Το “θρίλερ” με το κρυφό συστατικό του εμβολίου Pfizer. ΓΙΑΤΙ FDA ΚΑΙ PFIZER ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;

Το “θρίλερ” με το κρυφό συστατικό του εμβολίου Pfizer. ΓΙΑΤΙ FDA ΚΑΙ PFIZER ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;

5 Οκτωβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Το “θρίλερ” με το κρυφό συστατικό του εμβολίου Pfizer. ΓΙΑΤΙ FDA ΚΑΙ PFIZER ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;

 

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο τοξικό υλικό, το οποίο “δεν έχει πιστοποιηθεί πλήρως για ιατρικές εφαρμογές” και προορίζεται μόνο “για ερευνητική χρήση”.

Πρόκειται για μια ουσία η οποία έχει αποδειχθεί εργαστηριακά, ότι έχει τοξική επίδραση στα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα αιμοπετάλια και τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων! 

Επιπλέον, το DMSO είναι εξαιρετικά εύφλεκτο και ακόμα και η εξατμισμένη ουσία μπορεί να σχηματίσει εύφλεκτα μίγματα με τον αέρα.

Είναι όντως έτσι;

 

 

 

 

Μπορεί Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,  να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, βάσει ποιάς λογικής είμαστε υποχρεωμένοι να μπολιαστούμε με μπόλιο, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ;;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πρόσφατα, η οργάνωση ICAN (Informed Consent Action Network – Δίκτυο Δράσης για τη Συναίνεση κατόπιν Ενημέρωσης) ανακοίνωσε ένα ανησυχητικό γεγονός σχετικά με το εμβόλιο COVID της Pfizer:

“Ο FDA διαβεβαίωσε το κοινό ότι θα παρέχει διαφάνεια για οποιοδήποτε εμβόλιο COVID-19 εγκρίνει. Αυτή η υπόσχεση θα περιλάμβανε σίγουρα την ενημέρωση του κοινού για το τι περιέχει το φιαλίδιο που εγχέεται στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων.”

Παρ’ όλα αυτά, ο FDA επέλεξε να αποκρύψει από το κοινό ένα συστατικό που αποτελεί το μοναδικό υγρό συστατικό του συμπυκνωμένου περιεχομένου των φιαλιδίων των εμβολίων Pfizer!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ICAN:

“Κατά την αδειοδότηση του εμβολίου της Pfizer, ο FDA ενέκρινε να δοθεί στο κοινό ένα ενημερωτικό δελτίο, το οποίο περιλαμβάνει κατάλογο των συστατικών του εμβολίου.

Παραδόξως, ο κατάλογος αυτός δεν αναφέρει κανένα μυστικό συστατικό.

Ποιο είναι το μυστικό συστατικό;

Κανείς δεν γνωρίζει εκτός από την Pfizer και τον FDA.

Στην τεχνική τεκμηρίωση που δεν προορίζεται για διανομή στο ευρύ κοινό, ο FDA αποκάλυψε ότι αυτό το μυστικό συστατικό αποτελεί περίπου το 22% του αραιωμένου περιεχομένου του φιαλιδίου (0,45 mL από 2 mL), αλλά απέκρυψε πλήρως το όνομα του μυστικού συστατικού”.

“Οι δικηγόροι της ICAN επικοινώνησαν αμέσως με τον FDA και ζήτησαν την άρση της διαγραφής. Ωστόσο, ο FDA αρνήθηκε να το πράξει χωρίς επίσημο αίτημα. Ως εκ τούτου, η ICAN, μέσω των δικηγόρων της, υπέβαλε επίσημο αίτημα στον FDA να αποκαλύψει την ταυτότητα του μυστικού συστατικού”. 

Μετά από όλα αυτά, ο FDA αποφάσισε να αποκαλύψει το κρυμμένο συστατικό!

Πλέον, στο εν λόγω έγγραφο, στον πίνακα των σελ. 7-8, δεν υπάρχει καμία διαγραφή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Ποιο ήταν λοιπόν το περίφημο συστατικό, το οποίο τόσο επιμελώς μας έκρυβαν και χρειάζονταν επίσημο αίτημα και επίκληση του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για να το αποκαλύψουν;

Κατά τον FDA, τίποτα άλλο παρά αγνό και αθώο… νεράκι του Θεού!!!

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η… αποκάλυψη γέννησε περισσότερες απορίες απ’ όσες έλυσε, καθώς εύλογα αναρωτιέται κανείς, για ποιο λόγο το νερό να κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό!

Η οργάνωση ICAN εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει ότι ο FDA “παίζει παιχνίδια” με την ενημέρωση του κοινού για τα εμβόλια COVID:

“Αποκαλύπτοντας αυτό το συστατικό, ο FDA αποκάλυψε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται.

Εάν προσπαθεί να αποκρύψει από το κοινό την ύπαρξη “νερού” στο εμβόλιο της Pfizer, τι άλλο επιδιώκει να αποκρύψει από το κοινό; 

Και τι μέτρα λαμβάνει ο FDA όταν προσπαθεί να αποκρύψει από το κοινό πληροφορίες που είναι πραγματικά επιζήμιες για τα συμφέροντα ή τη φήμη του;”

Επειδή όμως όλη αυτή η ιστορία είναι πραγματικά πολύ περίεργη, τα “Μαντάτα Από Έξω” αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με επιστημονικό συνεργάτη μας (ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος), με το εξής απλό ερώτημα:

“Υπάρχει περίπτωση ο FDA να ψεύδεται (πάλι) και το κρυφό συστατικό να μην είναι νερό αλλά κάτι άλλο, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει  κρυφό;”

Κατά την άποψή του, είναι λογικό στη λίστα των συστατικών του συμπυκνωμένου φιαλιδίου να υπάρχει και κάποιος διαλύτης και κανένα άλλο από τα αναφερόμενα συστατικά δεν είναι διαλύτης, εκτός από το “νερό”. Είναι όμως το νερό ο κατάλληλος διαλύτης για τα συγκεκριμένα νανολιπίδια;

Το κύριο νανολιπίδιο που περιέχεται στο φιαλίδιο της Pfizer είναι το ALC-0315.

Πρόκειται για ένα συστατικό, με το οποίο ασχοληθήκαμε και πάλι πρόσφατα, καθώς, όπως ανέδειξε στην ένορκη κατάθεσή της η στρατιωτική γιατρός Δρ Λονγκ, πρόκειται για ένα επικίνδυνο τοξικό υλικό, το οποίο “δεν έχει πιστοποιηθεί πλήρως για ιατρικές εφαρμογές” και προορίζεται μόνο “για ερευνητική χρήση”.

Προσπερνάμε το γεγονός ότι ο FDA δεν απέκρυψε το τοξικό ALC-0315 και επέλεξε να αποκρύψει το… νερό, και πάμε να δούμε αν το νερό είναι ο κατάλληλος διαλύτης για το ALC-0315.

Στη σελίδα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ALC-0315, όπου αναφέρονται και οι μέθοδοι και τα μέσα διάλυσής του, το “νερό” υπάρχει μόνο σαν τελικός διαλύτης, ως φυσιολογικός ορός!

 

Αντίθετα, βλέπουμε ότι ο πρώτος διαλύτης του ALC-0315 πρέπει να είναι λιπόφιλος και συγκεκριμένα η ουσία DMSO (dimethyl sulfoxide – σουλφοξείδιο του διμεθυλίου). Πρόκειται για μια ουσία η οποία έχει αποδειχθεί εργαστηριακά ότι έχει τοξική επίδραση στα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα αιμοπετάλια και τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων! 

Επιπλέον, το DMSO είναι εξαιρετικά εύφλεκτο και ακόμα και η εξατμισμένη ουσία μπορεί να σχηματίσει εύφλεκτα μίγματα με τον αέρα.

Είναι όντως έτσι;

Χρησιμοποιείται πράγματι μια ουσία όπως το DMSO στην παρασκευή του εμβολίου και βρίσκεται στα φιαλίδια με το συμπυκνωμένο εμβόλιο; Μόνο η Pfizer και ο FDA το γνωρίζουν. Και, όπως φαίνεται, θα χρειαστεί πολύ πιο ισχυρή πίεση από την επίκληση του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για να το αποκαλύψουν…

 

Πηγή

Προβολές : 743


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα