ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ YALE ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ YALE ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID

6 Φεβρουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:320
Μοίρασέ το

 

 

ΤΟ YALE ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 1000 ΑΤΟΜΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ

 

 

 

Το άκρον άωτον του φαρισαϊσμού και της υποκρισίας.

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Yale now asking students to spy on each other to enforce covid compliance

 

Μετάφραση blümlifee

Τα τελευταία δύο χρόνια, το Πανεπιστήμιο του Yale έχει απαιτήσει από όλους τους φοιτητές να φορούν μάσκα προσώπου στην πανεπιστημιούπολη κάθε στιγμή, η οποία προφανώς περιλαμβάνει τις νύχτες, και τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν υπάρχει κανένας άλλος.

Ένας φοιτητής το βίωσε πρόσφατα, όταν τον έπιασαν χωρίς μάσκα μέσα σε μια έρημη βιβλιοθήκη στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου. Δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στον ορίζοντα, οπότε ο μαθητής αποφάσισε να χαλαρώσει όπως ήθελε η φύση και να παρακολουθήσει μια ταινία με ησυχία.

Αποδεικνύεται ότι κάποιος άλλος τον έπιασε στα πράσα και τον ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ “ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19” της σχολής του – και όχι, δεν πρόκειται καθόλου για αστείο: το Yale, όντως, διαθέτει μια τηλεφωνική γραμμή για τον COVID για να “καρφώνει” κανείς τα άτομα που δεν συμμορφώνονται.

Σύμφωνα με τον φοιτητή, ο οποίος είναι τελειόφοιτος, μια φοιτήτρια μπήκε στη βιβλιοθήκη και του ζήτησε να φορέσει μάσκα. Δεδομένου ότι δεν είχε μια πάνω του, ο φοιτητής είπε ότι απλώς θα έφευγε από τη βιβλιοθήκη.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για την εν λόγω, όμως, που άρχισε να τον τραβά βίντεο επιθετικά, ενώ εκείνος μάζευε τα πράγματά του. Όταν ο φοιτητής ρώτησε το όνομά της, του έδειξε το μεσαίο δάχτυλο – μα πόσο αριστοκρατικό! – και έφυγε με οργή.

Δύο ημέρες αργότερα, ο φοιτητής έλαβε ειδοποίηση από τη διοίκηση της σχολής ότι ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ του “Community Compact” της σχολής, το οποίο είναι ένα σύνολο κανόνων που έθεσε η σχολή για να “προάγει την υγεία και την ασφάλεια όλων των μελών της κοινότητας”.

Στη συνέχεια, δόθηκαν στον φοιτητή 24 ώρες για να παράσχει στην “Επιτροπή Αναθεώρησης του Συμφώνου” “οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες” που θα ήθελε να είχε εξετάσει ως μέρος της επίσημης “αξιολόγησης” συμπεριφοράς του.

Παραδόξως (ή ίσως όχι, γνωρίζοντας πώς είναι το Yale), ο φοιτητής κρίθηκε “ένοχος” για “παράβαση” και απειλήθηκε ; Θα αντιμετωπίσει σοβαρότερα προβλήματα εάν δεν συμμορφωθεί με τους κανόνες.

“Η [επιτροπή] έχει κρίνει ότι η συμπεριφορά σας ενέχει κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια του εαυτού σας ή άλλων μελών της κοινότητας”, έγραψε το πανεπιστήμιο στον φοιτητή δύο εβδομάδες μετά.

“Εάν συνεχίσετε να επιδεικνύετε συμπεριφορά που παραβιάζει το Σύμφωνο για την Κοινότητα του Yale, θα τεθείτε σε Προειδοποίηση για τη Δημόσια Υγεία και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης της άδειας να βρίσκεστε στην πανεπιστημιούπολη.”

ΤΟ YALE ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 1000 ΑΤΟΜΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ

Πανεπιστημιακά έγγραφα που εξετάστηκαν από την Washington Free Beacon δείχνουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 Δεκεμβρίου 2021, την ίδια νύχτα που 1.000 φοιτητές χωρίς μάσκες συγκεντρώθηκαν για το ετήσιο εορταστικό δείπνο του Πανεπιστημιακά έγγραφα που εξετάστηκαν από το Washington Free Beacon δείχνουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 Δεκεμβρίου 2021, την ίδια νύχτα που 1.000 φοιτητές χωρίς μάσκες συγκεντρώθηκαν για το ετήσιο εορταστικό δείπνο του Yale.

“[πρόκειται για} μια υπερπολυτελή παράδοση του Yale που είχε ακυρωθεί το 2020. Το δείπνο περιελάμβανε γλυπτά από πάγο, αστακούς και μια παρέλαση κυρίως μασκοφόρων εργαζομένων στην τραπεζαρία, οι οποίοι παρέλασαν κρατώντας την παρακμιακή γαστρονομική επίδειξη μέσα από ένα κατάμεστο πλήθος φοιτητών, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε παρουσιάζοντας το γκαλά”, ανέφερε το Beacon .

“Το επεισόδιο προσφέρει ένα παράθυρο στην παρεμβατική και συχνά ΑΣΥΝΕΠΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ του Yale για τον COVID, που, όπως το έθεσε ένας φοιτητής, “έκανε την πανεπιστημιούπολη να νιώθει ότι βρίσκεται σε μια κατάσταση επιτήρησης”.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτοί οι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ (μάλλον, διπλά πρότυπα) ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΣΧΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ Μ-VOLΙΩΝ της Επιχείρησης Warp Speed ​​του Donald Trump, αν και συνέχισαν να επιμένουν ανόητα χωρίς τέλος.

Όταν χτύπησε το λεγόμενο κύμα “Δέλτα”, το πανεπιστήμιο στην πραγματικότητα ανέβασε το επίπεδο μέτρων, απαγορεύοντας όλους τους “στενούς χαιρετισμούς” σε αθλητικές εκδηλώσεις συλλόγων, “συμπεριλαμβανομένων των χειραψιών, των αγκαλιών και των χαιρετισμών”.

Ένας αυξανόμενος αριθμός φοιτητών στο Yale ανησυχεί που οι κανόνες είναι καταπιεστικοί και δεν έχουν πλέον νόημα – εκτός κι αν ο στόχος είναι η τυραννία, φυσικά. Και αποδεικνύεται ότι πολλά άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα σε όλη τη χώρα κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Περισσότερες από τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την τυραννία του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19) μπορείτε να βρείτε στο Fascism.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Sources for this article include:

FreeBeacon.com

NaturalNews.com

Submit a correction >>

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 320


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα