Το προφητικό μήνυμα του Δημήτρη Δασκαλάκη ένα και πλέον χρόνο πριν, για όσα γίνονται στον Καναδά: “το κονβοϊ “της ελευθερίας”, θα μας εισάγει στην επόμενη φάση του εωσφορικού σχεδιασμού που θα μας φέρει εγγύτερα στην υλοποίηση της μεγάλης επανεκκίνησης και στην παγκόσμια διακυβέρνηση.”

Το προφητικό μήνυμα του Δημήτρη Δασκαλάκη ένα και πλέον χρόνο πριν, για όσα γίνονται στον Καναδά: “το κονβοϊ “της ελευθερίας”, θα μας εισάγει στην επόμενη φάση του εωσφορικού σχεδιασμού που θα μας φέρει εγγύτερα στην υλοποίηση της μεγάλης επανεκκίνησης και στην παγκόσμια διακυβέρνηση.”

3 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:711
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Να προκαλέσει την κοινωνική και οικονομική κατάρρευση των κρατών, ώστε η επαπειλούμενη φτώχεια και οι κοινωνικές αναταραχές που θα ακολουθήσουν, να οδηγήσουν νομοτελειακά σε οικονομική και κοινωνική αποσταθεροποίηση τα κράτη, προκειμένου να προωθηθεί το εωσφορικό σχέδιο των illuminati «Οrdo ab Chaos» (τάξη μέσα από το χάος), με την εμφάνιση ενός παγκόσμιου κυβερνήτη που θα «σώσει» την ανθρωπότητα από την παρακμή και την ανασφάλεια”.

Προφητικός ήταν ο έγκριτος νομικός κ. Δημήτρης Δασκαλάκης, στο άρθρο του ένα χρόνο και πλέον πριν, για τα όσα τραγικά θ’ ακολουθήσουν…

Και δυστυχώς πολύ φοβάμαι πως επιβεβαιώνεται.

Στο άρθρο που ακολουθεί, αναφέρεται σε έναν τυχόν επικείμενο πόλεμο, που μπορεί να αποβεί σωτηριος για την ανθρωπότητα…

Διατηρώ επιφυλάξεις γι αυτό, κατά πόσον θα είναι σωτήριος, γιατί και πάλι κατά την άποψή μου, θα είναι έργο των εωσφοριστών ILLUMINATI… όπως ήταν και ο Α’ και ο Β’ Παγκόσμιοι Πόλεμοι…

Πιστεύω πως η μόνη σωτηρία, θα έρθει από τον μοναδικό Θεό… και όχι από ανθρώπινο ή άλλης οντότητας χέρι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όσο πιο σύντομα αντιληφθούμε πως η ζωή μας πριν από τον Μάρτιο του 2020 δεν θα είναι ποτέ η ίδια, τόσο πιο συνειδητοποιημένοι θα είμαστε στην αναζήτηση της πραγματικής ουσίας της ζωής.

Η δε τελευταία παράγραφος του λιτού αλλά και εύστοχου άρθρου του κ. Δασκαλάκη, λυπάμαι, αλλά είναι μια τραγική πραγματικότητα…

 

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: Κοιτάξτε τι έγραφα τον Οκτώβριο του 2020 στο άρθρο μου 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΟ ΤΕΣΤ. Τα τεστ COVID-19 είναι τα «αόρατα δεσμά» της δυστοπικής κοινωνίας-φυλακής;

“Να προκαλέσει την κοινωνική και οικονομική κατάρρευση των κρατών, ώστε η επαπειλούμενη φτώχεια και οι κοινωνικές αναταραχές που θα ακολουθήσουν, να οδηγήσουν νομοτελειακά σε οικονομική και κοινωνική αποσταθεροποίηση τα κράτη, προκειμένου να προωθηθεί το εωσφορικό σχέδιο των illuminati «Οrdo ab Chaos» (τάξη μέσα από το χάος), με την εμφάνιση ενός παγκόσμιου κυβερνήτη που θα «σώσει» την ανθρωπότητα από την παρακμή και την ανασφάλεια”.

Αυτό για εμένα ήταν απολύτως ξεκάθαρο από πολύ νωρίς.

Δυστυχώς οι ανεμβολίαστοι σωματικά (γιατί διανοητικά είναι εμβολιασμένοι) θεωρούν το κονβοϊ “της ελευθερίας” ως θετική εξέλιξη για την πτώση της υγειονομικής τυραννίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα ακόμη καλά μεθοδευμένο και μελετημένο βήμα της υπερεθνικής ελίτ το οποίο θα μας εισάγει στην επόμενη φάση του εωσφορικού σχεδιασμού που θα μας φέρει εγγύτερα στην υλοποίηση της μεγάλης επανεκκίνησης και στην παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ο Τριντό είναι  ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Ν.Τ.Π. Πίσω από τις κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων είναι πολύ πιθανό να κρύβεται ο Elon Musk.

Η πρόκληση κοινωνικού χάους είναι το ζητούμενο για την Ν.Τ.Π.

Μετά θα ακολουθήσει η επισιτιστική κρίση.

Πως αλλιώς θα επιβάλουν το ψηφιακό νόμισμα και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα;

Το σχέδιο είναι η υλοποίηση της Μεγάλης Επανεκκίνησης με την απενεργοποίηση του υφισταμένου οικονομικού-νομισματικού και τραπεζικού συστήματος και η επανεκκίνηση της οικονομίας με ένα νέο αποϋλοποιημένο  ηλεκτρονικό σύστημα που θα στηρίζεται στην τεχνολογία blockchain.

Το μόνο που φοβούνται και τρέμουν είναι ο πόλεμος.

Και το μόνο που θα τους ανακόψει.

Δυστυχώς και οι ανεμβολίαστοι είναι κατά κάποιο τρόπο δεμένοι με τα δεσμά της ευζωϊας και επιθυμούν διακαώς την επιστροφή τους στην κανονικότητα που συνεπάγεται την επάνοδο τους σε μια σάπια καταναλωτική ζωή, πνευματικά νεκρή.

 

 

Προβολές : 711


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα