Παγώνει το αίμα η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ “ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ”

Παγώνει το αίμα η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ “ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ”

30 Σεπτεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:672
Μοίρασέ το
Παγώνει το αίμα η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ “ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ”

 

Τα σκοτώνετε ΔΥΟ φορές:
Μια φορά με την ένεση ενός δηλητηρίου.
Κι άλλη μία με την εκμηδένιση του αισθήματος ή της επίγνωσης της ελευθερίας.

Είστε αηδιαστικοί, εσείς οι ιθύνοντες, εσείς οι πολιτικοί, εσείς οι συνένοχοι γιατροί και εσείς τα ΜΜΕ στο τιμόνι.

Όλοι σας, ανεξαιρέτως, έχετε αίμα παιδιών στα χέρια σας και δεν θα μπορέσετε να το αφαιρέσετε με υδροαλκοολικό τζελ.

 

 

 

 

 

Αυτό δεν αντέχεται όσο και να το θέλεις.
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.
ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Καταχανάς (Γ. Μεταξάς) 

Το άρθρο που ακολουθεί, δημοσιεύτηκε σε γαλλικό ιστολόγιο.
Αντανακλά την αγωνία του γάλλου γονέα απέναντι στα εγκληματικά μέτρα κατά των παιδιών.
Στη Γαλλία ισχύει το βιβλιάριο υγείας για τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί, ενώ στην Ελλάδα έχουμε τη γνωστή «πράσινη κάρτα» στο κινητό.
Επίσης το κόστος ενός PCR test στη Γαλλία, ανέρχεται στο κόστος των 40 – 45€ ανά τεστ, γεγονός που γεννά πάρα πολλά ερωτηματικά άν σκεφτούμε ότι το πραγματικό κόστος ενός τέτοιου τεστ δεν ξεπερνάει τα 3€ (το κόστος ενός rapid test, το οποίο χρεώνεται από 5-10€ στην Ελλάδα, δεν ξεπερνάει τα 0,80€).
γράφει ο Alain Tortosa
Από την Πέμπτη δεν είναι πλέον «το χρηματιστήριο ή η ζωή» αλλά «υγεία ή ζωή»…
… για Γάλλους ηλικίας 12 έως 17 ετών.Υποχρεωτικό βιβλιάριο υγείας για να ζήσετε, να πάτε στην πισίνα, στον κινηματογράφο ή στο εστιατόριο…Επισήμως, κάθε παιδί ηλικίας 12 ετών και άνω πρέπει να εμβολιαστεί για να μπορέσει να ζήσει την εφηβεία.Φαντάζομαι ότι κάποιοι χειριστικοί, διεφθαρμένοι ή κακόπιστοι ηλίθιοι θα μπορούσαν να προσθέσουν «αλλά όχι, μπορούν να κάνουν ένα τεστ PCR!»

Ένα επεμβατικό και επικίνδυνο τεστ PCR κάθε 72 ώρες και το οποίο θα χρεώνεται 44 ευρώ από τις 15 Οκτωβρίου, αυτό το λέτε επιλογή;

Σημειώστε ότι δεν θα συζητήσω εδώ τη νόμιμη ή παράνομη πτυχή του εμετού [εννοεί του εμετικού μέτρου] (μέχρι σήμερα δεν υπάρχει διάταγμα εφαρμογής για ανηλίκους, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την προπαγάνδα).

Γιατί αναγκάζετε τα παιδιά να «εμβολιαστούν»;
Αν πρέπει να πιστέψουμε την αδιάκοπη προπαγάνδα που εκτοξεύετε εδώ και μήνες, είναι για να δοθεί ένα τέλος στην περίφημη «πανδημία«.

Υπάρχουν ακόμα μερικοί αχρείοι εδώ και εκεί ανάμεσά σας που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το Covid μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε και ότι τα παιδιά μπορούν να νοσηλευτούν…

Κάποιοι τολμούν ακόμη και να μιλούν για «μακρύ Covid» για έναν πληθυσμό που γενικά έχει μόνο ασυμπτωματικό Covid.

Σημειώστε ότι καταφέρατε να εφεύρετε από πέρυσι την «ασθένεια χωρίς συμπτώματα και κίνδυνο«, η οποία από άποψη μάρκετινγκ είναι αρκετά «υπέροχη«.

Εν ολίγοις, είναι γενικά αποδεκτό, ακόμη και στους πιο διεφθαρμένους κύκλους, ότι το Sars-cov2 και οι μεταλλάξεις του είναι εντελώς ακίνδυνες για τα παιδιά.

Οπότε δέχεστε χωρίς να κλείνετε το μάτι ότι:
«Ο εμβολιασμός των παιδιών είναι μόνο μια πράξη ΑΛ-ΛΗ-ΛΕ-ΓΓΥ-ΗΣ»

«Τα παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιάζονται για να σωθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους ή οι άρρωστοι».

Στα χαρτιά αυτό θα μπορούσε σχεδόν να υπερασπιστεί αν…
Και αυτό είναι το πρόβλημα, το «ΑΝ» που είναι αυταπάτη σε αυτή την περίπτωση.

Εσείς οι καταραμένοι αναγνωρίζετε ότι ο κίνδυνος που συνδέεται με τις ενέσεις δεν είναι μηδενικός. Φτάνετε στο σημείο να θεωρείτε δημόσια αποδεκτό, ακόμη και αν ο κίνδυνος είναι 1 προς 1 εκατομμύριο, να υποφέρουν παιδιά από ισόβιες παθήσεις ή να πεθαίνουν με την ελπίδα να σωθούν… ηλικιωμένοι!

Είναι μια τελειωμένη συμφωνία.
Στον «νέο σας κόσμο», η «αλληλεγγύη» σημαίνει ότι μπορούμε να θυσιάσουμε μερικά παιδιά για το υποθετικό όφελος των ενηλίκων που βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους και στους οποίους δεν επιτρέπεται να λάβουν θεραπεία.

Η κυβερνητική διαφήμιση που υποστηρίζετε δεν κρύβεται καν να πει στα παιδιά ότι πρέπει να προστατεύουν τον «παππού ή τη γιαγιά» με μάσκες ή ενέσεις.

Πώς το δέχονται αυτό η γιαγιά και ο παππούς;
Πώς η γιαγιά και ο παππούς να μην είναι στο δρόμο και να λένε ΟΧΙ;
Πώς κοιτάζονται η γιαγιά και ο παππούς στον καθρέφτη;
Οποιοδήποτε πλεονέκτημα αμφιβολίας που μπορεί να σας είχε δοθεί στην αρχή έχει προ πολλού χαθεί.

Η προπαγάνδα σας μας έπεισε ότι ο πειραματικός αγγελιοφόρος RNA ήταν το ασφαλέστερο πράγμα για ένεση, ακόμη και για τα παιδιά!
Ότι ήμασταν «σίγουροι» για το «αβλαβές» του, επειδή χορηγήθηκε σε περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους!

Αλλά σήμερα και την παραμονή της εφαρμογής αυτού του άδικου και εγκληματικού νόμου…

Εγκληματικού γιατί οδηγεί αναπόφευκτα στη συνειδητή ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΗΣΗ παιδιών για έναν σκοπό που δεν γνωρίζω.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι η μαζική «ένεση» ΔΕΝ είναι ο τρόπος για να σταματήσει η μόλυνση.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι η ανοσία της αγέλης είναι μια απάτη ή μια εξαπάτηση.

Η επιχείρησή σας είναι ακόμη πιο εγκληματική και προμελετημένη, επειδή γνωρίζετε ότι ο «εμβολιασμός» των παιδιών ΔΕΝ είναι θεραπεία και δεν θα σταματήσει την επιδημία.

Ακόμα χειρότερα:

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι αυτές οι ενέσεις είναι δυνητικά θανατηφόρες βραχυπρόθεσμα.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι παιδιά έχουν ήδη πεθάνει από αυτές τις ενέσεις.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι υπάρχουν προβλήματα εμμήνου ρύσεως στα νεαρά κορίτσια.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι υπάρχουν κίνδυνοι για τη γονιμότητα.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι υπάρχουν μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι που δεν ελέγχουμε!Οι γονείς παρασύρουν τα παιδιά τους ή ενδίδουν στα αιτήματά τους για να κάνουν ενέσεις.

Σαν μια μακάβρια λοταρία τα παιδιά τους μπορεί να είναι οι «τυχεροί» νικητές των οποίων το πρώτο βραβείο είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ και το παρηγορητικό βραβείο μια ισόβια αναπηρία!

Και για ποιο λόγο;
Για να πάνε στην πισίνα με φίλους;
Για να πάνε στο εστιατόριο με φίλους;

Και εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι ο κυνισμός σας και η παντελής έλλειψη ανθρωπιάς ή ενσυναίσθησης, εσείς οι ιθύνοντες.

Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι στην εφηβεία να είσαι μέρος της ομάδας και πόσο δύσκολο είναι να ζεις με την απόρριψη σε μια περίοδο της ζωής που αναζητούμε τον εαυτό μας.

Αναγκάζετε τα παιδιά να παίξουν ρώσικη ρουλέτα για να ζήσουν την εφηβική τους ζωή και επιπλέον τα συνηθίζετε να παρουσιάζουν έναν κωδικό QR για καθημερινά πράγματα.

Τους σκοτώνετε ΔΥΟ φορές:
Μια φορά με την ένεση ενός δηλητηρίου.
Κι άλλη μία με την εκμηδένιση του αισθήματος ή της επίγνωσης της ελευθερίας.

Είστε αηδιαστικοί, εσείς οι ιθύνοντες, εσείς οι πολιτικοί, εσείς οι συνένοχοι γιατροί και εσείς τα ΜΜΕ στο τιμόνι.

Όλοι σας, ανεξαιρέτως, έχετε αίμα παιδιών στα χέρια σας και δεν θα μπορέσετε να το αφαιρέσετε με υδροαλκοολικό τζελ.

 

 

πηγή: la chaîne hunaine

Το άρθρο μας εστάλη μεταφρασμένο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πραγματοποιήθηκαν ελάχιστες εκφραστικές και λεκτικές διορθώσεις από τον Καταχανά. 

 

Πηγή

Προβολές : 672


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα