Άντε μπρε Λαρισαίοι να τον ψηφίσετε, για να αυτοφυλακιστείτε και να χάσετε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ.

Άντε μπρε Λαρισαίοι να τον ψηφίσετε, για να αυτοφυλακιστείτε και να χάσετε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ.

25 Αυγούστου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:564
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ 15′;;;

 

Θανάσης Μαμάκος, υπ. δήμαρχος Λάρισας: “Να κάνουμε τη Λάρισα μια σύγχρονη «γειτονιά των 15 λεπτών»

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ… και τα λινκς από τις αναρτήσεις με αποδείξεις, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15′. (εδώ όλες οι αναρτήσεις για τις… ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!
Να τον χαίρονται όσοι τον ψηφίσουν… μαζί με το 5g,  θα γίνει εξαιρετική δουλειά…
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ…

Θανάσης Μαμάκοςυπ. Δήμαρχος Λάρισας

Να κάνουμε τη Λάρισα μια σύγχρονη «γειτονιά των 15 λεπτών»

 

“Δυστυχώς, εδώ και χρόνια η Λάρισα οπισθοδρομεί σε μια πόλη δύο ταχυτήτων, με τις γειτονιές και το κέντρο να βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα ανάπτυξης.

 

Για μένα η Λάρισα, είναι το σπίτι μου. Και κάθε σπίτι για να είναι βιώσιμο πρέπει να φροντίζεις τον κάθε χώρο του. Με τους συνεργάτες μου έχουμε επεξεργαστεί ένα συγκροτημένο πρόγραμμα με γνώμονα τον ολιστικό επανασχεδιασμό του μοντέλου ζωής της πόλη μας.

 

Κεντρική φιλοσοφία του προγράμματος μας είναι να μπορεί κάθε γειτονιά να προσφέρει στους κατοίκους της, τα αναγκαία αγαθά και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια. Σε αυτό το νέο μοντέλο ζωής, βάζουμε στην πρώτη γραμμή τους πολίτες και τις ανάγκες τους, μέσα από τη σταδιακή ανάπτυξη περιφερειακών «κέντρων»

Πώς θα το πετύχουμε;

 

Πρώτον, με μεταφορά δραστηριοτήτων στην περιφέρεια, ώστε αφενός να ανασάνει ο κεντρικός τομέας αφετέρου να αποκτήσουν δυναμική κάποιες συνοικίες και να εξελιχθούν σε δευτερεύοντα «κέντρα» μιας ταχέως αναπτυσσόμενης πόλης.

Δεύτερον, μέσα από την ενίσχυση των υποδομών όπου χρειάζεται, με σχολεία όλων των βαθμίδων, παιδικούς σταθμούς, κέντρα υγείας, χώρους στάθμευσης, σημεία ανακύκλωσης, πολιτιστικά δρώμενα, χώρους αναψυχής, με σεβασμό στο περιβάλλον και με αδιαπραγμάτευτη την αρχή της προσβασιμότητας για κάθε συμπολίτη μας.

 

Τρίτον βάζουμε σε εφαρμογή το σχέδιο ανάπλασης για την παραποτάμια περιοχή του Πηνειού. Θέλουμε η πόλη μας να ενσωματώσει ισόρροπα τον Πηνειό στη ζωή των κατοίκων διασυνδέοντάς τον αρμονικά με τον αστικό ιστό της.

«Zούμε καλύτερα, όταν ζούμε και προχωράμε μαζί».

 

Αυτή είναι η συμπυκνωμένη πρόταση μας για την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας που -αν δείτε τον χάρτη- βρίσκεται γεωγραφικά στο κέντρο της πατρίδας μας. Εμείς ξέρουμε και μπορούμε να την αναδείξουμε και στο επίκεντρο της ανάπτυξής της. Να διαφημίσουμε στο εξωτερικό τα τοπικά μας προϊόντα με διεθνείς καμπάνιες και συμμετέχοντας στις εκθέσεις μαζί με τον Ε.Ο.Τ. Να προσελκύσουμε Έλληνες και Ξένους επισκέπτες, προβάλλοντας την πόλη ως city break προορισμό.

 

Να αναβαθμίσουμε και να διασυνδέσουμε το εμπορικό της κέντρο και την παραγωγή της με ένα εναλλακτικό τουριστικό προϊόν, που όπως όλες οι έρευνες δείχνουν, αποτελεί το νέο βασικό κριτήριο για κάθε τουρίστα.

 

Ας οικοδομήσουμε μια σύγχρονη πόλη με προοπτικές ανάπτυξης που θα σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.”

 

Πηγή

Προβολές : 564


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα