Τα πληρωμένα καναλια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ δεν πρόκειται να σας το δείξουν... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Στην Σλοβενία, γίνεται ο μαύρος χαμός μετά από  συγκλονιστικές αποκαλύψεις νοσοκόμας... (βιντεο)

Τα πληρωμένα καναλια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ δεν πρόκειται να σας το δείξουν... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Στην Σλοβενία, γίνεται ο μαύρος χαμός μετά από συγκλονιστικές αποκαλύψεις νοσοκόμας... (βιντεο)

24 Νοεμβρίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,571
Μοίρασέ το

 

Φιαλίδια με αριθμούς για εμβολια πλασέμπο και ογκογονίδιο για ανάπτυξη καρκινου!!!

Στην καταγγελία της αναφέρει οτι  έχει παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των Πολιτικών και των Μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο νούμερο 1 – πλασέμπο!!!!

 

 

 

 

ΑΠΑΙΤΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Ή ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ… “ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ”.
Σε διαφορετική περίπτωση, έχω κάθε δικαίωμα να πιστεύω, πως ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ PLACIBO… ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Καλλιόπη Σουφλή

Στην επιφάνεια έβγαλε Νοσοκόμα απο Σλοβενία πως με αριθμούς ξεχωρίζουν τα φιαλίδια που ειναι εικονικα η εχουν ογκογονίδια που σχετίζονται με αδενοϊό και σε δυο χρόνια προκαλούν Καρκίνο μαλακών μορίων..

Στην καταγγελία της αναφέρει οτι  έχει παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των Πολιτικών και των Μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο νούμερο 1 – πλασέμπο!!!!

Η αποκάλυψη αυτη ΣΚΑΝΔΑΛΟ ερχεται να επιβεβαιώσει το σχέδιο μετάδοσης ασθενειών στους λήπτες για μειωση πληθυσμού καθως και τον ελεγχο και μετατροπή του ανθρώπου σε Πειραματόζωο και σκλαβο με barcode για να κυκλοφορείς ως εμπόρευμα!!!

Επίσης επιβεβαιώνει οτι δια της ΒΙΑΣ θελουν το τρύπημα και σε κάποια δοση οποια η Νεα Τάξη αποφασίσει μπορεί να σε ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Δειτε το video που η Νοσοκόμα τα αποκαλύπτει!!! Ευτυχώς δεν πούλησαν ολοι την ψυχή τους στο χρήμα και τα αποκαλύπτουν..

Βεβαια το video καταργήθηκε απο την πλατφόρμα του Youtube!!! (υπάρχει και εδώ)

https://fb.watch/9sDiq0wrOV/

H Nοσοκομα εδειξε  τους κωδικούς των μπουκαλιών, που το καθένα περιείχε 1, 2 ή 3 ψηφία στον κωδικό, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών.

* Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλυμα.

Ο αριθμός 2 είναι ένα κλασικό μπουκάλι RNA.

Ο αριθμός 3 είναι ένα στικ RNA που περιέχει το ογκο-γονίδιο που σχετίζεται με τον αδενοϊό, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου.

Βεβαια τα πληρωμένα καναλια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ δεν πρόκειται να σας τα δείξουν..

 

Πηγή

Προβολές : 3,571


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα