“Συμβόλαια λάσπης”, κατά  του Κωνσταντίνου Βαθιώτη; Αλέξανδρε Στεφανόπουλε, εκτελείτε “ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΛΑΣΠΗΣ”, όπως σας κατηγορεί ομογενειακή εφημερίδα;(βίντεο)

“Συμβόλαια λάσπης”, κατά του Κωνσταντίνου Βαθιώτη; Αλέξανδρε Στεφανόπουλε, εκτελείτε “ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΛΑΣΠΗΣ”, όπως σας κατηγορεί ομογενειακή εφημερίδα;(βίντεο)

7 Δεκεμβρίου, 2021 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,260
Μοίρασέ το

 

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Αυτός που υποτίθεται ότι ζητά ενότητα από τους Έλληνες, φρόντισε να σπείρει τη διχόνοια. Άλλος ένας υλοποιητής του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου!”

 

Όταν αυτός ο λαός μάθει να σκέπτεται και να “πιάνει”, τους ανθρώπους του Συστήματος, και τον τρόπο που αυτοί χρησιμοποιούν τα πρόσωπα που έχουν απήχηση στην κοινωνία, τότε θα αντιληφθεί “το παιχνίδι” που παίζουν σε βάρος τους.

Θα αντιληφθεί επίσης, πως “αναδεικνύουν” και κάποιους “σωτήρες” που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους, όταν πίσω τους, κρύβεται Η ΜΑΣΣΟΝΙΑ, ή πως δημιουργούν “ερωτηματικά”, “δολοφονώντας προσωπικότητες” όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση, του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη. Μήπως  εξυπηρετώντας αλλότριους σκοπούς;;;

Μετά τον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο, (εδώ), ο οποίος πήρε τις απαντήσεις του και από εμένα, αλλά και από τους σχολιαστές, τα σχόλια των οποίων είναι φωτιά και λάβρα και αξίζει να διαβαστούν, ένας άλλος δημοσιογράφος βάλει κατά του κ. Καθηγητή Κωνσταντίνου Βαθιώτη.

Ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος.

“Συμβόλαια λάσπης”;;;

Δεν θα πω τίποτα περισσότερο… κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Θα παραθέσω όμως στο τέλος της ανάρτησης, κάποια δημοσιεύματα για τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο και τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κύριε Κωνσταντίνε Βαθιώτη, θα πρέπει να αντιληφθείτε πως ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΗΘΟΣ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ.

 

Απολαύστε ένα ακόμη δημοσιογραφικό μπουμπούκι, τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, ο οποίος ετόλμησε να με πιάσει στα στόμα του.
Αυτός που υποτίθεται ότι ζητά ενότητα από τους Έλληνες, φρόντισε να σπείρει τη διχόνοια.
Άλλος ένας υλοποιητής του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου!
Μετά το 36.47 έσταξε το δηλητήριό του, το οποίο παρουσιάζει φυσικά και ποινικό ενδιαφέρον (αλλά την γλυτώνει γιατί έχουμε δικτατορία, και τα δικαστήρια έχουν πάψει προ πολλού να λειτουργούν με ανθρώπους – έχουν κατακλυσθεί από μαριονέτες):
«Πηγαίντε βουτήξτε όλους αυτούς τους πατριώτες, τον Κασιμάτη, τον Βαθιώτη, όλα αυτά τα μπουμπούκια, τον Αντωνιάδη, όλα, όλα, αυτά τα τρελαμένα μπουμπούκια, τον Χίο, και βάλτε τους μπροστά σε μια εκδήλωση, να βγούνε μπροστά, αυτοί, όχι εσείς, κι εσείς από πίσω να ακολουθήσετε, να δώσουν αυτοί το παράδειγμα της ενότητας, όλοι.
Γιατί οι περισσότεροι ψάχνουνε τον μπερντέ, το μαρούλι, το μπικικίνι.
Να μπούνε στη Βουλή. Φτιάχνουνε κολάρα και κουστούμια.
Πάρτε τους λοιπόν, αφού νοιάζεται ο κ. Κασιμάτης, ο κ. Βαθιώτης να βγούνε έξω.
Έτσι γίνεται η ενότητα. Κι όχι με παραμύθια και καραγκιοζιλίκια.
Για να μην πω περισσότερα. Ακούστε με, αυτοί δεν θα σταματήσουνε. Όσο εσείς τους δίνετε χώρο, αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουνε».
ΥΓ1: Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσα στην ERT OPEN, συναντήθηκα με τον κ. Στεφανόπουλο έξω από το στούντιο.
Μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να του δώσω συνέντευξη. Του είπα: «Δεν ξέρω, θα δούμε».

 

Δημοσιεύω προς το παρόν, το σχετικό άρθρο από την εφημερίδα “ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ” της ομογένειας, από το 2011, που αφορά στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο και τον καλώ δημόσια να απαντήσει με στοιχεία στις κατηγορίες που του προσάπτει η ομογενειακή εφημερίδα, οι οποίες είναι πολύ βαριές, δεσμευόμενη δεοντολογικά, να αναρτήσω την απάντησή του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,260


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα