Τρομακτικές οι αποκαλύψεις του Dr Sucharit Bhakdi: Τα οργανα νεκρων εμβολιασμενων απεδειξαν επιθεση του ανοσοποιητικου

Τρομακτικές οι αποκαλύψεις του Dr Sucharit Bhakdi: Τα οργανα νεκρων εμβολιασμενων απεδειξαν επιθεση του ανοσοποιητικου

1 Ιανουαρίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,028
Μοίρασέ το

 

“Σκοτώνουν νέους και γέρους και σκοτώνουν τα παιδιά μας”, λέει στο συγκλονιστικό βίντεο που μετέφρασε η αγαπημένη μας Vasoula…

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Συγκλονιστικά αποκαλυπτικός για μια ακόμη φορά, ο κορυφαίος επιστήμονας Dr Sucharit Bhakdi στις αποκαλύψεις του, οι οποίες στηρίζονται στις έρευνες του γερμανού ιατροδικαστή Arne Burkhard.

“Όλα τα εμβόλια που βασίζονται στα γονίδια, παράγουν το ίδιο αποτέλεσμα στους εμβολιασμένους”, λέει σ’ αυτό το συγκλονιστικό βίντεο ο Sucharit Bhakdi και κάνει λόγο για μεγάλη επίθεση των λεμφοκυττάρων – φονιάδων, εναντίον των ιστών κυρίως της καρδιάς, του πνεύμονα και άλλων σημαντικών οργάνων των εμβολιασμένων.

“Σκοτώνουν νέους και γέρους και σκοτώνουν τα παιδιά μας”, λέει στο συγκλονιστικό βίντεο που μετέφρασε η αγαπημένη μας Vasoula…

Ένα βίντεο, που με πολύ απλά και κατανοητά λόγια, αποκαλύπτει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

“Στήνουν τα παιδιά στον τοίχο και τα πυροβολούν”, λέει ο Bhakdi !!!!!!!!

Τα όσα περιγράφει με τον χαρακτηριστικά ανθρώπινο λόγο του ο Dr Sucharit Bhakdi, συγκλονίζουν…

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, και να αντισταθούν.

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ που έτρεξαν να εμβολιαστούν και να βάλουν μέσα τους τον θάνατο, και να μετρούν τις ζωές τους αντίστροφα.

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

Και ίσως η δικαιοσύνη, όσο βαριά τραυματισμένη από την διαπλοκή και την διαστροφή κι αν είναι, ίσως βρεθούν εισαγγελείς που θα πράξουν το χρέος τους.

ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

Γιατί πρέπει όλοι αυτοί να γνωρίζουν πως κάποια στιγμή, θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε λαϊκά δικαστήρια, και θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Δείτε και διαδώστε το βίντεο.

ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ένα ακόμη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, για τον αγώνα ενημέρωσης και αφύπνισης, που μας δίνει εδώ και πολλά χρόνια η Vasoula.

Ως ελάχιστο αντίκρυσμα αυτού του αγώνας της, ας διαδώσουμε το βίντεο.

 

Dr Sucharit Bhakdi: Τα οργανα νεκρων εμβολιασμενων απεδειξαν επιθεση του ανοσοποιητικου

 

το σάιτ που ανέφερε με τις αποδείξεις
https://doctors4covidethics.org/blog/

Η ανάλυση του αξιόλογου αυτού επιστήμονα, κάνει πιο πιθανή (δυστυχώς)
τη ζοφερή πρόβλεψη που ανέβασα εδω https://www.bitchute.com/video/S7k5NraqAKhh/

Email και paypal μου : [email protected]

facebook https://www.facebook.com/arela.ideo

twitter https://twitter.com/ArelaIdeo

το σάιτ μου https://ideografhmata.gr/forum/index.php

το κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

το κανάλι μου στο Rumble https://rumble.com/user/vasoula2908

Tα κανάλια μου στο ΥΤ
https://www.youtube.com/user/vasoula2908
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

Πηγήvasoula2908a

Προβολές : 3,028


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα