Το “σημάδι του θηρίου”

Το “σημάδι του θηρίου”

30 Δεκεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,532
Μοίρασέ το

“Η μεγάλη επανεκκίνηση”, λένε οι επιστήμονες “.. που προβλέπεται από την ελίτ σκοπεύει να πραγματοποιηθεί με διαφορετικά μέσα, μεταξύ των οποίων τα κακόβουλα εμβόλια που, μέσω γραφενίου και άλλης νανοτεχνολογίας που περιέχει, θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα να υποκλιθεί στην ελίτ ελέγχου “.

 

 

 

Θέλω να πιστεύω, πως ο Θεός, δεν θ’ αφήσει στο έλεος των ψυχασθενών σατανιστών – σιωνιστών, την ανθρωπότητα… ή τουλάχιστον δεν θ’ αφήσει ν’ αφανίσουν όλη την ανθρωπότητα, πριν αφανίσει αυτούς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

«Θα είναι σε θέση να κάνουν ό, τι δεν έχει ξαναγίνει στο ανθρώπινο είδος πριν από το γραφένιο»

 Dr. José Luis Sevillano

 

« Το γραφένιο είναι τοξικό, είναι χημικό, τοξικός χημικός παράγοντας. Εισάγεται στον οργανισμό σε μεγάλες ποσότητες, προκαλεί θρόμβους . Προκαλεί θρόμβους αίματος . Έχουμε όλα τα επιστημονικά άρθρα για να το υποστηρίξουμε. Προκαλεί μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, προκαλεί αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Και όταν η ισορροπία οξειδοαναγωγής σπάσει, με την έννοια ότι υπάρχει λιγότερη γλουταθειόνη στο σώμα σε σχέση με ένα τοξικό που εισήχθη όπως το οξείδιο του γραφενίου, προκαλεί κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και θύελλα κυτοκινών. 

Με άλλα λόγια, κάτι πολύ παρόμοιο με τη μόδα της ασθένειας, έτσι δεν είναι; “

R. DELGADO

 

 

Στο κομμάτι αυτό θα συγκεντρώσουμε μια σειρά άρθρων που περιγράφουν σαφώς τη δυστοπία στην οποία μας εντάσσουν καταδικάζοντάς μας στον αφανισμό:

 

Θα ξεκινήσουμε με την ομάδα της La Quinta Columna , όπου ο Dr. José Luis Sevillano και ο Ricardo Delgado σχολιάζουν το μέλλον που μας περιμένει αν δεν παρέχουμε πραγματικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει. 

Είναι η ομάδα του πανεπιστημίου της Αλμερίας που ανέλυσε τα φιαλίδια των “εμβολίων”, και βρήκε ότι αυτό που περιέχονταν έως και 99%, ήταν το οξείδιο του γραφενίου- κάτι που επιμελώς φυλασσόταν από την επιστημονική κοινότητα,.

“Η μεγάλη επανεκκίνηση”, λένε οι επιστήμονες “.. που προβλέπεται από την ελίτ σκοπεύει να πραγματοποιηθεί με διαφορετικά μέσα, μεταξύ των οποίων τα κακόβουλα εμβόλια που, μέσω γραφενίου και άλλης νανοτεχνολογίας που περιέχει, θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα να υποκλιθεί στην ελίτ ελέγχου “.

Δεν είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο τέλος ενός κύκλου, αυτό είναι που πολλοί άνθρωποι κατέληξαν στο συμπέρασμα μετά από τα γεγονότα που ζούμε μέρα με τη μέρα, και ούτε ο Δρ Σεβιλάνο το αποκλείει.

 

Δρ Σεβιλάνο: 

Σας λέω, έχουμε απαρνηθεί κάθε επιστημονική γνώση. Βλέπετε, όλα αυτά αφορούν τη «γραφικοποίηση». Και έχετε προσέξει τι είπαν; Ότι είναι το υλικό του 21ου αιώνα. Είναι το κλειδί για όλα. Είναι το κλειδί για όλα!

Θα κάνουν τα πάντα με αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μόδα του γραφενίου στα τατουάζ,

Όλα θα βασίζονται σε γραφένιο γιατί θα είναι το κλειδί για όλα αυτά. Θα είναι το κλειδί για τον νευροέλεγχο και την επαναφορά . Γιατί για να επαναφέρετε αυτήν την κοινωνία, θα πρέπει να γκρεμιστεί. Θα πρέπει να ανατραπεί. Αν όχι, δεν το αλλάζεις. Αυτή η κοινωνία λειτουργεί … Βλέπετε ότι δεν λειτουργεί καθόλου καλά, αλλά οι άνθρωποι δουλεύουν αρκετά καλά και αισθάνονται άνετα σε αυτό. Και θα τη γκρεμίσουν χάρη στο γραφένιο. Θα τη γκρεμίσουν χάρη σε αυτό. Θα γκρεμιστεί και θα γεννηθεί άλλη με βάση το γραφένιο. 

 

Το γραφένιο λοιπόν είναι αυτό που λέει η Αποκάλυψη. «Το σημάδι του θηρίου». 

 

Με άλλα λόγια, έρχεται το τέλος του χρόνου που θα τελειώσει όλο αυτό. Αυτό ακριβώς είναι. Είναι το σημάδι του θηρίου. Όλα αυτά είναι ένα τέλος ενός κύκλου και μια αρχή ενός άλλου- εάν υπάρχει άλλος . Γιατί δεν ξέρουμε τι θα μείνει ζωντανό μετά από όλο το επερχόμενο χάος. Όλα βασίζονται στο γραφένιο. 

 

Σίγουρα, υπήρχε γραφένιο στο εμβόλιο της γρίπης , κάτι που πυροδότησε τις περιπτώσεις που έκαναν δυνατή αυτήν την κατάσταση …

Ricardo Delgado: Ναι.

Δρ Sevillano:  … Μαζί με τις κεραίες για τη δημιουργία της πανδημίας . Μια πανδημία που δεν θα μπορούσε ακόμη να είναι πολυάριθμη πριν από λίγο καιρό. Και όλοι το κατήγγειλαν αυτό.

-‘Γεια, δεν υπάρχουν αρκετοί νεκροί για να κηρύξουν πανδημία!’

«Ναι, ναι», απάντησαν, «αλλά θα υπάρξουν».

Καταλαβαίνεις? Δηλαδή, «Δεν υπάρχουν πλέον, επειδή καταφέραμε να τρυπήσουμε μόνο τους ηλικιωμένους».

Ricardo Delgado: Στα γηροκομεία .

Dr. Sevillano:

 

 «Αλλά με αυτούς που έχουμε τρυπήσει και που παρουσιάζουν τόσο σπάνιες κλινικές εικόνες , θα είμαστε σε θέση να τρυπήσουμε όλους». 

 

Και δείτε πώς τα καταφέρνουν: Με τη δικαιολογία των ηλικιωμένων που πέθαναν γρήγορα και των ανθρώπων που κατέρρευσαν στο Γκουαγιακίλ και σε άλλα μέρη. Όπως οι Κινέζοι που έπεσαν τηγανητοί και ψημένοι στο Γουχάν. Με αυτές τις ανησυχητικές περιπτώσεις που έχουν συμβεί σε όλο τον κόσμο. Περιπτώσεις για τις οποίες ακούμε και με τις οποίες τα ΜΜΕ μας χορταίνουν.

Με αυτές τις περιπτώσεις, δείτε τι έχει συμβεί.

Αντιλαμβάνεστε ότι με εκείνα τα λίγα κρούσματα – αν και είναι λίγα, ήταν ανησυχητικά – και τα εκμεταλλεύτηκαν για να δημιουργήσουν μια ολόκληρη πανδημία. Και τώρα μπορούν να τους εμβολιάσουν όλους με αυτή τη δικαιολογία. Και μόλις εμβολιαστούν, τώρα μπορούν να επαναφέρουν τα πάντα: οικονομίες, δημογραφικά στοιχεία – που θα φέρουν μεγάλη αιματοχυσία – και τον Νέο Κόσμο ...

Και αυτός ο Νέος Κόσμος θα εξαρτηθεί από τον κόσμο που βυθίζεται τώρα. Είναι ο κόσμος που εξαφανίζεται και έχει υποστεί βλάβη στον εγκέφαλο. Αυτός ο Νέος Κόσμος θα αναγκάσει τα ανθρώπινα όντα να ελέγξουν τον εαυτό τους με γραφένιο για άλλη μια φορά . Έτσι, για αυτούς, το γραφένιο είναι το κλειδί για όλα. 

 Θα είναι σε θέση να κάνουν ό, τι δεν είχαν ξαναγίνει στο ανθρώπινο είδος πριν από το γραφένιο. 

 

Τη στιγμή που το ανακάλυψαν αυτά τα δύο , το 5G και το γραφένιο, το ξέρετε; Εκείνη τη στιγμή. Γιατί τους επέτρεψε να κάνουν κάτι που δεν είχαν καταφέρει μέχρι τώρα. 

Μπορούν να το κάνουν τώρα.

 

“Επιπλέον, δηλώνει ότι αυτό το γραφένιο χορηγείται με ποικίλα διαφορετικά μέσα, όπως μάσκες, υδρογέλες, τζελ υγιεινής, στυλεούς ρινικής εξέτασης και αεροζόλ (χημικά ίχνη) καθώς και προηγούμενα (γρίπη και άλλα) εμβόλια: όλοι μαγνητιζόμαστε μέσω αυτής της εισροής, και οι μαγνητικοί υποδοχείς στα εγκεφαλικά κύτταρα μας κάνουν όλους επιδεκτικούς στον έλεγχο των νευρώνων wifi.

 

Αισθητήρες γραφένιο που χρησιμοποιούνται σε δοκιμές PCR: https://www.azonano.com/news.aspx?newsID=37715

 

 

Οι συνέπειες αυτού του ευρήματος δεν είναι παρά εκρηκτικές και θα έχουν διεθνείς επιπτώσεις. Αυτό είναι το «State Bio Terrorism», λένε οι επιστήμονες της La Quinta Columna, και θα καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για να σταματήσουν νόμιμα τα εμβόλια, οι μάσκες, οι δοκιμές, τα μπατονέτες και να οδηγηθούν οι δράστες στο εδώλιο. Εν τω μεταξύ, όλοι ενθαρρύνονται να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες ευρέως, ώστε ολόκληρος ο κόσμος να μάθει με ταχύτητα για αυτήν την έρευνα και τα ευρήματά της.

 

«Η ανακάλυψη που έγινε εδώ από την La Quinta Columna είναι μια πλήρης επίθεση της κρατικής βιοτρομοκρατίας , ή τουλάχιστον, με τη συνενοχή των κυβερνήσεων σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό,  αποτελούν τώρα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

 

Επομένως, είναι απολύτως απαραίτητο και ζωτικής σημασίας να θέσετε αυτές τις πληροφορίες στη διάθεση της ιατρικής σας κοινότητας. Γενικοί ιατροί, υπηρεσίες νοσηλευτικής και υγείας γενικά, αλλά και τοπικά και περιφερειακά μέσα και τύπος, καθώς και όλο το περιβάλλον σας. Η La Quinta Columna υπολογίζει ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θα πεθαίνουν κάθε μέρα , κι αυτό μόνο στη χώρα μας, όταν ενεργοποιούν τη νέα και επερχόμενη τεχνολογική 5G. “

–Ricardo Delgado, https://www.orwell.city/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html

 

Η Big Pharma Κάνει Ένεση Οξειδίου Του Γραφενίου Ως Επικουρικό Σε Εμβόλια COVID!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2021

 

Ιταλοί διάδικοι στις αγωγές «εμβολίου» του COVID κατά της Big Pharma δείχνουν πώς το τρύπημα έχει μετατρέψει το δέρμα τους σε μαγνητικό! Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι είναι μια παρενέργεια από την πειραματική και μη αποδεδειγμένη πρακτική της προσθήκης οξειδίου του γραφενίου ως πρόσθετου στα «εμβόλια».

 

Χρησιμοποιώντας ένα βολτόμετρο στο παρακάτω βίντεο, μπορεί να αποδειχθεί ότι υπάρχει ένα φαινομενικό εξωτερικό ηλεκτρικό φορτίο που δημιουργείται μέσω του δέρματος της «εμβολιασμένης» γυναίκας.

«Αυτό Που Θα Κάνουμε Είναι Να Μετρήσουμε Τη Διαφορά Δυναμικού Με Ένα Πολύμετρο. Βλέπουμε Ότι Η Κλίμακα Πολλαπλών Τάσεων Δημιουργεί Έως Και 50.000 MV! »

“Μερικές Φορές Γίνεται Αρνητικό, Δηλαδή” Αυτοί “Το Προκαλούν”.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://www.bitchute.com/video/8lxG7Eozqcnh/

Περισσότερα στο www.bitchute.com

 

Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η χρήση του οξειδίου του γραφενίου με αυτόν τον τρόπο είναι μια νέα και εξελισσόμενη προσέγγιση στην ιατρική του εμβολίου. Ενώ το PubMed μας λέει στο “Το λειτουργικό οξείδιο του γραφενίου χρησιμεύει ως ένα νέο νανο-πρόσθετο εμβολίου για ισχυρή διέγερση της κυτταρικής ανοσίας “ ότι:

 

«Επωφελούμενοι από τις μοναδικές φυσικοχημικές τους ιδιότητες, τα παράγωγα του γραφενίου έχουν προσελκύσει μεγάλη προσοχή στη βιοϊατρική. Σε αυτή τη μελέτη, σχεδιάσαμε προσεκτικά το οξείδιο του γραφενίου (GO) ως βοηθητικό εμβόλιο για ανοσοθεραπεία χρησιμοποιώντας την ουρεάση Β (Ure B) ως πρότυπο αντιγόνο ». [1]

 

Εν τω μεταξύ, βρίσκουμε σε ένα έγγραφο του 2019: Αισθητήρες με βάση το γραφένιο για την παρακολούθηση της ανθρώπινης υγείας.

«Δεδομένου ότι η επιθυμία για παρακολούθηση της ανθρώπινης υγείας σε πραγματικό χρόνο καθώς και η απρόσκοπτη αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής αυξάνεται ραγδαία, έχουν γίνει πολλές ερευνητικές προσπάθειες για τη διερεύνηση φορητών αισθητήρων και εμφυτεύσιμων συσκευών τα τελευταία χρόνια. Ως νέο υλικό 2D, το γραφένιο έχει προκαλέσει μια άνθηση στον τομέα της έρευνας αισθητήρων σε όλο τον κόσμο λόγω των πλεονεκτημάτων του σε μηχανικές, θερμικές και ηλεκτρικές ιδιότητες. Έχουν αναφερθεί πολυάριθμοι αισθητήρες με βάση το γραφένιο που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της ανθρώπινης υγείας, συμπεριλαμβανομένων φορητών αισθητήρων, καθώς και εμφυτεύσιμων συσκευών, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιήσουν τη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος σε πραγματικό χρόνο, τον καρδιακό ρυθμό, τον παλμό οξυγόνωσης, τον ρυθμό αναπνοής, την αρτηριακή πίεση, τη γλυκόζη του αίματος , σήμα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, σήμα ηλεκτρομυογραφήματος και σήμα ηλεκτροεγκεφαλογράφου κ.λπ. »

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του  2009 -“Molecular nanotechnology is the physical underpinning for the singularity”

https://www.youtube.com/watch?v=cdKyf8fsH6w&t=295s

 

Ο Ray Kurzweil ρωτήθηκε αν υπάρχει Θεός.
Είπε «Όχι ακόμα».

 

https://www.youtube.com/watch?v=1uIzS1uCOcE

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Στο Principia Scientific International έχουμε μια ειδική ομάδα εθελοντών αφιερωμένων στην μη κερδοσκοπική αποστολή μας για να αποκαλύψουμε την αλήθεια πίσω από την επιστημονικά ακατάλληλη ουσία. 

Επίσης, πολλές χιλιάδες έντιμοι επιστήμονες, ιατροί και ερευνητές παγκοσμίως βοηθούν ομάδες κορυφαίων διεθνών δικηγόρων να τερματίσουν τη μαζική γενοκτονία που διαπράχθηκε μέσω των πλαστών εμβολίων της Big Pharma.

Στη Γερμανία, 1.000 γιατροί είναι ενωμένοι με το «Doctors for Information», το οποίο υποστηρίζεται από περισσότερους από 7.000 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, επιστημόνων, δασκάλων κ.λπ. Έκαναν  μια συγκλονιστική δήλωση  κατά τη διάρκεια μιας εθνικής συνέντευξης Τύπου:   « Ο πανικός της Corona είναι ένα παιχνίδι. Είναι απάτη. Μια απάτη. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε εν μέσω παγκόσμιου εγκλήματος ». 

 

Όπως συμβαίνει με την κλιματική αλλαγή και τα κυβερνητικά ψέματα για την «ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη», οι επιστήμονες και οι ερευνητές μας βλέπουν μαζική απάτη πίσω από τη «θανατηφόρα» πανδημία του COVID19. Υποστηρίξαμε αιτήματα για ελευθερία πληροφοριών (FOIA) προς κορυφαίες δυτικές κυβερνήσεις, οι οποίες παραδέχτηκαν ότι ΔΕΝ διαθέτουν κανένα απομονωμένο χρυσό πρότυπο του ιού. 

Επιπλέον, τα ποσοστά θνησιμότητας σε όλο τον κόσμο παρέμειναν σταθερά ή κάτω από το μέσο όρο, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο COVID19 υπάρχει μόνο στο μυαλό των διεφθαρμένων πολιτικών, των εμπόρων εμβολίων και των μεροληπτικών παραβιάσεων των μέσων ενημέρωσης.

Μας είπαν ψέματα σε μια μαζική διεθνή συνωμοσία μεταξύ ευγονιστών και της παγκόσμιας ελίτ. Μια διεφθαρμένη και ψυχοπαθής τάξη δισεκατομμυριούχων έχει διεισδύσει σε κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα, τα εκπαιδευτικά μας συστήματα, τις εταιρείες και τα ΜΜΕ με κοινό σκοπό τον μαζικό αποπληθωρισμό, καταστρέφοντας τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τις μεσαίες τάξεις-όλα για αναδιανομή του πλούτου και αυτό επιτρέπεται από τις πλυμένες εγκεφαλικές μάζες που είναι ευέλικτες και επιστημονικά αγράμματες.

 

Μαζί πρέπει να αντισταθούμε σε αυτόν τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας και να υπερασπιστούμε το εγγενές φυσικό μας δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και την ελευθερία από την τυραννία.

 

ΠΗΓΕΣ

 

https://principia-scientific.com/big-pharma-injecting-graphene-oxide-as-adjuvant-in-covid-jabs/

https://hive.blog/gems/@francesleader/graphene-oxide-what-is-the-story

 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814441/

 

Πηγή

Προβολές : 1,532


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα