Τεχνολογικός παρασιτισμός: Ηλεκτρομαγνητικό ασύρματο δίκτυο νανο-αισθητήρων στις ενέσεις Covid

Τεχνολογικός παρασιτισμός: Ηλεκτρομαγνητικό ασύρματο δίκτυο νανο-αισθητήρων στις ενέσεις Covid

17 Δεκεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:886
Μοίρασέ το

Εάν δεν γνωρίζετε και έχετε εμβολιαστεί, θα πρέπει να ξέρετε ότι έχετε μέσα στο σώμα σας το πυροβολικό των νανο-αισθητήρων, νανο-τεχνολογικών νανοδρομολογητών που, αφενός, πρόκειται να συγκεντρώσουν όλα τους βιοϊατρικούς ηλεκτροφυσιολογικούς δείκτες του ατόμου και, από την άλλη, προκαλούν ένα τεχνητό νευρωνικό δίκτυο που θα αντικαταστήσει το φυσικό

Ως εκ τούτου, εμφανίζονται περίεργες συμπεριφορές ή, εάν είστε εμβολιασμένοι, μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα περίεργα

Μιλάμε, αν θέλετε, για τεχνολογικό παρασιτισμό. Φυσικά, πραγματοποιείται με οξείδιο του γραφενίου. 

 

 

 

 

Με τόσες αποκαλύψεις και να τρέχουν να μπολιαστούν ή να μπολιάσουν τα παιδιά τους οι λεγόμενοι “γονείς”, με ξεπερνάει…

Κατέφεραν οι παρανοϊκοί, να μετατρέψουν την κοινωνία σε … παρανοϊκή…

Τα αποτελέσματα θα είναι τρομακτικά τραγικά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

από το Orwell City

Η La Quinta Columna και οι συνεργαζόμενοι επιστήμονές της εμβαθύνουν καθημερινά τις γνώσεις τους σχετικά με το θέμα της νανοτεχνολογίας που εμβολιάζεται στον πληθυσμό.

Στο πιο πρόσφατο πρόγραμμα, ο βιοστατιστής Ricardo Delgado σχολίασε ένα έγγραφο που έχει άμεση σχέση με την κατασκευή του νανοδικτύου που κάνει τα εμβόλια να δημιουργούν διευθύνσεις MAC .

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την έρευνα, στο παρακάτω βίντεο, που φέρνει με την ευκαιρία αυτή η Orwell City .

[https://rumble.com/vqo9zi-technological-parasitism.html?mref=lveqv&mc=48pz1]

 

Ricardo Delgado:  ” Ηλεκτρομαγνητικό ασύρματο δίκτυο νανο-αισθητήρων: αρχιτεκτονική και εφαρμογές .” 

 

Εδώ πλησιάζουμε πολύ σε όλα όσα περιγράφει ο Mik Andersen [δειτε σχετικά το άρθρο που ακολουθεί]—που είναι το ψευδώνυμο ενός σπουδαίου επιστήμονα— στο ιστολόγιο Corona2Inspect, όταν ταύτισε όλα τα πρότυπα στην επιστημονική βιβλιογραφία με τα μοτίβα που βρέθηκαν στο εμβόλιο Pfizer — το οποίο ο Δρ. Campra έχει ήδη αναλύσει — με βάση τις εικόνες.

 

Εάν δεν γνωρίζετε και έχετε εμβολιαστεί, θα πρέπει να ξέρετε ότι έχετε μέσα στο σώμα σας το πυροβολικό των νανο-αισθητήρων, νανο-τεχνολογικών νανοδρομολογητών που, αφενός, πρόκειται να συγκεντρώσουν όλα τους βιοϊατρικούς ηλεκτροφυσιολογικούς δείκτες του ατόμου και, από την άλλη, προκαλούν ένα τεχνητό νευρωνικό δίκτυο που θα αντικαταστήσει το φυσικό. Ως εκ τούτου, εμφανίζονται περίεργες συμπεριφορές ή, εάν είστε εμβολιασμένοι, μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα περίεργα. Μιλάμε, αν θέλετε, για τεχνολογικό παρασιτισμό. Φυσικά, πραγματοποιείται με οξείδιο του γραφενίου. 

Ας το μεγεθύνουμε. Ας δούμε αυτό το χαρτί. Αυτό το άρθρο λέει, “Οι πρόσφατες εξελίξεις στα νανοϋλικά και τη νανοτεχνολογία έχουν ανοίξει το δρόμο για την κατασκευή ολοκληρωμένων συσκευών μεγέθους νανομέτρων.” 

Εδώ σας λέω ότι η νανοτεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, πίσω από την πλάτη της κοινωνίας των πολιτών για να το κάνει αυτό.

 

“Αναφέρονται ως νανο-κόμβοι.” 

Δυστυχώς, οι γιατροί μας δεν έχουν καμία απολύτως γνώση για αυτό. Κι όμως, έχουν συσταθεί ως οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποι στον κόσμο της εμβολιολογίας. 

 

“Αυτοί οι νανο-κόμβοι αποτελούνται από νανο-επεξεργαστή, νανο-μνήμη, νανο-μπαταρίες, νανο-πομποδέκτη, νανο-κεραίες και νανο-αισθητήρες που λειτουργούν σε επίπεδο νανοκλίμακας. Μπορούν να εκτελέσουν απλές εργασίες όπως ανίχνευση, υπολογισμός και ενεργοποίηση Η διασύνδεση μεταξύ μικροσυσκευών και νανο-κόμβων / νανο-αισθητήρων επέτρεψε την ανάπτυξη ενός νέου προτύπου δικτύου που ονομάζεται Wireless Nano-Sensor Network (WNSN).

Αυτή η εργασία παρέχει μια εις βάθος ανασκόπηση του Wireless Nano-Sensor Το Δίκτυο (WNSN), οι αρχιτεκτονικές του, οι περιοχές εφαρμογών και οι προκλήσεις του, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν, εντοπίζοντας παράλληλα ευκαιρίες για την υλοποίησή του σε διάφορους τομείς εφαρμογών».

Με άλλα λόγια, μιλάμε για νανοτεχνολογία που αναδημιουργεί την τεχνολογία επικοινωνίας που ήδη γνωρίζουμε. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μέσα στο σώμα. 

Μιλάμε για νανοεπικοινωνίες. 

Και αυτό είναι το εμβόλιο, κυρίες και κύριοι. 

Τα εμβόλια Pfizer, AstraZeneca, Moderna και Janssen.

 Όλα είναι νανοτεχνολογία για νανοεπικοινωνίες . 

Έτσι εκπέμπετε, οι εμβολιασμένοι, μια διεύθυνση MAC στην ασύρματη τεχνολογία Bluetooth . 

Αλλά λαμβάνετε και σήματα σαν να είστε ρούτερ.

Μπορείτε να το ελέγξετε ανά πάσα στιγμή. Λοιπόν, εδώ είναι το PDF και μπορείτε να το κατεβάσετε . Φυσικά, το υλικό που εμφανίζεται εδώ… Πρέπει να εμφανιστεί κάπου. Είναι το ίδιο παλιό υλικό. Εδώ είναι.

“Κεραίες, ιδιαίτερα με βάση το γραφένιο.” Μπορείτε να το διαβάσετε? Εδώ θα το επισημάνω. Για να δούμε αν θα μου το επιτρέψει. «Γραφένιο». Εδώ είναι. Βλέπετε? Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.

Καταλαβαίνετε γιατί θέλουν να κρύψουν το γραφένιο που βρίσκεται στα εμβόλια; Ή ο μαγνητισμός ή ο βιομαγνητισμός που προκαλεί το γραφένιο στους εμβολιασμένους ανθρώπους; Καταλαβαίνεις, έτσι δεν είναι; 

Το αρνούνται όπως κάθε εγκληματίας. 

Λογικά, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 886


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα