Υπάρχει ασιατική μυστική οργάνωση που σχεδιάζει να καταστρέψει τη Δύση και την Αυτοκρατορία Rockefeller – Rothschild;

Υπάρχει ασιατική μυστική οργάνωση που σχεδιάζει να καταστρέψει τη Δύση και την Αυτοκρατορία Rockefeller – Rothschild;

23 Σεπτεμβρίου, 2021 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,454
Μοίρασέ το

 

Ο Fulford ισχυρίζεται ότι αυτή η αρχαία ασιατική μυστική οργάνωση έχει μέλη πάνω από 6 εκατομμύρια άτομα, συμπεριλαμβανομένων 1,8 εκατομμυρίων γκάνγκστερ από την Ασία.

Ισχυρίζεται ότι τα άλλα μέλη, που δεν είναι κακοποιοί, ανήκουν στα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα της ασιατικής κοινωνίας στην Ιαπωνία, την Κορέα, την Κίνα, το Βιετνάμ και σε όλες τις ασιατικές κοινότητες παγκοσμίως.

 

Το ότι δεν υπάρχει μόνον η σατανική πλευρά με τους ILLUMINATI, αλλά και μια άλλη μυστική δύναμη που αντιμάχεται την ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ,  είναι δεδομένο.

Κάποια από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στον παρανοϊκό και ψυχοπαθή νεοταξίτη Μπάιντεν και τους Κινέζους, έχουν γίνει γνωστά και μένει να δούμε τις εξελίξεις.

Γνωστό είναι πως ο στρατός στις ΗΠΑ, δεν υπακούει στο σκυλάκι των ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, τον παιδοβιαστή Μπάιντεν και την ερμαφρόδιτη σατανίστρια Κάμιλα Χάρις.

Το ότι αυτή τη στιγμή παίζονται τρομακτικά παιχνίδια σε βάρος της ανθρωπότητας και αντιστάσεις που η συντριπτική πλειοψηφία αγνοεί τελείως, επίσης γνωστό.

Να υποθέσουμε πως οι ειδήσεις του Μπέντζαμιν Φούλφορτ, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

Ίσως…

Κρατάμε για όλους μικρό καλάθι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ την φίλη K.P. για την μετάφραση.

Δημοσιεύτηκε στο Alternative Health

 

Ο Benjamin Fulford είναι ένας Καναδός δημοσιογράφος που ζει στην Ιαπωνία.  Υπήρξε επικεφαλής του περιοδικού Forbes Ασίας-Ειρηνικού για το από το 1998 έως το 2005 και δηλώνει ότι:

“Παραιτούμαι, με βαθιά αηδία για την εκτεταμένη εταιρική λογοκρισία και την ανάμειξη διαφημίσεων και σύνταξης στο περιοδικό.  Εάν αυτό αμφισβητηθεί, τους καλώ να μου κάνουν μήνυση, οπουδήποτε, οποτεδήποτε”.

Στο παρελθόν υπήρξε επίσης ανταποκριτής στο Τόκιο για την South China Morning Post καθώς και δημοσιογράφος για τις εφημερίδες Nikkei Weekly και Nihon Keizai Shimbun.

Στην ιστοσελίδα του website  παραθέτει τα προσόντα του:

“20 χρόνια εμπειρίας ως επαγγελματίας συγγραφέας και δημοσιογράφος. Έχω πουλήσει πάνω από 500.000 βιβλία στα Ιαπωνικά και έχω συνθέσει έναν ολοκληρωμένο κατάλογο άρθρων σε διάφορους τομείς από επιχειρησιακά νέα, γκάνγκστερ yakuza, υψηλά οικονομικά έως κυβερνητική διαφθορά.

Τώρα εστιάζω στην αποκάλυψη της χειραγώγησης  και ανάμειξης των ΗΠΑ στην ιαπωνική πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και την εκπαίδευση της χώρας μέσω ενός συνδυασμού δωροδοκιών, δολοφονιών, πλύσης εγκεφάλου κ.λπ. Ο στόχος μου είναι να αντισταθμίσω της αμερικανική προπαγάνδα και να εκθέσω την αλήθεια στον Ιαπωνικό λαό, έτσι ώστε να ελευθερωθούν από τον αποικιακό ζυγό και να χρησιμοποιήσουν τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια τους σε υπερπόντιες επενδύσεις”. website 

Το 2007, η ζωή του φαίνεται να ανετράπη ριζικά, καθώς πήρε συνέντευξη από τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ιαπωνίας, Heizo Takenada, και λέει:

“Τον αντιμετώπισα με αποδείξεις ότι είχε ξεπουλήσει το ιαπωνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα σε μια ομάδα χρηματοπιστωτικών εταιρειών που ελέγχονταν από τον David Rockefeller και τους Rothschilds.

Την επόμενη μέρα, έλαβα ένα email από κάποιον που δήλωσε ότι τον σύστησε ο κ. Takenada και ότι ήθελε να γνωρίσω κάποιον.

 

Το άτομο που γνώρισα μου έδωσε αυτό το σήμα Ελευθεροτέκτονα και μου είπε ότι ήταν επαγγελματίας δολοφόνος και ότι μπορούσα είτε… να συνεχίσω να εκθέτω ανθρώπους και να πεθάνω σε ηλικία 46 ετών, είτε να γίνω βασικά υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας.

Συνεχίζει εξηγώντας ότι την επόμενη μέρα μια ασιατική μυστική οργάνωση επικοινώνησε μαζί του και του πρόσφερε προστασία από τους Rockefeller και τους Rothschilds.

Ο Fulford ισχυρίζεται ότι αυτή η αρχαία ασιατική μυστική οργάνωση έχει μέλη πάνω από 6 εκατομμύρια άτομα, συμπεριλαμβανομένων 1,8 εκατομμυρίων γκάνγκστερ από την Ασία. Ισχυρίζεται ότι τα άλλα μέλη, που δεν είναι κακοποιοί, ανήκουν στα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα της ασιατικής κοινωνίας στην Ιαπωνία, την Κορέα, την Κίνα, το Βιετνάμ και σε όλες τις ασιατικές κοινότητες παγκοσμίως.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι φέρεται να ενώθηκαν μετά το πρώτο ξέσπασμα του SARS στην Ασία στις αρχές της δεκαετίας του 2000, επειδή πίστευαν ότι επρόκειτο για ένα βιολογικό όπλο με στόχο τη θανάτωση των Ασιατών.  Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τον Fulford, άρχισαν να σχεδιάζουν πώς να καταστρέψουν την εξουσία των Rockefellers και τους Rothschilds στη Δύση.

Έτσι, με την προστασία αυτής της ασιατικής μυστικής εταιρείας, λέει ότι συνέχισε να εκθέτει τον David Rockefeller για τις δραστηριότητές του στην Ασία.  

Ισχυρίζεται ότι ο πρώην δολοφόνος που τον είχε απειλήσει επικοινώνησε μαζί του και είπε ότι θα σημειωθεί σεισμός στην Ιαπωνία, ως αντίποινα για όσα έγραφε και αποκάλυπτε ο Fulford, κάτι που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πράγματι συνέβη -όπως είχε προβλεφθεί- το 2007.

Η Ασιατική Μυστική Εταιρεία έκτοτε φέρεται να άρχισε να ασκεί dumping στο δολάριο ΗΠΑ και έπαψε να συμμετέχει στις συναντήσεις της G8 στο Νταβός – για λίγο καιρό.

Κατόπιν ο David Rockefeller κλήθηκε στην Ιαπωνία για μυστικές συναντήσεις με τον αυτοκράτορα, αλλά η Ασιατική μυστική οργάνωση το έμαθε, ενημέρωσε τον Fulford και ανάγκασε τον Rockefeller να δεχτεί να του πάρει συνέντευξη ο Fulford.

Τα περισσότερα βίντεο του Fulford με τον  David Rockefeller, ο οποίος ήταν 92 ετών το 2007 και πέθανε δέκα χρόνια αργότερα το 2017, έχουν αφαιρεθεί από το Διαδίκτυο, αλλά βρήκα μερικά αντίγραφα και τα ανέβασα στο κανάλι μας στο Bitchute.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να παρακολουθήσετε αυτήν τη συνέντευξη για να δείτε ότι τουλάχιστον μερικά από αυτά που ανέφερε ο Fulford όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να είναι αληθινά.  Δεν υπάρχουν πολλοί οι άνθρωποι που να έχουν πάρει συνέντευξη από τον David Rockefeller, οπότε αυτό προσδίδει μεγάλη αξιοπιστία στα γραπτά του Fulford.

Όλα αυτά συνέβησαν το 2007, και έτσι φτάνουμε στις μέρες μας.  Το τελευταίο βίντεο που κατέγραψε και δημοσίευσε ο Fulford αμέσως μετά τον εορτασμό των 20 ετών από το 9.11.

Ο Fulford έχει αγνοηθεί για χρόνια ως «θεωρητικός συνωμοσίας» και ένας λόγος είναι ότι έχει επίσης αποκαλύψει την ψευδή αφήγηση πίσω από το 9.11.

Καθώς το κοινό αρχίζει να αφυπνίζεται τώρα, με αφορμή το γεγονός ότι η κυβέρνησή του σκοτώνει τους ίδιους του τους πολίτες, χάρη στην απάτη για τον COVID, πολύ περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί στην αλήθεια, ότι δηλ. η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν πίσω από τις επιθέσεις του 9.11, που σκότωσαν Αμερικανούς πολίτες και δεν διεξήχθη από «μουσουλμάνους τρομοκράτες».

Σε αυτό το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε, εξηγεί πώς τα ιατροδικαστική ίχνη του 9.11 οδηγούν σε αυτήν την ομάδα στη Δύση που περιελάμβανε τους Rockefellers και τους Rothschilds καθώς και όλους τους διάφορους οργανισμούς υπό την εποπτεία τους, οι περισσότεροι από τους οποίους εδρεύουν εκτός Ελβετίας.

Περιλαμβάνονται ισχυρές οικογένειες που κατέχουν το BIS (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών), το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), την Παγκόσμια Τράπεζα, τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ,) και το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ).

Με εξαίρεση το ΔΝΤ (D.C.) και την Παγκόσμια Τράπεζα (NYC), όλοι αυτοί οι οργανισμοί εδρεύουν εκτός Ελβετίας.

Οι παλιές δυτικές βασιλικές οικογένειες ελέγχουν αυτά τα ιδρύματα, σύμφωνα με τον Fulford.  

Μερικές φορές αναφέρεται σε αυτούς ως “Χαζαρική Μαφία”, αλλά άλλοι αναφέρονται σε αυτή τη μυστική οργάνωση ως “Illuminati”.

Ο Fulford ισχυρίζεται ότι είναι «πραγματικός δημοσιογράφος»:

“Αν δω κάτι στο Διαδίκτυο, ή ήδη εκτυπωμένο, σημαίνει ότι κάποιος με έχει κερδίσει στην κούρσα που αφορά το θέμα μου.  Πηγαίνω στην πηγή και αποκτώ πληροφορίες που δεν είναι ήδη γνωστές”.

Δηλώνει ότι οι μόνοι θεσμοί στη Δύση που μπορούν να αλλάξουν οτιδήποτε είναι ο στρατός και οι Υπηρεσίες Πληροφοριών.  Πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι σε αυτούς τους οργανισμούς που έχουν αποκτήσει αξιώματα με βάση τις ικανότητές τους και όχι τις πολιτικές συνθήκες.

Είναι σκληρός με τον Καναδά και τον Trudeau.  

Ενθαρρύνει τον στρατό στον Καναδά να ανατρέψει τον Trudeau, για τον οποίο ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Φιντέλ Κάστρο.

Στη συνέχεια μιλά για την απάτη των εκλογών των ΗΠΑ το 2020:

“Έχουμε κραυγαλέα εκλογική απάτη στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Δυστυχώς, και μισώ να το λέω αυτό, γιατί εγώ, μεταξύ πολλών άλλων, είχα πολλές ελπίδες στον Ντόναλντ Τραμπ.  Αλλά από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ παροτρύνει δημόσια όλους να εμβολιαστούν, ξέρετε ότι είναι μέρος του συστήματος.

Ένα άλλο στοιχείο που ενισχύει αυτή την άποψη είναι ότι, όταν έκλεψαν καταφανώς τις εκλογές ο στρατός προσέφερε στον Τραμπ την ευκαιρία να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αρνήθηκε. Τους απέρριψε.

Λυπάμαι παιδιά, αλλά ξυπνήστε. Ο Ντόναλντ Τραμπ ΔΕΝ είναι η απάντηση”.

Αναφέρει στο ενημερωτικό του δελτίο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κατάφερε να αποκαλύψει την αλήθεια για το 9.11.

Λέει ότι η Δύση έχει χρεοκοπήσει και δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα χρέη της, ενώ η Κίνα κατέχει ένα σημαντικό ποσό από αυτό το χρέος, που θα πρέπει να πληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αναφέρει ότι ο Biden προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping την περασμένη εβδομάδα, αλλά η Κίνα δεν ανταποκρίθηκε.

Αυτό είναι από το ενημερωτικό του δελτίο:

“Το ψεύτικο καθεστώς των ΗΠΑ του απατεώνα «Προέδρου» με τη λαστιχένια  μάσκα Jo Biden έχει σοβαρά προβλήματα.   Αντιμετωπίζουν προθεσμία πληρωμής στις 30 Σεπτεμβρίου, την οποία δεν μπορούν να τηρήσουν.  Δεδομένου ότι υπάρχει περίοδος χάριτος δύο εβδομάδων μετά την χρεωκοπία της Εταιρείας ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι η επανάληψη της εσωτερικής κατάρρευσης της αγοράς, που έγινε αρχικά στις 16 Φεβρουαρίου 2020, αναμένεται γύρω στις 14 Οκτωβρίου.  

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Janet Yellen προειδοποιεί δημόσια ότι οι ΗΠΑ θα αθετήσουν το εθνικό τους χρέος τον Οκτώβριο, λένε πηγές του MI6. https://thehill.com/policy/finance/571237-yellen-us-on-track-to-default-on-national-debt-in-o October

Αυτός είναι και ο λόγος που ο «Biden» κάλεσε τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping την περασμένη εβδομάδα.  Όταν απέτυχε να λάβει υποσχέσεις για νέα χρηματοδότηση, επικοινώνησε με το αφεντικό του, Άντζελα Χίτλερ και του είπαν ότι τα χρήματα θα έρθουν μόνο αν ορκιστεί πλήρης υπακοή στην Κίνα, λένε πηγές της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας.

Ιδού πώς το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο της Κίνας Global Times καυχιόταν για τη συνομιλία:

«Η πρώτη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών σε επτά μήνες εν μέσω κλιμακούμενης έντασης … που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ, ανέδειξε το αυξανόμενο άγχος και την ανάγκη της Ουάσιγκτον για συνεργασία της Κίνας σε βασικά παγκόσμια ζητήματα».

Η Κίνα είπε στον «Biden», ότι «οι ΗΠΑ θα πρέπει να λάβουν μέτρα για να γίνουν σεβαστά τα βασικά συμφέροντα της Κίνας και να ξεχαστούν οι χίμαιρες περί καταστολής της».  

Ο Xi Jinping «κάλεσε την Ουάσινγκτον να αναλάβει τις ευθύνες της προκειμένου να επαναφέρει τους δεσμούς τους στο σωστό δρόμο». 

Επιπρόσθετα «οι ΗΠΑ θα πρέπει να λάβουν περισσότερα μέτρα για τη διόρθωση προηγούμενων λανθασμένων πράξεων, σεβόμενοι τα βασικά συμφέροντα της Κίνας και χωρίς να περιμένουν από την Κίνα να συνεργαστεί, θεωρώντας την ταυτόχρονα ως αντίπαλο».  

Σημείωσε επίσης ότι «η κυβέρνηση Biden αντιμετωπίζει τεράστια πίεση στο εσωτερικό της», οπότε δεν πρέπει να «αμφισβητήσει, συκοφαντήσει ή ακόμη και επιχειρήσει να ανατρέψει την πορεία και το σύστημα του σοσιαλισμού κινεζικού τύπου».

 

Οι Global Times σημείωσαν περαιτέρω ότι «Λίγες ώρες μετά την συνομιλία των δυο ηγετών, ο Xi Jinping μίλησε επίσης με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ» και την διέταξε «να παροτρύνει την ΕΕ να τηρήσει τις σωστές πολιτικές για την Κίνα». https://www.globaltimes.cn/page/202109/1233921.shtml

Ο «Λευκός Οίκος» απάντησε εκδίδοντας την ακόλουθη συγκαλυμμένη απειλή:

“Οι δύο ηγέτες συζήτησαν την ευθύνη και των δύο εθνών να διασφαλίσουν ότι ο ανταγωνισμός δεν θα μετατραπεί σε σύγκρουση”.

Η Κίνα απάντησε αργότερα προτείνοντας την αναγνώριση της τρομοκρατίας ως διακρατικής απειλής και «κοινού εχθρού της ανθρωπότητας».

Ο Fulford δηλώνει ότι η κυβέρνηση του Joe Biden παραδόθηκε στην Κίνα.

Οι Ασιατικές Μυστικές Εταιρείες, υποστηρίζει, προσπαθούν να το σταματήσουν.  

Συζητά για την «Οικογένεια των Δράκων» που είναι «μια ομάδα Ασιατικών Βασιλέων» για τους οποίους ισχυρίζεται ότι ελέγχουν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και βρίσκεται «πάνω» από την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και την Κίνα.

Απευθύνεται στον στρατηγό Flynn λέγοντας:

Έχετε δίκιο να μιλάτε για τοπική δράση. Έχετε δίκιο ότι αυτή η ασθένεια στη Δύση συγκεντρώνεται στην κορυφή. Και ότι η πίεση από κάτω προς τα πάνω, είναι κάτι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Αλλά πρέπει να είστε λιγότερο διστακτικός, στην πραγματικότητα χρειάζεται οι άντρες με όπλα να αναλάβουν δράση.

Θα χρειαστεί δράση στην κορυφή.

Γιατί στο διάολο ο Άντονι Φάουτσι εμφανίζεται καθημερινά στην τηλεόραση διαδίδοντας ψευτιές και προωθώντας δολοφονίες;  Γιατί είναι ακόμα ζωντανός αυτός ο άνθρωπος; Γιατί είναι στην τηλεόραση;

Δηλώνει ότι υποστηρίζει όλες τις νομικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των υποθέσεων του Δρ Reiner Fuellmich, αλλά στο τέλος αυτές οι νομικές ενέργειες και οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να “επιβληθούν με τα όπλα”.

Οι απόψεις του κ. Fulford είναι δικές του και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις του Health Impact News. Καλεί για βία, για παράδειγμα, και ενώ έχω δηλώσει σε προηγούμενα άρθρα ότι μπορεί να προκύψει χρήση βίας και προσφυγή στη 2η τροπολογία, επισημαίνω ότι υπάρχουν επίσης μη βίαιες επιλογές.

Αλλά αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που είναι δύσκολο να βρεθούν και συνήθως λογοκρίνονται.  Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε με τα λεγόμενα του κ. Fulford, μην το χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε την αξία των αποκαλύψεών του. Προφανώς έχει εσωτερικές διασυνδέσεις με ομάδες και άτομα που λίγοι έχουν.

Θα μπορούσε να είναι «ελεγχόμενη αντιπολίτευση»; Ναι, σίγουρα θα μπορούσε, είτε θέλοντας είτε εν αγνοία του.

Αλλά ακόμα κι αν είναι μέρος ψυχολογικού πολέμου, αν έχει δίκιο ότι μαίνεται τώρα μαζικός γεωπολιτικός αγώνας μεταξύ αφ ενός των Ελευθεροτεκτόνων Illuminati στις ΗΠΑ και την Ευρώπη (ομάδες Rockefeller και Rothschildμε τις βασιλικές οικογένειες τους) και αφ ετέρου με την ομάδα της Ασιατικής μυστικής κοινωνίας με τις αντίστοιχες βασιλικές τους οικογένειες, τότε σίγουρα κάποιες από τις πληροφορίες που διαρρέουν στο κοινό έχουν κάποια αλήθεια, καθώς προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ψυχολογικό πόλεμο μεταξύ τους.

Ο χρόνος είναι λίγος και προσπαθώ να εκθέσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στους αναγνώστες μας για να καταπολεμήσουμε την προπαγάνδα και τα ψέματα που δημοσιεύουν τα ΜΜΕ 24/7 και οι προοπτικές και οι εμπειρίες του κ. Fulford αποτελούν μέρος αυτής της προσπάθειας για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Εκτιμώ το γεγονός ότι είναι Καναδός και ως εκ τούτου δεν εκπαιδεύτηκε σε σχολεία στις ΗΠΑ, καθώς αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και αναφέρει τα γεγονότα.

Είναι σπάνιο να βρεις έναν μητρικής γλώσσας αγγλόφωνο που ζει στην Ασία (είναι πολιτογραφημένος Ιάπωνας), σε θέση να αφηγηθεί μερικά από αυτά τα πράγματα σε εμάς που δεν διαβάζουμε ή δεν μιλάμε καμία από αυτές τις ασιατικές γλώσσες.

Η πηγή και τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του βίντεο ανήκουν στο benjaminfulford.net, και, καθώς δεν είναι επί πληρωμή, υποθέτω ότι ο ίδιος θέλει να διαδοθεί ευρέως στο κοινό, οπότε το αντιγράφουμε και στα κανάλια βίντεο μας.  Αυτό είναι από το κανάλι μας στο Bitchute.

Δείτε τα σχετικά λίνκς και τα βίντεο εδώ

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Δείτε και άλλα ενδιαφέροντα θέματα

Understand the Times We are Currently Living Through

Identifying the Luciferian Globalists Implementing the New World Order – Who are the “Jews”?

Insider Exposes Freemasonry as the World’s Oldest Secret Religion and the Luciferian Plans for The New World Order

The Most Important Truth about the Coming “New World Order” Almost Nobody is Discussing

It’s Time to Choose Sides: Do You Even Know What Side You Are On?

The Seal and Mark of God is Far More Important than the “Mark of the Beast” – Are You Prepared for What’s Coming?

What Happens When a Holy and Righteous God Gets Angry? Lessons from History and the Prophet Jeremiah

The Satanic Roots to Modern Medicine – The Mark of the Beast?

Medicine: Idolatry in the Twenty First Century – 6-Year-Old Article More Relevant Today than the Day it was Written

 

 

 

Προβολές : 1,454


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα