Άκρα του τάφου σιωπή, από “δικαιοσύνη” και κόμματα οι συγκλονιστικές και καταιγιστικές καταγγελίες για την Οικογένεια Κορλεόνε... (βίντεο”

Άκρα του τάφου σιωπή, από “δικαιοσύνη” και κόμματα οι συγκλονιστικές και καταιγιστικές καταγγελίες για την Οικογένεια Κορλεόνε... (βίντεο”

2 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,349
Μοίρασέ το

 

 

“ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ”;

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.

ΕΒΑΛΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α , ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ KAI ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!

 

Ούτε πρόκειται να υπάρξει παρέμβαση εισαγγελική…

“Κάποιοι” θέλουν να τελειώσουν τον Μητσοτάκη…

Κάποιες πρεσβείες ίσως;;;

Όλα θα φανούν στις εκλογές της 21ης Μαϊου…

Μήπως το μόνο δεδομένο είναι πως… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΦΟΒΑΤΑΙ…;;;

ΜΗΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ;;;

 

ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ;;;

 

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

xios-ninos

 

“Υπάρχει εισαγγελέας;”

 

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, μετά την συνέντευξη ενός πρώην αξιωματικού της αστυνομίας, που είχε υπηρετήσει την αντιτρομοκρατική και την ΚΥΠ, στον Στέφανο Χίο.

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός καταιγισμού αποκαλύψεων για ενδεχόμενη σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με το οργανωμένο έγκλημα.

 

Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γίνονται εκ μέρους πρώην αξιωματικού της αστυνομίας, που είχε υπηρετήσει στην αστυνομία, την αντιτρομοκρατική και την ΚΥΠ. Ο οποίος φέρεται να ήταν για πολλά χρόνια στην υπηρεσία σωματοφυλακής της οικογένειας Μητσοτάκη και ισχυρίζεται, ότι δέχονταν εντολές για συμβόλαια θανάτου, εμπλέκοντας άμεσα ακόμη και τη σύζυγο του πρωθυπουργού την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ενώ ισχυρίζεται, ότι η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εκτελέσθηκε κατόπιν εντολής σε συνεργασία της 17 Νοέμβρη με την ΚΥΠ, τα στελέχη της οποίας που συμμετείχαν εκτελέσθηκαν στη συνέχεια για να συγκαλυφθεί η υπόθεση.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε στο ελάχιστο εάν οι καταγγελίες του κ. Νίνου είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, ή έχουν έστω ψήγματα αλήθειας. Είναι όμως δημόσιες και σε κοινή θέα.

 

Ακόμη και στην τελευταία στοιχειωδώς ευνομούμενη χώρα θα είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση και κινητοποίηση της δικαιοσύνης με, ακόμη και με τη βία, κλήση του καταγγέλλοντα να καταθέσει για ό,τι γνωρίζει, ενώ θα ήταν για ημέρες πρωτοσέλιδο σε όλα τα ΜΜΕ..

Δυστυχώς, στην πατρίδα μας επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.

Ούτε η δικαιοσύνη ως όφειλε κινητοποιήθηκε, ούτε τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν, μηδέ τα κόμματα της αντιπολίτευσης έδωσαν την παραμικρή σημασία.

Πλήρης ομερτά!

Είναι η ομερτά της μαφίας!

Είναι η ομερτά ενός πολιτικού συστήματος διεφθαρμένου μέχρι το μεδούλι,
ενός εξωνημένου δικτύου μέσων ενημέρωσης και μιας δικαιοσύνης υποτελούς και ανίκανης να σταθεί στοιχειωδώς στο ύψος των περιστάσεων.

Οι εκλογές της 21 ης Μαΐου είναι η ευκαιρία, ίσως η τελευταία, για τον ελληνικό λαό να ξεκινήσει το καθάρισμα της κόπρου του Αυγεία, που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε, δεν μας αφήνει να ζήσουμε.

 

Θυμίζουμε παρακάτω τις αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή ΡΑΔΙΟΜΕΚΕΛΑΡΗΔΕΣ με τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο..

“Κάποιος πρέπει να μιλήσει”, είπε ο Σπύρος Νίνος επί 15ετίας επιτελικός αστυνομικός φρουρός της φαμίλιας στον Στέφανο Χίο και στους Ραδιομακελάρηδες προχωρώντας σε απίστευτες αποκαλύψεις για την εγκληματική φαμίλια των μαφιόζων.

“Η Μαρέβα, έδωσε εντολή να σε σκοτώσουν,δ εν το ξέρεις;”, είπε στον δημοσιογράφο.

“Ο Δημητριάδης μου πρόσφερε χρήματα για να σκοτώσω κόσμο”, αποκάλυψε ο κύριος Νίνος, ο οποίος αφού αρνήθηκε, είπε ότι έχει στη διάθεσή του και στικάκια με τις επίμαχες συνομιλίες του ανιψιού του Πρωθυπουργού με μαφιόζους του υποκόσμου”.

Στη συνέχεια ο πρώην “φρουρός του κωλόσογου”, τόνισε ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού “κινεί όλα τα νήματα σε όλα τα επίπεδα”, προσθέτοντας ότι ο Μητσοτάκης “δεν γίνεται να μην τα γνωρίζει όλα αυτά”.

Μια συνέντευξη που διαλύει όλο το πολιτικό σκηνικό ενόψει εκλογών. Με ονόματα και διευθύνσεις και πάντα με υπογραφή.

Πηγή

Προβολές : 1,349


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα