ΤΑ ΚΤΗΝΗ, επενδύουν στην αδυναμία του κόσμου να πληρώνει τα τεστ, και τον ωθούν στον εμβολιασμό, στον θάνατο και στις σοβαρές παρενέργειες. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ;;;

ΤΑ ΚΤΗΝΗ, επενδύουν στην αδυναμία του κόσμου να πληρώνει τα τεστ, και τον ωθούν στον εμβολιασμό, στον θάνατο και στις σοβαρές παρενέργειες. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ;;;

18 Σεπτεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:532
Μοίρασέ το

 

«Το παιδί μου έπεσε σε λήθαργο μετά το Pfizer»

Όταν οι τραγωδίες από τους θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες που προκαλούν τα μπόλια των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας, ίσως βρεθούν και κάποιοι που θα εκτελέσουν τα καθάρματα που τους μπόλιασαν και όσους συμμετέχουν στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, γιατρούς και πτνς της παραπληροφόρησης…
Καλλιόπη Σουφλή
«Το παιδί μου έπεσε σε λήθαργο μετά το Pfizer»

Η Άννα είναι μια 19χρονη φοιτήτρια, με όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες ενός κοριτσιού της εποχής της.

Για τα επόμενα χρόνια, το πανεπιστήμιο θα είναι ο χώρος στον οποίον θα περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της.

Αυτό τουλάχιστον ήταν το σχέδιο της, μέχρι την απόφαση της κυβέρνησης να περιορίσει την πρόσβαση στις σχολές σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί αν δεν κάνουν δύο rapid test την εβδομάδα.

Η επιλογή ήταν δύσκολη αλλά αναπόφευκτη.

Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια της θεωρεί επικίνδυνο το εμβόλιο, η οικονομική της κατάσταση δεν επέτρεπε να πληρώνει τουλάχιστον 80 ευρώ το μήνα για τα τεστ.

Έτσι, στις 2 Σεπτεμβρίου η Άννα έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο Μαρούσι.

Για τον εφιάλτη της που συνεχίζεται επί δύο εβδομάδες μίλησε η μητέρα της, Ρένα Γρίβα, στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Όπως επισημαίνει, από τη δεύτερη μέρα η κοπέλα είχε έντονους πόνους στο μπράτσο, λήθαργο και ατονία.

Μια εβδομάδα αργότερα πρήστηκαν και οι λεμφαδένες της αριστερής της μασχάλης και τότε ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να γίνει η σωστή διάγνωση και να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία.

«Αντιδραστική λεμφαδενίτιδα» έδειξαν οι εξετάσεις, για την οποία, μετά από επικοινωνία με την Pfizer, η κα Γρίβα έμαθε ότι είναι μια σπάνια παρενέργεια της τάξης μόλις του …20%.   

Η κα Γρίβα συμπληρώνει ότι ένα πέπλο συγκάλυψης εμποδίζει τους ανθρώπους που προσπαθούν να καταγγείλουν τις παρενέργειες του εμβολίου.

Μια παθολόγος από τις Αχαρνές της έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα όταν ζήτησε ραντεβού για να εξετάσει την Άννα και αφού της εξήγησε περί τίνος επρόκειτο, ενώ συστημικά ΜΜΕ όπως το Mega, ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1 αρνήθηκαν να την ακούσουν.

Για την Άννα ο αγώνας να βρει ξανά την υγεία της συνεχίζεται.

Η αντιβίωση που της έχει χορηγηθεί βοηθά, αλλά ελάχιστα, ενώ το ψυχολογικό κόστος για την 19χρονη και τους γονείς της είναι αβάσταχτο.

«Είμαστε σε άγνωστα νερά» λέει η μητέρα της.

Δείτε τη συνέντευξη στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο εδώ

 

 

Πηγή

Προβολές : 532


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα