Ρίχνει ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ο Καθηγητής Κ. Πουλάς: «Κατασκευασμένος ο κορωνοϊός – Συμμετείχαν Έλληνες επιστήμονες στα πειράματα»!!!

Ρίχνει ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ο Καθηγητής Κ. Πουλάς: «Κατασκευασμένος ο κορωνοϊός – Συμμετείχαν Έλληνες επιστήμονες στα πειράματα»!!! Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Α-δικαιοσύνης.

1 Σεπτεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ρίχνει ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ο Καθηγητής Κ. Πουλάς: «Κατασκευασμένος ο κορωνοϊός – Συμμετείχαν Έλληνες επιστήμονες στα πειράματα»!!!

«Πλέον είναι δεδομένο ότι ο ιός αποτελούσε προσπάθεια πειραματική σε συγκεκριμένο εργαστήριο στο οποίο συνεργάζονταν πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο, δεν ήταν μόνο Αμερικανοί, ήταν και Έλληνες.

Και σε αυτό το σημείο θα ξανά πω πως βρήκαν πρόθυμους συνεργάτες και συμμάχους ελληνικά εργαστήρια, ανθρώπων που πρωτοστατούν στην αντιμετώπιση της νόσου».

Ρίχνει ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ο Καθηγητής Κ. Πουλάς: «Κατασκευασμένος ο κορωνοϊός – Συμμετείχαν Έλληνες επιστήμονες στα πειράματα»!!!

 

Το όνομα του Καθηγητή είναι Πουλάς, αλλά ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ “ΓΙΑΤΡΟΙ” ΕΙΝΑΙ “ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ”.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.

ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Ή ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ Ή ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Α-δικαιοσύνης, Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,  θα έρθει η στιγμή που θα πληρωθεί ακριβά, από την ΝΕΜΕΣΗ.

Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, μιλώντας σε διαδικτυακό κανάλι προχώρησε σε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις. 

Ο Κ.Πουλάς εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως ο κορωνοϊός είναι προϊόν εργαστηρίου, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του Peter Daszak (χωρίς να τον κατονομάσει) και των Ελλήνων επιστημόνων που συνεργάστηκαν μαζί του στην προσπάθεια που έκανε για να αποκρύψει την πραγματική προέλευση του ιού.

«Πλέον είναι δεδομένο ότι ο ιός αποτελούσε προσπάθεια πειραματική σε συγκεκριμένο εργαστήριο στο οποίο συνεργάζονταν πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο, δεν ήταν μόνο Αμερικανοί, ήταν και Έλληνες. Ήταν μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει χρόνια πριν να μελετήσουν τη συμπεριφορά κορωνοϊών. Φαίνεται πως σε αυτή τη προσπάθεια -θελημένα ή μη- ο κορωνοϊός αγρίου τύπου ξέφυγε από το εργαστήριο.

Και αφού ξέφυγε από το εργαστήριο έγινε μια προσπάθεια από τους ερευνητές που έκαναν πειράματα να θολώσουν τα νερά και με εμβληματικά γράμματα σε μεγάλα περιοδικά να μας διαβεβαιώσουν ότι είναι προϊόν φυσικής εξέλιξης. Και σε αυτό το σημείο θα ξανά πω πως βρήκαν πρόθυμους συνεργάτες και συμμάχους ελληνικά εργαστήρια, ανθρώπων που πρωτοστατούν στην αντιμετώπιση της νόσου».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη βεβαιότητα του πως τείχος ανοσίας δεν πρόκειται να κτιστεί: «Συλλογική ανοσία για τους κορωνοϊούς δεν μπορεί να επιτευχθεί. Οπότε δεν θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο που οι άνθρωποι θα έχουν κολλήσει ή θα έχουν ανοσοποιηθεί από το εμβόλιο και δεν θα ξανά κολλάνε. Ο ιός θα μολύνει τους ανθρώπους και θα ξανά μολύνει τους ανθρώπους και ο εμβολιασμός που δημιουργεί αντισώματα δεν θα αποτρέπει τη νόσηση».

 

Ο Κ.Πουλάς στάθηκε και στην χαμηλή αποτελεσματικότητα των εμβολίων: «Το δεύτερο που μάλλον ξέρουμε είναι πως τα εμβόλια τα οποία έχουμε θέσει ως πανάκεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού τους τελευταίους 7-8 μήνες δείχνουν πως δεν είναι ικανά να καταπολεμήσουν τον ιό και η αποτελεσματικότητα τους δεν μοιάζει να είναι αυτή που αρχικά πιστέψαμε μετά τις εταιρικές δημοσιεύσεις. Γιατί θυμίζω η αποτελεσματικότητα που γνωρίζουμε από τα εμβόλια προέρχεται από τις εταιρείες και των συνεργατών τους, τα εργαστήρια με τα οποία συνεργάζονται».

Ενώ υποστήριξε πως οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι αυτοί που προκαλούν τις μεταλλάξεις: «Το εμβόλιο προκαλεί μάλλον αυξημένο αριθμό μεταλλάξεων, δηλαδή όλη την προηγούμενη χρονιά δεν είχαμε μεταλλάξεις, το τελευταίο 8μηνο που έχουμε εμβόλια συνεχώς μιλάμε για μεταλλάξεις, που μάλλον η πίεση που ασκείται στον ιό για να τον καταπολεμήσουμε μέσα από εμβολιασμούς τον βοηθούμε να ξεφεύγει. Και έτσι οδηγούμαστε σε ένα μετάλλαγμα, το Δέλτα, για το οποίο είναι δεδομένο πως τα εμβόλια που έχουμε δεν είναι αποτελεσματικά». 

Πηγή

Προβολές : 577


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα