Πώς να καταλάβετε εάν υπάρχει οξείδιο γραφενίου στο αίμα σας και μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που αγνοούσαμε.

Πώς να καταλάβετε εάν υπάρχει οξείδιο γραφενίου στο αίμα σας και μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που αγνοούσαμε.

24 Σεπτεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Πώς να καταλάβετε εάν υπάρχει οξείδιο γραφενίου στο αίμα σας και μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που αγνοούσαμε.

 

“.. Ίσως να νιώθετε τέλεια, να έχετε ελάχιστα ή να έχετε πολύ λίγο D-dimer, για παράδειγμα, και όταν πάτε μια μέρα να φάτε παγωτό μπροστά από μια κεραία … Αντίο .

 

 

 

 

Σημαντικά τα στοιχεία που παρατίθενται στην ανάρτηση που ακολουθεί και κυρίως σε ότι έχει σχέση με το 5g…

Στόχος πρέπει να είναι η αφαίρεση του γραφενίου, από το σώμα των εμβολιασμένων.

ΑΛΛΑ… ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, Ή ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πώς να καταλάβετε εάν υπάρχει οξείδιο γραφενίου στο αίμα σας και μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που αγνοούσαμε.

 

Οrwell City

 

 

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η La Quinta Columna στο No Más Mentiras Uruguay , ο Dr. José Luis Sevillano αναφέρθηκε στις εξετάσεις αίματος που μπορούν να γίνουν για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει οξείδιο του γραφενίου στο σώμα ενός εμβολιασμένου ατόμου ή όχι.

Ο γιατρός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι δεν αρκεί να γίνονται αυτές οι εξετάσεις μόνο μία φορά, αλλά ότι ο ασθενής πρέπει να παρακολουθείται για αρκετούς μήνες επειδή το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να πάρει έως και ένα χρόνο για να αποβληθεί στο σύνολό του από τον οργανισμό εάν το εμβόλιο έλαβε μόνο μία δόση .[Σύνδεσμος: Rumble]

 

Fernando Vega: Έχω μια ερώτηση στον José Luis. Ας πούμε ότι εμβολιάστηκα. Ας πάρουμε το παράδειγμα ότι εμβολιάστηκα και λέω: «Εντάξει. Ας δούμε, θα ήθελα να ελέγξω πώς θα ξέρω αν έχω ή όχι, ίσως, το αποτέλεσμα της ένεσης με γραφένιο ή οτιδήποτε άλλο ».

Ας δούμε, σε επίπεδο εξέτασης αίματος, ποια πράγματα πρέπει να ζητήσω να γίνουν σε αιμόγραμμα; 

Πώς μπορώ να λάβω μια αναφορά για να γνωρίζω πώς είμαι; Τι θα με συμβουλεύατε σε επίπεδο, φαντάζομαι, εξετάσεων αίματος; 

Νομίζω ότι αυτός είναι ο δρόμος.

Dr. José Luis Sevillano: Στην ιατρική, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς.

Ρωτάτε τους ανθρώπους πώς νιώθουν, πώς είναι. Η αναμνησία.

Στη συνέχεια εξετάζονται για να επαληθευτεί ότι δεν έχουν οποιοδήποτε τύπο δερματικής βλάβης που μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα πήξης. Εν ολίγοις, τα εξετάζετε και βλέπετε αν υπάρχει κάτι που τραβάει την προσοχή σας.

Εάν ο ασθενής φαίνεται να είναι εντάξει, αυτό που θα έκανα – εκτός από τη συνήθη εξέταση -, ήταν να προσθέσω την εξέταση του σημείου εμβολιασμού, του άνω θώρακα, της πλάτης και του κεφαλιού για να επαληθεύσω εάν υπάρχει μαγνητισμός. Εάν δεν υπάρχουν μαγνητικά φαινόμενα, ίσως δεν έχει λάβει το υλικό και έχει λάβει ένεση με εικονικό φάρμακο .

Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο χρόνος που μεσολάβησε από τον εμβολιασμό γιατί, με την πάροδο του χρόνου, αυτός ο μαγνητισμός μπορεί να εξαφανιστεί. 

Δηλαδή, ο ασθενής εξετάζεται, αναζητείται κάποιο είδος μαγνητικού σημείου και, εάν είναι επιθυμητό, ​​προστίθενται συμπληρωματικές εξετάσεις. 

Σε αυτή την περίπτωση, εάν δεν υπάρχει υποψία για κάτι, μπορεί να διερευνηθεί η πήξη του αίματος. 

Το αιμόγραμμα λαμβάνει υπόψη μόνο τα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα λευκά αιμοσφαίρια και τα αιμοπετάλια και, για παράδειγμα, τους παράγοντες πήξης που συνήθως ζητούνται.

Χρόνος προθρομβίνης, ινωδογόνο, ενεργοποιημένος χρόνος κεφαλίνης και, επιπλέον, D-διμερές, γιατί μπορεί να είναι ότι …

Fernando Vega: Πείτε μου περισσότερα γι ‘αυτό. Έχουμε δει πολλά βίντεο σχετικά με το D-dimer . Μπορείτε να μας εξηγήσετε πώς λειτουργεί αυτό το τεστ ;

Dr. José Luis Sevillano: Δεν είναι ο μόνος παράγοντας που διαταράσσεται με όλα αυτά. Τα αιμοπετάλια μπορούν επίσης να μεταβληθούν. Δηλαδή, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτό το στοιχείο που εισάγεται στο αίμα είναι διαμορφώσιμο από έξω , ανάλογα με την εγγύτητα στα εξωτερικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτό το νανοϋλικό έχει τοξικότητα .

“.. Ίσως να νιώθετε τέλεια, να έχετε ελάχιστα ή να έχετε πολύ λίγο D-dimer, για παράδειγμα, και όταν πάτε μια μέρα να φάτε παγωτό μπροστά από μια κεραία … Αντίο . 

 Και τα δημιουργούν μέσω αυτού του νανοϋλικού . 

Αν δεν το έκαναν, δεν θα το είχαν εισαγάγει στο εμβόλιο της γρίπης τις δύο τελευταίες σεζόν. 

Με άλλα λόγια, αυτό το νανοϋλικό μπορεί να διαμορφωθεί από έξω . 

Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε καλά σήμερα και να μην αισθάνεστε καλά αύριο ανάλογα με το πού βρίσκεστε και σε τι είδους σήματα εκτίθεστε. 

Δοκιμές μπορούν να γίνουν, αλλά δεν θα ηρεμούσα μέχρι να περάσει τουλάχιστον μισός χρόνος. 

Γιατί γνωρίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι σκέφτονται ή σχεδιάζουν να εμβολιάζουν κάθε 5 έως 6 μήνες. 

Και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένας χρόνος για να απαλλαγεί το σώμα από αυτό το νανοϋλικό στο σύνολό του . 

Έτσι, πριν το σώμα απαλλαγεί από το νανοϋλικό, αυτοί οι άνθρωποι δίνουν τις δόσεις έτσι ώστε να υπάρχει πάντα ένα επίπεδο αυτού του υλικού στα εμβόλια

Γνωρίζουμε λοιπόν ότι εξαφανίζεται με την πάροδο του χρόνου. 

Όσο όμως είναι στο σώμα, υπάρχει κίνδυνος ακόμα κι όταν αισθάνεστε καλά.

 Πιθανότατα εξαρτάται από το πού βρίσκεστε, πού ζείτε και ούτω καθεξής .”

 

ΦΩΤΟ: Dr. Pablo Campra, Madrid

 

Πηγή

Προβολές : 3,620


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα