Ο Dr. Fauci κερδίζει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο ομοσπονδιακό υπάλληλο. Η δουλειά του; ”Πρόληψη Πανδημιών”

Ο Dr. Fauci κερδίζει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο ομοσπονδιακό υπάλληλο. Η δουλειά του; ”Πρόληψη Πανδημιών”

26 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 102 προβολές ( Μέτρηση έως 16:28:47 )

 

 

 

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η αύξηση του μισθού του Fauci έγινε για να “τον αποζημιώσει κατάλληλα για το επίπεδο ευθύνης […] ειδικά όσον αφορά στο έργο του για τις ερευνητικές δραστηριότητες της βιοάμυνας”.

 

 

 

Μιλάμε για ένα νοσηρό μυαλό που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα…

Έχουμε μπλέξει με παγκόσμια κτήνη, που μισούν την ανθρωπότητα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μια πρόσφατη έρευνα του Forbes εξέτασε πώς ο Dr. Anthony Fauci έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος ομοσπονδιακός υπάλληλος, με ετήσιο μισθό σημαντικά υψηλότερο από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με το Forbes, με μισθό το 2020 ύψους 432.312 δολαρίων, ο Fauci ξεπερνούσε όχι μόνο τον πρόεδρο των ΗΠΑ (400.000 δολάρια), αλλά και τους στρατηγούς τεσσάρων αστέρων του στρατού (282.000 δολάρια) και περίπου 4,3 εκατομμύρια άλλους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους.

Πώς; Ο Fauci έλαβε απότομες μισθολογικές αυξήσεις όλα αυτά τα χρόνια για την έρευνα που επέβλεπε για τη βιοάμυνα, ή όπως το έθεσε το Forbes, “ο Fauci πληρώνεται για να προλαμβάνει πανδημίες”.

Το 2004, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Τζορτζ Μπους, ο Fauci έλαβε μια εντυπωσιακή αύξηση 68%, από 200.000 δολάρια σε 335.000 δολάρια ετησίως.

 

Τα έγγραφα που έλαβε το OpenTheBooks.com μέσω αιτημάτων του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης δείχνουν ότι η “μόνιμη προσαρμογή των αποδοχών” του Fauci συνεχίστηκε μέχρι το 2020.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η αύξηση του μισθού του Fauci έγινε για να “τον αποζημιώσει κατάλληλα για το επίπεδο ευθύνης […] ειδικά όσον αφορά στο έργο του για τις ερευνητικές δραστηριότητες της βιοάμυνας”.

Όπως επισημαίνει το Forbes, η έρευνα βιοάμυνας για την οποία ο Fauci πληρωνόταν αδρά για την επίβλεψη – η οποία αποσκοπούσε κυρίως στην “πρόληψη πανδημιών” – είναι η ίδια έρευνα gain-of-function που ευθύνεται για τη δημιουργία παθογόνων πανδημιών, την οποία μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας καταδίκασε ως πολύ επικίνδυνη.

 

Πηγή: childrenshealthdefense.org

 

Πηγή

(Visited 101 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΦΑΟΥΤΣΙ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το