ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο πρόεδρος της Bayer Pharmaceuticals Παραδέχεται ότι τα “εμβόλια” mRNA είναι Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία και ότι το κοινό Δεν θα είχε συμφωνήσει να τα πάρει αν δεν υπήρχε η (ψευτο)”πανδημία”

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο πρόεδρος της Bayer Pharmaceuticals Παραδέχεται ότι τα “εμβόλια” mRNA είναι Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία και ότι το κοινό Δεν θα είχε συμφωνήσει να τα πάρει αν δεν υπήρχε η (ψευτο)”πανδημία”

6 Νοεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,571
Μοίρασέ το
 
Για όποιον εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι ενέσεις Covid είναι εμβόλια για την τεχνητή πρόκληση ανοσίας σε έναν ιό ο Oelrich δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία για το τι είναι.

 
 
 
 
 
 
Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιά μέθοδο να χρησιμοποιήσω, για να ανοίξω τα κεφάλια των ανεγκέφαλων και να αντιληφθούν πως μετατρέπονται σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ, κάνοντας το εμβόλιο.
 
Ένα εμβόλιο που δεν στοχεύει απλά στον αποπληθισμό της γης, αλλά και στον μετανθρωπισμό όσων επιβιώσουν…
 
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Στη φετινή Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Υγεία ο Stefan Oelrich, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Τμήματος της Bayer, έδωσε μια πραγματικά ανατριχιαστική ομιλία που αποκάλυψε πώς σκέφτονται οι λεγόμενοι “ειδικοί” και ειλικρινά, η ομιλία του είναι ανατριχιαστική.

Κάθε Οκτώβριο, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Υγεία (World Health Summit) συγκεντρώνει στο Βερολίνο διεθνείς “εμπειρογνώμονες” από τον ακαδημαϊκό χώρο, την πολιτική, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών. Η 13η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγεία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου 2021. Υπήρχαν 67 συνεδρίες με 377 ομιλητές στις οποίες συμμετείχαν 6.000 συμμετέχοντες από 120 έθνη. Στους εταίρους της Συνόδου Κορυφής συγκαταλέγονται: Sanofi, Johnson & Johnson, Pfizer, Roche, Wellcome, Biogen, Novartis, Bayer και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Δεν θα εκπλαγούν πολλοί από το γεγονός ότι άλλος ένας ομιλητής στη Σύνοδο ήταν ο Rick Bright, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πρόληψης και Αντιμετώπισης Πανδημίας στο Ίδρυμα Rockefeller και, φυσικά, ο Bill Gates ήταν εκκωφαντικά παρών.

Αγνοώντας τους άνευ προηγουμένου τραυματισμούς, τις ασθένειες και τους θανάτους που προκαλούν παγκοσμίως οι ενέσεις Covid και αδρανοποιώντας διανοητικά και ψυχολογικά τα θύματά του, ξεκινά ο Oelrich:

“Τον τελευταίο χρόνο οι βιοεπιστήμες αναδείχθηκαν πραγματικά ως το φως στο σκοτάδι της πανδημίας του Covid-19. Η αξία τους για την κοινωνία αναγνωρίστηκε σε βαθμό που σπάνια έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν, σίγουρα όχι κατά τη διάρκεια της ζωής μου ή τουλάχιστον όταν εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο. Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό … Νομίζω ότι η πρωτοφανής συνεργασία, η διαφάνεια αλλά και η ανάληψη ευθύνης για την υγεία σε όλους τους διαφορετικούς τομείς και τους ενδιαφερόμενους φορείς”.

Ο Oelrich συνεχίζει:

“Οι επιτυχίες μας κατά τη διάρκεια αυτών των 18 μηνών θα πρέπει να μας ενθαρρύνουν να επικεντρωθούμε πλήρως και πολύ περισσότερο στην πρόσβαση, την καινοτομία και τη συνεργασία για να απελευθερώσουμε την υγεία για όλους, ιδίως καθώς εισερχόμαστε, πέραν όλων των άλλων που συμβαίνουν, σε μια νέα εποχή της επιστήμης – πολλοί άνθρωποι μιλούν για τη βιολογική επανάσταση σε αυτό το πλαίσιο”

Ποια είναι αυτή η Βιοεπανάσταση για την οποία “πολλοί μιλούν”;

Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο McKinsey δηλώνει: “η συμβολή των εξελίξεων στη βιολογική επιστήμη και η επιταχυνόμενη ανάπτυξη της πληροφορικής, της αυτοματοποίησης και της τεχνητής νοημοσύνης τροφοδοτεί ένα νέο κύμα καινοτομίας. Αυτή η Βιοεπανάσταση μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις οικονομίες και στη ζωή μας, από την υγεία και τη γεωργία μέχρι τα καταναλωτικά αγαθά, την ενέργεια και τα υλικά“.

Στη συνέχεια ο Oelrich εστιάζει στον οικογενειακό προγραμματισμό:

“Πρέπει επίσης να εστιάσουμε στο τι είναι κοινωνικά υπεύθυνο εκτός Ευρώπης και να εξασφαλίσουμε βιώσιμη δράση εκεί. Δεσμευτήκαμε, το περασμένο έτος, να δώσουμε επιπλέον εκατό εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο πρόσβαση στην αντισύλληψη. Επενδύσαμε 400 εκατομμύρια φέτος σε νέα εργοστάσια που είναι αφιερωμένα στην παραγωγή αντισυλληπτικών μακράς δράσης για γυναίκες σε χώρες με χαμηλό και μεσαίο εισόδημα … Μαζί με τον Bill και τη Melinda Gates εργαζόμαστε πολύ στενά σε πρωτοβουλίες οικογενειακού προγραμματισμού“.

Αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες:

“Η καινοτομία είναι επίσης βιωσιμότητα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, διότι εκείνοι που κάνουν το άλμα για να προωθήσουν την καινοτομία με πραγματικά ουσιαστικό τρόπο και αναλαμβάνουν το ρίσκο να επενδύσουν σε Έρευνα και Aνάπτυξη (R&D), θα επιτύχουν επίσης βιωσιμότητα δημιουργώντας ασφάλεια θέσεων εργασίας και ευημερία για εκείνους που αναλαμβάνουν την επένδυση”.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι εννοούν οι παγκοσμιοποιητές όταν χρησιμοποιούν συγκεκριμένες λέξεις. Μια τέτοια λέξη είναι η “βιωσιμότητα“. Όταν καταλάβετε ότι η έννοια της “βιωσιμότητας” στο πλαίσιο της Ατζέντας 21/2030 του ΟΗΕ περιλαμβάνει τη μείωση και τη διατήρηση του παγκόσμιου πληθυσμού σε ένα επίπεδο που οι παγκοσμιοποιητές θεωρούν “βιώσιμο” και εύκολα ελεγχόμενο από αυτούς- τότε θα καταλάβετε καλύτερα πώς ο “οικογενειακός προγραμματισμός” και η “καινοτομία” εντάσσονται στο σχέδιο “βιωσιμότητας” τους.

Και, μόνον όταν κατανοήσουμε την έννοια της “βιωσιμότητας” των παγκοσμιοποιητών είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε την παρατήρηση του Oelrich: “επιτυγχάνουμε τη βιωσιμότητα με τη δημιουργία ασφάλειας θέσεων εργασίας και ευημερίας”, όχι για όλους, αλλά, μόνο “για εκείνους που αναλαμβάνουν την επένδυση”.

Η Rosa Kiore, η οποία δυστυχώς απεβίωσε νωρίτερα φέτος, μαζί με άλλους δημιούργησε το Ινστιτούτο Post Sustainability για να μελετήσει τις επιπτώσεις που έχει η Ατζέντα 21/2030 στην ελευθερία. Η Kiore εξηγεί την πλήρη έννοια της “βιώσιμης ανάπτυξης” σε ένα βίντεο 16 λεπτών και συνιστάται ανεπιφύλακτα να το παρακολουθήσετε πριν ακούσετε την ομιλία του Oelrich, δείτε την Kiore ΕΔΩ.

Τέλος, για όποιον εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι ενέσεις Covid είναι εμβόλια για την τεχνητή πρόκληση ανοσίας σε έναν ιό ο Oelrich δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία για το τι είναι.

Μπορείτε να ακούσετε την ομιλία του Oelrich στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Υγεία 2021 παρακάτω.

——————

Δικτυογραφία:

Bayer Pharmaceuticals President Admits mRNA “Vaccines” Are Cell and Gene Therapy and The Public Would Not Have Agreed to Take Them If It Were Not for the “Pandemic” – The Expose

https://theexpose.uk/2021/11/06/bayer-pharmaceuticals-president-admits-mrna-vaccines-are-cell-and-gene-therapy-and-the-public-would-not-have-agreed-to-take-them-if-it-were-not-for-the-pandemic/

 

Πηγή

 

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,571


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα