Υπάρχουν ακόμα ΓΙΑΤΡΟΙ... υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη Νευροχειρουργό, που κάθεται στο παγκάκι έξω από το νοσοκομείο και βλέπει εξετάσεις ασθενών ενώ είναι σε αναστολή...!!!

Υπάρχουν ακόμα ΓΙΑΤΡΟΙ... υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ στον ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗ Νευροχειρουργό, που κάθεται στο παγκάκι έξω από το νοσοκομείο και βλέπει εξετάσεις ασθενών ενώ είναι σε αναστολή...!!!

15 Σεπτεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 481 προβολές ( Μέτρηση έως 08:02:37 )
Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης: “Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε ίχνος από το δικαίωμά μας να αμφιβάλλουμε, να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε με ελεύθερη βούληση.
Η ελεύθερη βούληση είναι δώρο του Δημιουργού και δεν το πετάμε στη λάσπη για κανέναν, όσο ισχυρός και αν είναι.”

Υπάρχουν ακόμα ΓΙΑΤΡΟΙ... υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη Νευροχειρουργό, που κάθεται στο παγκάκι έξω από το νοσοκομείο και βλέπει εξετάσεις ασθενών ενώ είναι σε αναστολή...!!!

Ο Έλληνας “Μπάρναρντ” της νευροχειρουργικής, σε αναστολή εργασίας από τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, επειδή αρνείται να εμβολιαστεί!!!

Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ένας ΙΑΤΡΟΣ, που έχει μέσα του ΘΕΟ!

Θα έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν και να σταθούμε όλοι στο πλευρό του, αλλά τέτοιος κωλολαός που είμαστε, ούτε για να υπερασπιστούμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, δεν είμαστε ικανοί.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης.
Νευροχειρουργός στο νοσοκομείο Μυτιλήνης σε αναστολή από 1/9.
Πραγματοποίησε την πρώτη επέμβαση bypass εγκεφάλου σε δημόσιο νοσοκομείο της Ελλάδας.
Σύμφωνα με γνωστή μας νοσηλεύτρια, κάθεται στο παγκάκι έξω από το νοσοκομείο και βλέπει εξετάσεις ασθενών ενώ είναι σε αναστολή…
Αποσπάσματα από την ομιλία του:
«Όπου υπάρχει απολυτότητα, υποχωρεί η επιστημονικότητα.
Στην Ιατρική τίποτα δεν είναι απόλυτο.
Το ενδεδειγμένο σήμερα αύριο μπορεί να αντενδείκνυται.
Αμφιβάλλω για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, γιατί διακρίνω μια εμμονή σε απόλυτο βαθμό για την ασφάλεια του εμβολίου, τη στιγμή που καταγράφουμε σοβαρές παρενέργειες, κάποιες φορές και μοιραίες.
Σπάνιες;
Μπορεί και να συμφωνήσω. Όχι όμως ανύπαρκτες.
Χωρίς σοβαρή καταγραφή παρενεργειών ποτέ δεν θα μάθουμε την επιστημονική αλήθεια.
Μετά από αυτό το νόμο αμφιβάλλω περισσότερο από ποτέ για την αγνότητα των προθέσεων τους.
Για όλους αυτούς τους λόγους αμφιβάλλουμε όχι για την αξία του εμβολίου που ως όπλο το χρειαζόμαστε στη φαρέτρα μας αλλά για την ουσία του υποχρεωτικού εμβολιασμού και όσο αμφιβάλλουμε θα είμαστε σφόδρα ενάντιοι στην απολυτότητα η οποία δεν έχει επιστημονική βάση εν γένει. Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση αλλά η βεβαιότητα είναι μια παράλογη κατάσταση.
Εμείς θα πορευτούμε με γνώμονα τη λογική, την ελεύθερη βούληση και την προσφορά μας στο συνάνθρωπο.
Μπορεί τώρα να μας απαγορεύεται να προσφέρουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες.
Παρέχουμε όμως με τη στάση μας σε κάποιους τροφή για χλευασμό και σε κάποιους τροφή για προβληματισμό.
Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε ίχνος από το δικαίωμά μας να αμφιβάλλουμε, να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε με ελεύθερη βούληση.
Η ελεύθερη βούληση είναι δώρο του Δημιουργού και δεν το πετάμε στη λάσπη για κανέναν, όσο ισχυρός και αν είναι».

Πηγή

(Visited 480 times, 11 visits today)

Ετικέτες: ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το