ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ” – ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ “ΝΕΑ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ COVID-19

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ” – ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ “ΝΕΑ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ COVID-19

17 Νοεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:817

 

 

Το Ισραήλ είναι επίσημα η πρώτη χώρα στον κόσμο που πραγματοποίησε μια τέτοιου είδους άσκηση, ωστόσο και άλλες χώρες συζητούν το ενδεχόμενο.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η ιδέα προωθήθηκε από τον δισεκατομμυριούχο υπέρμαχο του ελέγχου του πληθυσμού και των m-volίων, Μπιλ Γκέιτς, σε μια ευρεία συνέντευξη διάρκειας 30 λεπτών με τον κορυφαίο Βρετανό πολιτικό Τζέρεμι Χαντ.

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ” – ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ “ΝΕΑ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ COVID-19

 

 

Κι ερωτώ εγώ η αφελής…: Αυτοί δεν σκούζουν τάχα μου για το ολοκαύτωμα;

Το Ισραήλ, δεν δημιουργήθηκε για να μην ξανα-υπάρξει ολοκαύτωμα;

ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ… ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ;;;

Ερωτήσεις αφελούς είναι αυτές και θέλω την άποψή σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και για να μην ξεχνάμε… τους εβραίους παρέδιδαν στον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥΣ…

 

Υ.Γ.2. Αλήθεια, ποιούς εβραίους εμβολιάζουν;;;

 

 

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ( LifeSiteNews ) — το Ισραήλ πραγματοποίησε ένα “παιχνίδι πολέμου” για τον COVID-19, στα πλαίσια αυτού που η κυβέρνηση ονομάζει ως “προετοιμασίες για το ξέσπασμα μιας νέας, θανατηφόρας παραλλαγής του COVID-19”.

Η “άσκηση Ωμέγα” πήρε το όνομά της από ένα πλασματικό στέλεχος COVID, και ανακοινώθηκε εχθές στην επίσημη ιστοσελίδα της ισραηλινής κυβέρνησης.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021) στο Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ – ένα καταφύγιο που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση κρίσεων σε εθνικό επίπεδο.

Επικεφαλής της άσκησης ήταν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Naftali Bennett, ο οποίος είπε ότι σκοπός της άσκησης ήταν, να προετοιμάσει το Ισραήλ “για οποιοδήποτε σενάριο”.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις, που είχαν σχεδιαστεί για να προσομοιώσουν το πέρασμα του χρόνου ανάμεσα σε διάφορα σενάρια, που συμπεριελάμβαναν μέτρα για λόκνταουν και καραντίνα, κλείσιμο σχολείων, επιβολής περιορισμών σε συγκεντρώσεις, απαγόρευση κυκλοφορίας, μαζικές δοκιμές, εκστρατείες ενίσχυσης των m-volιασμών κ.λπ.

Ο Μπένετ εξήγησε τον στόχο της άσκησης σε δήλωση που δημοσιεύτηκε χθες στον ιστότοπο της ισραηλινής κυβέρνησης, λέγοντας ότι η επιδημιολογική κατάσταση στο Ισραήλ είναι τώρα καλύτερη από ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο. (!!!!)

“Πάντα κοιτάμε μπροστά και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχιση της εκστρατείας”, εξήγησε, αφού ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ μπόρεσε να “νικήσει το τέταρτο κύμα” και βρίσκεται καθ’ οδόν προς την “έξοδο από την παραλλαγή Δέλτα”.

“Συνεχίζουμε να διεξάγουμε ασκήσεις και να βάζουμε προκλήσεις στους εαυτούς μας”, είπε.

Το Ισραήλ έθεσε μερικούς από τους πιο σκληρούς περιορισμούς για τον COVID στον κόσμο το 2020 και το 2021 και ήταν μια από τις πρώτες χώρες που επέβαλε διαβατήριο m-volιασμού στους πολίτες του.

“Πέτυχε” επίσης ένα από τα υψηλότερα ποσοστά m-volιασμού με περισσότερο από το 60% του συνολικού πληθυσμού του να έχει m-volιαστεί πλήρως μέχρι σήμερα και σχεδόν το 70% να έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση, σύμφωνα με το “Our World in Data” .

Το Ισραήλ πρόσφατα άνοιξε ξανά τα σύνορά του μόνο για m-volιασμένους τουρίστες και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον m-volιασμό σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Όμως, παρά τα υψηλά ποσοστά m-volιασμού της, η χώρα κατέγραψε πρόσφατα ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης στον κόσμο, με περισσότερα από τα μισά του συνολικού αριθμού των κρουσμάτων να αφορούν πλήρως m-volιασμένα άτομα.

Για να αντιμετωπίσει την ανεπαρκή και ραγδαία εξασθένηση της προστασίας που παρέχεται από τα πειραματικά m-volια COVID, το Ισραήλ ξεκίνησε μια εθνική εκστρατεία ενισχυτικών δόσεων.

Ωστόσο, οι λοιμώξεις εξακολούθησαν να εμφανίζονται μεταξύ εκείνων που έλαβαν τις ενισχυτικές δόσεις.

Τον Αύγουστο, οι ισραηλινές ειδήσεις ανέφεραν ότι 14 Ισραηλινοί που έλαβαν μια τρίτη “αναμνηστική” δόση του m-volίου ‘Pfizer’ βρέθηκαν θετικοί στον COVID μέσα σε μία εβδομάδα από την τρίτη τους δόση.

Επίσης, μια ανάλυση του Μαρτίου έδειξε δραματικά ποσοστά θανάτων που σχετίζονται με τα m-volια στη χώρα.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένα ιδιαίτερα τρομακτικό βίντεο κυκλοφόρησε στο ‘Instagram’, που έδειχνε μια νεαρή γυναίκα με σπασμούς πάνω σε φορείο, ενώ μεταφερόταν σε ασθενοφόρο. Την ίδια στιγμή, η φωνή ενός άνδρα που βιντεοσκοπούσε τη σκηνή, ακούγεται να φωνάζει: “αυτή είναι η ‘Pfizer’! αυτή είναι η ‘Pfizer!”

Κι όμως, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ακουγόταν αισιόδοξος για την κατάσταση στη χώρα.

“Το Ισραήλ είναι ασφαλές και προστατευμένο”, διαβεβαίωσε, προσθέτοντας ότι “για να το διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε τη συνέχεια της κανονικής ζωής, πρέπει να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και να προετοιμαστούμε για οποιοδήποτε σενάριο”.

Δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο.

Το Ισραήλ είναι επίσημα η πρώτη χώρα στον κόσμο που πραγματοποίησε μια τέτοιου είδους άσκηση, ωστόσο και άλλες χώρες συζητούν το ενδεχόμενο.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η ιδέα προωθήθηκε από τον δισεκατομμυριούχο υπέρμαχο του ελέγχου του πληθυσμού και των m-volίων, Μπιλ Γκέιτς, σε μια ευρεία συνέντευξη διάρκειας 30 λεπτών με τον κορυφαίο Βρετανό πολιτικό Τζέρεμι Χαντ.

Αφού πρώτα εξέφρασε κάποια δυσαρέσκεια για την παγκόσμια ανταπόκριση στον COVID-19, ο Γκέιτς εξήγησε ότι θέλει τώρα να δει πολιτικούς να χαράζουν σχέδια για “μελλοντικές πανδημίες”, βασιζόμενοι στις συντονισμένες προσπάθειες του 2020, ζητώντας από διεθνείς φορείς να δημιουργήσουν προγράμματα ιατρικής παρακολούθησης και να αρχίσουν να “εξάσκουν μαι σειρά από “παιχνίδια μικροβίων”, ως προετοιμασία και απάντηση στις πιθανές βιολογικές απειλές”.

Μόλις τρεις ημέρες πριν από τη συνέντευξή του με τον Τζέρεμι Χαντ, ο Γκέιτς συναντήθηκε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στη διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στις 2 Νοεμβρίου.

Στην πραγματικότητα, το Ισραήλ μπορεί να μην είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει πραγματοποιήσει μια τέτοια άσκηση.

Και πράγματι, σύμφωνα με μια ανάλυση που δημοσιεύτηκε από το ‘LifeSiteNews’ πριν από δύο μήνες, ένας ομοσπονδιακός νόμος του 2019 , ο νόμος για την ετοιμότητα σε καταστάσεις πανδημίας και για όλους τους κινδύνους και την προώθηση της καινοτομίας του 2019 , ο οποίος ψηφίστηκε από το Κογκρέσο και υπεγράφη σε νόμο στις 24 Ιουνίου 2019, φαίνεται να υποδεικνύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να συμμετέχει σε μεγάλης κλίμακας “ασκήσεις” για τον COVID-19 χωρίς να ειδοποιεί το κοινό.

Ο νόμος για την πανδημία παρέχει ευρεία εξουσία στην κυβέρνηση να διεξάγει “εθνικές” ασκήσεις χωρίς προειδοποίηση ώστε να “ανταποκριθεί” σε υποτιθέμενες απειλές πανδημίας.

 

blümlifee

 

Πηγή σχολίου

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 817

Ετικέτες: , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.