Τα παιδιά ήταν ο στοχος τους, από την αρχή της Παγκόσμιας Απάτης. Και τα καταστρέφουν.

Τα παιδιά ήταν ο στοχος τους, από την αρχή της Παγκόσμιας Απάτης. Και τα καταστρέφουν.

7 Φεβρουαρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:413
Μοίρασέ το

 

Άπλωσαν το ΧΕΡΙ τους και «ΕΒΛΑΨΑΝ» το μέλλον – Η ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια για τον COVID

 

Ένα ρεπορτάζ που βάζει «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» σε όλα τα σπίτια – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς πριν να είναι απολύτως αργά…

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ αναφέρει:

«Ο εικονικός κόσμος δεν διαφέρει. Όταν η πανδημία του ιού της Wuhan χτύπησε, η μάθηση μέσω υπολογιστή έσωσε την κατάσταση των παιδιών μας.

Τα βοήθησε να συνεχίσουν τα μαθήματα απ’ την ασφάλεια των σπιτιών τους.

Σύντομα, τα μαθήματα πιάνο έγιναν επίσης εικονικά. Το ίδιο και τα μαθήματα καράτε. Αφού τα παιδιά δε μπορούσαν να συναντήσουν τους φίλους τους από κοντά, άρχισαν να συναντιούνται εικονικά, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια εικονικά και πριν το καταλάβουμε τα παιδιά άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο εικονικά από οποτεδήποτε στο παρελθόν.

Σήμερα, η μέρα ενός μέσου παιδιού ξεκινάει με εικονικά μαθήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συνεχίζεται με εικονικές προπονήσεις, εικονικές συναντήσεις της λέσχης βιβλίων, εικονικά παιχνίδια, εικονικές συνομιλίες με φίλους.

Σήμερα, στην Ινδία τα παιδιά περνούν μέχρι και 5 ώρες στο διαδίκτυο κάθε μέρα. Στις ΗΠΑ τα παιδιά 8-12 ετών περνούν 4,5 ώρες στο διαδίκτυο και οι έφηβοι 6,5 ώρες στο διαδίκτυο.

Πόσο χρόνο θα έπρεπε να περνούν ιδανικά στο διαδίκτυο; Όχι πάνω από 2 ώρες… Αυτό λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Που σημαίνει ότι τα παιδιά μας παντού στον πλανήτη ξεπερνούν αυτό το όριο τουλάχιστον κατά το διπλάσιο. Κι ο αντίκτυπος αυτού αρχίζει να φαίνεται.

Σήμερα, τα παιδιά μας έχουν βολευτεί τόσο πολύ στον εικονικό κόσμο που ο πραγματικός κόσμος τούς φαίνεται σαν εξωγήινος… Μερικά παιδιά έχουν αρχίσει να επιδεικνύουν προβλήματα συμπεριφοράς. Γονείς λένε ότι αρχίζουν να κλαίνε ή να ουρλιάζουν όταν τους παίρνουν τα τηλέφωνα.

Μερικά παιδιά γίνονται βίαια κι αρχίζουν να πετούν πράγματα.

Οι ειδικοί το αποκαλούν αυτό ”εθισμός στον εικονικό κόσμο”. Αυτό κάνει τα παιδιά παρορμητικά και απερίσκεπτα, καθυστερώντας την συνολική τους ανάπτυξη κι έχοντας επίσης αντίκτυπο στις γλωσσικές και διαπροσωπικές τους δεξιότητες».

 

Εδώ είναι που μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος: ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Το βίντεο τα λέει όλα! Τα ντοκουμέντα είναι τόσα πολλά και η ΟΡΓΗ ΜΕΓΑΛΗ!

 

 

Πηγή

Προβολές : 413


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα