“Το επόμενο κύμα θα σκοτώσει τους Έλληνες γιατί είναι εμβολιασμένοι. Αργός θάνατος η μάσκα” ΣΕΙΣΜΟ προκαλούν οι δηλώσεις του παγκοσμίου κύρους ιολόγου,S.Bhakdi

“Το επόμενο κύμα θα σκοτώσει τους Έλληνες γιατί είναι εμβολιασμένοι. Αργός θάνατος η μάσκα” ΣΕΙΣΜΟ προκαλούν οι δηλώσεις του παγκοσμίου κύρους ιολόγου,S.Bhakdi

25 Σεπτεμβρίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:41,505
Μοίρασέ το

 

S.Bhakdi: «Αυτά που έκανε ο Μένγκελε πριν χρόνια τα κάνουν τώρα γιατροί σε υψηλότερο επίπεδο »

«Βλέπεις ανθρώπους να πεθαίνουν παντού. Υπάρχουν πολλές παρενέργειες. Κυρίως μετά την 3η δόση έχουν παρατηρηθεί πολλοί θάνατοι στη Γερμανία. Φανταστείτε μετά την 4η δόση. Πρόκειται για δολοφονία ανθρώπων και παιδιών. Πρέπει να το σταματήσετε». 

«Ο αυθεντικός κορωνοϊός προήλθε από το εργαστήριο της Ουχάν» – Τι λέει για τα φάρμακα

 

 

 

Αυτές οι μεγάλες αλήθειες όμως, δεν θα είναι αποδεκτές από τα “ελληνικά” δικαστήρια, ούτε από τους δικαστές και εισαγγελείς.

Αυτά, θα δέχονται την άνευ ντοκουμέντων και στοιχείων παραπληροφόρηση της κάθε ιατρικής πόρνης που με την αλαζονεία του ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ, και τα εκατομμύρια στις τσέπες  από τις φαρμακομαφίες, θα επιβάλουν την στυγνή απόλυτη δικτατορία.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Είναι τραγικό ένας γερμανοταϋλανδός να αγαπά την Ελλάδα και τους Έλληνες, και οι … “έλληνες” να μισούν την Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που αντιστέκονται στην λαίλαπα της σατανολατρείας.

 

«Καταπέλτης» ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, καθώς στάθηκε κατά των γιατρών και των επιστημόνων που επιβάλουν υποχρεωτικούς και μαζικούς εμβολιασμούς, τους οποίους τους παρομοίασε με τον Γιόσεφ Μένγκελε. 

«Υπάρχουν γιατροί και καθηγητές που δεν εξυπηρετούν την υγεία λόγω των χρημάτων», είπε αρχικά ο Bhakdi και πρόσθεσε «αυτά που έκανε ο Μένγκελε πριν πολλά χρόνια τα κάνουν τώρα πολλοί γιατροί σε υψηλότερο επίπεδο. Γι’ αυτό το λόγο έχει γραφτεί ανοιχτή επιστολή από τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος». 

Ενώ συνέχισε λέγοντας «πρέπει να μιλήσουμε για την παύση όλη αυτή της ανοησίας, κυρίως του εμβολιασμού. Γιατί αυτός ο ιός δεν επηρεάζει κανέναν και κυρίως δεν επηρεάζει τα παιδιά. Δεν σκοτώνει κανέναν». 

«Το ανοσοποιητικό μας σύστημα ξέρει πολύ καλά αυτό τον ιό. Και επομένως τα νέα και τα υγιή άτομα δεν θα πεθάνουν από αυτό τον ιό και πρέπει να σταματήσουμε να τον φοβόμαστε», πρόσθεσε. 

Επίσης, μιλώντας στο «Focus Fm» ο Bhakdi ερωτήθηκε για την προέλευση του γονιδιώματος του κορωνοϊού και υποστήριξε πως «ο αυθεντικός κορωνοϊός δεν έχει απομονωθεί γιατί προήλθε από το εργαστήριο της Ουχάν. Τα εγγόνια του έχουν ταυτοποιηθεί».

Μιλώντας για τους ξαφνικούς θανάτους ο επιδημιολόγος υποστήριξε ότι «βλέπεις ανθρώπους να πεθαίνουν παντού. Υπάρχουν πολλές παρενέργειες. Κυρίως μετά την 3η δόση έχουν παρατηρηθεί πολλοί θάνατοι στη Γερμανία. Φανταστείτε μετά την 4η δόση. Πρόκειται για δολοφονία ανθρώπων και παιδιών. Πρέπει να το σταματήσετε». 

Ο Sucharit Bhakdi μίλησε και για τις μάσκες, τις οποίες τις παρομοίασε με το μαστίγιο με το οποίο χτυπούσαν τους σκλάβους. 

«Σταματήστε να φοράτε αυτές τις μάσκες. Βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα σας. Όλοι ξέρουμε ότι το διοξείδιο του άνθρακα πρέπει α βγει από τον οργανισμό μας γιατί είναι βλαπτικό. Σε 2-3 λεπτά τα παιδιά όταν αναπνέουν με μάσκα κρατούν βλαπτική ουσία μέσα τους. Είναι ένας αργός θάνατος. Με τις μάσκες χάνεις σιγά σιγά το μυαλό σου γιατί κόβεις το οξυγόνο και αυτό θέλουν οι πολιτικοί από εσάς, να έχουν πλήρη έλεγχο το μυαλό σας. Με την μάσκα προκαλούμε αργή ασφυξία.

Αντί να πηγαίνει οξυγόνο στον εγκέφαλο, πηγαίνει διοξείδιο του άνθρακα». 

Σε ερώτηση για το εάν οι μεταλλάξεις οφείλονται στους εμβολιασμένους ή τους ανεμβολίαστους απάντησε: «Να σταματήσουμε το ψέμα πως οι μεταλλάξεις οφείλονται στους ανεμβολίαστους. Οι μεταλλάξεις συμβαίνουν έτσι και αλλιώς. Είναι πολύ χαζό να λέμε ότι οι μεταλλάξεις συμβαίνουν εξαιτίας εμβολιασμού ή μη». 

Παράλληλα μίλησε για τα φάρμακα που υπάρχουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Υπάρχουν πολλά καλά φάρμακα όπως η ινβερμεκτίνη, ή όπως η βιταμίνη C και D, παρόλα αυτά δεν τα μαθαίνουμε αυτά από τα συστημικά ΜΜΕ, παρά μόνο από τα νέα ΜΜΕ».

 

Ενώ για τα μονοκλωνικά αντισώματα υποστήριξε πως «δεν τα χρειάζεσαι τόσο τα μονοκλωνικά, γιατί είναι πανάκριβα. Χρειαζόμαστε ψευδάργυρο, βιταμίνη C και D και ιβερμεκτίνη».

Τέλος ο ιολόγος μίλησε και για το ADE: «Είναι ότι αλήθεια όταν έχεις αντισώματα μπορεί ο ιός να γίνει πιο επικίνδυνος και νομίζω ότι είναι αλήθεια. Και έτσι θα σκοτώσει το επόμενο κύμα τους Έλληνες γιατί είναι εμβολιασμένοι». 

 

 

Πηγή

Προβολές : 41,505


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα