ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΕΛΙΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΕΛΙΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

25 Ιανουαρίου, 2022 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΕΛΙΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. 

Όλα έχουν σχεδιαστεί για να συμβαίνουν από πολύ ισχυρές οντότητες που λειτουργούν σε επίπεδο πάνω από τους εκλεγμένους πολιτικούς μας ηγέτες. 

Οι αποφάσεις που οδηγούν στην κατάρρευση λαμβάνονται από εκείνους που αγοράζουν το όραμα του Klaus Schwab, όπως προτάθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και συμμαχικές οντότητες, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, οι Gates, τα ιδρύματα Ροκφέλερ, Σόρος και Φορντ και οι ελίτ της εταιρικής εξουσίας στα αλληλένδετα διοικητικά συμβούλια των Blackrock, Vanguard, State Street και Fidelity. 

Αυτοί οι τέσσερεις οίκοι χρηματοοικονομικών επενδύσεων κατέχουν ένα μερίδιο ελέγχου σχεδόν σε κάθε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων τραπεζών. 

Και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ”, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΕΛΙΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πριν λίγο, μια φίλη που βρίσκεται δίπλα σε φωτισμένο άνθρωπο, μου είπε:

“ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ.”!!!

Το άρθρο που ακολουθεί, διαβάστε το καλά και συνειδητοποιήστε, πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα της… περιβόητης ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, που σε πολλούς αρέσει…

Κάντε όσες περισσότερες προμήθειες μπορείτε σε τρόφιμα, φάρμακα, νερό και ότι άλλο χρειάζεται για την επιβίωσή σας…

Ας κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, και την αυτοκριτική μας… και μια προσευχή…;

Να βγούμε απ’ αυτόν τον ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, πιό δυνατοί, πιο ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όσοι έκαναν μασούρια τα χρήματά τους, ας τα διαθέσουν άμεσα για αγορά πραγμάτων για την επιβίωσή τους, γιατί σε πολύ λίγο, δεν θα υπάρχουν άλλα νομίσματα, πλην του κατωτέρω, που είχε προαναγγείλει το The Economist,  πριν χρόνια…

Μετάφραση blümlifee

 

Ξέρετε ότι ο χρόνος τελειώνει όσον αφορά στην ψευδή πραγματικότητα στην οποία ζουν οι περισσότεροι Αμερικανοί, όταν τα εταιρικά κύρια μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να αναφέρουν μερικά από τα πράγματα που εμείς στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουμε εδώ και χρόνια.

(Άρθρο του Leo Hohmann που αναδημοσιεύτηκε από το LeoHohmann.com )

Προειδοποιώ από το 2018: Η  Αμερική οδεύει προς τον εμφύλιο πόλεμο. Τους τελευταίους έξι μήνες περίπου, πολλοί από εμάς προειδοποιούσαμε για την αλυσίδα εφοδιασμού που επρόκειτο να καταρρεύσει.

Αυτή η αλυσίδα ετοιμάζεται να σπάσει σαν σωλήνας νερού τον χειμώνα, καθώς ο ψυχρός αέρας εισχωρεί κρυφά από το βορρά.

Συνήθως συμβαίνει στη μέση της νύχτας, ενώ όλοι κοιμούνται στα ζεστά κρεβάτια τους. Υπό την πίεση της σταθερής πτώσης της θερμοκρασίας, ο σωλήνας αρχίζει να διαστέλλεται. Τώρα, βρισκόμενος σε κίνδυνο, ο σωλήνας αρχίζει να στάζει και ξαφνικά σκάει. Το νερό αναβλύζει έξω και μέσα στο σπίτι.

Σε εκείνο το σημείο, καταλήγετε με ένα μεγάλο χάος στα χέρια σας. Αν βλέπατε το κρύο να έρχεται, θα είχατε τυλίξει τους σωλήνες σας και θα τους προστατεύατε από τη ζημιά.

Έτσι βλέπω την αλυσίδα εφοδιασμού των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή. Η πίεση αυξάνεται ενώ η μάσκα της υποτιθέμενης κανονικότητας βασιλεύει στις ζωές του 90% των αμερικανικών οικογενειών. Καθώς υπνοβατούν στη ζωή, δεν έχουν ιδέα τί είδους πίεση δημιουργείται σε αυτούς τους σωλήνες που διατηρούν τη ροή των χρημάτων σε όλη την παγκόσμια οικονομία.

Αλλά όταν τα ανέντιμα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να να δίνουν ήπιες, και με βαριά καρδιά προειδοποιήσεις, ξέρετε ότι το οριακό σημείο είναι κοντά.

Πάρτε, για παράδειγμα, το άρθρο που εμφανίστηκε στο τεύχος της 15 Ιανουαρίου του Detroit News. Σε μια είδηση ​​με τίτλο  “το Μίσιγκαν αντιμετωπίζει τον έντονο αντίκτυπο από την άρνηση του Καναδά να αφήσει να μπουν μη m-volιασμένοι φορτηγατζήδες από τις ΗΠΑ”, μας δίνεται μια μικρή γεύση της αλήθειας – η μηχανή που οδηγεί την αμερικανική οικονομία, οι φορτηγατζήδες, πρόκειται να δεχθούν ένα καταστροφικό πλήγμα από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του Καναδά.

Μια λέξη-κλειδί σε αυτόν τον τίτλο μου “χτύπησε”- “αντίτκυπος”.

Ανέφερα την περασμένη εβδομάδα τα πολλά όνειρα και οράματα που αναφέρθηκαν από πνευματικά διορατικούς Χριστιανούς σε διάφορες περιοχές. 

Δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο, είναι από διαφορετικά υπόβαθρα, αλλά όλοι μιλούν για παρόμοια όνειρα προειδοποιώντας τους πιστούς να “προετοιμαστούν για τον  αντίκτυπο”.

 

Από τότε που άκουσα για αυτά τα όνειρα, έχω παρατηρήσει αυτή τη λέξη, “αντίκτυπος”, που εμφανίζεται παντού. 

Και σε αυτό το άρθρο του Detroit News μας λένε για μια διαφαινόμενο “έντονο αντίκτυπο”.

Αν ακολουθήσετε απλώς τον τίτλο, μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι μόνο το Μίσιγκαν θα υποστεί τον αντίκτυπο αυτής της εντολής περιορισμού στους μη m-volιασμένους οδηγούς φορτηγών.

Μην ξεγελιέστε. Τα στατιστικά δείχνουν το αντίθετο. Πάνω από το 50% των φορτηγατζήδων δεν έχουν υποβληθεί σε m-volιασμό και το 37%, σύμφωνα με έρευνα των Αμερικανικών Ενώσεων Οδηγών Φορτηγών (American Trucking Associations) αναφέρεται ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ “ΠΟΤΕ” ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ M-VOLΙΑΣΤΟΥΝ. 

Πρέπει να διαβάσετε περισσότερο από το μισό του άρθρου, προτού φτάσετε σε αυτό το απόσπασμα-βόμβα από τον Brian Hitchcock, πρόεδρο του Michigan Trucking Association.

“Σίγουρα θα υπάρξει αντίκτυπος [ υπάρχει πάλι αυτή η λέξη ]. Και θα ξεκινήσει ήδη από αύριο, δημιουργώντας έλλειψη προμηθειών σε κάθε επίπεδο.”

Σύντομα, “οι αποστολές θα διακοπούν και προς τις δύο κατευθύνσεις”, εξηγεί το άρθρο.

Εάν αυτή ήταν η μόνη πρόκληση για την αλυσίδα εφοδιασμού των ΗΠΑ, θα μπορούσαμε να την αντιμετωπίσουμε.

Αλλά δεν είναι.

Η άλλη μεγάλη δύναμη που μπαίνει σφήνα στην αλυσίδα εφοδιασμού των ΗΠΑ είναι η Κίνα.

Οι Κινέζοι κλείνουν σκόπιμα τα λιμάνια που στέλνουν εμπορεύματα στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Ως μέρος της πολιτικής της “μηδενικού-Covid” (“Covid-zero”), η Κίνα κλειδώνει τα λιμάνια της, πράγμα που σημαίνει ότι τα πολλά προϊόντα που η Αμερική εξαρτάται από την Κίνα για να προμηθεύει δεν θα βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΗΠΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Πολλά ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, όπως τα σωτήρια ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, αποστέλλονται στις ΗΠΑ από την Κίνα. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΗΝΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΧΥΜΑ.

Σύμφωνα με  το Bloomberg , έναν άλλο βασικό εκδότη, οι επιπτώσεις των περιορισμών στην Κίνα “αρχίζουν να πλήττουν τις αλυσίδες εφοδιασμού στην περιοχή”. 

Ως αποτέλεσμα της αργής διακίνησης εμπορευμάτων μέσω ορισμένων από τα πιο πολυσύχναστα και σημαντικά λιμάνια της Κίνας, οι ναυλωτές εκτρέπονται τώρα στη Σαγκάη, προκαλώντας καθυστερήσεις στο μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο που οδήγησαν σε τεράστια συμφόρηση το περασμένο καλοκαίρι. 

Αυτό τελικά μεταφράστηκε σε έναν αριθμό ρεκόρ πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που περίμεναν στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια, ένα πλεόνασμα που δεν έχει εκκαθαριστεί μέχρι σήμερα.

Με τα δρομολόγια ναυσιπλοΐας να αντιμετωπίζουν ήδη καθυστερήσεις περίπου μίας εβδομάδας, οι ναυλωτές προειδοποιούν για τον αντίκτυπο στις ήδη καθυστερημένες πύλες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και αυτός είναι επίσης ο λόγος που οι οικονομολόγοι προειδοποιούν ότι η παγκόσμια οικονομία μπορεί να οδεύει προς την “μητέρα όλων των σοκ στην εφοδιαστική αλυσίδα”. Εάν η Κίνα συνεχίσει να κλειδώνει τα λιμάνια της.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ.  ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ από τον Καναδά θα κάνουν τις επισκευές αυτοκινήτων πιο δύσκολες. 

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ , ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης και σχεδόν όλα όσα αγοράζουμε στη Walmart ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΕΑΝ Η ΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑϊΒΑΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Τα κυρίαρχα εταιρικά ειδησεογραφικά πρακτορεία δεν μπορούν να συλλάβουν τη μεγαλύτερη εικόνα, ή ίσως το κάνουν, αλλά φοβούνται ότι αν το αναφέρουν ότι ο κοιμισμένος Αμερικανός λαός μπορεί να ανησυχήσει πιο πολύ από ό,τι ήδη είναι.

Αλλά όταν βλέπετε τέτοια άρθρα, όπως το  Σάββατο στις ειδήσεις του Ντιτρόιτ και την Παρασκευή στο Bloomberg, ξέρετε ότι ακόμη και αυτοί είναι νευρικοί.

Σίγουρα, θα πρέπει πλέον να αναρωτιούνται μήπως τελικά αυτοί οι “συνωμοσιολόγοι” είχαν δίκιο από τότε.

Αλλά οι ελεγκτές τους στις εταιρικές αίθουσες συσκέψεων δεν θα τους αφήσουν να φτάσουν στο βάθος της συνωμοσίας, για να αναφέρουν όλη την αλήθεια στους αναγνώστες τους.

Αν μπορούσαν, θα ήξεραν ότι αυτό που εξετάζουμε εδώ και καιρό, με αυτές τις εντολές m-volίων και το κλείσιμο των λιμανιών, που όλα αποδίδονται σε έναν ιό που μπορεί να επιβιώσει κατά 99%, είναι ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. 

Όλα έχουν σχεδιαστεί για να συμβαίνουν από πολύ ισχυρές οντότητες που λειτουργούν σε επίπεδο πάνω από τους εκλεγμένους πολιτικούς μας ηγέτες. 

Οι αποφάσεις που οδηγούν στην κατάρρευση λαμβάνονται από εκείνους που αγοράζουν το όραμα του Klaus Schwab, όπως προτάθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και συμμαχικές οντότητες, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, οι Gates, τα ιδρύματα Ροκφέλερ, Σόρος και Φορντ και οι ελίτ της εταιρικής εξουσίας στα αλληλένδετα διοικητικά συμβούλια των Blackrock, Vanguard, State Street και Fidelity. 

Αυτοί οι τέσσερεις οίκοι χρηματοοικονομικών επενδύσεων κατέχουν ένα μερίδιο ελέγχου σχεδόν σε κάθε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων τραπεζών. 

Και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ”, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ.

Θέλουν να επαναφέρουν την παγκόσμια οικονομία και την παγκόσμια κοινωνική δομή — τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, τρώμε και κινούμαστε στην κοινωνία. Έχουν ένα σχέδιο για όλα αυτά, και δεν θα μοιάζει με τίποτα που έχουμε συνηθίσει, ούτε κάν με το “New Normal” (Νέα Κανονικότητα) υπό το καθεστώς του Covid που είχαμε αρχίσει να συνηθίζουμε.

ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ.

Αυτό σημαίνει ότι το σημερινό καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα, που βασίζεται στο Αμερικανικό δολάριο, πρέπει να καταρριφθεί προτού μπορέσουν να κάνουν την “επανοικοδόμηση” που οραματίζονται (το γνωστό “Build Back Better”), με το νέο χρηματικό σύστημα και μια νέα τεχνοκρατία που βασίζεται στην κοινωνική πίστη και μια νέα “πιο δίκαιη” μορφή “καπιταλισμού χωρίς αποκλεισμούς”, που δεν έχει τίποτα κοινό με τον πραγματικό καπιταλισμό.

Αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, εάν εφαρμοστεί με επιτυχία, ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΟΛΙΣ 1% ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Όσοι διαφωνούν με το αφήγημα κυβέρνησης-ΜΜΕ θα ξυπνήσουν ένα πρωί για να διαπιστώσουν ότι η πρόσβαση στο ψηφιακό τους χρήμα έχει κλείσει. Δεν θα υπάρχει ούτε back-up μετρητών, επειδή τα μετρητά θα έχουν σταδιακά καταργηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο:  LeoHohmann.com
(blümlifee)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 9,294


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα