Ο R.Malone, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του Great Reset: “Θέλουν τον έλεγχο των χρημάτων και των πολιτών”!!! (βίντεο)

Ο R.Malone, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του Great Reset: “Θέλουν τον έλεγχο των χρημάτων και των πολιτών”!!! (βίντεο)

4 Ιανουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:859
Μοίρασέ το

 

 

R.Malone: Έχουν όραμα, ένα φευγάτο παγκοσμιοποιητικό ολοκληρωτικό όραμα με τα χρήματα και τους πολίτες υπό έλεγχο και το σύνολο….

Αυτό είναι το πράγμα για το οποίο οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν. Δεν πρόκειται απλά για το εμβόλιο»!

Αν και τα έγραφα δυο χρόνια χρόνια σχεδόν, ας τα ξαναγράψω, για να γνωρίζουμε τι μας περιμένει:

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ…ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ…

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ…

ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΕΙΝΑ…

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.

ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ, Ή ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΩΝ ΤΕΣΤ.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

ΣΥΝΕΧΗ LOCKDOWN.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Δυστυχώς η πλειοψηφία παραδόθηκε αμαχητί… όσοι αντιστεκόμαστε θα πληρώσουμε πολύ βαρύ τίμημα.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο καθηγητής Robert Malone, μετά τον αποκλεισμό που δέχθηκε από το Twitter μίλησε στο infowars για τον κορωνοϊό και εξέθεσε το σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το «Great Reset». 

Ο επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων υποστηρίζει ότι χρησιμοποιήθηκε ο Covid-19 και τα εμβόλια για να επιβάλουν τα σχέδια τους και να μπορέσουν να ελέγξουν τα χρήματα και τους ανθρώπους.

 

 

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τι είναι αυτό που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πραγματικά αντιπροσωπεύει;

Οι άνθρωποι αρχικά έρχονταν κοντά μου μιλώντας για την “Μεγάλη Επανεκκίνηση”, -ήμουν Ω! αυτή η τρελή κουβέντα Αυτό ακούγεται σαν “θεωρία Συνωμοσίας”- Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ναι αλλά είναι όλα τεκμηριωμένα.

Και μια ομάδα Καναδών, σε μια διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση τις προάλλες, μου έστειλε μερικούς συνδέσμους από το WEF.

Αυτό είναι ένα από τα τελευταία πράγματα που έγραψα στο twitter πριν με κλείσουν!

Περιείχε έναν εξαιρετικά λεπτομερή χάρτη όλων των θέσεων πολιτικής και των ενεργειών που το WEF έπαιρνε για μια τεράστια γκάμα θεμάτων -μεταξύ των οποίων ο covid 19.

Είναι ένα είδος δημοσίου εγγράφου που δηλώνει ξεκάθαρα πως θα ενεργήσουν!

Είναι περήφανοι για αυτό, δεν το κρύβουν.

Έχουν όραμα, ένα φευγάτο παγκοσμιοποιητικό ολοκληρωτικό όραμα με τα χρήματα και τους πολίτες υπό έλεγχο και το σύνολο….

Αυτό είναι το πράγμα για το οποίο οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν. Δεν πρόκειται απλά για το εμβόλιο»!

 

 

Πηγή

Προβολές : 859


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα