ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

18 Σεπτεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

O ΕΟΦ είναι σε θέση ν’ απαντήσει και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για το αν τηρήθηκε το νομότυπο διαδικαστικό πλαίσιο, χρονοδιαγράμματα για αίτηση κι ικανοποίησης αυτής ανανέωσης αδειών κυκλοφορίας εμβολίων από ΕΜΑ;

Οι φάκελοι των εν λόγω εμβολίων που έχουν κατατεθεί περιλαμβάνουν όλα τα συστατικά σύνθεσης των εμβολίων και ποιά τυγχάνουν να είναι;

Γιατί ο αντίστοιχος γαλλικός οργανισμός ο ANSM δήλωσε άγνοια κι αναρμόδιος!!!!!!!

 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Αυτά τα ερωτήματα, τα έθεσε ποτέ κάποιος γιατρός ή κάποια ένωση ιατρών ή νομικών ή δημοσιογράφων, ή εισαγγελέων, στον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” (;;;) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ;

ΟΧΙ!

ΓΙΑΤΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

O ΕΟΦ είναι σε θέση ν’ απαντήσει και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για το αν τηρήθηκε το νομότυπο διαδικαστικό πλαίσιο, χρονοδιαγράμματα για αίτηση κι ικανοποίησης αυτής ανανέωσης αδειών κυκλοφορίας εμβολίων από ΕΜΑ;

Οι φάκελοι των εν λόγω εμβολίων που έχουν κατατεθεί περιλαμβάνουν όλα τα συστατικά σύνθεσης των εμβολίων και ποιά τυγχάνουν να είναι;

Γιατί ο αντίστοιχος γαλλικός οργανισμός ο ANSM δήλωσε άγνοια κι αναρμόδιος!!!!!!!

 

Δεδομένα εμβολίου: ο ANSM Γαλλική Φαρμακοεπαγρύπνιση δεν διαθέτει τις πληροφορίες για τα εμβόλια αν τηρήθηκε το νομότυπο διαδικαστικό πλαίσιο αλλά και αναφορικά με συστατικά σύνθεση εμβολίων που ζήτησε ο νομικός Teissedre του Montpellier, εκπροσωπώντας διάφορες Ενώσεις..

Σκάνδαλο..

Ο Ελληνικός  Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) διαθέτει τ’ αντίστοιχα στοιχεία είναι σε θέση να τα εμφανίσει ώστε να υπάρξει ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση των υποψηφίων προς εμβολιασμό;

Του ζητήθηκαν από κάποιον φορέα ή νομικό που εκπροσωπεί κάποια ένωση στην ημεδαπή;

Eν κατακλείδι ο ΕΟΦ γνωρίζει και είναι σε θέση αύριο να δημοσιοποιήσει αν έχουν τηρηθεί τα χρονοδιαγράμματα για αίτηση ανανέωσης αδειών κυκλοφορίας από ΕΜΑ κι αν έχουν ικανοποιηθεί αυτά τα αιτήματα οπότε νομίμως διακινούνται σε έδαφος της ΕΕ;;

Eίναι απολύτως ενημερωμένοι οι φάκελοι των εν λόγω εμβολίων με όλα τα συστατικά σύνθεσης των εμβολίων και ποιά τυγχάνουν να είναι;

Οι παρασκευαστές εμβολίων covid-19 έχουν λάβει άδειες κυκλοφορίας υπό όρους (AMMC) από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).

Αυτές οι άδειες απαιτούν την τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος που περιλαμβάνει ημερομηνίες ορόσημα, ιδίως όσον αφορά τα αιτήματα ανανέωσης, τα οποία πρέπει να συμπληρώνονται κάθε έξι μήνες.

Επιπλέον, ορισμένα έγγραφα για τη σύνθεση των εμβολίων, μεταξύ άλλων, έπρεπε να τοποθετηθούν στο αρχείο από τους παρασκευαστές.

Σε επαφή με τρεις ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των BonSens, της LNLV (Εθνική Γραμμή για την Ελευθερία των Εμβολιασμών) και της AIMSIB (International Association for Independent and Benevolent Scientific Medicine), ο Teissedre είχε στείλει πρώτα επιστολή στον ANSM για να ζητήσει τις πληροφορίες.

Ελλείψει απάντησης, κατέθεσε συνοπτική προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να διατάξει τον Εθνικό Οργανισμό για την Ασφάλεια των Φαρμάκων να απαντήσει στις ερωτήσεις του.

Σημαντικές ερωτήσεις απο τον Jean-Charles Teissedre, επειδή οι επαγγελματίες υγείας υπόκεινται σε υποχρεωτικό εμβολιασμό από χθες, υπό ποινή αναστολής αμοιβής ή απαγόρευσης άσκησης.

Ένας περιορισμός για να πω το λιγότερο σημαντικό, ο οποίος εγείρει ζητήματα διάκρισης, δυσαναλογίας και σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης και ενημερωμένης συγκατάθεσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Teissedre αμφισβητεί τον ANSM και αμφισβητεί την «σκοτεινή διαφάνεια» του.

Ο ANSM του απάντησε σήμερα, με επιστολή με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου 2021: δεν γνωρίζει αν οι κανονιστικές υποχρεώσεις έχουν εκπληρωθεί από τους παρασκευαστές.

Χρειάστηκαν λοιπόν εννέα ημέρες για να σταλεί αυτή η απάντηση, όταν ένα απλό email θα ήταν αρκετό.

Αυτό δεν εμπόδισε την κυβέρνηση να πιέσει την εθνική εκπροσώπηση να ψηφίσει τον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την εφαρμογή του pass sanitaire στα τέλη Ιουλίου 2021, ούτε την απόφαση του Συνταγματικού Συμβουλίου της 5ης Αυγούστου 2021. (σσ Δηλ. Κοινοβούλιο και Συνταγματικό δικαστήριο επικυρώνουν καταστάσεις που είναι στη φύση τους ελλειμματικές.)

Ο Me Teissedre δεν κρύβει την έκπληξή του.

Στη Γαλλία, οι ενώσεις έχουν έναν νέο ρόλο: αυτόν του επαληθευτή της συμμόρφωσης με τους κανόνες και τις ρυθμιστικές αρχές.

Πράγματι, για να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη, είναι σημαντικό να υπάρχει διαφάνεια σε αυτά τα συγκεκριμένα σημεία.

Οι ενώσεις δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εκεί.

Αντίγραφο της επιστολής ANSM (L’Agence nationale de sécurité du médicament et des produits de santé) η Γαλλική Φαρμακοεπαγρύπνιση ( Εθνικός Οργανισμός Ασφάλειας Φαρμάκων και προϊόντων Υγείας) : (francesoir 16/9/21)

Η Διευθύντρια της Φαρμακοεπαγρύπνισης ολόκληρης Γαλλίας δηλώνει αναρμόδια και κατ’ ουσίαν απληροφόρητη και ανενημέρωτη αφού λέει ότι μεταφέρει τα ερωτήματα του νομικού στην Εκτελεστική Διευθύντρια της ΕΜΑ που είναι σε θέση ν’ απαντήσει.

Λέει ότι εκεί κατατέθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα ουσιαστικά παραδέχεται δεν έχει λάβει γνώση αλλά έχει προχωρήσει ωστόσο σε μαζικό εμβολιασμό πληθυσμού πορευόμενη με βάση το δόγμα: πίστευε και μη ερεύνα .

Οι πραγματικοί σκοταδιστές είναι αυτοί…

Η αδιαφάνεια είναι πλήρης και άπλετη…

Και προφανώς υπάρχουν λόγοι..

Ο νομικός λέει ότι η γαλλική Φραμακοεπαγρύπνιση δεν γνωρίζει αν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα για ανανέωση αδειών των εμβολών ώστε αυτά νομίμως να διακινούνται τώρα σ’ Ευρωπαϊκό έδαφος.Λέει επίσης πως τα εμβόλια είναι στο τρίτο στάδιο ακόμη δοκιμών δηλ όπως λέει σε πειραματικό στάδιο.

Ρώτησε επίσης το Γαλλικό Οργανισμο Φαρμάκων για σημαντικές πληροφορίες σχετικές με τα χαρακτηριστικά των προιόντων όπως για τα χαρακτηριστικών των ουσιών που εμπεριέχουν τα εμβόλια Πληροφορίες που αφορούν τα εμβόλια κι αν έχουμε περαιτέρω δεδομένα γι αυτά αφού είναι στο στάδιο 3 των δοκιμών που χαρακτηρίζεται πειραματική.

Ο γαλλικός οργανισμός δεν μου έδωσε απάντηση πάνω σε αυτά , δήλωσε.

Και είναι λέει σημαντικό να γνωρίζουμε αν για τα εμβόλια που εγκρίθηκαν στη Γαλλία και χορηγήθηκαν στον κόσμο έγινε σεβαστή η διαδικασία επικύρωσης.

Είναι εκπληκτικό λέει δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα έγγραφα..

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 688


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα