ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

20 Σεπτεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:572
Μοίρασέ το
Θα πετάξετε στα σκουπίδια τις μαφιόζικες πρακτικές του Απρεπούς, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα, εδώ που γράφτηκε και διδάχτηκε η Αντιγόνη του Σοφοκλή ή θα στηρίξετε, το νεοναζιστικό ερπετό που τυλίγεται όπως ο πύθωνας γύρω μας.

Να θυμάστε, κυρίες και κύριοι Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι, ΕΣΕΙΣ που ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ, πως θα έρθει η στιγμή που η κοινωνία θα εξεγερθεί, και τότε, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ή ΜΑΣΣΟΝΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Θα έρθει η ώρα, που θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Υπάρχουν λίγοι από τον χώρο της δικαιοσύνης που ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. Σ’ αυτούς  υποκλίνομαι και εύχομαι να τους προστατεύει ο Θεός.

Δικαστής είναι ο Λειτουργός που δικάζει κατά το Σύνταγμα, τις υπέρτερες διεθνείς συμβάσεις, τους νόμους, αλλά, κυρίως, σύμφωνα με την συνείδηση και την νομική αλλά πρωτίστως με την ηθική παιδεία του. Αν δεν πράττει έτσι, τότε δεν είναι δικαστής, αλλά δούλος!

Οι δικαστές και οι εισαγγελείς, όπως και οι δικηγόροι, ως λειτουργοί της Δικαιοσύνης, ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους. Και όταν λέμε νόμους εννοούμε εκείνους που υπακούνε στον υπέρτερο Κανόνα και όχι σε άθλια νομικά κείμενα που εξυπηρετούν την εκάστοτε εξουσία.

Νόμοι νοούνται οι “κατά φύσιν” διατάξεις και όχι οι παρά φύσιν. Αυτούς θεραπεύουν οι νομικοί και όχι το νομικό κουκλοθέατρο του ναζισμού που επιβάλλουν οι ελιτ με την ευγενική ” χορηγία” ιατροφασιστών λευκοχιτώνων. Ναι, σήμερα έχουμε τους λευκοχίτωνες, όπως την εποχή του Αδόλφου Χίτλερ ή του Ερνστ Ρεμ τους φαιοχίτωνες, και βεβαίως τους μελανοχίτωνες, τα γνωστά SS.

Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν υπακούνε σε “παρεκκλίσεις”, παρά μόνο σε συμβατές με το Σύνταγμα διατάξεις.

Άρα οφείλουν να αντιταχθούν σε νόμους που υπηρετούν τον Αναιδή, όπως ο κατάπτυστος ν.4820/21 άρθρα 205, 206, με τον οποίο ο Ανάγωγος και οι σύμβουλοι του, πρώην και νυν δικαστές και δικηγόροι, καταδίκασαν τους εργαζομένους και τα παιδιά τους σε πείνα και δυστυχία και κατάθλιψη.

Παρέκκλιση, λοιπόν, είναι η εκτροπή, η ανωμαλία!

Αυτό διδάσκουν τα λεξικά κι όμως οι βλακέντιοι “νομοθέτες” ακούστε πως διατύπωσαν τον νόμο 4820/21,: αρ 205 παρ 6α “…Ειδικώς στην περίπτωση εργαζομένων …σε φορείς του δημοσίου τομέα…επιβάλλεται κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων…Κατά τον χρόνο αναστολής δεν καταβάλλονται αποδοχές…”.

Καταλάβατε κ.κ Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι;

Επειδή κάποιοι θεωρούν ακόμη δικό τους το σώμα τους και πιστεύουν ακόμη στη αξία του ανθρώπου, ο πρωθυπουργός και οι ναζιστές του, τους καταδικάζουν σε πείνα!

Παρέκκλιση, λοιπόν, εκτροπή, ανωμαλία!

Αυτήν την ανωμαλία θα υπηρετήσετε κ.κ Δικαστές;

Ξεχνάτε ότι στο όνομα του λαού ορκιστήκατε, όχι στο όνομα του κάθε μεταμφιεσμένου φασίστα.

Στη Δημοκρατία ορκιστήκατε, στο άρθρο 1 του Συντάγματος που δεν τροποποιείται. Στη λαική κυριαρχία ορκιστήκατε, που δεν κατανοεί ο Ουτιδανός!

Αρχίζει, κ.κ Δικαστές, η μάχη ανάμεσα στα πολιτικά παράσιτα και τους ανθρώπους.

Ανάμεσα στους δήμιους της κυβέρνησης και τους διωγμένους από τη δουλειά τους.

Ανάμεσα στους νταραβεριτζήδες και τους δουλευτές.

Ανάμεσα στους κοινοβουλευτικούς φασίστες και τους εργαζομένους, που μάχονται για το ψωμί των παιδιών τους.

Επομένως,

Θα πετάξετε στα σκουπίδια τις μαφιόζικες πρακτικές του Απρεπούς, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα, εδώ που γράφτηκε και διδάχτηκε η Αντιγόνη του Σοφοκλή ή θα στηρίξετε, το νεοναζιστικό ερπετό που τυλίγεται όπως ο πύθωνας γύρω μας.

Θυμηθείτε ή μάθετε πως κάποιοι συνάδελφοί σας άντεξαν κάποτε τιμώντας το λειτούργημα, αλλά και πολλοί, δυστυχώς, δικαστές και εισαγγελείς, επί χούντας ντύθηκαν στρατοδίκες, ενδεδυμένοι για πάντα την ντροπή.

Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

 

 

Πηγή

Προβολές : 572


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα