Τι τρέχει με το ... Λιμενικό της Ρόδου;;; Πολλές οι καταγγελίες και “χάνονται σε κάποια συρτάρια”

Τι τρέχει με το ... Λιμενικό της Ρόδου;;; Πολλές οι καταγγελίες και “χάνονται σε κάποια συρτάρια”

10 Σεπτεμβρίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Τι τρέχει με το ... Λιμενικό της Ρόδου;;; Πολλές οι καταγγελίες και “χάνονται σε κάποια συρτάρια”

 

 

 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ(;;;)

Τι τρέχει με το ... Λιμενικό της Ρόδου;;; Πολλές οι καταγγελίες και “χάνονται σε κάποια συρτάρια”

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν γενικώς στην Ρόδο…

Άλλοι μιλάνε για ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, άλλοι για “μαφίες ΡΟΜΑ” και αλισβερίσια με την τοπική εξουσία, και άλλοι για … Λιμενικά νιτερέσια…

Κι ας ξεκινήσουμε με τα τελευταία, γιατί όσοι είχαν διαβάσει το παλιό μου ιστολόγιο, θα θυμούνται τις καταγγελίες και μάλιστα με αποδείξεις, για τα δυο πρώτα.

Μου έρχονται πληροφορίες αρκετό καιρό για την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμενικό της Ρόδου και κυρίως για την “ηγεσία του”, που καταγγέλλεται για απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά γενικώς και ειδικώς…

Οι καταγγελίες στρέφονται προς τα λιμενικά όργανα του Λιμεναρχείου Ρόδου και ιδίως προς τον Λιμενάρχη Πλοίαρχο Λ.Σ. Τάτη Σπυρίδων και τον Υπολιμενάρχη Πλωτάρχη Λ.Σ. ΠΡΕΝΤΖΑ Γεώργιο, οι οποίοι όπως λένε οι πληροφορίες,  ήδη ελέγχονται από την Εισαγγελία Ρόδου ως υπαίτιοι για διασπορά του Covid-19 σε ανυποψίαστους πολίτες, λόγω του ότι κρατούσαν εντός κοινόχρηστου χώρου του Λιμεναρχείου  μετανάστες θετικούς  στον Covid-19, με τους οποίους ερχόντουσαν σε επαφή τα στελέχη και κατ΄επέκταση  οι ανυποψίαστοι πολίτες. 

Επίσης, παρόλο που οι πληροφορίες κάνουν λόγο για φερόμενη επώνυμη καταγγελία στην Περιφέρεια της υπηρεσίας τους, για την μη τήρηση των μέτρων από τα ίδια τα λιμενικά όργανα, ωστόσο εκείνοι επιμένουν να αγνοούν επιδεικτικά τα μέτρα πρόληψης για την διασπορά του Covid και επί μονίμου βάσεως  κυκλοφορούν όλοι τους χωρίς την χρήση μάσκας, συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους χωρίς την τήρηση αποστάσεων και πολλοί εξ΄αυτών καπνίζουν.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως με διαταγές του Λιμενάρχη και του Υπολιμενάρχη έχουν  ταράξει στα πρόστιμα , όλο αυτό το διάστημα, τους πολίτες του νησιού, επιβάλλοντας σε αυτούς  δυσβάσταχτα ποσά για «μη χρήση μάσκας», ενώ  οι ίδιοι δεν σέβονται κανένα από τα μέτρα κατά της διασποράς του Covid-19.

Μήπως το έχουν δει… καπετανάτο, οι… “μάγκες”;;;

Ενώ οι ανωτέρω καταγγελίες και πολλές άλλες που αφορούν τον Λιμενάρχη έχουν περιέλθει στην γνώση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, φημολογείται πως όχι μόνο δεν έχουν σκοπό να περιορίσουν την δράση του με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά σκοπεύουν να τον αναβαθμίσουν στην θέση του Διοικητή Λιμενικής Αστυνομίας στο Αρχηγείο Λ.Σ..

Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, μήπως  οι φήμες ευσταθούν και “ο εκλεκτός της κυβέρνησης Μητσοτάκη”, έχει γερές… “πλάτες” και το παίζει… ΕΞΟΥΣΙΑ και του στυλ “ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ρε”;;;

Θα βάλουν δηλαδή τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα;

Είναι δυνατόν ενώ βρίσκονται υπό διερεύνηση, κυριολεκτικά, δεκάδες καταγγελίες εναντίον του να τον προορίζουν για μια τέτοια νευραλγική θέση;

Δεν μου κάνει εντύπωση, καθότι το Κού-λι, έχει μια τάση να αναβαθμίζει την σαπίλα και να προάγει τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Να θυμίσω τι έγινε με το ΜΑΤΙ;

ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΤΩΝ 102 (επισήμως) ΝΕΚΡΩΝ, ΤΟΥΣ … ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Στον … λιμενάρχη θα κωλώσει;

  

Άλλωστε οποιοσδήποτε επισκέπτεται τον χώρο θα το έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.

 Σας παραθέτω μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες μέσα από τον δημόσιο χώρο του λιμεναρχείου για τον λόγο το αληθές, κάποιες εκ των οποίων είχαν το θράσος να τις αναρτήσουν και στα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! 

 

 

 ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ                                                                         

 Ανάρτηση στο Facebook, όταν υπήρχε ολικό lockdown και καθολικη χρήση μάσκας παντού

 Ο Υπολιμενάρχης χωρίς μάσκα στο γραφείο του, μαζί με την υπεύθυνη τήρησης των μέτρων για covid19

Ανάρτηση στο Facebook, όταν υπήρχε ολικό lockdown και καθολικη χρήση μάσκας παντού

 

Ο Υπολιμενάρχης χωρίς μάσκα στο γραφείο του, μαζί με την υπεύθυνη τήρησης των μέτρων για covid19

Αξιωματικός Λιμενικής Αστυνομίας

 

 Κορωνοπάρτυ στο φυλάκιο των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού, ενώ υπήρχε καθολικό Lockdown και απαγορεύονταν οι συναθροίσεις

Η υπεύθυνη στο τμήμα του Δικαστικού, όπου βγαίνουν οι αποφάσεις επιβολής προστίμων για Covid

Σοβαρευτείτε επιτέλους εκεί στο λιμεναρχείο και μην συμπεριφέρεστε σαν να βρίσκεστε στο τσιφλίκι σας !

Γιατί … καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια…

Κι αυτά τα έλεγαν οι παλιοί… και στον καιρό που θα ΄ρθουν τα παραπούλια και δεν θα είναι αφεντικό το Κου-λη, και ο ελληνικός λαός πάρει την εξουσία, όσοι ήταν “κακά παιδιά”, θα κλάψουν  με μαύρο δάκρυ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 1,440


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα