτές οι αγελάδες και τα γουρούνια είναι οι ηγέτες μας. Μας δείχνουν το δρόμο για το ζοφερό μέλλον που μας περιμένει.

Η διαδικασία για να μας μετατρέψουν σε σκλάβους μπορεί να διακριθεί σε τέσσερα στάδια.

Το πρώτο βήμα είναι η κατεδάφιση των συνταγματικών δικαιωμάτων και η δημιουργία μιας μεταστατικής εταιρικής-κυβερνητικής διοικητικής δομής που δεν λογοδοτεί σε κανέναν και που εκτελεί τα παραγγέλματα κάθε φάσης μιας μακροπρόθεσμης πολιτικής ως απάντηση στα αιτήματα των υπερπλούσιων, πολυεθνικών επενδυτικών τραπεζών και της πληροφορικής, από μονοπώλια όπως το Facebook, η Amazon και η Google (Alphabet).

Αυτός ο φρικτός βιασμός της δημοκρατίας συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και το Υπουργείο Οικονομικών ανατέθηκαν στο σύνολό τους σε παγκόσμια χρηματοδότηση, ήδη από την εποχή του Κλίντον. [Ο νόμος για τον εκσυγχρονισμό των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών]

Το δεύτερο βήμα είναι η καταστροφή της τοπικής οικονομίας ,

ώστε οι πολίτες να μην μπορούν πλέον να παράγουν τίποτα για τον εαυτό τους και πρέπει να προμηθευτούν τρόφιμα, υπηρεσίες και όλα τα προϊόντα από πολυεθνικές εταιρείες. Ταυτόχρονα, μπορούν να βρουν δουλειά μόνο σε οργανισμούς που διοικούνται, άμεσα ή έμμεσα, από τέτοιες πολυεθνικές εταιρείες.

Αυτό το βήμα προς την οικονομική σκλαβιά , αν και μη ανιχνεύσιμο με γυμνό μάτι, άλλαξε θεμελιωδώς τη δομή της κοινωνίας μέσω της συγκέντρωσης του πλούτου και της απώλειας της ανεξάρτητης σκέψης μεταξύ των πολιτών, και συμβαίνει σε βαθμό που δεν ανατρέπεται εύκολα.

Μια τάξη δισεκατομμυριούχων, όπως οι φυτευτές του Νότου, έχει εμφανιστεί, και αντιμετωπίζει την υπόλοιπη ανθρωπότητα ως σκλάβους της.

Το τρίτο βήμα είναι η καταστροφή της σωματικής αυτονομίας μέσω των αναγκαστικών εμβολιασμών και της κερδοσκοπικής εταιρικής ιατρικής. 

Μπορούμε να εντοπίσουμε την προέλευση αυτής της βδελυγμίας στην αγορά γιατρών και ιατρικών σχολών από τον John D. Rockefeller ακριβώς πριν από εκατό χρόνια, αλλά η διαδικασία της αποσύνθεσης έχει επιταχυνθεί εκθετικά. Το εταιρικό κράτος έχει θέσει κρυφά τα θεμέλια για μια αξίωση, μέσω μιας ψευδούς πανδημίας, στην ιδιοκτησία των σωμάτων όλων των πολιτών.

Ο βομβαρδισμός των πολιτών με διαφημίσεις στην τηλεόραση, που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παρακολουθήσουν πού ενθαρρύνεται η αλόγιστη χρήση φαρμακευτικών προϊόντων επιβλαβών για τον οργανισμό, είναι επίσης μέρος αυτής της εκστρατείας.

Το τέταρτο βήμα είναι η καταστροφή της πνευματικής αυτονομίας και της πνευματικής ελευθερίας. Οι δισεκατομμυριούχοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια νέα κατηγορία μετανθρώπων.

Οι τρανς-άνθρωποι είναι σκλάβοι που εξαρτώνται από την τεχνητή νοημοσύνη, οι οποίοι έχουν νανο-συσκευές στο αίμα και στον εγκέφαλό τους, και που περιορίζονται σε παθητικούς πελάτες των οποίων οι επιθυμίες τους υπαγορεύονται από εταιρείες.

 

Αυτά τα τέσσερα βήματα θα καταστήσουν ολόκληρο τον πληθυσμό σωματικούς, οικονομικούς, πνευματικούς και διανοητικούς σκλάβους χωρίς η συντριπτική πλειοψηφία να είναι καν ικανή να καταλάβει τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ουσιαστικής αντίθεσης στην επιβολή των εμβολίων και την παράνομη ακτινοβόληση πολιτών από το 5G.

 

Πρέπει να επιστρέψουμε σε εκείνη τη γενναία απόφαση του John Brown και των οπαδών του να αντιταχθούν στον μυστικό και σιωπηλό πόλεμο σκλαβιάς ενάντια στην ανθρωπότητα, όπως στο Harper’s Ferry στις 16 Οκτωβρίου 1859.

Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας πιστεύοντας ότι μια εγκληματική επίθεση σε πολίτες, τέτοιας κλίμακας, μπορεί να σταματήσει με την ψήφιση λίγων νόμων ή με μια ανάρτηση μερικών memes στο Facebook.

 

Η έναρξη της υπηρεσίας C-Band 5G από την AT&T και τη Verizon έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον μήνα, τον Ιανουάριο του 2022, στις Ηνωμένες Πολιτείες, έναν μήνα που θα είναι αξέχαστος.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει ασκήσει πιέσεις σε κάθε επίπεδο με υποσχόμενες υψηλές ανταμοιβές για τους υποστηρικτές της στην υψηλή τεχνολογία, τα μέσα ενημέρωσης και τα παγκόσμια οικονομικά.

Χιλιάδες ιατρικές και επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει με αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι τα υψηλά EMF (ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία) είναι επικίνδυνα. 

Χιλιάδες ακόμη επιστήμονες έχουν υπογράψει αναφορές ζητώντας την άμεση διακοπή της ανάπτυξης του 5G

Ο αρνητικός αντίκτυπός του στην πλοήγηση και στα αεροπλάνα είναι αποδεδειγμένο γεγονός.

Η ψεύτικη πανδημία επιβράδυνε την υπηρεσία αλληλογραφίας σας και κατέστησε αδύνατη την επίσκεψη σε γιατρό, αλλά η κατασκευή δικτύων5G επιταχύνθηκε.

Τα εμβόλια, το 5G και άλλα προγράμματα για τον έλεγχο των ΗΠΑ και για να στρέψουν τα έθνη το ένα εναντίον του άλλου, αποτελούν μέρος της «Μεγάλης Επαναφοράς», της «τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης».

Αυτό το σχέδιο πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που προωθείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι μια κίνηση για τη σύνδεση όλων με το δίκτυο, είτε σας αρέσει είτε όχι, και έτσι επιτρέπει σε όσους ελέγχουν την τεχνολογία να έχουν ένα πλήρες κλείδωμα στην παραγωγή τροφίμων, στις πωλήσεις, στο κοινό, στις υπηρεσίες, στις μεταφορές, στα οικονομικά και στην εκπαίδευση. 

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το σχέδιο προωθείται ακριβώς τη στιγμή που τα εμβόλια και το 5G αναπτύσσονται για να καταστρέψουν την ικανότητα αντίστασης.

Περίπου 10.000 κλινικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους περιγράφουν τη μοριακή βλάβη (βλάβη στο DNA) που προκύπτει από την έκθεση στο 5G και συνδέουν αυτή τη βλάβη με την υποβάθμιση της κυτταρικής λειτουργίας και της λειτουργίας των οργάνων.

Ο αντίκτυπος του 5G στον εγκέφαλο είναι πιο προφανής. Η λειτουργικότητα του εγκεφάλου τροποποιείται από την έκθεση με αποτέλεσμα απώλεια μνήμης και συγκέντρωσης, εμφάνιση κατάθλιψης και άλλες μακροχρόνιες ψυχιατρικές καταστάσεις.

Οι ασθένειες που μπορούν να εντοπιστούν απευθείας στην ακτινοβολία 5G περιλαμβάνουν τη χαμηλή γονιμότητα, τον καρκίνο, τη νόσο Αλτσχάιμερ, τη νόσο του Πάρκινσον, τα εγκεφαλικά επεισόδια, τα εμφράγματα και τον αυτισμό.

Πολυάριθμες μελέτες, που απορρίφθηκαν ή αγνοήθηκαν από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 προορίζονται να προετοιμάσουν τα σώματα των πολιτών για έλεγχο μέσω αυτών των ισχυρών πλατφορμών ακτινοβολίας 5G, συστημάτων εκπομπής των οποίων η ένταση μπορεί να αυξηθεί χωρίς τη γνώση των πολιτών.

 

Τα εμβόλια που κυκλοφόρησαν από τις Moderna, Pfizer, Johnson και Johnson και άλλες περιέχουν νανο-συσκευές και υλικά ευαίσθητα στην ηλεκτρική ενέργεια που προορίζονται να δημιουργήσουν μια άμεση σύνδεση μεταξύ των εκπομπών 5G και της λειτουργικότητας του σώματος.

Νανο-δρομολογητές, νανο-κεραίες και το πιο σημαντικό -η τοξίνη οξείδιο του γραφενίου, έχουν βρεθεί σε αυτά τα υγρά.

Οι νανο-συσκευές και οι μικροκουκκίδες που μπορούν να λειτουργούν στην κυκλοφορία του αίματος και να κυκλοφορούν μέσω του σώματος στον εγκέφαλο, δεν είναι φαντασία. 

Το ερευνητικό ινστιτούτο DARPA του Υπουργείου Άμυνας έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμα έργα στον τομέα αυτό (πολλά από τα οποία είναι ταξινομημένα, αλλά μερικά από τα οποία είναι προσβάσιμα).

Αυτές οι συσκευές μπορούν να ενεργοποιηθούν από ακτινοβολία 5G καθώς εισέρχονται στο νευρικό σύστημα – επιτρέποντας έτσι τον χειρισμό των συναισθημάτων, της σκέψης και των πράξεων του πολίτη μέσω εξωτερικής διέγερσης.

Το οξείδιο του γραφενίου έλκεται από την ηλεκτρική δραστηριότητα και ως εκ τούτου έλκεται προς τη σπονδυλική στήλη, τον εγκέφαλο και την καρδιά: τα όργανα που απελευθερώνουν τις μεγαλύτερες ποσότητες ηλεκτρισμού. 

Έχουμε ήδη γίνει μάρτυρες των καρδιακών προσβολών και των ξαφνικών θανάτων μεταξύ αθλητών που προέρχονται από αυτά τα εμβόλια που περιέχουν οξείδιο του γραφενίου.

Ο συνδυασμός των εμβολίων που περιέχουν νανοδομές με την εντατικοποίηση της εκπομπής 5G θα εγκαινιάσει το επόμενο στάδιο αυτού του πολέμου. Ίσως μπορέσετε να αποφύγετε τον εμβολιασμό εάν έχετε χρήματα ή εάν μπορείτε να εργαστείτε στο σπίτι. Αλλά κανείς που αλληλεπιδρά με την κοινωνία δεν θα ξεφύγει από τους κινδύνους του 5G.

 

Πρέπει πρώτα να αναγνωρίσουμε τη δεινή κατάσταση και να τερματίσουμε την ψυχολογία της άρνησης και της απόσπασης της προσοχής.

Πρέπει πρώτα να παραδεχτούμε ότι ζούμε κάτω από μια πλήρη δικτατορία που καλύπτει τα στιλέτα και τα μαχαίρια της με τις παγίδες της δημοκρατικής διαδικασίας σε δευτερεύοντα ζητήματα.

Αυτό συμβαίνει όταν ένα έθνος εμπιστεύεται απρόσεκτα τους προέδρους και τους νομοθέτες των οποίων οι καμπάνιες χρηματοδοτούνται από τους γίγαντες των τηλεπικοινωνιών και τους τυράννους της Silicon Valley και ακούει μια αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης που κυβερνάται από κατά συρροή ψεύτες που εκτελούν εκστρατείες παραπληροφόρησης για ιδιωτικά συμφέροντα.

Πρέπει επίσης να σκεφτούμε βαθιά πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε θεσμούς που θα αντικαταστήσουν αυτά τα διεφθαρμένα εγκληματικά συνδικάτα που μας οδηγούν στη σφαγή. Αυτή η διαδικασία δεν είναι θέμα εκλογών, ή ψήφισης νόμων, ή ερμηνείας του νόμου από δικαστήρια, ή ακόμη και ανάρτησης κριτικών άρθρων σε εφημερίδες. Είναι ήδη πολύ αργά για αυτό.

Πρέπει να αναλάβουμε έναν επαναστατικό μετασχηματισμό, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστοί στο Σύνταγμα και στις ηθικές μας αρχές.

Θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Όμως, σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε άλλη επιλογή.

*

 

Ο Emanuel Pastreich υπηρέτησε ως πρόεδρος του Asia Institute, μιας δεξαμενής σκέψης με γραφεία στην Ουάσιγκτον, τη Σεούλ, το Τόκιο και το Ανόι. Ο Pastreich υπηρετεί επίσης ως γενικός διευθυντής του Institute for Future Urban Environments. Ο Pastreich δήλωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητος τον Φεβρουάριο του 2020.

 

Πηγήhttps://www.kontrabandafreepress.com/politika-kimena

Προβολές : 731


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα