Άκρα του τάφου σιωπή... Oι αρχηγοί των τριών δεξιών κομμάτων ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ στη θετική ψήφο για την ελεύθερη εγκατάσταση των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα

Άκρα του τάφου σιωπή... Oι αρχηγοί των τριών δεξιών κομμάτων ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ στη θετική ψήφο για την ελεύθερη εγκατάσταση των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα

1 Ιουλίου, 2023 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,124
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, και … απορώ…: ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΡΕ “ΜΑΓΚΕΣ”;;; !!!

Ιστορική η ευθύνη της κοινοβουλευτικής Δεξιάς μετά την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ – Απέμεινε η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση

Προχθές έγινε η πρώτη αβλεψία

 

 

Ούτε ένα δελτίο τύπου, έτσι για τα μάτια των αφελών (το γράφω sic) που σας ψήφισαν, βρε παίδες;;;

 

Γαλλία θα γίνουμε, αλλά δεν βλέπω να σας νοιάζει…

 

Τους αστυνομικούς να σας προστετεύουν τους έχετε… τι να σας νοιάξει για το πόπολο που θα χύσει το αίμα του, όταν ξεσηκωθούν τα λαθρομουσλίμια… ;;;

 

Μωρέ γνώριζε Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ… 

 

Ο ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ…

 

Ας δούμε τα τελευταία δελτία τύπου του κάθε κόμματος, που δείχνουν την ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ…

 

Από το κόμμα του κηραλοιφή, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ…

Άκρα του τάφου σιωπή και από το …. πολιτικό τέκνο της Νέας Δικτατορίας και του Καρατζαφύρερ…

Λέξη και από το κόμμα του δασκαλάκου… ξέρετε… αυτού που έδινε 49 – 99 χρόνια έως και μόνημη εγκατάσταση στους λάθρο…

Στο χωριό μου λένε: “Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ”…

Ωρε την έχουμε δει από την πρώτη στιγμή… σιγά μην περιμέναμε τη χθεσινή μέρα…

 

Τέτοιο καραμπινάτο θέμα όπως οι λαθροεισβαλείς και σιωπήσατε;;;

Το πρώτο MEA CULPA για όλους σας… μια και δεν το λέτε εσείς…

Η ΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1.  Από την Ζωίτσα, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό… τώρα που εχει και το αμόρε μαζί της στη Βουλή, θα απολαύσουμε τουλάχιστον… έναν έρωτα μεγάλο…

 

 

Υ.Γ.2. Ξεβρακώθηκε για μια ακόμη φορά η Μελόνι που λατρεύουν τα ναζίδια και “οι πρακτοράτζες” κάποιων “μπατριωτικών” ιστολογίων…

Ιστορική είναι η ευθύνη της κοινοβουλευτικής Δεξιάς, δηλαδή των τριών δεξιών κομμάτων που μπήκαν στην Βουλή, μετά την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ουσιαστικά αποτελούν την μόνη αντιπολίτευση έναντι των πολιτικών όχι μόνο της ΝΔ αλλά και των Βρυξελλών.

Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύει τον ιστορικό ρόλο τους καθώς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν γίνει από πολιτικής άποψης και κατεύθυνση, το ίδιο πράγμα.

Άλλωστε η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πολλούς ΠΑΣΟΚογενείς υπουργούς και μάλιστα στην περίπτωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Γιώργου Φλωρίδη, έχει δύο υπουργούς των κυβερνήσεων Σημίτη.

Τα τρία κόμματα της Δεξιάς έχουν συνολικά μαζί περίπου το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και την ίδια κοινοβουλευτική δύναμη.

Οφείλουν να ξεκινήσουν αντιπολίτευση από… προχθές καθώς δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πολιτικό και εθνικό ζήτημα με την Ουγγαρία και την Πολωνία να αρνούνται την ελεύθερη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών και την Ελλάδα διαμέσου της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ψηφίζει «ναι».

Τα τρία δεξιά κόμματα που ήταν; και φυσικά δεν μιλάμε για απλές ξέρες ανακοινώσεις κομμάτων αλλά για την επιβαλλόμενη δημόσια τοποθέτηση των αρχηγών τους, δηλαδή, του Κυριάκου Βελόπουλου, προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», του Δημήτρη Νατσιού, προέδρου της «Νίκης» και του Βασίλη Στίγκα, προέδρου των «Σπαρτιατών».

Πού ήταν όλοι αυτοί; Έπρεπε να αντιδράσουν δυναμικά και ξεκάθαρα.

Οι ηγέτες της Πολωνίας και της Ουγγαρίας δεν δέχονται την απόφαση που ελήφθη με ενισχυμένη πλειοψηφία στις 8 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο, σχετικά με την εσωτερική διάσταση της μετανάστευσης και τον Υποχρεωτικό Μηχανισμό Αλληλεγγύης και για το λόγο αυτό εξακολουθούν μέχρι σήμερα να μπλοκάρουν τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό, τα οποία αφορούν την εξωτερική πτυχή της μετανάστευσης.

Πρόκειται επί της ουσίας ένα σχέδιο που θα επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο των παράνομων μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό το πρίσμα ότι με αυτό τον τρόπο θα παταχθούν τα κυκλώματα διακίνησης.

Από πλευράς τους οι δύο χώρες ζητούν να γίνεται σε εθελοντική βάση η υποδοχή των αιτούντων άσυλο στα σύνορα της ΕΕ, σε αντίθεση με το τελικό κείμενο που προβλέπει έλεγχο των εξωτερικών συνόρων από κράτη μέλη όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Μάλτα, η Ισπανία και η Πορτογαλία και υποχρεωτική καταβολή 20.000 ευρώ ανά αλλοδαπό που δεν γίνεται αποδεκτός από άλλο κράτος μέλος της ΕΕ.

O Πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί: «Χθες αυτό που ζήτησα είναι να αναφέρεται ρητά στο κείμενο συμπερασμάτων ότι αυτή η διαδικασία θα είναι εθελοντική και όχι υποχρεωτική. Και τι άκουσα από την άλλη πλευρά; Ότι αυτό δεν μπορεί να αναφέρεται. Αν αυτό δεν γίνεται τότε αυτό σημαίνει ότι ένα κομμάτι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θέλει να κάνει υποχρεωτική την διαδικασία αυτή»

Την ίδια ώρα ερωτήματα προκαλεί η αφωνία της Αθήνας, γιατί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ψήφισε «ναι»;

Και πού είναι η Δεξιά αντιπολίτευση εντός Ελλάδας;

 

Πιθανότατα η ελληνική κυβέρνηση ψήφισε «ναι» γιατί της έχουν υποσχεθεί χρήματα, καθώς όπως προαναφέραμε το τελικό κείμενο προβλέπει έλεγχο των εξωτερικών συνόρων από κράτη μέλη όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Μάλτα, η Ισπανία και η Πορτογαλία, αλλά και καταβολή χρημάτων για κάθε αλλοδαπό που δεν θα γίνεται δεκτός. 

Εκτός από την ελληνική κυβέρνηση και η ιταλική, της Τζόρτζια Μελόνι, ψήφισε «ναι», παρόλο που πρόκειται για μια δεξιά κυβέρνηση και είχε δημιουργήσει αυξημένες προσδοκίες πως θα επαναφέρει στην Ευρώπη τις καθαρές αξίες της Δεξιάς.

Επιστρέφοντας όμως στα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της Ελλάδας, αυτά που μας αφορούν άμεσα, η εντύπωση που έδωσαν τα τρία δεξιά κόμματα με την προχθεσινή τους στάση δεν ήταν καθόλου ελπιδοφόρα.

Και επειδή όπως λέει και ο λαός «Η καλημέρα από το πρωί φαίνεται» θα πρέπει να εργαστούν πολύ σκληρά για να πείσουν τους ψηφοφόρους τους ότι είχαν δίκιο να ελπίζουν σε αυτούς.

Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και θα συνεχιστεί, φέρνει τρομακτικές ευθύνες στις πλάτες των τριών δεξιών κομμάτων.

Δεν θα μπορούν να κρύβονται «βολικά» πίσω από την γνωστή ατάκα «είμαστε μικρό κόμμα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,124


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα