ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ-ΒΟΜΒΑ! Η «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ-ΒΟΜΒΑ! Η «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

4 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:468
Μοίρασέ το

 

 

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ DNA 

Η παρουσία της πρωτεΐνης αιχμής παρεμβαίνει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και οδηγεί σε ανοσοανεπάρκεια (μια κατάσταση παρόμοια με το AIDS).

Δηλαδή, οι πρωτεΐνες από τα εμβόλια mRNA μπορούν να οδηγήσουν σε καταστάσεις ανοσοανεπάρκειας παρόμοιες με το AIDS. Αυτό είναι σύμφωνο με όσα έχουμε αναφέρει προηγουμένως σχετικά με την πτώση της ανοσοποιητικής λειτουργίας κατά περίπου 5% την εβδομάδα σε όσους έχουν λάβει εμβόλια κατά του Covid.

Η απώλεια της λειτουργίας βασικών πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA(όπως ATM, DNA–PKcs, 53BP1, κ.α.), οδηγεί σε ελαττώματα στην επισκευή NHEJ που αναστέλλουν την παραγωγή λειτουργικών Β και Τ κυττάρων, οδηγώντας σε ανοσοανεπάρκεια.

 

Η λειτουργία του ανοσοποιητικού επηρεάζεται επίσης με κρίσιμο τρόπο από την παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας, η οποία δυνητικά οδηγεί σε καρκινικές μεταλλάξεις σε όλα τα κύτταρα του σώματος.

 

 

 

Να θυμίσω τι είχε πει ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne:

“Έτσι, ένα RNA ξένο στό σώμα μας καί χορηγούμενο μέ ένεση θά μπορούσε νά κωδικοποιήσει τό DNA, όπως καί τό ξένο, τό οποίο στή συνέχεια μπορεί νά ενσωματωθεί στά χρωμοσώματά μας.

Υπάρχει επομένως πραγματικά ένας κίνδυνος νά μετασχηματιστούν οριστικά τά γονίδιά μας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα , από τήν τροποποίηση τών νουκλεϊκών οξέων τών ωαρίων ή τών σπερματοζωαρίων μας, νά μεταδώσουμε αυτές τίς γενετικές τροποποιήσεις στά παιδιά μας.!!!”

ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του MikeAdams

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021

 

Η πλήρης έρευνα στο Viruses:https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm

Aντίγραφό της έχει αποθηκευτεί σε μορφή PDF σε διακομιστές NN στη διεύθυνση URL:

https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdf

Επιλογή-επιμέλεια κειμένου:

Κλεάνθης Γρίβας

 

[Σημείωση του επιμελητή: Με βάση τα ευρήματα αυτής της συγκλονιστικής έρευνας, αναμένεται με αγωνία τι θα συμβεί από την άποψη των παρενεργειών των «εμβολίων»-mRNA όσο προχωράμε προς τη συμπλήρωση δύο ετών από την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών, που άρχισαν στις ΗΠΑ στα τέλη του 2020 και στην ΕΥΡΩΠΗ στις αρχές της άνοιξης του 2021].

 

Η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου εισέρχεται στους πυρήνες των κυττάρων, καταστέλλει τον επισκευαστικό μηχανισμό του DNA και θα προκαλέσει μια έκρηξη καρκίνων, ανοσοανεπάρκειας, αυτοάνοσων διαταραχών και επιτάχυνση της γήρανσης. Αυτό το εύρημα μπορεί να περιγραφεί μόνο ως αληθινή «φρίκη» σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις του.

 

Μια νέα εκπληκτική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Viruses,στις 8 Οκτωβρίου 2021 με τίτλο «SARSCoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro» [Η πρωτεΐνη ακίδα του SARS–CoV–2 επηρεάζει την επιδιόρθωση των βλαβών του DNA και αναστέλλει τον ανασυνδυασμό V(D)J, εργαστηριακά], αποκαλύπτει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εισέρχονται στους κυτταρικούς πυρήνες και προκαλούν διαταραχές στον επισκευαστικό μηχανισμό του DNA των κυττάρων, καταστέλλοντας την επιδιόρθωση του DNA σε ποσοστό ως 90%.(https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm)

 

Η ερευνητική εργασία έγινε από τους HuiJiang και Ya-FangMei, του Τμήματος Μοριακών Βιοεπιστημών του Ινστιτούτου Wenner-Grenτου Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης και του Τμήματος Κλινικής Μικροβιολογίας και Ιολογίας του Πανεπιστημίου του Umeå της Σουηδίας, αντιστοίχως.

 

Στο συμπέρασμα της εργασίας τους, οι συγγραφείς σημειώνουν ότι: «Βρήκαμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας ανέστειλε σημαντικά τον σχηματισμό εστιών BRCA1 και 53BP1 (Εικόνα 3D–G). Αυτά τα δεδομένα από κοινού δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας πλήρους μήκους SARS-CoV-2 αναστέλλει την επιδιόρθωση των βλαβών του DNA παρεμποδίζοντας την παραγωγή των πρωτεϊνών επισκευής του DNA».

Ο μηχανισμός επιδιόρθωσης του DNA, που είναι γνωστός ως NHEJ (Μη Ομόλογη Τελική Σύνδεση) είναι ένα είδος ενδοκυττάριου συστήματος «απόκρισης έκτακτης ανάγκης» που επιδιορθώνει τις θραύσεις του δίκλωνου DNA. Χωρίς τον μηχανισμό NHEJ, όλη η προηγμένη πολυκυτταρική ζωή θα έπαυε να υπάρχει. Κανένας άνθρωπος, ζώο ή φυτό δεν μπορεί να επιβιώσει εάν η ακεραιότητα του γενετικού του κώδικα δεν προστατεύεται και δεν επισκευάζεται συνεχώς μέσω πολλαπλών μηχανισμών.

Βλάβη στο DNA μπορεί να προκληθεί από έκθεση σε ακτινοβολία, χημικές ουσίες που βρίσκονται σε τρόφιμα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας ή και από έκθεση σε εξετάσεις μαστογραφίας. Θραύσεις του DNA μπορεί να προκαλέσει επίσης και η υπερβολική έκθεση στο ηλιακό φως. Μικρές μεταλλάξεις του DNA συμβαίνουν αυθόρμητα σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Για παράδειγμα, οι πιλότοι αεροπορικών εταιρειών εκτίθενται τακτικά σε ιονίζουσα ακτινοβολία λόγω των πτήσεων σε μεγάλα ύψη.

 

Σε ένα φυσιολογικό, υγιές άτομο, ο μηχανισμός NHEJ (Μη Ομόλογη Τελική Σύνδεση) επιδιορθώνει το DNA και αποτρέπει την εμφάνιση παθογόνων μεταλλάξεων. Όμως, με την παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας του εμβολίου, η αποτελεσματικότητα του μηχανισμού NHEJ καταστέλλεται έως και 90%, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του λόγω της κατεσταλμένης ικανότητας να στρατολογεί τις ειδικές επισκευαστικές πρωτεΐνες.

 

Ως αποτέλεσμα, τα ακόλουθα «λάθη» εισάγονται στα χρωμοσώματα μέσα στους πυρήνες των ανθρώπινων κυττάρων, όλα λόγω της παρουσίας της πρωτεΐνης ακίδας από τα εμβόλια mRNA:

 • Μεταλλάξεις ή «λάθη» στη γενετική αλληλουχία.
 • Διαγραφές ολόκληρων τμημάτων του γενετικού κώδικα.
 • Εισαγωγές λανθασμένων τμημάτων.
 • Ανάμειξη και αντιστοίχιση / μεταθέσεις γενετικού κώδικα.

 

Αυτά τα σφάλματα, όταν εκφράζονται μέσω της κυτταρικής διαίρεσης και αντιγραφής, έχουν ως αποτέλεσμα:

 • Μια έκρηξη καρκίνου και καρκινικών όγκων σε όλο το σώμα.
 • Απώλεια παραγωγής των Β και Τ κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος (δηλαδή επαγόμενη ανοσοανεπάρκεια).
 • Αυτοάνοσες διαταραχές.
 • Επιτάχυνση της γήρανσης και μειωμένο μήκος τελομερών.
 • Απώλεια λειτουργίας πολύπλοκων οργανικών συστημάτων, όπως το κυκλοφορικό, το νευρολογικό, το ενδοκρινικό, το μυοσκελετικό κ.λπ.
 • Κυτταρική βλάβη που μοιάζει με δηλητηρίαση από ακτινοβολία καθώς τα κύτταρα καταστρέφονται εκ των ένδον.

 

Πολλά από αυτά τα αποτελέσματα είναι θανατηφόρα. Άλλα επιβαρύνουν τα θύματα των «εμβολίων» με φρικτές εξουθενωτικές βλάβες και δυσλειτουργίες οργάνων που θα απαιτήσουν ιατρική παρέμβαση εφ’ όρου ζωής.

Η πρωτεΐνη Spike εισάγεται στον πυρήνα του κυττάρου

Όπως τονίζουν οι ερευνητές στην προαναφερόμενη συγκλονιστική εργασία τους:

«Βρήκαμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας εντοπίζεται στον πυρήνα του κυττάρου και αναστέλλει την επιδιόρθωση των βλαβών του DNA, εμποδίζοντας τη στρατολόγηση της βασικής πρωτεΐνης επισκευής του DNA BRCA1 και 53BP1 στο σημείο της βλάβης».

 

Αυτό σημαίνει ότι η πρωτεΐνη ακίδας, η οποία παράγεται στα κυτταρικά ριβοσώματα μετά την κατάληψη των κυττάρων από τα «εμβόλια» mRNA, δεν φεύγει πάντα από το κύτταρο και εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, όπως μας λένε οι υποστηρικτές του εμβολίου mRNA. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πρωτεΐνη ακίδας εισέρχεται στον πυρήνα του κυττάρου και εκεί παρεμβαίνει στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA, με τον τρόπο που περιγράφεται σ’ αυτή σ’ αυτή την εργασία.

Οι συγγραφείς της μελέτης συμπέραναν ότι: «Περιέργως διαπιστώσαμε την ύπαρξη αφθονίας της πρωτεΐνης ακίδας στον πυρήνα». (Εικόνα 1Α)

Αυτό σημαίνει, χωρίς αμφιβολία, τα εμβόλια mRNA οδηγούν σε χρωμοσωμικές αλλοιώσεις στα κύτταρα του σώματος. Είναι η επιβεβαίωση ότι τα εμβόλια mRNA, δρουν ολέθρια στη γενετική ακεραιότητα και παρουσιάζουν παρενέργειες που δεν έχουν προβλεφθεί ή περιγραφεί από τους υποστηρικτές τους.

 

Ο Dr Thomas Levy γράφει για την τοξικότητα της πρωτεΐνης ακίδας στο Orthomolecular.org:

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία σχετικά με τη διάδοση της πρωτεΐνης ακίδας σε όλο το σώμα μετά τον εμβολιασμό. Αντί να παραμένει εντοπισμένη στο σημείο της ένεσης προκειμένου να προκληθεί η ανοσολογική απόκριση και τίποτα περισσότερο, η παρουσία πρωτεΐνης ακίδας έχει ανιχνευθεί σε όλο το σώμα ορισμένων εμβολιασμένων ατόμων. Επιπλέον, φαίνεται ότι ορισμένες από τις πρωτεΐνες ακίδας που κυκλοφορούν απλώς δεσμεύουν τους υποδοχείς ACE2 χωρίς να εισέλθουν στο κύτταρο, προκαλώντας μια αυτοάνοση απόκριση σε ολόκληρη την οντότητα πρωτεΐνης ακίδας κυττάρου. Ανάλογα με τον τύπο κυττάρου που δεσμεύει την πρωτεΐνη ακίδας, μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε από ένα πλήθος αυτοάνοσων ιατρικών καταστάσεων».

Με πιο ανησυχητικό τρόπο, ο Dr Thomas Levy εξηγεί ότι τα τρέχοντα στοιχεία δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας συνεχίζει να παράγεται στο σώμα, μετά την αρχική ένεση mRNA.

Γράφει:

«Ενώ η υποκείμενη παθολογία δεν έχει καθοριστεί πλήρως, μια εξήγηση για τα προβλήματα με τις θρομβωτικές τάσεις και άλλες συμπτωματολογίες που παρατηρούνται σε χρόνιους ασθενείς με COVID και μετά τον εμβολιασμό τους, σχετίζεται άμεσα με την επίμονη παρουσία τμήματος της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού. Ορισμένες αναφορές υποστηρίζουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί να συνεχίσει να παράγεται μετά την αρχική σύνδεση με τους υποδοχείς ACE2 και την είσοδο σε ορισμένα από τα κύτταρα που αρχικά στοχεύει. Οι κλινικές εικόνες του χρόνιου COVID και της τοξικότητας μετά τον εμβολιασμό φαίνονται πολύ παρόμοιες, και οι δύο είναι πιθανό να οφείλονται σε αυτή τη συνεχή παρουσία και τη διάδοση σε όλο το σώμα της πρωτεΐνης ακίδας (Mendelson et al., 2020; Aucott and Rebman, 2021; Levy , 2021, Raveendran, 2021).

 

Η πρωτεΐνη ακίδας πλήρους μήκους είχε ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη καταστολή του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA NHEJ.

Δείτε τα παρακάτω σχήματα. Τα ιικά θραύσματα του SARS-CoV-2 ονομάζονται «Nsp1, Nsp κ.o.κ. Η ακίδα πλήρους μήκους ονομάζεται «Spike» και το νουκλεοκαψίδιο -ένα άλλο δομικό μέρος ολόκληρου του παθογόνου πρωτεΐνης ακίδας- προσδιορίζεται ξεχωριστά.

 

Από τη μελέτη:«Η υπερέκφραση των πρωτεϊνών Nsp1, Nsp5, Nsp13, Nsp14 και της ακίδας μείωσε την αποτελεσματικότητα τόσο της επισκευής HR όσο και της NHEJ (Εικόνα 1B–E και Εικόνα S2A,B)».

Τα Σχήματα C και Ε δείχνουν την καταστολή του μηχανισμού NHEJ της επιδιόρθωσης του DNA από αυτά τα διάφορα τμήματα ιικών θραυσμάτων. (Δείτε τις μπλε κάθετες γραμμές γραφήματος που αντιπροσωπεύουν τα επίπεδα δραστηριότητας / απόδοσης του μηχανισμού επιδιόρθωσης DNA).

 

Diagram Description automatically generated

Diagram Description automatically generated

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η μεγαλύτερη καταστολή της δραστηριότητας του (επιδιορθωτικού μηχανισμού) NHEJ διαπιστώνεται όταν υπάρχει η πλήρης πρωτεΐνη ακίδας.

 

Από τη μελέτη:«Τα δεδομένα αυτά δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας πλήρους μήκους SARS-CoV-2 αναστέλλει την επιδιόρθωση των βλαβών στο DNA παρεμποδίζοντας τη στρατολόγηση πρωτεϊνών επισκευής του DNA».

 

Αυτή είναι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από τα ίδια τα κύτταρα του σώματος μετά την ένεση με ένα εμβόλιο mRNA:

 

 

Chart, bar chart Description automatically generated

Chart, bar chart Description automatically generated

Στο σχήμα 2, παρακάτω, βλέπουμε ότι η καταστολή της δραστηριότητας NHEJ παρουσιάζει μια δοσοεξαρτώμενη απόκριση στην παρουσία πρωτεΐνης ακίδας (σχήματα 2Β και 2C). Αυτό δείχνει ότι όσο περισσότερες πρωτεΐνες είναι παρούσες, τόσο μεγαλύτερη είναι η καταστολή της επιδιόρθωσης του DNA:

 

Diagram, engineering drawing Description automatically generated

 

Το Σχήμα 2G (κάτω δεξιά), δείχνει πώς η παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας αναστέλλει την επιδιόρθωση του DNA μετά από διάφορες προσβολές στο DNA, όπως ακτινοβολία, έκθεση σε χημικά ή οξείδωση.

 

Όπως εξηγούν οι συγγραφείς της μελέτης, είναι σημαντικό ότι:«Μετά από διαφορετικές θεραπείες βλάβης του DNA, όπως η ακτινοβόληση β, η θεραπεία με δοξορουβικίνη και η θεραπεία με H2O2, υπάρχει λιγότερη επιδιόρθωση με την παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας (Εικόνα 2F, G). Μαζί, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας επηρεάζει άμεσα την επιδιόρθωση του DNA στον πυρήνα».

Η έκθεση στο 5G, η έκθεση σε χημικές ουσίες που περιέχονται στα τρόφιμα, η έκθεση σε εξετάσεις μαστογραφίας και έκθεση στο ηλιακό φως θα προκαλέσουν όλεθρο σε όσους έχουν κάνει εμβόλια mRNA.

Το τρομακτικό αποτέλεσμα αυτού του ευρήματος είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει εμβόλια mRNA θα βιώσουν κατεσταλμένη επιδιόρθωση του DNA, με αποτέλεσμα η έκθεσή τους σε παράγοντες που κάποτε θεωρούνταν δευτερεύοντα ζητήματα να εξελιχθούν σε σημαντικές απειλές για την υγεία τους.

Με άλλα λόγια, άτομα που εκτίθενται σε ακτινοβολία 5G, εξετάσεις μαστογραφίας, χημικές ουσίες πλαστικοποιητών σε προϊόντα τροφίμων και καρκινογόνες ουσίες σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας (απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων, αρώματα, σαμπουάν, λοσιόν δέρματος κ.λπ.) δεν θα είναι σε θέσηνα επιδιορθώσουν τη βλάβη στο DNA που προκαλείται από αυτές τις εκθέσεις. Μετά από σχετικά μικρές εκθέσεις, θα αρχίσουν να μεταλλάσσονται και να αναπτύσσουν καρκίνους σε όλο το σώμα τους.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι η έκθεση στο 5G έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή υπεροξυνιτρωδών στο αίμα – μια εξαιρετικά επικίνδυνη ελεύθερη ρίζα που προκαλεί βλάβη στο DNA στα εγκεφαλικά κύτταρα και στα κύτταρα ιστών σε όλο το σώμα.

Αυτό θα μπορούσε να περιγραφεί ακόμη και ως ένα είδος δυαδικού οπλικού συστήματος όπου τα μεν εμβόλια mRNA αποδυναμώνουν τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNAκαι η έκθεσησε 5G ή σε χημικά που περιέχονται σε τρόφιμα παρέχει το όπλο που σπάει τους κλώνους του DNA,με αποτέλεσμα να μην μπορεί το σώμα να διατηρήσει τη γενετική ακεραιότητα κατά τη διάρκεια της κυτταρικής αντιγραφής.

 

Αυτό δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να εκφραστεί με φρικτούς φυσικούς τρόπους, όπως η τάση ανάπτυξης ιστών των εσωτερικών οργάνων του σώματος στην επιφάνεια του δέρματος ή του προσώπου (παράγοντας τέρατα και ζόμπι).

Η έρευνα διαπίστωσε ότι:

 

1) Ότι η παρουσία της πρωτεΐνης αιχμής παρεμβαίνει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και οδηγεί σε ανοσοανεπάρκεια (μια κατάσταση παρόμοια με το AIDS). Δηλαδή, οι πρωτεΐνες από τα εμβόλια mRNA μπορούν να οδηγήσουν σε καταστάσεις ανοσοανεπάρκειας παρόμοιες με το AIDS. Αυτό είναι σύμφωνο με όσα έχουμε αναφέρει προηγουμένως σχετικά με την πτώση της ανοσοποιητικής λειτουργίας κατά περίπου 5% την εβδομάδα σε όσους έχουν λάβει εμβόλια κατά του Covid.

2) Ότι η απώλεια της λειτουργίας βασικών πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA(όπως ATM, DNA–PKcs, 53BP1, κ.α.), οδηγεί σε ελαττώματα στην επισκευή NHEJ που αναστέλλουν την παραγωγή λειτουργικών Β και Τ κυττάρων, οδηγώντας σε ανοσοανεπάρκεια.

 

3) Ότι η λειτουργία του ανοσοποιητικού επηρεάζεται επίσης με κρίσιμο τρόπο από την παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας, η οποία δυνητικά οδηγεί σε καρκινικές μεταλλάξεις σε όλα τα κύτταρα του σώματος.

 

Όπως εξηγείται στη μελέτη: «Η αποκατάσταση της βλάβης του DNA, ειδικά μέσω του επιδιορθωτικού μηχανισμούNHEJ, είναι απαραίτητη για τον ανασυνδυασμό V(D)J, ο οποίος βρίσκεται στον πυρήνα της ανοσίας των Β και Τ κυττάρων».

Όπως εξηγεί επίσης το ScienceDirect: [σχετικά με τον επιδιορθωτικό μηχανισμό του DNA, τον Non-HomologousEndJoining– Μη Ομόλογη Τελική Σύνδεση – NHEJ):

 

Η διατήρηση της γονιδιωματικής ακεραιότητας είναι απόλυτη ανάγκη για την επιβίωση ενός οργανισμού.

Μεταξύ των διαφορετικών βλαβών του DNA, ως πιο επιβλαβείς θεωρούνται τα θραύσματα της διπλής αλυσίδας (DSBs) γιατί εάν δεν επισκευαστούν μπορούν να οδηγήσουν σε κυτταρικό θάνατο,ενώ εάν επιδιορθωθούν με λανθασμένο τρόπο προκαλούν χρωμοσωμικές ανακατατάξεις που οδηγούν στην πρόκληση καρκίνου.

Περαιτέρω, μεταλλάξεις στα γονίδια NHEJ (συμπεριλαμβανομένων των Ku70 και Ku80), έχουν συσχετιστεί με μειωμένη διάρκεια ζωής σε ποντίκια [54]. Επιπλέον, ελαττώματα στα DNA-PKcs (πρωτεϊνική κινάση που εξαρτάται από το DNA) οδήγησαν σε μειωμένη διατήρηση των τελομερών και συντόμευση της διάρκειας ζωής σε ποντίκια [55]. Συνολικά, αυτές οι σειρές στοιχείων υποδηλώνουν ότι το NHEJ παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της αύξησης της γονιδιωματικής αστάθειας και της λειτουργικής έκπτωσης που σχετίζεται με την ηλικία.

Τώρα έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση των μηχανισμών με τους οποίους μπορεί να συμβούν οι βλάβες και θάνατοι που προκαλούνται απ’ αυτά τα«εμβόλια».

 

Πηγή

Προβολές : 468


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα