Πειράματα σε ανθρώπους οι μαζικοί εμβολιασμοί – Όλα όσα μας κρύβουν οι κυβερνήσεις

Πειράματα σε ανθρώπους οι μαζικοί εμβολιασμοί – Όλα όσα μας κρύβουν οι κυβερνήσεις

14 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:479
Μοίρασέ το

Οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες του ιού λέει διάσημος Αμερικάνος επιστήμονας – Τα ψέματα των κυβερνήσεων

Ο διεθνούς φήμης γιατρός και ερευνητής  Robert Malone, γνωστός για την συμβολή του στην εξέλιξη των mRNA εμβολίων παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη σε ξένο διαδικτυακό μέσο η οποία θα συζητηθεί.

Ο γνωστός ερευνητής υποστήριξε πως οι εμβολιασμένοι είναι σουπερμεταδότες του κορωνοϊού, κάτι που, αν ισχύει, σημαίνει, πως τώρα που τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν παντού  θα κάνουν διασπορά του ιού και μετά οι «ειδικοί» θα κατηγορούν τους ανεμβολίαστους!

Ο Dr. Malone αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις, όπου οι πολίτες «πειθαναγκάζονται» να κάνουν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «πειραματικό» εμβόλιο.

«Υπήρχε μια περίοδος όπου η Δυτική Βιρτζίνια προσπαθούσε να κάνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν», είπε.

«Τους έδιναν λαχείο με δώρο κυνηγετικό όπλο. Και στον Καναδά, εφαρμόστηκε πολιτική προσφοράς δωρεάν παγωτού στα παιδιά για να τα δελεάσουν να κάνουν το εμβόλιο, ακόμα και χωρίς την έγκριση των γονιών τους. Αυτά είναι μόνο δύο σαφή παραδείγματα εξαναγκασμού, κάτι που δεν είναι πραγματικά νόμιμο».

Ο R. Malone παρομοίασε αυτές τις πρακτικές  με τα παράνομα ιατρικά πειράματα που διεξήγαγε η ναζιστική Γερμανία: «Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εβραίοι και άλλες εθνοτικές ομάδες υποβλήθηκαν σε φρικτή πειραματική ιατρική έρευνα», είπε  συμπληρώνοντας: «Και το δικαιολογούσαν λέγοντας ότι ήταν για το κοινό καλό»

Ο δυτικός κόσμος ανέφερε ο R. Malone είχε συμφωνήσει «ότι δεν θα το κάνουμε ξανά αυτό. Ωστόσο, το ζούμε ξανά στις μέρες μας».

Τέλος, ο R. Malone είπε ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν τον COVID τονίζοντας πως: «Η ιδέα ότι αν έχετε έναν χώρο εργασίας όπου όλοι έχουν εμβολιαστεί, δεν πρόκειται να μεταδοθεί ο COVID είναι εντελώς ψευδής. Πλήρως ψευδής»

«Οι εμβολιασμένοι είναι στην πραγματικότητα οι «υπερ-διασκορπιστές» του ιού.

Εάν δεχτούμε ότι οι εμβολιασμένοι έχουν λιγότερα συμπτώματα από τους ανεμβολίαστους αλλά μπορούν ακόμα πιο εύκολα να μεταδώσουν ασθένειες, σκεφτείτε τον συνάδελφό σας, έναν εμβολιασμένο εργαζόμενο, του οποίου ο μη εμβολιασμένος γιος έφερε την ασθένεια στο σπίτι και του την έδωσε…

Μπορεί να μην έχει συμπτώματα… αλλά σίγουρα θα παράγει τον ιό.

Και θα πει, γεια, μπορώ να πάω στην δουλειά σήμερα. Αλλά θα μεταδώσει τον ιό σαν τρελός.», είπε ο Αμερικάνος επιστήμονας.

Και ολοκλήρωσε την συνέντευξη του επισημαίνοντας πως: «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σας αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει γιατί πιστεύει ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε τις ειδήσεις… αυτό ονομάζεται ευγενές ψέμα»

Πράγματι αυτό ζούμε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Ένα ψέμα. Το κατά πόσο αυτό είναι «ευγενές» δηλαδή χρησιμοποιείται για καλό σκοπό η  για την ολοκληρωτική χειραγώγηση των ανθρώπων είναι μια άλλη ιστορία…

 

Πηγή

Προβολές : 479


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα