Τα μωρά του γραφενίου

28 Ιανουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,366
Μοίρασέ το

 

Ξέραμε ότι το υπερ-τοξικό δηλητήριο οξείδιο του γραφενίου που περιέχεται στα ενέσιμα για τον Κόβιντ- και μάλιστα σε ΟΛΑ τα ενέσιμα, συμπεριλαμβανομένου του Ρωσικού Sputnic αλλά και των δύο κινέζικων, του Sinovac και Cansino, όπως απέδειξε η μόλις πρόσφατη δημοσίευση της ανάλυσης των φιαλιδίων από την Αργεντινή- προκαλεί ατροφία του μετωπιαίου λοβού, πλήττει δηλαδή το κέντρο της κρίσης και της θέλησης στον εγκέφαλο, εν ολίγοις την ευφυία.

 

 

 

Κάθε βήμα και μια αποκάλυψη…

Θα περάσουν χρόνια για να φανεί στην ολοκλήρωσή του ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Και υπάρχουν “γονείς” που τρέχουν να μπολιάσουν τα παιδιά τους και εγκυμονούσες που εμβολιάζονται…

ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το συγκεκριμένο θέμα που είναι πολύ ευαίσθητο, αν και μας ήταν γνωστό μήνες πριν, μας έκανε πολύ διστακτικούς στο να προβάλουμε αυτά τα στοιχεία για τα “μωρά της πανδημίας”, – εννοώντας τα βρέφη που γεννήθηκαν από εμβολιασμένους γονείς – και που πολλά από αυτά –όσα κατάφεραν να γεννηθούν γιατί το ποσοστό αποβολών έφτασε επισήμως στις ΗΠΑ στο 82% των εγκύων- προκαλεί φρίκη.

Ξέραμε ότι το υπερ-τοξικό δηλητήριο οξείδιο του γραφενίου που περιέχεται στα ενέσιμα για τον Κόβιντ- και μάλιστα σε ΟΛΑ τα ενέσιμα, συμπεριλαμβανομένου του Ρωσικού Sputnic αλλά και των δύο κινέζικων, του Sinovac και Cansino, όπως απέδειξε η μόλις πρόσφατη δημοσίευση της ανάλυσης των φιαλιδίων από την Αργεντινή- προκαλεί ατροφία του μετωπιαίου λοβού, πλήττει δηλαδή το κέντρο της κρίσης και της θέλησης στον εγκέφαλο, εν ολίγοις την ευφυία.

Ωστόσο πολλά από τα χαρακτηριστικά αυτών των παιδιών είναι σοκαριστικά

. {ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://odysee.com/@UncensoredTruths:6/trim.68180DE1-A55F-4891-BA55-B36C851F52AB:2}

Σε μια νέα συνέντευξη για το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Dirección Correcta , η La Quinta Columna έκανε πρώτη από τον περασμένο Σεπτέμβριο μια σημαντική αναφορά στα λεγόμενα «πανδημικά μωρά», εκείνα τα μωρά που έχουν συλληφθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα οποία, επιπλέον, είναι προϊόν γονέων που έχουν εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID -19: .

“…Τώρα που έχουν περάσει 9 μήνες από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες, ορισμένα ανησυχητικά βίντεο έχουν αρχίσει να γίνονται viral που δείχνουν μωρά με διαφορετική εμφάνιση και που φαίνεται να είναι σε χαμηλότερο γνωστικό φάσμα από τον μέσο όρο.

Φυσικά, είναι μέρος της έρευνας του La Quinta Columna να δώσουμε προσοχή σε αυτά τα βίντεο και να δούμε αν αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερα μωρά με επιπλοκές όπως αυτή στο βίντεο που έχουν δείξει.
Μέχρι να είναι τόσο εμφανές και ογκώδες όσο είναι οι … μαγνητικοί βραχίονες, δεν θα είναι δυνατό να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτά τα μωρά είναι το προϊόν της παρέμβασης του γραφενίου και άλλων συστατικών που υπάρχουν στα εμβόλια που επηρεάζουν τις αναπαραγωγικές λειτουργίες. Υπάρχουν όμως υποψίες.

 

Ricardo Delgado: Εμφανίζονται βίντεο με τα πρώτα μωρά που γεννήθηκαν μετά από 9 μήνες από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού τον Δεκέμβριο. Ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.

Λοιπόν, τι βλέπουν οι μαίες όταν και οι δύο γονείς εμβολιάζονται με αυτήν την ουσία: με γραφένιο?

Κάτι που γνωρίζουμε ότι επηρεάζει την κινητικότητα του σπέρματος. Ορμονική απορύθμιση στις γυναίκες στο επίπεδο του υποθαλάμου . Και στους άνδρες επίσης. Επηρεάζει τη σπερματογένεση στους άνδρες .

Για οποιονδήποτε λόγο, αν υπάρχει μια σύλληψη εγκυμοσύνης -κάτι που είναι αρκετά απίθανο να συμβεί λόγω υπογονιμότητας, όπως λέγαμε πριν-, αυτό που βλέπουμε είναι ότι τα μωρά που γεννιούνται φαίνονται περίεργα .

Παράξενα.

Είναι κάτι σαν ένα στάδιο παρόμοιο με τη μείωση του IQ .

Κάτι κοντά στην τρισωμία του χρωμοσώματος 21.

Μεταξύ του συνδρόμου Down και ενός σχετικά μέσου ατόμου στο IQ .

Με χαρακτηριστικά παρόμοια με το σύνδρομο Down, χωρίς να είναι σύνδρομο Down. Και ήδη βλέπουμε τουλάχιστον μια ντουζίνα περιπτώσεις που επαληθεύονται από μαίες.

 

[ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ}.

Ακριβώς, είναι βίντεο μωρών των οποίων οι γονείς έχουν εμβολιαστεί. Και οι δύο. Όμως οι εικόνες είναι σοκαριστικές, αν σκεφτεί κανείς ότι βλέπουμε ένα μωρό. Ωστόσο, είναι η μαία που μιλάει.

Δρ Χοσέ Λουίς Σεβιλιάνο: Εντάξει. Δεν ήθελα να πω πολλά περισσότερα. Μόνο που, όσον αφορά τις εγκυμοσύνες, θα ήθελα να μάθω σε ποια βάση λένε αυτοί οι άνθρωποι ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Δεν καταλαβαίνουμε.

Εννοώ, αρχίζουν να εμβολιάζονται στα τέλη του 2020. Στα τέλη του 2020, νομίζω ότι θυμάμαι ότι άρχισαν να εμβολιάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεκέμβριος…

Ricardo Delgado: Ξεκίνησαν στις 27 Δεκεμβρίου.

Δρ. José Luis Sevillano: Ας φανταστούμε ότι τα παιδιά αρχίζουν να τα κυοφορούν εκεί, εκείνη την εποχή. Ήδη, δηλαδή, ξεκίνησαν μαζικούς εμβολιασμούς πληθυσμών. Και, τότε, στα τέλη Δεκεμβρίου, οι γυναίκες άρχισαν να μένουν έγκυες. Λοιπόν, τώρα γεννιούνται παιδιά. Τώρα γεννιούνται. Αυτά τα παιδιά γεννιούνται από τον Σεπτέμβριο.
Με ποια βάση λένε εδώ και 9 μήνες ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και μπορεί να γίνει με ένεση σε έγκυες γυναίκες; Πού έχουν μελετήσει ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές για εφαρμογή σε πληθυσμούς αυτού του μεγέθους; Σε ποιες έγκυες γυναίκες έχουν μελετήσει αυτά τα εμβόλια προτού μπορέσουν να τα εγκρίνουν το 2021;

 

Αυτά δεν είναι παρά ψέματα. Ολα είναι ένα ψέμα.

Και θα κάνουν ό,τι θέλουν λέγοντας ψέματα γιατί είναι αυτοί που μας λένε τι να κάνουμε. Βασίζονται στην “αυθεντία της επιστήμης. Αγόρασαν την επιστήμη επειδή πληρώνουν τους επαγγελματίες υγείας και αυτοί κάνουν και λένε ό,τι τους ζητηθεί. Οι άνθρωποι θα μεταδώσουν μόνο το μήνυμα που προέρχεται από αυτούς.

Αλλά το σοβαρό ζήτημα εδώ είναι ότι οι άνθρωποι το βλέπουν, και δεν το αντιλαμβάνονται. Δεν μπορείς να δώσεις σχεδόν τίποτα σε μια έγκυο. Ούτε καν παρακεταμόλη. Και αν με πιέσουν: «Όχι, μην παίρνεις πολλά. Μπορεί να προκαλέσει αυτό και αυτό…» Πρέπει να μετρήσετε τα πάντα με ένα μεγεθυντικό φακό και να το δείτε προσεκτικά πριν χορηγήσετε φάρμακα.

Κι όμως, έχει κυκλοφορήσει, ας πούμε, στην αγορά εδώ και ένα χρόνο. Και σημαίνει ότι μπορεί να χορηγηθεί σε έγκυες γυναίκες.

Γεια σου… Αυτή η ασθένεια έπληξε μόνο πολύ ηλικιωμένους.
Τι κάνουν εμβολιάζοντας τις εγκύους όταν μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για αυτές; Και σε ποιον το έχουν δοκιμάσει; Σε τι και σε πόσες γυναίκες το έχουν δοκιμάσει για να πουν ότι είναι εντάξει να το χρησιμοποιήσετε;

 

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Απλώς προχωρούν και εμβολιάζουν τις έγκυες γυναίκες. Περίοδος. Και δεν τους νοιάζει τίποτα.

Πρέπει να δείτε αυτά τα βίντεο. Η μετάφραση αυτού που λέει η μαία είναι ότι βλέπει ότι τα μωρά των εμβολιασμένων γονιών είναι ιδιαίτερα διαφορετικά. Ωστόσο, μέχρι να δούμε αρκετές περιπτώσεις, όπως συνέβη με το θέμα του μαγνητισμού —υπήρχαν εκατομμύρια από αυτό το φαινόμενο—, αυτή τη στιγμή, θα το πάρουμε λίγο επιφυλακτικά.

 

ΒΙΝΤΕΟ: (δείτε το βίντεο στην ξενόγλωσση πηγή στο τέλος της ανάρτησης)

Μαία: Να σου πω κάτι. Αν δεν έχεις μωρό πανδημίας, τότε δεν μπορείς να καθίσεις μαζί μου. Καταλαβαίνεις τι εννοώ? Αυτά τα νέα μωρά πανδημίας χτίζονται διαφορετικά. Τελείως διαφορετικά.

Αν είχα το τελευταίο μου μωρό μέσα στην πανδημία, θα ήμουν μητέρα ενός παιδιού. Δεν θα είχα τρία γιατί είναι διαφορετικά κατασκευασμένα. Προσπαθώ να σας πω ότι έχουν κατασκευαστεί διαφορετικά. Δεν είναι σαν αυτά τα άλλα παιδιά. Βγαίνουν από τη μήτρα στημένα..

Αν το έκανα για πρώτη φορά, θα έκανα μόνο ένα παιδί, σας λέω. Επομένως, αν δεν έχετε μωρό του 2020 ή του 2021, δεν μπορείτε να καθίσετε μαζί μου. Μη μου μιλάτε. αφήστε με ήσυχη. Φύγετε από μπροστά μου. Γιατί δεν ξέρετε τι αγωνία είναι το να αποκτήσεις μωρό πανδημίας. Οπως σας είπα…

 

Μόλις προχτές, το θέμα επανήλθε [26 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2022]

Η Dr. Viviane Brunet αναφέρθηκε σ’ αυτά τα μωρά που γεννιούνται με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με τα μαύρα μάτια τους να είναι το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους, εκτός από το ότι μπορούν να κρατούν ψηλά το κεφάλι στις δύο μέρες και να περπατούν μετά από 2 μήνες.

Αυτό είναι προϊόν της μεταλλαξιογόνου ουσίας που εγχέεται στους ανθρώπους.

Είναι σωματικά αλλοιωμένα;
Ναι, Έχουμε ένα ζευγάρι που είχε εμβολιαστεί πριν από την ένωση ωαρίου και σπέρματος. Όταν πήραν τον πυροβολισμό. Αυτό είναι μεταλλαξιογόνο.

Παράγει μεταλλάξεις στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Είναι μεταλλαξιογόνο.

Όταν αυτοί οι άνθρωποι —αυτό το ήδη εμβολιασμένο ζευγάρι— έχουν τη σύλληψη ενός νέου όντος, γεννιούνται μετανθρώπινα παιδιά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον κανονικό άνθρωπο.

Ο βολβός του ματιού τους είναι όλος σκοτεινός . Δεν έχουν επιπεφυκότα, που είναι το λευκό μέρος του ματιού. Σηκώνουν το κεφάλι τους δύο ώρες μετά τη γέννηση. Περπατούν όταν είναι δύο μηνών.

Είναι μια εντελώς διαφορετική εξέλιξη από τον κανονικό άνθρωπο.

Και υπάρχει ένα βίντεο που έχουμε δει παντού. Έχει γίνει viral.

Και μόνο όσοι δεν κάνουν καμία έρευνα δεν το αντιλαμβάνονται. Είναι σίγουρα το αποτέλεσμα μιας γενετικής μετάλλαξης που προκαλείται από τα εμβόλια. Σίγουρα.

Υπάρχουν 6000% περισσότερες αμβλώσεις. Αυτά τα μωρά που φτάνουν στην κύηση και επιβιώνουν, δεν ξέρουμε πώς θα ζήσουν.

Γνωρίζουμε ότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αλλά δεν ξέρουμε πώς θα ζήσουν. Αν πρόκειται να είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι, συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο των πραγμάτων , όπως είπε ο Πινιέρα —ο Πρόεδρος της Χιλής και ο Μπόρις Τζόνσον—, εννοώ, δεν το γνωρίζουμε.

Θα έχουν την ικανότητα να αναπαραχθούν; Δεν ξέρουμε.

Θα ζήσουν δύο ή δέκα χρόνια; Δεν ξέρουμε. Ή είκοσι; Δεν ξέρουμε. Είναι ένας διαγονιδιακός οργανισμός, όπως τα σταφύλια που τρώμε όλοι, τα οποία δεν έχουν κουκούτσια. Έτσι, πιθανότατα, όταν αυτά τα μωρά φτάσουν στην αναπαραγωγική τους ηλικία, θα είναι χωρίς σπόρους.

Στην πραγματικότητα, με έναν απλό εμβολιασμό, πολλοί άνδρες χάνουν τη γονιμότητά τους .

Και οι γυναίκες χάνουν τον κανονικό τους κύκλο .

Οι μελέτες αναφέρονται στο 60% με 70% αυτών των γυναικών που παρουσιάζουν άφθονη αιμορραγία. Ανίκανες. Με κράμπες και θρόμβους που μειώνουν τη δραστηριότητα στην καθημερινότητά τους.

Εκτός από την τεράστια ποσότητα καρκίνου του ενδομητρίου και του μαστού που παρατηρείται σε εμβολιασμένες γυναίκες (…).”

 

ΠΗΓΕΣ

https://consumer.healthday.com/the-covid-19-pandemic-is-affecting-infant-brain-development-new-study-suggests-2656222354.html

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

https://odysee.com/@OurFreeSociety:2/Doctor-whistleblows-on-what-the-death-jab-did-to-her-patients:5

https://odysee.com/@01Bazaar:3/pandemic-babies-why-do-they-have-a:b

https://odysee.com/@Rawd:b/pandemicbabyOct21:7

https://odysee.com/@Rawd:b/pandebabie_2:9

https://odysee.com/@Rawd:b/panebabie2022:d

https://odysee.com/@SkyDomeAtlantis:4/trim.C1BBF0B2-DEF5-47E5-BB25-11D458FDE163:c

 

ΚΙ ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

https://odysee.com/@Rawd:b/ankaraTurkeypandemicbaby:a

 

Πηγή https://www.kontrabandafreepress.com/h-apokalipsi-i-meros-fakelos-emvoliasmi

Προβολές : 1,366


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα