Το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, και ερωτήσεις που καίνε.

Το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ΕΜΒΟΛΙΑ και ερωτήματα που καίνε.

29 Σεπτεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:377

Το ψήφισμα 2361/27-1-2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ισότητα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και η καταστρατήγησή του στην Ελλάδα

Δεν χρειάζεται να επισημάνω πως η Ελλάδα ζει το απόλυτο ΝΑΖΙΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
Το βλέπουμε καθημερινά και όσο περνούν οι μέρες θα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα.
Η παράθεση επιγραμματικά, της απόφασης του Συμβουλίου της Ευρώπης και τα ερωτήματα που τίθενται από τον αρθρογράφο, θα πρότεινα να τα διαβάσετε προσεκτικά, γιατί αποκαλύπτουν πολλά.
Καλλιόπη Σουφλή
Το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, και ερωτήσεις που καίνε.

Ο Αδόλφος Χίτλερ έλεγε: «Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα».

Αυτό εφάρμοσε και κέρδισε τις εκλογές στις 5 Μαρτίου 1933.

Κάθε ναζιστικό καθεστώς αυτό ακριβώς εφαρμόζει για να κυβερνήσει.

Στις 27 Ιανουαρίου 2021 το Συμβούλιο της Ευρώπης εκδίδει το ψήφισμα 2361/2021 με τίτλο: «Εμβόλια Covid-19. Ηθικά, νομικά και πρακτικά ζητήματα».

Κοινοβουλευτική Συνέλευση

Εμβόλια Covid-19, ηθικά, νομικά και πρακτικά ζητήματα.

Προέλευση συζήτηση της συνέλευσης 27 Ιανουαρίου 2021 (5η Συνεδρίαση) (βλ. εγγ. 15212) έκθεση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Υγείας και βιώσιμης Ανάπτυξης.

Εισηγήτρια η κα Jennifer de Temmerman. Κείμενο εγκρίθηκε από την Συνέλευση 27 Ιανουαρίου 2021.

 

Κεφάλαιο 3

Ακόμη και τα ταχέως αναπτυσσόμενα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια ωστόσο δεν αποτελούν άμεση πανάκεια.

 

Κεφάλαιο 5

Το πρόγραμμα κατανομής εμβολίων Covid-19 επίσης γνωστό ως COVAX είναι η κορυφαία πρωτοβουλία για την παγκόσμια κατανομή εμβολίων υπό την ηγεσία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Π.Ο.Υ.)

– Διευθυντής της Π.Ο.Υ. είναι ο Ντέντρος Γκεμπρεσούς ο οποίος στείρωνε μέσω υποχρεωτικών εμβολιασμών τους κατοίκους στην Αιθιοπία μέσω της συμμαχίας εμβολίων GAVI και του Συνασπισμού για καινοτομίες επιδημικής προετοιμασίας CEPI – o GAVI, η CEPI και ο COVAX, οι οποίοι χρηματοδοτούν τις εταιρείες και διανέμουν τα εμβόλια, έχουν ιδρυθεί από το Ίδρυμα Γκέιτς.

Ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της Π.Ο.Υ. είναι το Ίδρυμα Γκέιτς.

Δηλαδή, το Ίδρυμα Γκέιτς ελέγχει όλο το κύκλωμα παραγωγής και διανομής όλων των εμβολίων (εκτός του Ρωσικού Sputnik).

Η πρωτοβουλία αντλεί χρηματοδότηση από τις υποψήφιες χώρες για την υποστήριξη, έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ενός ευρέως φάσματος Covid-19 εμβολίων και διαπραγμάτευση των τιμών τους – φυσικά η Ελλάδα είναι μέσα σ’ αυτές τις χώρες.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν προπληρώσει την έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των εμβολίων στις φαρμακευτικές πολυεθνικές μέσω του Ιδρύματος Γκέιτς πριν ακόμη χρησιμοποιήσουν τα εμβόλια).

 

Κεφάλαιο 7

Η συνέλευση καλεί τα κράτη μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση να:

7.1 Σχετικά με την ανάπτυξη των εμβολίων Covid-19 να (7.1.3) διασφαλίζει ότι τηρούνται τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Δηλαδή τα εμβόλια τηρούν τα ελάχιστα πρότυπα (ούτε καν τα λίγα ή τα περισσότερα) ασφαλείας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας. Πώς είναι δυνατόν οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με εμβόλια που πληρούν τα ελάχιστα πρότυπα ασφαλείας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας;!!!!

7.1.4. Εφαρμόζουν αποτελεσματικά συστήματα παρακολούθησης των εμβολίων και της ασφάλειάς τους μετά την διάθεσή τους στον γενικό πληθυσμό με σκοπό επίσης την παρακολούθηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεών τους.

Δηλαδή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γνωρίζει ότι τα εμβόλια θα παρουσιάσουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις;

Το Ελληνικό κράτος έχει θεσπίσει φορέα για την παρακολούθηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων των εμβολίων;

Πόσο μακροπρόθεσμες θα είναι αυτές οι επιπτώσεις και τι βλάβες θα προκαλέσουν;

 

7.1.5. Θεσπίζει ανεξάρτητα προγράμματα αποζημιώσεων εμβολίων για των εξασφάλιση αποζημιώσεων για αδικαιολόγητες βλάβες που οφείλονται στον εμβολιασμό.

Δηλαδή θα υπάρξουν αδικαιολόγητες βλάβες;

Πόσο θα επηρεάσουν τον οργανισμό του κάθε εμβολιασμένου;

Θα μπορεί να επέλθει και ο θάνατος;

Ποιες αποζημιώσεις έχει θεσπίσει το Ελληνικό κράτος ανάλογα με τη βλάβη που θα προκαλέσει ο εμβολιασμός;

 

7.3.1. Διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Η ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ. Ακριβώς το αντίθετο εφαρμόζει το Ελληνικό κράτος. Πιέζει με κοινωνικούς αποκλεισμούς τους ανεμβολίαστους να εμβολιασθούν καταναγκαστικά, καταπατώντας το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.

7.3.2. Διασφαλίζει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιασθεί λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιασθεί. Δηλαδή το Ελληνικό κράτος παραβαίνει το ψήφισμα 2361/2021 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αυθαιρετεί θεσπίζοντας κοινωνικούς περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους.

7.4. Σχετικά με τον εμβολιασμό Covid-19 για παιδιά.

7.4.1. Διασφαλίζει ισορροπία μεταξύ ταχείας ανάπτυξης του εμβολιασμού για τα παιδιά και της δέουσας αντιμετώπισης των ζητημάτων ασφαλείας και αποτελεσματικότητας και διασφάλιση της πλήρους ασφάλειας και αποτελεσματικότητας όλων των εμβολίων που διατίθενται στα παιδιά με έμφαση στο συμφέρον του παιδιού, σύμφωνα με την Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του παιδιού.

Εδώ υπάρχει το δίλλημα: Ασφάλεια των παιδιών ή συμφέροντα των πολυεθνικών που παράγουν τα εμβόλια;

Μα τα εμβόλια πληρούν τα ελάχιστα πρότυπα ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας πώς θα επιτευχθεί η πλήρης ασφάλεια στον εμβολιασμό των παιδιών;

 

7.4.3. Διασφαλίζει ότι οι επιθυμίες των παιδιών λαμβάνονται δεόντως υπ’ όψη, ανάλογα με την ηλικία και την ωριμότητά τους.

Όταν δεν μπορεί να δοθεί η συγκατάθεση ενός παιδιού, βεβαιωθείτε ότι η συμφωνία παρέχεται σε άλλες μορφές και ότι βασίζεται σε αξιόπιστες και κατάλληλες ανά ηλικία πληροφορίες

Πώς μπορεί να μετρηθεί η ωριμότητα ενός παιδιού;

Πώς διασφαλίζεται ότι η επιθυμία ενός παιδιού είναι πραγματική;

Η συγκατάθεση μπορεί να επιτευχθεί με οποιοδήποτε τρόπο, π.χ. να δοθεί στο παιδί ένα παιχνίδι, ένα γλυκό ή οτιδήποτε άλλο ευτελούς αξίας, όπως 150 Ευρώ ή λιγότερα ή με την τρομοκράτησή του; Οι γονείς ή οι κηδεμόνες έχουν λόγο στον εμβολιασμό του παιδιού τους αφού υπάρχει η γονική ευθύνη μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

Αν έχουν αντίθετη άποψη από το παιδί τους, θα εμβολιασθεί το παιδί;

Αν το εμβόλιο παρουσιάσει παρενέργειες, ποιος θα είναι υπεύθυνος;

Ο γονέας ή ο εμβολιαστής ιατρός;

 

7.5. Όσον αφορά την διασφάλιση της παρακολούθησης μακροπρόθεσμων επιπτώσεων των εμβολίων Covid-19 και την ασφάλειά τους.

Δηλαδή το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θεωρεί δεδομένο ότι θα υπάρξουν «μακροπρόθεσμες» επιπτώσεις;

 

7.5.2. Χρησιμοποιεί πιστοποιητικό εμβολιασμού μόνο για καθορισμένο σκοπό παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των πιθανών παρενεργειών και των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Δηλαδή θα υπάρχει πιστοποιητικό μόνο για να παρακολουθούνται οι παρενέργειες και όχι για κοινωνικό αποκλεισμό.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δέχεται ότι θα υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες και παρενέργειες των εμβολίων;

Τότε γιατί εγκρίνει τον καθολικό εμβολιασμό;

 

Αυτό είναι συνοπτικά το ψήφισμα 2361/2021 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το ψήφισμα αυτό ψήφισαν οι Έλληνες βουλευτές:

α) Ντόρα Μπακογιάννη, από την Νέα Δημοκρατία
β) Γεώργιος Παπανδρέου, από το ΚΙΝΑΛ
γ) Γιώργος Κατρούγκαλος και Νίνα Κασιμάτη, από το ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι φυσικά μετά την έγκριση που έλαβαν από το κόμμα τους.

Η Ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν το εφαρμόζει, αλλά θεσπίζει εντελώς αντίθετα μέτρα, ενώ προαναγγέλλει και έναν ευρείας κλίμακας κοινωνικό αποκλεισμό για τους ανεμβολίαστους (πολίτες β’ κατηγορίας).

Έτσι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε στις 4/7/2021: «Γι’ αυτούς που δεν έχουν εμβολιασθεί, αν χρειασθεί θα τους περιορίσουμε».

Δεν διευκρίνισε πώς θα τους περιορίσουν.

Θα υπάρξει εγκλεισμός σε γκέτο;

Θα εξορισθούν στα ξερονήσια;

Θα λειτουργήσει η Σπιναλόγκα;

Θα έχουμε νέα «νύχτα των κρυστάλλων»;

Θα υπάρξει γενοκτονία των ανεμβολίαστων;

Αυτά τα ερωτήματα γεννώνται, δεδομένου ότι ο κος Άδωνις Γεωργιάδης τραγουδούσε με πάθος τα συνθήματα του Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Θα γυρίσουμε και θα τρέμει η γη».

Έτσι είναι πολύ πιθανό να εκφράζει την ιδεολογία του μέσω των πράξεων που εφαρμόζει για τους ανεμβολίαστους.

 

Τραπεζικός

Βιβλιογραφία:
Ψήφισμα 2361/27-1-2021 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

 

Πηγήhttps://trapezikos.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-2361-27-1-2021-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e%cf%80/

Προβολές : 377

Ετικέτες: , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.