ΦΡΙΚΗ!!! Πώς παραμορφώνονται ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, τα παιδιά της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ,

ΦΡΙΚΗ!!! Πώς παραμορφώνονται ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, τα παιδιά της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ,

5 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:6,068
Μοίρασέ το

Ιδού τα…ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ της «πανδημίας»!!!

 

 

 

 

Πριν από κάποιες δεκαετίες, είχαμε τα παιδιά της θαλιδομίδης…

Τώρα πλέον θα έχουμε τα παιδιά του κορονοϊού…

Από τη μια φρίκη στην άλλη.

ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ;

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ;

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΦΑΟΥΤΣΙ;

Ο FDA;

Ο ΕΜΑ;

ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΡΑΤΩΝ;

ΟΙ “ΓΙΑΤΡΟΙ” – ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ BIG FRAMA, ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΑΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ “ΓΟΝΕΙΣ”;;;

ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ;;;

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Είναι διάδοση ψευδών ειδήσεων, “κύριοι”… εισαγγελείς;;;

 

Το ακόλουθο βίντεο καταδειχνύει το γεγονός πως υπάρχουν πλέον μωρά που όταν γεννιούνται 9 μήνες αφότου οι μητέρες τους έκαναν τα θανατηφόρα τρυπήματα, βγαίνουν από τη μήτρα με μάτια…ΜΑΥΡΑ και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Η La Quinta Columna μοιράζεται περισσότερα βίντεο με νεογέννητα των οποίων οι γονείς εμβολιάστηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και Ιανουαρίου 2021. Μωρά γνωστά και ως Pandemic Babies (Πανδημικά Μωρά) ή, πιο πρόσφατα, Black-Eyed Babies (Τα Μωρά Τα Μαυρομάτικα).

Εκτός από τα συνδρομικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν, το πιο εντυπωσιακό είναι τα μαύρα μάτια τους και η επιταχυνόμενη γήρανσή τους.

Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι αυτά τα μωρά έχουν μολυνθεί ΓΕΝΕΤΙΚΑ από το γραφένιο που υπάρχει μέσα στο περιεχόμενο του μπολιού! Εξ ου το μαύρο χρώμα των ματιών τους!

Στο άρθρο με τίτλο Η αποκαθήλωση του Covid-19:Πώς η La Quinta Columna ανακάλυψε τη σύνδεση μεταξύ του νανοσωματιδίου οξειδίου του γραφενίου και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, σε συμφωνία με την Αργεντινή, είναι και πάλι η ερευνική ομάδα Η La Quinta Columna που μας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για αυτήν την ύπουλη ουσία που βρίσκεται μέσα στο περιεχόμενο των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Και διαβάζουμε…

Πολλοί γνωρίζουν ήδη τη δουλειά που έκανε η ομάδα των Ισπανών ερευνητών που απαρτίζουν τη La Quinta Columna .

 

Είναι αυτοί που είχαν το θάρρος να πάρουν ένα φιαλίδιο εμβολιασμού και να το στείλουν για ανάλυση σε διάσημο ισπανικό πανεπιστήμιο μέσω του καθηγητή Δρ. Πάμπλο Κάμπρα στη Μαδρίτη, ο οποίος καταρτίζει και επισημοποιεί τα αποτελέσματα σε μια έκθεση που υπόσχεται να είναι πιο καταληκτική από την προκαταρκτική που ετοίμασε για το ευρύ κοινό στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

 

Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο καμπής από το οποίο τα πράγματα μπορούν να αρχίσουν να αλλάζουν, και υπό αυτή την έννοια, η La Quinta Columna πρόκειται να συνοψίσει το αποτέλεσμα της έρευνάς της εδώ και ενάμιση χρόνο, αλλά κυρίως τους τελευταίους δύο μήνες. Και γιατί τους τελευταίους δύο μήνες;

Θυμάμαι πάντα τα λόγια του γιατρού José Luis Sevillano αφού οι δυο μας δουλεύουμε ως δίδυμο και με συνοδεύει στη La Quinta Columna. Είπε ότι όταν ξεκίνησε ο εμβολιασμός θα βλέπαμε πραγματικά τι έκανε και τι υλικό θα μπορούσε να υπάρχει εκεί.

Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε ένα νέο φαινόμενο που για μια στιγμή προσπαθήσαμε να αμφισβητήσουμε, αν και σήμερα είναι εμφανές λόγω των εκατομμυρίων των βίντεο στα κοινωνικά μέσα , και ήμασταν σε θέση να μετρήσουμε ακόμη και με συσκευές: teslameters, μαγνητόμετρα, κλπ .

Αναφέρομαι στο μαγνητικό ή ψευδομαγνητικό φαινόμενο που αποκτούν οι άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό. Ένα μαγνητικό φαινόμενο αφενός, αλλά και αυτό που μετατρέπει τους εμβολιασμένους ανθρώπους σε υπεραγωγούς και αποθηκεύει επίσης ενέργεια που μπορεί να μετρηθεί με ένα πολύμετρο σε ορισμένα μέρη, όπως το μέτωπο, για παράδειγμα.

 

Έτσι, από εκεί αρχίσαμε να ψάχνουμε τι είδους υλικά ή, καλύτερα να πούμε, νανοϋλικά μπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους ιδιότητες στο σώμα και καταλήξαμε σε μερικούς από τους υποψηφίους. Ένα από αυτά ήταν αρχικά το γραφένιο. Το γραφένιο μέσα στο σώμα αποκτά μαγνητικές ιδιότητες και είναι υπεραγωγός. Χρησιμεύει για αποθήκευση και συμπύκνωση ενέργειας και ήταν ισχυρός υποψήφιος.

 

Χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε τι υπήρχε μέσα στο φιαλίδιο, συνειδητοποιήσαμε ότι η βιομηχανία ή μάλλον το χρηματιστήριο της βιομηχανίας γραφενίου είχε υψηλές ανοδικές τάσεις, ακριβώς όπως ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού για τον COVID-19 στις αρχές του έτους, τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου. Αλλά επίσης, αρκετά περίεργο, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της γρίπης.

 

Όταν είδαμε τις δυνατότητες που έχει το γραφένιο, ή μάλλον, ότι τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου έχουν μέσα στο σώμα όταν πρόκειται για νευροδιαμόρφωση και όταν πρόκειται για την αύξηση των νευρωνικών ηλεκτροφυσιολογικών επιδράσεων για τη χαρτογράφηση του εγκεφάλου, συνειδητοποιήσαμε την πιθανότητα να εγχύεται γραφένιο . Μπορεί να εγχυθεί γραφένιο; Ναί. Το γραφένιο μπορεί να εγχυθεί. Και, μάλιστα, ορισμένες επιστημονικές εργασίες έχουν ήδη εγείρει την πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ως νανοπροσθετικό σε εμβόλια…

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ >>http://greeknewsondemand.com/2021/08/15/171479/

Ο Ricardo Delgado και ο Dr. José Luis Sevillanos σχολιάζουν αυτό το θέμα στο παρακάτω βίντεο.

Υπάρχει επίσης βίντεο στο σάιτ BeforeItsNews.com με τίτλο Videos Of ‘Black Eye’ Babies Being Born 9 Months After Mothers Took The Covid Kill Shots, δηλαδή, Βίντεο για το γεγονός πως υπάρχουν πλέον μωρά που όταν γεννιούνται 9 μήνες αφότου οι μητέρες τους έκαναν τα θανατηφόρα τρυπήματα, βγαίνουν από τη μήτρα με μάτια ΜΑΥΡΑ, που περιγράφει επίσης αυτό το φαινόμενο.

Δείτε τώρα τα ακόλουθα βίντεο…

******


το λινκ του βίντεο εδώ

 

Δείτε περισσότερα εδώ >> https://www.orwell.city/2021/09/black-eyed-babies.html?m=1

orwell

ORWELL CITY: La Quinta Columna on more on Black-Eyed Babies (Pandemic Babies)

As promised, La Quinta Columna shares more videos of newborns whose parents were inoculated between December 2020 and January 2021.

guteurls.de Read full article here

 

Πηγή

Προβολές : 6,068


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα