Πρόγευση για τα όσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ! Περιεκτικός Καπιταλισμός. Ποιος σχεδίασε αυτό το σχέδιο πίσω από την πλάτη του λαού

Πρόγευση για τα όσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ! Περιεκτικός Καπιταλισμός. Ποιος σχεδίασε αυτό το σχέδιο πίσω από την πλάτη του λαού

25 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:9,494
Μοίρασέ το

 

Στο βίντεο δευτερολέπτων που ακολουθεί, μπαίνουν οι βάσεις για να αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίον ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (αλλά και όλων των λαών), ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ που συντελείται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, δεν έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες Απογραφές…

Διαισθητικά περισσότερο, αλλά και υποψιασμένοι πολλοί συμπατριώτες μας, αρνούνται να απογραφούν.

Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, μοιάζει με βοθρόλημα, που θα πέσει πάνω στην κάσα της Ελλάδας, για να σκεπάσει τον τάφο που άνοιξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και βασικά, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, καθώς και ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ.

Στο βίντεο δευτερολέπτων που ακολουθεί, μπαίνουν οι βάσεις για να αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίον ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (αλλά και όλων των λαών), ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 

Κρατήστε αυτό το βίντεο, αποθηκεύστε το, γιατί έπεται συνέχεια και … θα είναι “συναρπαστική”…

Στόχος φυσικά, να γίνει αντιληπτός ο τρόπος που θα καταργηθούν οι περιουσίες μας, μέχρι το 2030… αυτές, για τις οποίες έδωσαν αίμα οι γονείς μας κι εμείς για να τις αποκτήσουμε…

Και το αστείο της ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ είναι, πως … μέχρι να τις χάσουμε, θα πληρώνουμε την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ την … “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ”, Γερμανικών συμφερόντων (ελάτε τώρα… μην μου πείτε πως δεν γνωρίζετε πως πίσω από αυτή την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, βρίσκονται οι… συνήθεις ύποπτοι – όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω, ΦΙΔΙΑ θα βρεις), ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…!!!

Όταν σε σχετική ανάρτηση έγραψα πως όλα ήταν δρομολογημένα ΠΡΙΝ από το πρώτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, κάποιοι γέλασαν… κάποιοι με χαρακτήρισαν συνωμοσιολόγο…

Είχα γράψει:

“Στις 23/4/2010 με τον νόμο 3842/ΦΕΚ  Α58 ψηφίζεται και θεσμοθετείται το e-Periousiologio – το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο.

Δηλαδή, το φακέλωμα της κινητής και ακίνητης περιουσίας όλων των φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών.

Την ίδια εποχή μπήκαμε στην απάτη των μνημονίων.

Το πρώτο μνημόνιο προβλέπει την υποθήκευση όλου του Δημοσίου και Ιδιωτικού πλούτου.”

Το ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ, ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου 2021… δεν τους βγήκαν άμεσα τα σατανικά σχέδια…

Ο ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΗΔΗ ΙΣΧΥΕΙ…

Αντιλαμβάνεστε τώρα, γιατί κατά την ώρα της ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ, σε ρωτούν: “Πόσα δωμάτια, πόσα μπάνια και πόσα … καζανάκια έχει το σπίτι σας”;;;

Δείτε το teaser video των λίγων δευτερολέπτων και… κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός… και στις επερχόμενες εκλογές, μην ξεχάσετε να ξαναψηφίσετε όλους αυτούς που βρίσκονται εντός Κοινοβουλίου, αλλά και τους “μπατριώτες” που θέλουν να μπουν στο κοινοβούλιο,  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο μόνος πολιτικός φορέας που έχει αναφερθεί στην απαλλοτρίωση/κατάργηση των περιουσιών μας, είναι το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, το οποίο όμως ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Στο τέλος της παρούσας ανάρτησης, οι σχετικές κάρτες ενημέρωσης για την ΑΑΔΕ και το ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ.

 

Inclusive Capitalism | Περιεκτικός Καπιταλισμός – Απαλλοτρίωση/Κατάργηση Ιδιωτικής Περιουσίας.

Αυτό είναι ένα teaser video διότι το επόμενο θα προσπαθήσει να απαντήσει στις επόμενες ερωτήσεις:

https://www.coalitionforinclusivecapitalism.com/
https://www.inclusivecapitalism.com/

Τι σημαίνει Περιεκτικός Καπιταλισμός;

Ποιος σχεδίασε αυτό το σχέδιο πίσω από την πλάτη του λαού;

Πόσο καιρό σχεδίαζαν τον Περιεκτικό Καπιταλισμό;

Πότε και πού έγινε η τελευταία συνάντηση;

Υπάρχουν στοιχεία από δηλώσεις για την απαλλοτρίωση/κατάργηση των περιουσιών μας;

Ποια είναι τα μέσα που θα επιτρέψουν την απαλλοτρίωση;

Πώς αντιλαμβάνονται αυτοί οι ψυχικά ασθενείς την οικία μας το 2030;

Πώς θα εφαρμοστεί η “εξαπάτηση” της κατάργησης περιουσίας;

Γιατί ρωτάτε πόσα δωμάτια έχει το σπίτι μου;

 

Πηγή βίντεοhttps://rumble.com/c/NIOLAND

 

Οι αφυπνιστικές κάρτες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

 

 

 

Προβολές : 9,494


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα