ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ CDC ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ;

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ CDC ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ;

29 Ιανουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:340
Μοίρασέ το

 

ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;

Θα μπορούσε αυτό το περιστατικό να είναι το εξώφυλλο του CDC για την κυκλοφορία του επόμενου βιοόπλου;

Κυκλοφόρησε νέο στέλεχος ιού στην Πενσυλβάνια;

 

 

 

Πειράματα σε ζώα, πειράματα σε ανθρώπους, μια “επιστήμη” που ξέφυγε τελείως από τον ρόλο της.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΟΣΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ;;;

ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ CDC;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Ένα τρέιλερ γεμάτο σχεδόν εκατό άγριους πιθήκους ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ στον δρόμο ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (CDC) στα Μεσοδυτικά των ΗΠΑ.

Τρεις από τους πιθήκους ξέφυγαν από τα κλουβιά τους στη διαδρομή 54, κοντά στο I-80 στο Danville της Πενσυλβάνια.

ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ που σταμάτησαν στο σημείο της σύγκρουσης.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ Α Ν Α Τ Ρ Ε Π Ο Μ Ε Ν Ο, αλλά δεν τραυματίστηκε.

Μετά το ατύχημα ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΥΠΟΠΤΑ, σύμφωνα με μια αναφορά αυτόπτη μάρτυρα, της Michelle Fallon, μια γυναίκα που έφτασε στο σημείο της συντριβής.

Η Fallon είπε ότι Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.

Όταν ο οδηγός βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν τοπικό ρεπόρτερ της Press-Enterprise, φέρεται να έβαλε το χέρι του μπροστά στην κάμερα. Ο οδηγός ταυτοποιείται ως Cody M. Brooks, ένας άνδρας 31 ετών από το Keystone Heights της Φλόριντα.

Ο συνεπιβάτης του, Daniel G. Adkins από το Florahome, FL, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Geisinger.

Η Michelle Fallon είπε ότι ο οδηγός “ήταν πολύ, πολύ αναστατωμένος”.

Όταν τον ρώτησε αμέσως μετά τη συντριβή, είπε ότι κουβαλούσε “γάτες”. Όταν κοίταξε μέσα στο τρέιλερ, είδε πιθήκους.

“Ήταν σε πανικό” και δεν ήθελε κάμερες στη σκηνή, επανέλαβε.

Γιατί είπε ψέματα ο οδηγός;

Τι ήθελε να κρύψει ο οδηγός;

ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;

Στον οδηγό ασκήθηκε δίωξη.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΦΥΚΙΤΙΔΑ

Τρεις πίθηκοι που δραπέτευσαν εντοπίστηκαν στο δάσος και υποβλήθηκαν αμέσως σε ευθανασία. Η γυναίκα που κατέθεσε ως αυτόπτης μάρτυρας βρισκόταν επίσης κοντά στους τρεις “πιθήκους που δραπετεύουν”.

Ένας από τους πιθήκους φέρεται να της “σύριξε” και να έφτυσε στο μάτι της.

Τελικά την προσέγγισε ένας εκπρόσωπος του CDC.

Ο εκπρόσωπος της είπε ότι το CDC και το Υπουργείο Υγείας της Πενσυλβάνια θα ήταν σε επαφή μαζί της. Το CDC τη συμβούλεψε να προσέχει για συμπτώματα και να ειδοποιεί το γιατρό της εάν αρρωστήσει με ορισμένα συμπτώματα.
Τώρα, φέρεται να είναι άρρωστη με συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα, βήχα και επιπεφυκίτιδα.

Όταν επισκέφτηκε τα Επείγοντα του Ιατρικού Κέντρου Geisinger, της χορηγήθηκαν τέσσερα αντιλυσσικά εμβόλια και θεραπεία 14 ημερών με Valacyclovir — ένα αντιικό φάρμακο που θεραπεύει τον έρπητα, την ανεμοβλογιά και τον έρπητα ζωστήρα. Η Fallon παρακολουθείται στενά.

“Πρόκειται για εφιάλτη”, είπε. “Δεν είχα ιδέα ότι το να κάνω μια καλή πράξη όπως αυτή θα μπορούσε να με κάνει να καταλήξω με αντιλυσσικά εμβόλια και να με φέρει σε αυτή την κατάσταση”..

Η κυρία Falllon έλαβε μια επιστολή από το CDC που ανέφερε ότι οι πίθηκοι εισήχθησαν νωρίτερα εκείνη την ημέρα από τον Μαυρίκιο, ένα νησί στα ανοικτά των ακτών της Αφρικής.

Οι υπόλοιποι πίθηκοι που δεν υποβλήθηκαν σε ευθανασία βρίσκονται επίσης σε καραντίνα και παρακολουθούνται για ασθένειες.

Το USDA διερευνά επί του παρόντος την ευθανασία των τριών πιθήκων, μετά από αίτημα της ομάδας, People for the Ethical Treatment of Animals.

Το CDC προειδοποίησε ότι τα μη ανθρώπινα πρωτεύοντα (NHPs) μπορούν να μεταφέρουν πολλές ασθένειες και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ NIOSH ΜΑΣΚΩΝ N95, ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΙΩΝ (είδατε στο άρθρο να αναφέρονται πουθενά αυτά τα μέτρα για τον οδηγό του φορτηγού;)


Επειδή η κυρία Fallon βρισκόταν σε απόσταση πέντε ποδιών από τα NHPs, τέθηκε σε περίοδο καραντίνας 31 ημερών, όπου θα παρακολουθείται για συμπτώματα, όπως πυρετός, κόπωση, βήχας, διάρροια και έμετος.

Η κυρία Fallon ανέφερε ότι υπήρχαν και ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ που σταμάτησαν στο σημείο και ήταν σε ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ.

Η ταυτότητα και το πού βρίσκονται αυτά τα άτομα είναι άγνωστα και η αστυνομία προσπαθεί αυτή τη στιγμή να εντοπίσει τα ίχνη τους.

Θα μπορούσε αυτό το περιστατικό να είναι το εξώφυλλο του CDC για την κυκλοφορία του επόμενου βιοόπλου;

Κυκλοφόρησε νέο στέλεχος ιού στην Πενσυλβάνια;

Αυτή η ιστορία εξελίσσεται. Μείνετε συντονισμένοι.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

HBG100.com

TheGatewayPundit.com

Submit a correction >>

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 340


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα