Περίεργα πράγματα μας λέει ο κύριος Μπέχλης και γεννώνται ερωτηματικά... (βίντεο)

Περίεργα πράγματα μας λέει ο κύριος Μπέχλης και γεννώνται ερωτηματικά... (βίντεο)

9 Νοεμβρίου, 2021 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,281 προβολές ( Μέτρηση έως 20:35:27 )

Ας μας απαντήσει σε αυτές τις δύο απλές ερωτήσεις, για να κρίνουμε κι εμείς το ποιόν και το ποιείν του ανδρός και να αποφανθούμε αν αξίζει την εμπιστοσύνη μας ο πολιτικός του λόγος.

 

Περίεργα πράγματα μας λέει ο κύριος Μπέχλης και γεννώνται ερωτηματικά... (βίντεο)

 

Και πριν προλάβουν “να μου την πέσουν” οι οπαδοί του, να ενημερώσω πως γνωρίζω προσωπικά τον κ. Μέχλη, και μου έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά από την στάση του.

Μπορεί να είναι ένας εξαίρετος ιατρός, αλλά στα πολιτικά, “κάτι” δεν μου κολλάει… ή μάλλον πολλά δεν μου κολλάνε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ζώη Μπέχλη, επειδή γνωρίζομαστε και προσωπικά, παρακαλώ να απαντήσεις δημόσια σ’ αυτά τα ερωτήματα που σου θέτει ο αναγνώστης των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… και στο δικό μου σημαντικό ερώτημα.

 

Υ.Γ.2. Επίσης, παρακαλώ να απαντήσεις δημόσια, γιατί ενώ ενημερώθηκες μπροστά μου σε συγκέντρωση στο σπίτι μου, πως στο Κίνημά σου έχουν εισβάλει και ΜΑΣΣΟΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ.

 

Υ.Γ.2. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή τη… “λογική” να κάνουν κάποιοι εκπομπές μέσα στο αυτοκίνητό τους, την ώρα που οδηγούν (!!!!!!!!!!!!!!) λες και δεν μπορούν να παρκάρουν κάπου και να μας πουν αυτά που έχουν να μας πούν.

Και μόνον αυτό, δείχνει έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας σε οποιοδήποτε τροχαίο ατύχημα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…

Εντύπωση προκαλεί το βίντεο που ανέβασε ο νεόκοπος πολιτικός κύριος Ζώης στο facebook του και αναφέρεται στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του λόγω της νέας ίωσης.

Σε βίντεο με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου και ώρα 4:16 στο facebook αναφέρει πως ανάρρωσε επιτυχώς από την νέα ίωση.

Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται τα εξής 2 ερωτήματα, παρακολουθώντας τον μονόλογό-μονόπρακτό του:

 

1) Η πρόσφατη ανάρρωσή του στις 3/11/21 , μάλιστα 3 ημέρες προ των σκληρών μέτρων για τους ανεμβολίαστους με ισχύ από 6/11/21, του δίδει το δικαίωμα 6 μηνης ελεύθερης κυκλοφορίας ως νοσήσας.

Θα εκμεταλευτεί τα προνόμοια της κυβέρνησης συμπλέοντας και εναρμονιζόμενος πλήρως με της επιταγές του τυραννικού συστήματος;

Θα λάβει το ευεργετικό εξάμηνο ελεύθερης κυκλοφορίας που χαρίζει η τυραννική κυβέρνηση στους νοσήσαντες ή θα παραμείνει ακλόνητος στις θέσεις του συμπαραστεκόμενος  στους υγειονομικούς σε αναστολή;

Ή μήπως θα ψελίσει ντροπαλά… Τι να κάνω; Αφού ασθένησα, να μην το εκμεταλευτώ; !!!! Δώρο εφιαλτάκικο, μην πάει χαμένο.

Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε πως ήταν μια συμφέρουσα συγκυρία η ανάρρωσή του λίγο πριν την τελική εξαγγελία των σκληρών μέτρων για τους μη αμβολιασμένους, καθώς θα μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του, αν το επιλέξει, χωρίς έξοδα για τεστ, καθυστερήσεις για ελέγχους και περιορισμούς.

 

2) Στο 4:16 λεπτό του εν λόγω βίντεο, αναφέρει για την νοσηλεία του με κορωνοϊό  στο νοσοκομείο :

” να πω τι είδα; Δεν θα πω από αγάπη και σεβασμό προς τους συναδέλφους μου”

Τι ακριβώς εννοεί ο κύριος με αυτή την φράση;

Όταν ο ίδιος καθημερινά καταγγέλει ατοπήματα από μέρους των ειδικών ιατρών, όταν εξαπολύει μύδρους καθημερινά και αναζητά διακαώς την Α- λήθεια, τώρα αίφνης που είδε και γνωρίζει ιδίοις όμμασι δεν μιλά!

Γιατί;

Που είναι η αγάπη προς τον ασθενή;

Που είναι η πίστη στον όρκο του Ιπποκράτη;

Που είναι η διαφάνεια απέναντι στους μελλοντικούς ψηφοφόρους του;

Που είναι η φιλαλήθεια;

Που είναι η διάθεση για δράση και αποκαλύψεις που θα οφελήσουν το κοινωνικό σύνολο;

Όλα αυτά τελικά κονιορτοποιούνται μπροστά στην συντεχνιακή αγάπη και φιλία μεταξύ ιατρών; Των φίλων του;

Και οι έρμοι οι απλοί πολίτες που κρέμονται απ’ τα …χείλη του; Στην απέξω;  

Γιατί δεν μιλά ο κύριος;

 

Ας μας απαντήσει σε αυτές τις δύο απλές ερωτήσεις, για να κρίνουμε κι εμείς το ποιόν και το ποιείν του ανδρός και να αποφανθούμε αν αξίζει την εμπιστοσύνη μας ο πολιτικός του λόγος.

Αν θα εκμεταλευτεί το εξαμηνο που χαρίζει η κυβέρνηση στους νοσήσαντες

Γιατί δεν προβαίνει σε αποκαλύψεις που θα ευεργετήσουν το κοινωνικό σύνολο

 

Μετά τιμής

Ο Κανένας ο ανεσταλμένος.

 

Δείτε το βίντεο εδώ

 

 

(Visited 1,280 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το