ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

27 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:842
Μοίρασέ το

 

Αυτοί οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, των φαρμακευτικών και της δημόσιας υγείας κυβέρνησαν αντιδημοκρατικά τον λαό και επέβαλαν επιζήμιες πολιτικές υποταγής με το πρόσχημα του “μετριασμού του Covid-19”.

Οι ακαταλόγιστες πολιτικές υποταγής τους, έχουν στερήσει από τους ανθρώπους βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.

Οι κατηγορούμενοι κατηγορούνται για ιατρική απάτη, που διέπραξαν μέσω δολίων μέσων, όπως τα αναξιόπιστα τεστ PCR, με στόχο να διαδώσουν ένα αφήγημα που ενισχύει μόνο τη δική τους δύναμη και τον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων.

Δεν περιμένω από κανένα δικαστήριο να επιληφθεί και να συλλάβει τα καθάρματα που δυο χρόνια τώρα, δολοφονούν την ανθρωπότητα.

Ο Τζώρτζ Σόρος, ελέγχει σχεδόν όλους τους δικαστές.

ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μερικά από τα πιο κυρίαρχα πρόσωπα της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια του σκανδάλου covid-19 αναφέρονται ονομαστικά σε ένα ιστορικό κατηγορητήριο που στάλθηκε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC).

Αυτοί οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, των φαρμακευτικών και της δημόσιας υγείας κυβέρνησαν αντιδημοκρατικά τον λαό και επέβαλαν επιζήμιες πολιτικές υποταγής με το πρόσχημα του “μετριασμού του Covid-19”.

Οι ακαταλόγιστες πολιτικές υποταγής τους, έχουν στερήσει από τους ανθρώπους βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.

Οι κατηγορούμενοι κατηγορούνται για ιατρική απάτη, που διέπραξαν μέσω δολίων μέσων, όπως τα αναξιόπιστα τεστ PCR, με στόχο να διαδώσουν ένα αφήγημα που ενισχύει μόνο τη δική τους δύναμη και τον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων.

Η περιφρόνηση, από πλευράς τους, των αποτελεσματικών θεραπειών, των λύσεων του ανοσοποιητικού συστήματος και η λογοκρισία τους για τη φυσική ανοσία έχει καταστρέψει την αρχή της ενημερωμένης συναίνεσης, συνέβαλε σε ιατρογενές σφάλμα και προκάλεσε κοινωνική απομόνωση, ιατρική αμέλεια και θάνατο.

Οι πολιτικές τους έχουν επιβάλει, αποδεδειγμένα επικίνδυνα γενετικά πειράματα σε ανθρώπους κάνοντας διακρίσεις, διαχωρισμό και απειλώντας τους ανθρώπους ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Αυτοί οι κατηγορούμενοι έχουν ανατρέψει το κράτος δικαίου για σχεδόν δύο χρόνια, καταστρέφοντας αμέτρητες ζωές.

FAUCI, DASZAK, GATES, HANCOCK, SCHWAB – ΟΛΟΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Στους παραπάνω περιλαμβάνονται και οι:

– Tedros Adhanom Ghebreyesus, γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

– June Raine, εκτελεστική διευθύντρια της Ρυθμιστικής Υπηρεσίας Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA).

– Δρ. Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ (NIAID).

– Δρ. Radiv Shah, πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller.

– Δρ Peter Daszak, πρόεδρος της EcoHealth Alliance και των Bill and Melinda Gates, οι οποίοι έχουν ανοιχτά χρηματοδοτήσει και προωθήσει πολλά από αυτά τα καλά τεκμηριωμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Στους κατηγορούμενους περιλαμβάνονται επίσης αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των:

– Μπόρις Τζόνσον, Βρετανός πρωθυπουργός.

– Christopher Whitty, Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου.

– Matthew Hancock, πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για την Υγεία και την Κοινωνική
Περίθαλψη·
και
– Klaus Schwab, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ επίσης τους ΔΙΕΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ “M-VOLΙΩΝ” παρεμβολής στα γονίδια, που βλάπτουν το καρδιαγγειακό σύστημα, τις έμφυτες ανοσολογικές αντιδράσεις και την αναπαραγωγική υγεία των γυναικών, μεταξύ χιλιάδων ιατρικών ανησυχιών που τεκμηριώνονται από συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί οι κατηγορούμενοι περιλαμβάνουν τους:

– Albert Bourla, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ‘Pfizer’

– Stephane Bancel, Διευθύνων Σύμβουλος της ‘AstraZeneca’.

– Pascal Soriot, Διευθύνων Σύμβουλος της ‘Moderna’, και

– Alex Gorsky, Διευθύνων Σύμβουλος της ‘Johnson and Johnson’.

Η ποινική καταγγελία υποβάλλεται από τον πρώην αντιπρόεδρο της ‘Pfizer’, Δρ. Michael Yeadon και τη δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Hannah Rose.

Μαζί τους είναι ο αστροφυσικός Piers Corbyn, η νοσοκόμα Louise Shotbolt, ο συνταξιούχος αξιωματικός της αστυνομίας John O’Loony και ο ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα Johnny McStay.

Το κατηγορητήριο κατηγορεί τους κατηγορούμενους “για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, “εγκλήματα επιθετικότητας” και “εγκλήματα πολέμου”.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΟΙ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΔΠΔ) “με άκρα επείγουσα ανάγκη” να “σταματήσει την ανάπτυξη m-volίων για τον COVID”, των “παράνομων διαβατηρίων m-volιασμού”, και “όλα τα άλλα είδη παράνομου πολέμου” “εναντίον του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου” και εναντίον όλης της ανθρωπότητας.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

Οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα τεστ PCR που είναι “εντελώς αναξιόπιστα” ως διαγνωστικό πρότυπο, παραπλανώντας τους ανθρώπους και συγκαλύπτοντας δεδομένα.

Αυτά τα τεστ έχουν βαθμονομηθεί με δόλιους τρόπους, και έχουν χρησιμοποιηθεί για να διογκώσουν τεχνητά τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων του Covid-19 , ώστε να διαιωνίσουν περαιτέρω την ιατρική τυραννία και τη στέρηση ατομικών δικαιωμάτων.

Αποτελεσματικές θεραπείες, όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη έχουν κατασταλεί, οδηγώντας σε ανοσολογική ανεπάρκεια και σοβαρή ασθένεια.

Αυτό, με τη σειρά του, οδήγησε στην εξάρτηση από φάρμακα που προκαλούν νεφρική ανεπάρκεια και στη συνέχεια στην εξάρτηση από αναπνευστήρες, που προκαλούν οξειδωτική βλάβη και καταιγίδα κυτοκινών, καταστρέφοντας τους πνεύμονες και θέτοντας τους ασθενείς σε μεγαλύτερο κίνδυνο απειλητικής για τη ζωή πνευμονίας και θανάτου.

Επιπλέον, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου απέτυχε να διερευνήσει το τεράστιο κύμα τραυματισμών από ανεπιθύμητες ενέργειες και θανάτων από τα m-volια κατά του Covid-19.

Υπάρχουν τουλάχιστον 395.049 αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες από τα “m-volια” του COVID ΜΟΝΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτή η πειραματική τεχνολογία γονιδιακής παρεμβολής σχεδιάστηκε από μια εγκληματική έρευνα κέρδους-λειτουργίας που εξόπλισε πρωτεΐνες κορωνοϊού, έτσι ώστε γενετικά πειράματα να μπορούν να αναπτυχθούν μέσω “m-volιασμού”, χρησιμοποιώντας την τροποποιημένη πρωτεΐνη ακίδας.

Αυτό το πείραμα οδήγησε σε αποδεδειγμένη αύξηση των οφθαλμικών διαταραχών, της καρδιακής φλεγμονής, της καρδιακής ανακοπής και της αυθόρμητης αποβολής.

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο New England Medical Journal έδειξε ότι 8 στις 10 γυναίκες είχαν αποβολή μετά τον “m-volιασμό” τους κατά του Covid, πριν από το τρίτο τρίμηνο.

Επιπλέον, οι πολιτικές lockdown που εφάρμοσαν οι κατηγορούμενοι, αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ στο κοινό και έχουν προκαλέσει “καταστροφή του πλούτου και των επιχειρήσεων, μαζί με μια απότομη αύξηση των κλήσεων στην γραμμή βοήθειας για τα παιδιά ‘ChildLine’, από παιδιά που έγιναν πιο ευάλωτα λόγω των καταστροφικών πολιτικών δημόσιας υγείας.

Η αποδοχή των διαβατηρίων m-volιασμού από τους κατηγορούμενους έχει εισαγάγει ένα ιατρικό απαρτχάιντ που παραβιάζει το ιατρικό απόρρητο και τη σωματική αυτονομία των ατόμων μέσω διακρίσεων, διαχωρισμού και άλλων κακών πράξεων.

Οι πολιτικές τους έχουν προκαλέσει ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και έχουν ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, “παραβιάζοντας θεμελιώδεις κανόνες του διεθνούς δικαίου”.

Αυτές οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν απαγορεύσεις ταξιδιών και συναθροίσεων και αναγκαστική καραντίνα και αυτοαπομόνωση χωρίς τη δέουσα νομική διαδικασία.

Η πρώτη αρχή του Κώδικα της Νυρεμβέργης είναι η προθυμία και η ενημερωμένη συγκατάθεση του ατόμου να λάβει θεραπεία και να συμμετάσχει σε ένα πείραμα.

Το άτομο υποτίθεται ότι ενεργοποιεί την ελευθερία επιλογής χωρίς την παρέμβαση, είτε μέσω βίας, δόλου, απάτης, απειλής, παρακίνησης ή οποιουδήποτε άλλου είδους δέσμευσης ή εξαναγκασμού.

Αυτή η κατευθυντήρια αρχή της ιατρικής δεοντολογίας καθώς και οι υπόλοιπες του Κώδικα της Νυρεμβέργης έχουν παραβιαστεί κατά τη διάρκεια του σκανδάλου covid-19.

Μετά από παραβίαση αυτών των αρχών για σχεδόν δύο χρόνια χωρίς τύψεις, οι δράστες πρέπει τώρα να γονατίσουν.

Διαβάστε το πλήρες κατηγορητήριο (46 σελίδων) στο διαδίκτυο, στο:
https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf#page=46

οι πηγές περιλαμβάνουν:

RioTimesOnline.com

NaturalNews.com

PubMed.gov

NEJM.org

Docdroid.com [PDF]

 

Πηγή σχολίου

πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 842


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα