ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ από την  La Quinta Columna: το τελευταίο “Κύμα”

26 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,454
Μοίρασέ το

 

Αλλά αυτό που εξέπληξε τους ανθρώπους ήταν η επίδραση που προκάλεσαν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία σε ανθρώπους, μερικούς με γραφένιο, ειδικά σε κατοικίες —επειδή ήταν εμβολιασμένοι με τη γρίπη— και άλλοι στο δρόμο επειδή τα κύματα τους χτυπούσαν κατευθείαν, και τηγανίστηκαν, με ή χωρίς γραφένιο. 

Από αυτό πέθαναν στο πρώτο κύμα. Τα άλλα κύματα ήταν «ψευδοκύματα», εξασθενημένα. 

Δεν τόλμησαν να κάνουν αυτό που έκαναν στο πρώτο κύμα. 

Όμως κράτησαν την προσοχή ώστε τώρα, όταν έρθει το τελευταίο, το οριστικό —που είναι αυτό που πρόκειται να ξεκινήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη—, όλοι να είναι ήδη προετοιμασμένοι και να υποθέσουν ότι υπάρχει ένας ιός και μια παραλλαγή.. Έχουν δουλέψει πολύ καλά εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, ώστε τώρα να καταπιείτε αυτό που θα έρθει.

 

 

Θυμηθείτε τι έχει γραφτεί για το 5-τζι και ετοιμαστείτε για την μεγάλη επίθεση κατά της ανθρωπότητας.

Να θυμίσω επίσης τι είχε γράψει στη σελίδα του ο στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη ο Άλεξ Πατέλης… ξέρετε… αυτός με τον… σύζυγο…

Να θυμίσω τι είχε απαντήσει  ο Διδάκτωρ Φυσικής κ. Αλκιβιάδης Κεφαλάς, ως απάντηση στα λαμόγια του ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΧΕΣ.

Να θυμίσω και τον κώδωνα του κινδύνου που κρούουν επιστήμονες…

Να θυμίσω επίσης τα βίντεο της VASOULA, (εδώ) και την σχέση με το γραφένιο που υπάρχει σε μάσκες, τεστ και μπόλια…

Όλα αυτά, μπορείτε να τα διαβάσετε στις σχετικές αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, εδώ

Το παρακάτω εξαιρετικά ανησυχητικό άρθρο, προσθέτει το … “κερασάκι” στην τούρτα που ετοιμάζονται να μας σερβίρουν οι παγκόσμιοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πριν από λίγες ώρες,  η La Quinta Columna εξήγησε και πάλι εν συντομία για τους νέους οπαδούς της την πραγματική αιτία των περίφημων « κυμάτων » που προκλήθηκαν από τον SARS-CoV-2 που δεν απομονώθηκε ποτέ, δεν εξαγνίστηκε και δεν αναλύθηκε ποτέ.

Αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως κλινική εικόνα του COVID δεν είναι τίποτα άλλο από ένα οξύ ακτινοβολικό σύνδρομο (ARS) , με τη διαφορά ότι οι ασθενείς παρουσιάζουν αμφοτερόπλευρη πνευμονία (πνεύμονας COVID) . Αυτός ο τύπος πνευμονίας θα προκληθεί από το οξείδιο του γραφενίου που βρίσκεται στους πνεύμονες όταν διεγείρεται ηλεκτρονικά μέσω της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας που εκπέμπεται από τις κεραίες 4G, 4G Plus και 5G.

Το Orwell City προσκαλεί τους αναγνώστες του να ακούσουν τα λόγια του Δρ Σεβιλιάνο. [

Περιττό να πούμε ότι όλες οι πληροφορίες που αναφέρει μπορούν να αναλυθούν περαιτέρω [ρίχνοντας μια ματιά στο αρχείο του ιστότοπου της Kontrabanda που έχει παρουσιάσει αναλυτικά όλες τις θέσεις της πρωτοπόρας αυτής ομάδας επιστημόνων].

Ricardo Delgado: Η  νόσος COVID-19 δεν προκαλείται από βιολογικό παράγοντα του τύπου κοροναϊού. Δεν υπάρχει αλληλουχία του. Κανείς δεν έχει καλλιεργήσει ή καθαρίσει αυτόν τον παράγοντα. Στην πραγματικότητα, είναι το Οξύ Ακτινοβολικό Σύνδρομο (ARS) . Καλώς?

Το μιλήσαμε στην παρουσίαση βίντεο. Σε πολλά προγράμματα στο La Quinta Columna, θα μπορείτε να έχετε μια σημαντική περίληψη. Μπορούμε όμως να πούμε…

Δρ Σεβιλιάνο: Βασικά… Βασικά, άνθρωποι πεθαίνουν για διαφορετικούς λόγους κάθε χρόνο. Και προσθέστε σε αυτό έναν μικρό αριθμό —μέχρι τώρα δεν υπήρχαν μαζικά εμβολιασμένα άτομα— που είχαν εμβολιαστεί κατά της γρίπης κοντά σε κεραίες.

Ricardo Delgado: Σωστά.

Δρ. Σεβιλιάνο: Αυτοί είναι που παρουσίασαν τις περίεργες κλινικές εικόνες που σήκωσαν τα χέρια όλων πάνω απ’ τα κεφάλια τους. Αυτοί ήταν αυτοί και ήταν πολύ λίγοι.

Υπήρχαν ακόμη και άλλες περιπτώσεις —και όλοι τις είχαν ξεχάσει—, περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν στο δρόμο επειδή δεν μπορούσαν να οξυγονωθούν. Αυτές οι περιπτώσεις δεν εξηγήθηκαν ποτέ γιατί αν είχαν γίνει, θα έπρεπε να ομολογήσουν ότι είχαν αυξήσει ή άλλαξαν τη συχνότητα των κεραιών. Άρα δεν ξαναείδατε αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά αυτές οι περιπτώσεις υπήρχαν.

Ρίξτε μια ματιά στη βιβλιοθήκη βίντεο και θα ανακαλύψετε ανθρώπους που πεθαίνουν στους δρόμους του Γκουαγιακίλ . Κόσμος που έφτασε στα νοσοκομεία με 100% κορεσμό και πνίγηκε. Δεν το εξήγησαν ποτέ γιατί οι ιοί δεν το κάνουν αυτό.

“..όταν υπάρξει ξανά κάποια περίεργη ενεργοποίηση, το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να ενεργοποιηθεί και να αρχίσει να εγχέει ηλεκτρόνια σε οτιδήποτε το περιβάλλει, οτιδήποτε πλησιάζει. Το μόνο που χρειάζεται είναι το γραφένιο να κολλήσει σε ένα κύτταρο ή σε άλλα κύτταρα και να αρχίσει να εκτοξεύει ηλεκτρόνια . Και φυσικά, τα μόρια, τα κύτταρα, οι οργανισμοί γενικά, έχουν περιορισμένη ικανότητα να αντιδρούν σε τέτοιου είδους σενάρια. Και φυσικά, αν καταναλωθεί όλος ο ψευδάργυρος, όπως είπαμε, χάνεις την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Με την κατανάλωση, για να εξουδετερώσετε το γραφένιο, ξεμείνετε από χρήσιμο ψευδάργυρο, αρχίζετε να έχετε συνέπειες εξαιτίας αυτού.

(…) Όταν η ακτινοβολία THz χτυπά το εξωτερικό στρώμα του γραφενίου, τα σωματίδια που είναι παγιδευμένα μέσα ενώνονται με τα εξερχόμενα κύματα, δίνοντάς τους περισσότερη ισχύ και ενέργεια από ό,τι έφτασαν, ενισχύοντάς τα .

(…) είναι σαν γροθιά, δεν υπάρχει ιός, ούτε υπάρχει κάτι υλικό στο οποίο μπορεί να κατευθυνθεί άμεσα. Εισάγετε  ενέργεια που πολλαπλασιάζεται επί 1.000 στο ίδιο σημείο μόνο με ένα κύμα που προέρχεται από οποιοδήποτε σημείο εκπομπής. Και όλα αυτά μπορούν να προκαλέσουν αυτό που έχουμε ήδη πει: ότι μπορείτε να περπατήσετε στο δρόμο ήρεμα με το γραφένιο στο σώμα σας —ότι δεν σας συμβαίνει ακόμη τίποτα επειδή το σώμα σας λίγο πολύ το αποδέχεται— αλλά όταν έρθει αυτό το σήμα… Αντιο σας. 

Αντίο γιατί κουβαλάς το σημάδι μέσα σου, κουβαλάς την ωρολογιακή βόμβα στο σώμα σου . Και όταν κάποιος το πυροδοτήσει, χτυπάς το primer και αρρωσταίνεις χωρίς καθυστέρηση. Επειδή όταν το γραφένιο αρχίζει να εκτοξεύει ηλεκτρόνια παντού, αρχίζει να καταστρέφει τη μοριακή σας δομή σε κυτταρικό επίπεδο .

Επίσης, το 5G πηγαίνει από τα 0 στα 300 GHz. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εύρος ζώνης που έχει γίνει ποτέ. Πιθανώς, σε αυτό το εύρος ζώνης περιλαμβάνεται αυτό στο οποίο αναφερόμαστε. Είναι σχεδόν βέβαιο. Και μπορεί να κάνω λάθος — αφήστε τους ανθρώπους να με διορθώσουν αφού δεν είμαι ειδικός σε αυτά τα πράγματα— αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό το εύρος ζώνης ενσωματώνει αυτό στο οποίο το γραφένιο μπορεί να εκπέμπει ενέργεια. Και αν μπορεί να το εκπέμψει, μπορεί να το λάβει. Και αν το λάβει, το στέλνει πίσω πολλαπλασιασμένο

Γι’ αυτό λειτούργησε ως συναγερμός σε πρώτη φάση. Αλλά τα αφαίρεσαν όλα αυτά πολύ νωρίς. Γιατί οποιοσδήποτε γιατρός, όσο μαλάκας κι αν είναι —και δες πόσο καλός σύλλογος έχει δημιουργηθεί—, όσο ηλίθιος κι αν είναι, συνειδητοποιεί ότι ο ιός δεν το κάνει αυτό. Γι’ αυτό διέγραψαν γρήγορα αυτές τις πληροφορίες. Αυτό δεν υπήρξε ποτέ. Διαγράφουν ό,τι δεν τους ενδιαφέρει. Διαγράφουν γρήγορα αυτό που δεν θέλουν να γίνουν γνωστά.

Και αυτό γιατί; Γιατί το προκαλούσαν με κεραίες. Κάποιοι είχαν γραφένιο στο σώμα τους και άλλοι όχι. Αλλά δημιουργούσαν όλη αυτή την περίεργη ασθένεια και θνησιμότητα που προκαλούσε και ανησύχησε τους ανθρώπους με κεραίες. Και μετά, πρόσθεσαν τον μέσο αριθμό ετήσιων θανάτων, συν όλα όσα έκαναν μετά.

Αλλά αυτό που εξέπληξε τους ανθρώπους ήταν η επίδραση που προκάλεσαν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία σε ανθρώπους, μερικούς με γραφένιο, ειδικά σε κατοικίες —επειδή ήταν εμβολιασμένοι με τη γρίπη— και άλλοι στο δρόμο επειδή τα κύματα τους χτυπούσαν κατευθείαν, και τηγανίστηκαν, με ή χωρίς γραφένιο. 

Από αυτό πέθαναν στο πρώτο κύμα. Τα άλλα κύματα ήταν «ψευδοκύματα», εξασθενημένα. 

Δεν τόλμησαν να κάνουν αυτό που έκαναν στο πρώτο κύμα. 

Όμως κράτησαν την προσοχή ώστε τώρα, όταν έρθει το τελευταίο, το οριστικό —που είναι αυτό που πρόκειται να ξεκινήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη—, όλοι να είναι ήδη προετοιμασμένοι και να υποθέσουν ότι υπάρχει ένας ιός και μια παραλλαγή.. Έχουν δουλέψει πολύ καλά εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, ώστε τώρα να καταπιείτε αυτό που θα έρθει.

 

Και σε αυτά τα δύο χρόνια, υπήρξαν άνθρωποι όπως ο Ρικάρντο και εγώ. Και είδαμε τι έχουν κάνει. Το είδαμε και ανακαλύψαμε τι έχουν κάνει. Και είμαστε από τους λίγους που ξέρουμε πώς το κάνουν αυτό.

Γι’ αυτό έρχεται κόσμος στο κανάλι και δεν ξέρει. Αλλά είναι πολύ απλό να εξηγηθεί. Πολύ απλό. Πολύ.”.

 

ΠΗΓΗ

https://www.orwell.city/2021/12/waves.html

 

Πηγή

Προβολές : 1,454


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα