Την... καταστροφή του Δράμαλη και του Ξέρξη, θα πάθαινε ο Ευαγγελάτος με τον Σπύρο Παγιάτη, και ... ακύρωσε την συνέντευξη!

Την... καταστροφή του Δράμαλη και του Ξέρξη, θα πάθαινε ο Ευαγγελάτος με τον Σπύρο Παγιάτη, και ... ακύρωσε την συνέντευξη!

6 Οκτωβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,118
Μοίρασέ το

 

Mε την όπισθεν ο Ευαγγελάτος για Παγιάτη..Τον έκοψε ο Κούλης για να αποκρύψουν την αλήθεια!!

 

Μεγάλο χουνέρι έπαθε η… “ναυαρχίδα” της πληρωμένης και εξαγορασμένης δημοσιογραφικής πορνείας, Νίκος Ευαγγελάτος.
Οι παρατρεχάμενοι συνεργάτες του “μεγαλοδημοσιοΚΑΦΡΟΥ”, έκαναν το λάθος να … καλέσουν σε ζωντανή συνέντευξη τον Σπύρο Παγιάτη…
Όταν ο Νικολάκης Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗΣ, κατάλαβε με ποιόν έχει να κάνει… έκανε τη μεγάλη Ισπανική ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, καθ΄ότι γνώριζε πως θα υφίστατο την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ, με τον Παγιάτη.
Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ … ΠΟΡΝΕΙΑ.
Καλλιόπη Σουφλή

Ο Σπύρος Παγιάτης αποκάλυψε την Παράνομη λειτουργεία του Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας που απο χθες ΕΚΛΕΙΣΕ..

Ενα ακόμη κεντρο ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη λιγότερο..

Μια Κυβέρνηση Μαριονέτα της Νέας Τάξης που εκτελεί σχεδιο  Εξολόθρευσης πληθυσμού και ελεγχο-σκλαβοποίηση του πολίτη..

Ο Σπύρος Παγιάτης κλήθηκε απο το MEGA και την εκπομπή του Νικου Ευαγγελάτου να μιλήσει …

Οταν το διαβάσαμε μας φάνηκε απίστευτο να τον αφησουν να μιλήσει….

Φαίνεται δεν ειχαν ψάξει καλα και δεν εκτίμησαν οτι θα ερθουν σε σύγκρουση με το ΜΑΞΙΜΟΥ και ολο το Πολιτικο σκυλολόι που χρηματοδοτεί να βγαίνει ο ΤΡΟΜΟΣ και η Προπαγάνδα υπερ του δηθεν εμβολίου δηλαδή του Βιολογικού Οπλου της Νέας Ταξης.

Αρχικά ο Σπυρος Παγιάτης ενημερώνει απο το προσωπικό του Λογαριασμό οτι τον ειδοποίησαν οτι θα βγει στον ΑΕΡΑ του MEGA την 29η/09/21 και ωρα 16.10….οπως τον ενημέρωσε το Δημοσιογραφικό Επιτελείο της εκπομπής του Νικου Ευαγγελάτου…

Οταν ο Δημοσιογράφος ειδε τι του ειχε ετοιμάσει η ομάδα του τσέκαρε το Ονομα και τη δράση του Σπύρου Παγιάτη και πιθανώς ρώτησε τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ του και το Μαξίμου και τον ΕΚΟΨΕ….Εκανε όπισθεν και ενημέρωσε τους συνεργάτες του να πάρουν τηλέφωνο τον κ.Παγιάτη και να του πετάξουν μια δικαιολογία για αναβολή της συζήτησης..

Ετσι και εγινε ..Λιγο πριν την εκπομπή συνεργάτης της ομάδας Ευαγγελάτου τηλεφώνησε στον Σπύρο Παγιατη και του ειπε οτι : ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Όπισθεν ολοταχώς απο την Μεγάλη Δημοσιογραφάρα ……

ΣΙΓΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ μη λερώσεις τις πάνες σου…

Φοβήθηκε να τον βγάλει στον αερα …..Γιατι στο Μαξίμου ξέρουν οτι τους χάλασε τη “δουλεια” στο εμβολιαστικό Κέντρο Κέρκυρας και οσοι είναι γραμμένοι (Μεσα Ενημέρωσης & Δημοσιογράφοι) στη ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ υπακούν τις εντολές..

Ετσι λειτουργεί το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ σύστημα.Τωρα θα αλλαζε?  Η ελευθέρια της έκφρασης και η δημοκρατία εχει καταλυθεί..με τον Κουλη και ολες τις Μαριονέτες της Νεας Ταξης..Η

 

Πηγή

Προβολές : 1,118


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα