Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την... “νέα μετάλλαξη” του κορονογιού από την Μποτσουάνα;;; Τροφή για σκέψη.

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την... “νέα μετάλλαξη” του κορονογιού από την Μποτσουάνα;;; Τροφή για σκέψη.

27 Νοεμβρίου, 2021 39 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,909
Μοίρασέ το

 

Το όλο θέμα είναι μια στημένη εγκληματική απάτη που έχει τις ρίζες της στην απάτη και το κακό.

Αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ με τη συμμόρφωσή της ανθρωπότητας.

Ο λόγος που αυτό το νέο “τρομακτικό” στέλεχος του ιού μόλις κυκλοφόρησε σε μια συντονισμένη εκστρατεία φόβου με συνεργούς τα ΜΜΕ, φυσικά, είναι επειδή η ανθρωπότητα ξυπνά και μαθαίνει να αντιστέκεται στην τυραννία του Covid.

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Πανικός και Τρόμος… τρόμος και πανικός, με την … “νέα μετάλλαξη” του κορονογιού…έπεσαν τα χρηματιστήρια, τση π@#τά$ας το κάγκελο γίνεται πάλι… και φυσικά, οι αργυρώνητες πόρνες της δημοσιογραφίας, δεν έχασαν ούτε λεπτό, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους λαούς… το ίδιο και τα πολιτικά πιόνια που κυβερνούν τους λαούς…

Τσαχπινούλης ο … “μάγκας” ιός …μου θυμίζει χαμαιλέοντα… ούτε η Μαντόνα δεν αλλάζει τόσο συχνά τα ρούχα της, όπως ο … “μάγκας”…

Είπα να δω το θέμα πιο αναλυτικά, γιατί ΒΡΩΜΑΕΙ και χάριν του αναγνώστη των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, blümlifee που έκανε την μετάφραση του ξενόγλωσσου κειμένου, κάνω αυτή την ανάρτηση, ενώνοντας κάποια στοιχεία στα οποία εστίασα…

Εγώ θα παραθέσω τα στοιχεία, κι εσείς θα εξάγετε τα συμπεράσματά σας… ντάξ;;;

Κι επειδή οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, δεν τρώνε κουτόχορτο, είμαι βέβαιη πως θα βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα.

Πάμε στο πρώτο στοιχείο…

Το επίσημο έγγραφο που κυκλοφόρησε παγκοσμίως από την ΜΠΟΥΤΣΟΥΑΝΑ, απαντά στην νέα τρομολαγνεία που στήθηκε από το παγκοσμιο κατευθυντήριο στις ΗΠΑ, και την οποία ονόμασαν ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, “μετάλλαξη κορονοϊού – Μπουτσουάνα”…ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…

Αλήθεια, δεν σας θυμίζει την … “ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ” που ξανάστησαν το 2018 οι πρόγονοι των ίδιων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ εξ Αμερικής;;;

Η ίδια κλίκα και τότε και τώρα… η ίδια χαζαροεβραίικη συμμορία των ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ – ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Τι δουλειά είχε η Ισπανία, με τις ΗΠΑ;;;

ΚΑΜΙΑ!

ΠΡΑΞΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ήταν…

Να θυμίσω εικόνες από εκείνη την… “Ισπανική Γρίπη”, που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ;

ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ… ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…

Γεμάτα νοσοκομεία και τότε… “γεμάτα νοσοκομεία” και τώρα…

Εικόνες τρόμου και τότε, εικόνες τρόμου και τώρα…

Μήπως να θυμίσω πόσα εκατομμύρια ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ;

ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

Μήπως να θυμίσω πως ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγική ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΑΡΣΑ.

Τότε, ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, την ονόμασαν …”ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ”…

Τώρα, στον … χαμαιλέοντα κορονογιόκα, εμφανίζουν …μεταλλάξεις…

Την μετάλλαξη “ΔΕΛΤΑ”, την θυμάστε… Λέτε τυχαία να την ονόμασαν… “ΙΝΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ”;;;

Ποιές είναι οι διπλωματικές σχέσεις ΗΠΑ – ΙΝΔΙΑΣ;;;

ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ…

Και ερχόμαστε στο σήμερα…

Αυτό, είναι το έγγραφο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΟΥΑΝΑ.

 

Και αυτή, είναι η μετάφραση από τον αναγνώστη των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, blümlifee.

Δημοκρατία της Μποτσουάνα

 

Προεδρική Ομάδα Εργασίας (Covid-19)

Debswana House, Plot 1188-1195

Main Mall

Τηλ.: (+267) 36327700/3164730

(+ 267) 3906105

E-mail: [email protected]

25 Νοεμβρίου 2021

 

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου

 

ΘΕΜΑ: Εντοπισμός νέας παραλλαγής του COvid-19 στην Μποτσουάνα

 

Η Προεδρική Ομάδα Εργασίας για τον COVID-19 πληροφορεί το κοινό ότι τέσσερεις περιπτώσεις μιας νέας παραλλαγής COVID-19 γνωστής πλέον ως B.1.1.529 αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021.

Οι τέσσερεις περιπτώσεις εντοπίστηκαν μεταξύ ταξιδιωτών που προέκυψαν ως θετικοί στον Sars-Cov-2 μετά από έλεγχο ρουτίνας προτού ταξιδέψουν.

Οι εξετάσεις για τον εντοπισμό παραλλαγών διεξήχθησαν ως μέρος των γονιδιακών ερευνών ρουτίνας για τον Sars-Cov-2, όπως προβλέπεται από το σχέδιο αντιμετώπισης του Covid-19.

Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι και οι τέσσερεις είχαν m-volιαστεί για τον Covid-19.

Ως μέρος των συνεχιζόμενων ερευνών για τον ιό και τον εντοπισμό και τον περιορισμό των τοπικών μεταδόσεών του, η ιχνηλάτηση επαφών αποκάλυψε στενές επαφές που αναμένουν επί του παρόντος τα αποτελέσματά τους και το κοινό θα ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της άσκησης.

Οι αρχικές έρευνες για τον ιό αποδεικνύουν ότι η νέα αυτή παραλλαγή έχει υψηλό αριθμό μεταλλάξεων σε σύγκριση με την τοπικά κυρίαρχη παραλλαγή Delta.

Τί σημαίνει αυτό, είναι ακόμη ασαφές και υπό διερεύνηση.

Οι νέες παραλλαγές έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν την σοβαρότητα της νόσου, τον τρόπο με τον οποίο τα αποτελεσματικά τεστ ανιχνεύουν την νόσο και την πιθανή αποτελεσματικότητα του m-volίου.

Αυτή την στιγμή, ο πραγματικός αντίκτυπος της παραλλαγής δεν έχει τεκμηριωθεί.

Οι μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις (χρήση μάσκας, κοινωνική απόσταση, αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων κ.λπ.) παραμένουν αποτελεσματικές και ως εκ τούτου συνιστάται στο κοινό να συνεχίσει να τις τηρεί.

Η Προεδρική Ομάδα Εργασίας για τον Covid-19 επιθυμεί να απομακρύνει περαιτέρω ισχυρισμούς, οι οποίοι κυκλοφόρησαν σε ορισμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέφεραν ότι οι παραλλαγή συνδέεται με την κατάσταση του HIV των συμμετεχόντων.

Σε αντίθεση με τις αναφορές, στις οποίες μια εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ένα κρούσμα προερχόταν από έναν εξεταζόμενο θετικό στον HIV (HIV+), είναι εντελώς ψευδές, καθώς η κατάσταση HIV των εξεταζομένων δεν συσχετίστηκε με τα αποτελέσματα.

Αυτές οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης είναι ατυχείς και πραγματικά λανθασμένες και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιες.

Η παραλλαγή εξακολουθεί να μελετάται και να διερευνάται και ως εκ τούτου, θα ήταν πρόωρο να οριστικοποιηθούν αυτού του είδους οι ισχυρισμοί σε αυτήν την φάση.

Προτρέπουμε το κοινό να λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευθεί από τον COVID-19, όπως συνιστάται κατά καιρούς.

 

Σας ευχαριστούμε

(υπογραφή)

Δρ. Κ. Masupu

Συντονιστής, Προεδρική Ομάδα Εργασίας Covid-19

Τώρα εμένα, γιατί μου ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΟΥΑΝΑ;;;

Προχωρώ στο δεύτερο στοιχείο, το οποίο θεωρώ πάρα πού σημαντικό… δώστε βάση…

Η μετάφραση και πάλι από τον αναγνώστη blümlifee

 

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ “ΞΕΡΝΟΥΝ” ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

Μετάφραση: blümlifee

(Natural News)

Όπως θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες δύο ημέρες, τα συστημικά ΜΜΕ παγκοσμίως, ως ειδικοί πλέον στις ψυχολογικές επιχειρήσεις, έχουν σπείρει έναν άλλο “τρόμο” που ονομάζεται “Nu”, τον οποίο αναπαράγουν χωρίς ανάσα, υποστηρίζοντας ότι έχει προκαλέσει πάνω από “30 τρομακτικές μεταλλάξεις” και μπορεί να εξαπλωθεί πιο γρήγορα από ο,τιδήποτε άλλο στην ιστορία.

Το μήνυμα που κρύβεται, φυσικά, είναι ότι όλοι πρέπει να σταματήσουν να αντιστέκονται και να υπακούσουν αμέσως στα αιτήματα της (διεφθαρμένης) κυβέρνησης.

Αυτό που εξαπλώνεται πιο γρήγορα, φυσικά, είναι η υστερία των ΜΜΕ.

Ένα επιβατικό αεροσκάφος που αναχώρησε από τη Νότια Αφρική και προσγειώθηκε στο Άμστερνταμ, δεν μπόρεσε να αποβιβάσει τους Νοτιοαφρικανούς επιβάτες της πτήσης, και όλα αυτά λόγω της υστερίας των ΜΜΕ, σχετικά με το νέο “τρομακτικό στέλεχος” του Covid.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ M-VOLΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΧΡΗΣΤΑ

Μέρος του μηνύματος που μεταδίδουν τα “πανικόβλητα” ΜΜΕ, είναι ότι όλα τα m-volια και τα ενισχυτικά που έχουν ήδη χορηγηθεί είναι προφανώς άχρηστα έναντι αυτής της νέας παραλλαγής.

Αυτό με την σειρά του συνεπάγεται, ότι το ίδιο συμβαίνει και με τα “διαβατήρια m-volιασμού” ουσιαστικά χάνουν την ισχύ τους.

Το ‘Associated Press’ αναφέρει ότι οι Ισραηλινοί έχουν ήδη χάσει το μυαλό τους από τον πανικό για αυτόν τον νέο κορονοϊό και ότι ο πρωθυπουργός Naftali Bennett βρίσκεται στα πρόθυρα να κηρύξει “κατάσταση έκτακτης ανάγκης”.

Σύμφωνα με το AP, Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣ M-VOLΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ που ταξιδεύουν στο Ισραήλ.

Ο Μπένετ ρίχνει περισσότερο λάδι στην φωτιά, προειδοποιώντας ότι θα απαγορεύσει τα ταξίδια και κλειδώσει τα σύνορα, ΕΝΩ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΥΝΗΓΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ Covid.

“Η κυβέρνηση, είπε αργότερα ότι όλες οι χώρες στην υποσαχάρια Αφρική θα θεωρούνται “κόκκινες χώρες” από τις οποίες απαγορεύεται σε ξένους υπηκόους να ταξιδεύουν στο Ισραήλ.

Απαγορεύεται, επίσης, στους Ισραηλινούς να επισκέπτονται αυτές τις χώρες και όσοι επιστρέφουν από αυτές πρέπει να περάσουν μια περίοδο απομόνωσης.”

“Ο ισραηλινός στρατός θα εργαστεί για να εντοπίσει όλα τα άτομα που ταξίδεψαν σε κόκκινες χώρες την περασμένη εβδομάδα και θα τους δώσει εντολή να περάσουν σε απομόνωση ενώ θα διεξάγονται τεστ καθ’ όλη τη διάρκεια”, ανέφερε.

Με τον αυστραλιανό στρατό να κυνηγάει και να m-volιάζει βίαια αυτόχθονες πληθυσμούς (Αβορίγινες), οι τρομοκρατικές κυβερνήσεις του κόσμου εντείνουν την τελική τους επίθεση στην ανθρωπότητα και αυτή η συντονισμένη εκστρατεία υστερίας των ΜΜΕ περί του στελέχους “Nu” έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει μεγάλο φόβο στο μυαλό των πολιτών του κόσμου και να τους κάνει να δεχθούν ότι πλέον τους περιμένει η απόλυτη τυραννία και η γενοκτονία.

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ;

Όπως εξηγώ στο σημερινό σύντομο podcast του “Situation Update”, όλα αυτά είναι μια εκστρατεία για την προσπάθεια επίτευξης παγκόσμιας συμμόρφωσης με την κυβερνητική τυραννία.

Τα ΜΜΕ όλα ως δημοσιογράφοι-τρομοκράτες, προωθώντας τη μαζική υστερία, με σκοπό να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε συμμόρφωση (και περισσότερα m-volια).

Η “Big Pharma” (μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες) σκέφτονται τα πιθανά νέα κέρδη από ένα εντελώς νέο κύμα m-volίων, το οποίο φυσικά θα προκαλέσει περισσότερες μεταλλάξεις και θα οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες παραλλαγές το 2022 και έπειτα.

Το όλο θέμα είναι μια στημένη εγκληματική απάτη που έχει τις ρίζες της στην απάτη και το κακό.

Αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ με τη συμμόρφωσή της ανθρωπότητας.

Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο πρέπει να ξεσηκωθούν ειρηνικά και να σταθούν δυνατά απέναντι στις εκστρατείες φόβου, τη βιοτρομοκρατία και τη γενοκτονία που προωθούνται από τις κυβερνήσεις.

Ο λόγος που αυτό το νέο “τρομακτικό” στέλεχος του ιού μόλις κυκλοφόρησε σε μια συντονισμένη εκστρατεία φόβου με συνεργούς τα ΜΜΕ, φυσικά, είναι επειδή η ανθρωπότητα ξυπνά και μαθαίνει να αντιστέκεται στην τυραννία του Covid.

Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές διπλασιάζουν τις επιθέσεις τους κατά της ανθρωπότητας, ξεπαγώνουν περισσότερα βιολογικά όπλα από τη συλλογή του καταψύκτη του Fauci, ενώ σφυροκοπούν την ψυχή του πληθυσμού με αδυσώπητες εκστρατείες φόβου στα μέσα ενημέρωσης.

Τα καλά νέα σε όλο αυτό;

Εάν έχετε φυσική ανοσία κατά του Covid, έχετε φυσικά ανοσία και σε όλες τις παραλλαγές .

Αλλά, οι μάζες ξέχασαν, ότι με τα πρώτα m-volια του Covid που δέχθηκαν, έχουν ήδη καταστρέψει μεγάλο μέρος της ανοσοποιητικής τους λειτουργίας, που σημαίνει ότι είναι πλέον εξαιρετικά ευάλωτοι σε οποιαδήποτε νέα πραγματική παραλλαγή που μπορεί να εμφανιστεί.

Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι το πόσο βολικά ήρθε το χρονοδιάγραμμα με όλα αυτά.

Τώρα τα ΜΜΕ έχουν μια δικαιολογία, ως προς το γιατί τόσοι πολλοί m-volιασμένοι πεθαίνουν και έχουν θέσει σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό τους σύστημα. δεν φταίει τίποτε άλλο από την παραλλαγή!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: συμμόρφωση = θάνατος

Μη συμμορφώνεστε!

περισσότερες λεπτομέρειες στο σημερινό podcast του “Situation Update” της 26ης Νοεμ. 2021:


Situation Update, Nov 26, 2021 – Covid-puking media attempts another “VARIANT” scarient propaganda push

 

Πηγή

 

Προχωρώ στο τρίτο στοιχείο που είναι και το πλέον ισχυρό κατά την προσωπική μου άποψη, για να αντιληφθεί και ο πλέον ανεγκέφαλος, πως … ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ”, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ… Η ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

 

 

Μποτσουάνα αγάπη μου! Kαι τα 4 κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Μποτσουάνα ήταν διπλωμάτες πλήρως εμβολιασμένοι για Covid19!

 

 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ανακοινωθέν της Προεδρίας της Covid19 Taske Force της Δημοκρατίας της Μποτσουάνα-Botswana: ”τα 4 κρούσματα μιας νέας παραλλαγής Covid19 γνωστής ως B.1.1.529 αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τη Δευτέρα 22 Νοέμβρη 2021.Τα 4 κρούσματα ανιχνεύθηκαν μεταξύ ταξιδιωτών που υποβλήθηκαν σε τεστ κι αποδείχθηκαν θετικοί στον SARS-COV-2 σε test ρουτίνας που πραγματοποιήθηκε πριν από το ταξίδι...Η προκαταρκτική αναφορά αποκάλυψη ότι και οι 4 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι για Covid19.” (σσ Φανταστείτε να ήταν πλήρως ανεμβολίαστοι τι θα είχε συμβεί πόσο θα είχε επιταχυνθεί κι ενταθεί ο στιγματισμός το πογκρόμ και η γκετοποίηση σε όλα τα επίπεδα των ανεμβολίαστων. Γι αυτό Μποτσουάνα αγάπη μου )

Ως προς τη δυναμική της νέας παραλλαγής

οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η νέα παραλλαγή του Covid στην Μποτσουάνα διαθέτει «τρομακτικό» αριθμό μεταλλάξεων αναφέρει η independent.

Είναι επίσης αυτή η παραλλαγή πιο μεταδοτική από την Delta σύμφωνα με Νοτιο Αφρικανούς επιστήμονες και τις πρώτες μελέτες αναφέρει το francetvinfo.

Η αντοχή της παραλλαγής στο εμβόλιο είναι άγνωστη.

Η αντοχή των εμβολίων σε αυτήν την παραλλαγή είναι άγνωστη.

Τα δύο της χαρακτηριστικά -πολλές μεταλλάξεις και μεγάλη μεταδοτικότητα- θέτουν τη διεθνή κοινότητα σε επιφυλακή.

Αυτές οι δύο ιδιαιτερότητες μπορούν δυνητικά να κάνουν την παραλλαγή κυρίαρχη.

Όπως συνέβη με την παραλλαγή Delta που ανακαλύφθηκε στην Ινδία και η οποία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), μείωσε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της μετάδοσης της νόσου στο 40% αναφέρει το ίδιο μέσο.

Μια νέα παραλλαγή του Covid-19 έχει εμφανιστεί που έχει έναν «απίστευτα υψηλό» αριθμό μεταλλάξεων, προειδοποιούν οι επιστήμονες. Εκφράζεται ο φόβος ότι το B.1.1529, ή η παραλλαγή της Μποτσουάνα – ένα παρακλάδι του B.1.1 – θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω μετάδοση του ιού.

Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα των υπαρχόντων εμβολίων κατά αυτής της νέας παραλλαγής, Νοτιοαφρικανοί επιστήμονες λένε ότι ανησυχούν για την ικανότητα του ιού να “παρακάμπτει μέρη του ανοσοποιητικού μας συστήματος”, δήλωσε ένας άλλος ερευνητής της ομάδας, Καθηγητής Richard Lessells.

Όσο για τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων που θα μπορούσε να προκαλέσει ο ιός, «δεν έχουμε, μέχρι σήμερα, καμία γνώση για την παθογένεια αυτής της παραλλαγής γιατί υπάρχουν μόνο λίγα κρούσματα ακόμη», υπογράμμισε ο Olivier Véran, στη Brest.

Το Βελγικό Εθνικό Εργαστήριο λέει ότι η νέα παραλλαγή έχει σημαντικό πλεονέκτημα ανάπτυξης. “Αυτή η παραλλαγή θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει ένα νέο παγκόσμιο κύμα λοιμώξεων.” (NRL)

Σε δελτίο τύπου το Υπ. Υγείας της Αφρικανικής χώρας αναφέρει ότι ο νέος ιός ανιχνεύθηκε σε 4 ξένους υπηκόους που εισήλθαν στην Botswana στις 7 Νοέμβρη 2021 ως μέλη μιας διπλωματικής αποστολής. To κουαρτέτο βρέθηκε θετικό σε τεστ για κόβιντ στις 11 Νοέμβρη 2021 καθώς ετοιμάζονταν για την επιστροφή τους. Περαιτέρω γονιδιακή αλληλουχία που oδήγησε σε δείγματα επιβεβαίωσε τον ιό ως Β.1.1.529 στις 24 Νοέμβρη 2021.

Άμεσα αποτελέσματα ερευνών που έγιναν έδειξαν ότι ο νέος ιός έχει πολλές μεταλλάξεις….

Image
Image

Αναφέρεται ότι οι διπλωμάτες προέρχονταν από την Άπω Ανατολή..

Τα περισσότερα από τα κρούσματα είναι στη Νότια Αφρική, όπου η πυκνότητα των μεταλλάξεων στη νέα παραλλαγή – που αναμένεται να μετονομαστεί σε “Nu” – έχει δημιουργήσει φόβους ότι μπορεί να είναι πιο μεταδοτική και καλύτερη ως προς την αποφυγή της ανοσίας του εμβολίου από προηγούμενες παραλλαγές.

Η νέα παραλλαγή B.1.1.529, η οποία θα πρέπει σύντομα να ονομαστεί Nu (από το 13ο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου) από τον ΠΟΥ.

Και όμως πριν λίγο αιφνιδίως ο ΠΟΥ τον ονομάζει Ο όμικρον/Omicron που είναι το δέκατο πέμπτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου.

Η Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα για την Εξέλιξη του ιού SARS-CoV-2 συνεδρίασε σήμερα για να εξετάσει όσα είναι γνωστά για την παραλλαγή B.1.1.529.
Ενημέρωσαν τον ΠΟΥ ότι θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ως Παραλλαγή Αναφοράς.
Ο ΠΟΥ την ονόμασε Omicron, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ονομασίας και την δηλώνει ως ανησυχητική.

Ο Tulio de Oliveira, διευθυντής του Κέντρου Αντιμετώπισης Επιδημιών και Καινοτομίας της Νότιας Αφρικής, εκτιμά ότι τουλάχιστον 1.000 νέα κρούσματα COVID-19 ημερησίως στη χώρα ανήκουν στην παραλλαγή «Nu», καθώς υπερβαίνει την παραλλαγή Delta που ήταν προηγουμένως κυρίαρχη.

Αυτή η παραλλαγή έχει έναν “εξαιρετικά υψηλό” αριθμό μεταλλάξεων και “μπορούμε να δούμε ότι έχει τη δυνατότητα να εξαπλωθεί πολύ γρήγορα”, δήλωσε ο ιολόγος Tulio de Oliveira, του ερευνητικού ινστιτούτου Krisp, που υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο του Kwazulu-Natal, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου υπό την προεδρία του Υπουργείου Υγείας της Νότιας Αφρικής.

«Ορισμένες μεταλλάξεις στο γενετικό προφίλ αυτής της παραλλαγής μπορούν να επηρεάσουν την πρωτεΐνη Spike που είναι το κλειδί για την είσοδο του ιού στο σώμα», διευκρίνισε ο Γάλλος υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, την Παρασκευή στη Βρέστη.

Η νέα παραλλαγή, B.1.1.529, έχει έναν «πολύ ασυνήθιστο αστερισμό μεταλλάξεων», με περισσότερες από 30 μόνο στην πρωτεΐνη ακίδας, σύμφωνα με τον Tulio de Oliveira, διευθυντή της πλατφόρμας KwaZulu-Natal Research and Innovation Sequencing Platform.Η παραλλαγή έχει ομοιότητες με τις παραλλαγές Lambda και Beta, οι οποίες σχετίζονται με μια έμφυτη διαφυγή της ανοσίας, δήλωσε ο Richard Lessells, ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες στην πλατφόρμα KwaZulu-Natal Research and Innovation Sequencing Platform αναφέρει το nytimes.

Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχουν κρούσματα της παραλλαγής στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Υγείας Sajid Javid μιλώντας στο κοινοβούλιο την Παρασκευή.

Η Jenny Harries, διευθύνουσα σύμβουλος της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου την αποκάλεσε την «πιο σημαντική παραλλαγή» που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα.

Επί ευρωπαϊκού εδάφους 1 κρούσμα εντοπίστηκε στο Βέλγιο. Ο Marc Van Ranst, Βέλγος ιολόγος: «γεγονός είναι ότι αυτή η παραλλαγή είναι πιθανώς ήδη παρούσα στην Ευρώπη σε πολύ περιορισμένο βαθμό».

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εντόπισε τρία ύποπτα κρούσματα της παραλλαγής στη χώρα.

Στο Χονγκ Κονγκ 2 κρούσματα.

Το παλαιότερο δείγμα που δείχνει την παραλλαγή συλλέχθηκε στη Μποτσουάνα στις 11 Νοεμβρίου. 

Ως τώρα ο νέος τύπος παραλλαγής του ιού έχει εντοπιστεί σε:

ΥΓ Ο τίτλος Μποτσουάνα αγάπη μου! είναι αναφορά στο γνωστό φιλμ ”Χιροσίμα αγάπη μου!”

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι τρομακτικές για τη δυναμική του ιού απευχόμαστε μια καταστροφή.

Επίσης φανταστείτε να ήταν πλήρως ανεμβολίαστοι κι όχι πλήρως εμβολιασμένοι οι 4 θετικοί διπλωμάτες στη νέα παραλλαγή που προδιαγράφεται πολύ επικίνδυνη τι θα είχε συμβεί πόσο θα είχε επιταχυνθεί κι ενταθεί ο στιγματισμός το πογκρόμ και η γκετοποίηση σε όλα τα επίπεδα των ανεμβολίαστων.

Γι αυτό ξανά και ξανά Μποτσουάνα αγάπη μου!!

Κατά τ’ άλλα και διπλωματικό θρίλερ….

 

 

Πηγή

 

Αυτό, είναι το τέταρτο στοιχείο που παραθέτω… έτσι για να βλέπουμε την διαφορά και να ψυλλιαζόμαστε πιο πολύ…και για τα “κρούσματα”, που μετέβησαν στην Μπουτσουάνα από την … Άπω Ανατολή…

Ιαπωνία υποταγμένη στις ΗΠΑ, μου θυμίζει αυτό… Εσάς;;;

Εντωμεταξύ εσείς, κάντε απλά την σύγκριση, βλέποντας την κάτωθι φωτογραφία , και ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΩΣ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.

 

 

Πάμε και στο πέμπτο  και τελευταίο στοιχείο… εδώ, ν’ αρχίσετε να ψυλλιάζεστε ακόμα περισσότερο, γιατί έχουμε και κάποια κοινά αλλά σημαντικά στοιχεία με το υπέροχο αυτό κράτος της Αφρικής, στο οποίο μάλλον μεταδημότευσε η  Δημοκρατία, μην αντέχοντας την μπόχα της “ελληνικής (ή μήπως καλλίτερα να την αποκαλέσουμε οβραίικης) δημοκρατίας”…

 

Μακάρι η Ελλάδα να ήταν … Μποτσουάνα!

 

Μακάρι η Ελλάδα να ήταν ... Μποτσουάνα!

Ίσως να ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά θα είμασταν πολύ χαρούμενοι αν ακολουθούσαμε το παράδειγμα της Μποτσουάνα…

Αν είχαν δηλαδή την τύχη και την ευστροφία οι κυβερνώντες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της αφρικανικής αυτής χώρας η οποία όχι μόνο βγήκε απ’ την κρίση αλλά έδιωξε και το ΔΝΤ.

Το κρυφό όνειρο κάθε Έλληνα… 

Μπορεί οι διάφορες εκθέσεις που κατά καιρούς δημοσιεύονται μην αντιπροσωπεύουν την κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα των κρατών, ωστόσο εμπεριέχουν δεδομένα και στοιχεία που δείχνουν την αλήθεια.

Η περίπτωση της μακρινής Μποτσουάνας μπορεί να δώσει τα φώτα της μέσα από το δικό της εν εξελίξει success story και βέβαια αφορμή για προβληματισμό σε μια χώρα που παραμένει βυθισμένη στην ύφεση και το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον.

Μάλιστα πολλές φορές υπάρχει μια… ειρωνεία στην Ελλάδα όταν γίνονται συγκρίσεις με τη Μποτσουάνα, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία.

 

Το… success story της Μποτσουάνας

BOTSWANA4

Η Μποτσουάνα είναι μια χώρα που ζει το δικό της success story εδώ και πολλά χρόνια και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Με ΑΕΠ που σήμερα την κατατάσσει μεταξύ Ουγγαρίας και Εσθονίας μπορεί να  μην είναι μια πλούσια χώρα, όμως κάνει αξιοπρόσεκτες προσπάθειες, καθώς δεν μπορεί να παραγνωριστεί το γεγονός ότι μόλις το 1966 που κατέκτησε την ανεξαρτησία της από τους Βρετανούς, ήταν μία από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, το συνολικό μήκος οδικών αξόνων ήταν 12 χλμ. και μόλις 22 πολίτες της ήταν απόφοιτοι πανεπιστημίου. 

Χώρα με 22 απόφοιτους πανεπιστημίου και πήρε τις σωστές αποφάσεις, εμείς εδώ στην Ελλάδα με τα τόσα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) είμαστε ακόμα βαθιά νυχτωμένοι…

Την Μποτσουάνα διακρίνει πολυκομματική συνταγματική δημοκρατία. 

Εκλογές διεξάγονται ελεύθερα, κάθε πέντε χρόνια, η εκτελεστική εξουσία ασκείται από την κυβέρνηση.

Η νομοθετική εξουσία ασκείται από την κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο.

Η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη.

Πρόεδρος της Μποτσουάνα, είναι ο Ίαν Κχάμα (με την κόκκινη γραβάτα στη φωτογραφία).

10516730_722142921187543_2301996562835394874_n

Κύριες εξαγωγές της είναι τα διαμάντια, το ανθρακικό νάτριο, ο χαλκός και το κρέας.

Ειδικά το τελευταίο εισάγει και η Ελλάδα.

Έλεος με αυτήν την παγκοσμιοποίηση, ακόμη και κρέας από την Μπουτσουάνα εισάγουμε…

Φαίνεται το ελληνικό κρέας δεν είναι αρκετά ποιοτικό…

Η χώρα διαθέτει εξωτερικό συναλλαγματικό απόθεμα πάνω από 7,5 δισ. δολάρια, ενώ τρέχει με ρυθμός ανάπτυξης 6%.

Μάλιστα έχει τον υψηλότερο μέσο όρο ανάπτυξης τα τελευταία 40 χρόνια στην Αφρική.

Ταυτόχρονα τη χώρα τη χαρακτηρίζει μια αξιοζήλευτη δημοσιονομική σύνεση. Κάθε χρόνο το 30% του προϋπολογισμού διοχετεύεται σε αναπτυξιακές δράσεις, ενώ υπάρχει κόφτης 40% στην αναλογία εξωτερικού χρέους/ΑΕΠ.

Ο πληθωρισμός στη χώρα τρέχει με 7,5% και το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα διαμορφώνεται σε 8.200 δολάρια το χρόνο.

Ταυτόχρονα η χώρα χαρακτηρίζεται από ένα σταθερό φορολογικό σύστημα με σχετικά χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης.

  • 15% για μεταποίηση, οικονομικές υπηρεσίες, καινοτομία
  • 22% για τις λοιπές
  • Φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων έως 25%.
  • Φοροαπαλλαγές για έως 10 χρόνια
  • Ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων και έλλειψη συναλλαγματικών περιορισμών.
  • Ελεύθερη εταιρική ιδιοκτησία για αλλοδαπούς, παροχή κινήτρων για συνεργασία με ντόπιους.
  • Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργατικού δυναμικού
  • Είναι η 2η πιο φιλελεύθερη οικονομία στην υποσαχάρια Αφρική σύμφωνα με τη Wall Street Journal
  • Διαθέτει ολοκληρωμένο δίκτυο οπτικών ινών και υψηλή τεχνολογία

 

Η Μποτσουάνα έδιωξε το ΔΝΤ

Η Μποτσουάνα έχει ένα κοινό με την Ελλάδα. Το ΔΝΤ.

Ωστόσο λειτούργησε διαφορετικά από την Ελλάδα.

Όταν ήρθε σε κόντρα με το Ταμείο και κατάλαβε ποιες είναι οι προθέσεις του απλά το έδιωξε…

Συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 η Μποτσουάνα αντιμετώπισε κρίση.

Δυο αγαθά που εμπορευόταν παρουσίασαν προβλήματα.

Παρατηρήθηκε μια απότομη πτώση του κάρβουνου που αποτελούσε μια από τις εξαγωγές της, η οποία έφθινε και η οποία συνοδεύτηκε από την κατάρρευση της τιμής των διαμαντιών.

Η οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν ολέθρια και γι’ αυτό στράφηκε στο ΔΝΤ για βοήθεια.

ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ

Όπως έχει χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα πολλές φορές ο γνωστός οικονομολόγος του Harvard Τζόζεφ Στίγλιτς: «Κατά τα τελευταία χρόνια, η οργάνωση Ford τους είχε πει: “Προσέξτε, εμπορεύεστε αγαθά ζωτικής σημασίας, θα πρέπει να δημιουργήσετε στρατηγικά αποθέματα. Και τώρα που ήρθατε αντιμέτωποι με την κρίση θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε. Θα ήταν όμως οφέλιμο να εξασφαλίσετε την αρωγή του ΔΝΤ για να συμπληρώσετε τις εφεδρείες σας και να βοηθηθείτε, ώστε να συνεχίσετε να αναπτύσσεστε”.

Το ΔΝΤ είχε όμως διαφορετική άποψη: «Δεν πρέπει ν’ αγγίξετε τα στρατηγικά σας αποθέματα. Πρέπει να σφίξετε τη ζώνη σας και να περιορίσετε τις κοινωνικές δαπάνες, τις δαπάνες για την παιδεία και ούτω καθ’ εξής”.

Μετά από μια εκτενή συζήτηση, η Μποτσουάνα είπε στο ΔΝΤ να γυρίσει σπίτι του.

Είπαν πως: “Είναι πολύ επικίνδυνο για την εύθραυστη δημοκρατία μας να συμπεριφερθούμε έτσι στους ανθρώπους μας. Θα προτιμούσαμε να σφίξουμε το ζωνάρι μας, να χρησιμοποιήσουμε κάποιες από τις εφεδρείες μας και να μην έχουμε τη βοήθειά σας.”

Και τα κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση και ν’ αρχίσουν να αναπτύσσονται και πάλι κι έχουν περάσει από τότε είκοσι πολύ επιτυχημένα χρόνια.

 

Τα δεδομένα και οι συγκρίσεις που δεν βοηθούν την Ελλάδα

BOTSWANA2

Σε πολλές, σχεδόν σε όλες, τις μετρήσεις διεθνών οργανισμών η Ελλάδα φαίνεται ότι χάνει από τη Μποτσουάνα σε κρίσιμους δείκτες.

Για παράδειγμα στη διαφθορά σύμφωνα με την κατάταξη για το 2015 η Ελλάδα βρίσκεται στην 58η θέση μεταξύ 168 χωρών.

Βρίσκεται στην ίδια περιοχή με την Κούβα, την Ιταλία, την Τουρκία ή τη Νότιο Αφρική.

Σε κλίμακα από το 0 μέχρι το 100 (με το 0 «απόλυτη διαφθορά» και το 100 «απόλυτη διαφάνεια»), η Ελλάδα έχει 46 βαθμούς.

Στο συγκεκριμένο δείκτη η Ελλάδα καταγράφει χειρότερες επιδόσεις από τη Μποτσουάνα που φιγουράρει στην 28η θέση.

Ανάλογα είναι τα στοιχεία και για την ανταγωνιστικότητα.

Η Ελλάδα καταγράφει χειρότερες επιδόσεις στην ανταγωνιστικότητα, παραμένοντας σταθερά στην 81η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) για το 2015-2016.

Η Μποτσουάνα βρίσκεται στην 71η θέση έχοντας ανέβει τρία σκαλιά στη λίστα.

Η Μποτσουάνα δανείζεται φτηνότερα από την Ελλάδα.

Μπορεί οι αποδόσεις να έχουν πέσει και η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου να διαμορφώνεται σήμερα κάπου στο 7%, ωστόσο την ίδια ώρα η Μποτσουάνα δανείζεται με 5,5%.

Ωστόσο η χώρα δεν επιλέγει να δανειστεί για να μην ανεβάσει το δημόσιο χρέος της.

Τώρα είναι εύκολο να πει κανείς πως η Μποτσουάνα είχε επιτυχία, επειδή είχε στην κατοχή της διαμάντια και φυσικούς πόρους.

Εάν όμως κοιτάξουμε τον αναπτυσσόμενο κόσμο είναι φανερό πως οι φυσικοί πόροι δεν αποτελούν ευλογία για τις χώρες, όπου το κράτος είναι ασθενές.

Μάχες ξεσπούν για τη διεκδίκηση των φυσικών πόρων που αντί να αυξήσουν τον πλούτο, εξαντλούν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας.

Η Μποτσουάνα είχε μια ισχυρή δημοκρατία με ισχυρή λαϊκή συμμετοχή και για αυτό παρά τον πλούτο της απέφυγε τη σύγκρουση και τα διαμάντια χρησιμοποιήθηκαν για τη γενική ευημερία της κοινωνίας.

 

Το «μότο» της χώρας

BOTSWANA1

Όπως όλες οι χώρες της Αφρικής, έτσι και η Μποτσουάνα έχει το δικό της «μότο».

Το «μότο» της διαβάζεται ως «πούλα», αλλά όπως είναι εμφανές στην Μποτσουάνα δεν πούλησαν ούτε και ξεπούλησαν όπως στην περίπτωση της Ελλάδας.

Pula, σημαίνει απλά βροχή, αλλά και καλή τύχη, και είναι το όνομα του νομίσματος της χώρας.

Το εθνόσημο της Μποτσουάνα εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου, 1966.

Στο κέντρο η ασπίδα υποστηρίζεται από δύο ζέβρες.

Το σχήμα της ασπίδας είναι εκείνο των παραδοσιακών ασπίδων που βρέθηκαν στην Ανατολική Αφρική.

Στο πάνω τμήμα της ασπίδας είναι τρία γρανάζια που αντιπροσωπεύουν τη βιομηχανία.

Τα τρία κύματα συμβολίζουν το νερό.

Στο κάτω μέρος της ασπίδας είναι το κεφάλι ενός ταύρου, που συμβολίζει τη σημασία των βοοειδών που βόσκουν στην Μποτσουάνα.

Οι δύο ζέβρες είναι παρούσες αφού αποτελούν σημαντικό μέρος της άγριας ζωής της Μποτσουάνας.

Επίσης, η ζέβρα έχει μαύρες και άσπρες ρίγες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν την ισότητα των ανθρώπων όλων των χρωμάτων στην Μποτσουάνα.

Coat_of_arms_of_Botswana.svg

 

 

Πηγή

 

Και τώρα, περιμένω τα σχόλιά σας και τις απόψεις σας, για την … “νέα μετάλλαξη” της Μπουτσουάνα…

Λέτε να είναι η… ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ;;;

Παρακαλώ να τα κάνετε σύντομα, γιατί αρχίζω να σκέπτομαι πιθανή αναχώρησή μου από την Ελλάδα…

Σε μια Πατρίδα που σε τίποτα δεν θυμίζει ΤΟ ΦΩΣ που ήταν και μέχρι πριν λίγες δεκαετίες, δεν αξίζει κανείς να ζει υπό καθεστώς ΣΤΥΓΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, όταν η ψυχή και το πνεύμα του είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Άλλωστε στην Μπουτσουάνα, υπάρχει και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η μετάφραση της πρώτης φωτογραφίας της ανάρτησης: Μισθωτός ψυχολογικός πόλεμος εναντίον σου, αλλά ο κόσμος δεν το συνειδητοποιεί ότι είναι ο ίδιος μεσα στο πεδιο της μάχης.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΡΟΜΟΥ…

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑΣ…

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ…

 

Προβολές : 1,909


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα