Άρθρο ΑΜΕΣΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ!!! Αυτό που συμβαίνει τώρα στις ΗΠΑ, συμβαίνει και στην Ελλάδα. Εδώ και χρόνια, ζούμε ήδη σε μια πλήρως κατακτημένη, κομμουνιστική χώρα!!!

10 Αυγούστου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η επίθεση του FBI στο Mar-A-Lago θυμίζει την Κούβα του 1959

Όχι, το πραξικόπημα έγινε πριν από χρόνια, τουλάχιστον μέχρι τη δολοφονία του Τζων Φ. Κένεντυ, όταν μια ομοσπονδιακή υπηρεσία που δεν έπρεπε ποτέ να είχε δημιουργηθεί έκανε επίδειξη εξουσίας και έβγαλε από την μέση έναν εν ενεργεία πρόεδρο.

Από τότε, αυτός ο οργανισμός έχει γίνει μόνο μεγαλύτερος και ισχυρότερος, και νέα πρακτορεία έχουν δημιουργηθεί και επεκταθεί. Οι άνθρωποι που διοικούν αυτά τα πρακτορεία είναι τώρα παρόμοια με αυτά του Νοεμβρίου του 1963, μόνο που τώρα είναι περισσότερα.

Αυτό που συνέβη χθες το βράδυ είναι απλώς ο τελευταίος πυροβολισμός από αυτούς τους διψασμένους για εξουσία κοινωνιοπαθείς.

Θα μου επιτρέψετε να χαρακτηρίσω το άρθρο αυτό, ένα από τα κορυφαία άρθρα, καθώς αποδεικνύει πως και τις ΗΠΑ όπως και την αποικία τους την Ελλάδα και όχι μόνον- αλλά η Ελλάδα μας αφορά ως ελληνικός λαός – όλα συμβαίνουν με μια συγχρονικότητα, που τρομάζει…

Διαβάζοντας το άρθρο αυτό, θα βρείτε τόσα κοινά σημεία, που κυριολεκτικά θα ανατριχιάσετε…

Ας ξεκινήσουμε από τα δικά μας, και ας θυμηθούμε τα λόγια του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, του μοναδικού ΕΛΛΗΝΑ, που αγάπησε την ΕΛΛΑΔΑ, για την ΜΑΣΣΟΝΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Στην άλλη άκρη, στις ΗΠΑ, ο τότε πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον, λέει σχεδόν τα ίδια και προειδοποιεί…

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.

Στις ΗΠΑ, ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΗΠΑ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ.

… ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ…

Η Ελλάδα ελέγχεται πλήρως μέσω της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Προσέξτε πόσο ταυτίζονται οι χρονολογίες και τα γεγονότα ΗΠΑ και ΕΛΛΑΔΑΣ…

Στις ΗΠΑ, κάνει κουμάντο η Federal-Reserve-Bank!!!

Η 11η Σεπτεμβρίου 2001, δεν σηματοδοτεί μόνο την στέρηση της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Αμερικανών, αλλά και όλων σχεδόν των λαών της γης… έναντι ενός αόρατου εχθρού, που είναι ΠΟΛΥ ΟΡΑΤΟΣ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ…

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Στη συνέχεια, έρχεται ο άλλος ΤΡΟΜΟΣ… Αυτός της  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… και απλώνεται σ’ ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα, που ανοίγει τις πύλες της κολάσεως στους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

Κι αυτός ο τρόμος, στερεί από τους λαούς ακόμα περισσότερα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες…

Το βλέπουμε στις ΗΠΑ, το βλέπουμε και στην Ελλάδα… με άλλοθι την τρομοκρατία, μειώνονται τα δικαιώματά μας…

Δυόμισι χρόνια πριν, φέρνουν έναν ακόμα μεγαλύτερο τρόμο…

ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ… ας το δούμε με εικόνες, γιατί αυτές έχουν τεράστια δύναμη και κανένας λόγος δεν μπορεί να τις υποκαταστήσει…

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΥΡΩΠΗ), ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥΣ BLACK ROCK…

Σας υπενθυμίζω πως τα ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ ΜΝΠΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.

Θυμηθείτε πόσα εκατομμύρια έχουν δοθεί σε Τσιόδρα, Σύψα, Παγώνη, Μαγιορκίνη, Λινού και λοιπή συμμορία “γιατρών”…

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…

Αν νομίζετε πως στην Ελλάδα δεν υφίσταται, είστε γελασμένοι…

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.

 

Οι άνεργοι και άστεγοι στις ΗΠΑ, έχουν εκτιναχθεί τα δυο τελευταία χρόνια…

Το ίδιο και στην Ελλάδα…

Η Οικονομία στις ΗΠΑ, έχει καταρρεύσει… το ίδιο και το κράτος…

Το ίδιο και στην Ελλάδα…

Οι Αμερικανοί, ήδη άρχισαν να ξυπνούν, μετά από τον λήθαργο ενός αιώνα…

ΕΜΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Προσπάθησα να δώσω με εικόνες, την ωμή πραγματικότητα που συνδέει την Πατρίδα μας με τις ΗΠΑ…

Ο λόγος πλέον, σ’ εσάς…

 

Μετάφραση blümlifee

Πολλοί Αμερικανοί λένε ότι ξύπνησαν σήμερα το πρωί, 9 Αυγούστου, και δεν αναγνώρισαν τη χώρα στην οποία έζησαν όλη τους τη ζωή.

Έλαβα ένα μήνυμα από έναν φίλο του οποίου η οικογένεια δραπέτευσε από την Κούβα πριν από την κομμουνιστική επανάσταση εκεί.

Το κείμενο ήταν πολύ σύντομο:

«Κούβα 1959».

Πιστεύω ότι υπάρχει πολλή αλήθεια στη σύγκριση.

Αλλά οι επαναστάσεις και τα πραξικοπήματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.

Χρειάζονται μήνες, ακόμη και χρόνια προγραμματισμού, με το μεγαλύτερο μέρος της βαθιάς διείσδυσης και ανάληψης των ιδρυμάτων να γίνεται ενώ οι μάζες κοιμούνται βαθιά, απασχολούνται με το να κερδίζουν χρήματα, να μεγαλώνουν οικογένειες, να απολαμβάνουν τις καλές στιγμές που τους προσφέρει μια ελεύθερη κοινωνία.

Στη συνέχεια, όταν οι πραξικοπηματίες συγκεντρώσουν όλα τα κομμάτια, έρχεται το ‘μπαμ’. Και όλοι καταλαμβάνονται από αισθήματα σύγχυσης, σωματικής και συναισθηματικής παράλυσης. Κυρίως όμως νιώθουν σοκ.

Δεν έπρεπε να έχουμε σοκαριστεί.

Αυτό που συνέβη εχθές το βράδυ, στις 8 Αυγούστου 2022, με την αυθάδη επιδρομή στο προσωπικό σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ήταν το φυσικό αποτέλεσμα μιας συνωμοσίας πραξικοπήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δεκαετίες.

Οι φωνές που προειδοποιούσαν ότι αυτή η ημέρα θα ερχόταν έχουν αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό ή έχουν παραμεριστεί σε ένα κουτί με την ετικέτα “θεωρητικός συνωμοσίας”.

Είμαι ένας από εκείνους τους συγγραφείς που έχουν παραμεριστεί, και το καταλαβαίνω, οι θέσεις και οι απόψεις μου ήταν αρκετά διαφορετικές από τις φωνές που ακούγονται στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Λέω στους ανθρώπους εδώ και χρόνια ότι ζούμε ήδη σε μια πλήρως κατακτημένη, κομμουνιστική χώρα. Ακόμα κι αν το πραξικόπημα που μας έκανε μια κομμουνιστική χώρα ήταν τόσο ανεπαίσθητο ώστε να μην το αναγνωρίζουν οι μάζες, εξακολουθεί να είναι πραξικόπημα.

Αυτό που είδαμε να καταρρέει στο Mar-A-Lago χθες το βράδυ, η επιδρομή στο προσωπικό σπίτι ενός πρώην προέδρου από την ίδια τη διοίκηση που αισθάνεται πολιτικά απειλούμενη από τον εν λόγω πρώην πρόεδρο, δεν είναι παρά μια ακόμη επιβεβαίωση ότι δεν ζούμε πλέον σε μια ελεύθερη δημοκρατία.

(φωτό : Υποστηρικτές του Τραμπ συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του πρώην προέδρου Τραμπ στο Mar-A-Lago της Φλόριντα.)

Βλέπουμε αυτούς με το μεγαλύτερο κοινό να δέχονται επίθεση. Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Steve Bannon, Alex Jones, Roger Stone, Peter Navarro, το Project Veritas κ.λπ. όλοι έχουν δεχθεί επιδρομές και παραβιάσεις από την Γκεστάπο. Όλοι αντιμετωπίζουν αυξανόμενες νομικές καρτέλες.

Όλοι μας θα γίνουμε τελικά αντικείμενο διώξεων, ειδικά αν απαντήσουμε σε μια εξουσία ανώτερη από το κράτος.

Αυτός ο τύπος δίωξης όσων έχουν αντίθετες απόψεις συμβαίνει μόνο σε δικτατορίες, όπου το κόμμα στην εξουσία κινείται επιθετικά εναντίον της πολιτικής του αντιπολίτευσης προτού αυτή η αντιπολίτευση μπορέσει να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους της.

Πολλοί συντηρητικοί ιστότοποι αναφέρουν σήμερα το πρωί ότι η χθεσινοβραδινή επιχείρηση του FBI στη Φλόριντα σηματοδότησε ότι γινόταν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Κατά τη γνώμη μου, το πραξικόπημα ξεκίνησε στον απόηχο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Τότε ήταν που η κυβέρνηση άρχισε να μας λέει ότι οι μακροχρόνιες, θεμελιώδεις αμερικανικές ελευθερίες έπρεπε να περιοριστούν αν επρόκειτο να κρατηθούμε «ασφαλείς» από τους κακούς τρομοκράτες.

Εμείς οι άνθρωποι τους πιστέψαμε και παραδώσαμε τις ζητούμενες ελευθερίες σε ασημένιο πιάτο, ιδίως αυτές που σχετίζονται με την Τέταρτη Τροποποίηση, η οποία λέει ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία δουλειά να διεξάγει έρευνες και κατασχέσεις προσωπικών περιουσιακών στοιχείων, εγγράφων, ειδών και αντικειμένων κανενός χωρίς ένταλμα που να δείχνει πιθανή γιατί διαπράχθηκε έγκλημα.

Κάποιοι εκείνη την εποχή είπαν ότι αυτό ήταν τουλάχιστον ένα μερικό πραξικόπημα που έγινε από πράκτορες των βαθέων κρατών και το αμερικανικό όνειρο δολοφονήθηκε.

Λίγοι άκουσαν.

Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2020, η κυβέρνηση μας είπε ότι έπρεπε να περιοριστούν περισσότερες ελευθερίες για να μας κρατήσουν ασφαλείς.

Αυτή τη φορά ο μπαμπούλας δεν ήταν Ισλαμιστής τρομοκράτης αλλά ένας αόρατος «ιός». Τους πιστέψαμε ξανά.

Οι ελευθερίες που θυσιάστηκαν στο βωμό της δημόσιας ασφάλειας αυτή τη φορά ήταν ακόμη πιο ολοκληρωμένες από αυτές που παραδώσαμε μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Τώρα πιστέψαμε και υπακούσαμε όταν η κυβέρνηση μας είπε ότι έπρεπε να ρυθμίσει την ελευθερία κινήσεών μας, το δικαίωμά μας να συναθροιζόμαστε στις εκκλησίες, το δικαίωμά μας να κερδίζουμε τα προς το ζην ως μια «μη βασική» επιχείρηση, την ικανότητά μας να εισπνέουμε κρίσιμα απαραίτητο οξυγόνο χωρίς να μας εμποδίζει μια μάσκα, το δικαίωμά μας να επικρίνουμε την απόκριση της κυβέρνησης στον ιό, ακόμα και το δικαίωμά μας να αποφασίζουμε τι βάζουμε στο σώμα μας.

Όλα αυτά τα δικαιώματα παραδόθηκαν, χονδρικά, καθώς σκύψαμε και υποταχθήκαμε στο σύστημα. Κάποιες φωνές προειδοποίησαν ότι επρόκειτο για πραξικόπημα και αν δεν αντισταθούμε, το αμερικανικό όνειρο θα έσβηνε. Λίγοι άκουσαν.

Τώρα, ένας εν ενεργεία πρόεδρος έχει ξεσηκώσει την εθνική του αστυνομία στο σπίτι του πιθανού αντιπάλου του στις επόμενες εκλογές. Άλλο πραξικόπημα;

Όχι, το πραξικόπημα έγινε πριν από χρόνια, τουλάχιστον μέχρι τη δολοφονία του Τζων Φ. Κένεντυ, όταν μια ομοσπονδιακή υπηρεσία που δεν έπρεπε ποτέ να είχε δημιουργηθεί έκανε επίδειξη εξουσίας και έβγαλε από την μέση έναν εν ενεργεία πρόεδρο.

Από τότε, αυτός ο οργανισμός έχει γίνει μόνο μεγαλύτερος και ισχυρότερος, και νέα πρακτορεία έχουν δημιουργηθεί και επεκταθεί. Οι άνθρωποι που διοικούν αυτά τα πρακτορεία είναι τώρα παρόμοια με αυτά του Νοεμβρίου του 1963, μόνο που τώρα είναι περισσότερα.

Αυτό που συνέβη χθες το βράδυ είναι απλώς ο τελευταίος πυροβολισμός από αυτούς τους διψασμένους για εξουσία κοινωνιοπαθείς.

Με κάθε νέο πλάνο, το πραξικόπημά τους γίνεται πιο θρασύ και πιο απροκάλυπτο.

Μοιάζει σχεδόν σαν οι πραξικοπηματίες να μας προκαλούν σε αυτό το σημείο να ξεσηκωθούμε και να τους κατονομάσουμε. Το έκαναν τόσο προφανές που μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να μην αντιληφθεί το νόημα της επιχείρησής τους.

Αυτή ήταν μια ξεκάθαρη αρπαγή εξουσίας τόσο εξωφρενικά θρασεία που σχεδιάστηκε για να στείλει ένα μήνυμα.

Αυτό δεν είναι απλώς μια κίνηση εναντίον ενός πρώην προέδρου, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην αμερικανική ιστορία.

Αυτή ήταν μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Γνωρίζουν ότι είναι τόσο αντιδημοφιλείς τώρα που ακόμη και οι αλγόριθμοι των υπολογιστών τους δεν μπορούν να αλλάξουν αρκετές ψήφους ώστε να αλλάξουν το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου.

Είτε σας αρέσει είτε όχι ο Τραμπ – με έχασε όταν συνέχισε να πιέζει τις γενοκτονικές γονιδιακές θεραπείες – πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι το πρόσωπο της αντιπολίτευσης αυτή τη στιγμή.

Έχει τους μεγαλύτερους και πιο πιστούς ακόλουθους από οποιονδήποτε αντιτίθεται στο παγκόσμιο διοικητικό κράτος Ομπάμα-Μπάιντεν-Σόρος-Σβάμπ.

Έτσι, στέλνοντας τους πράκτορες της Γκεστάπο στο σπίτι του με πολυβόλα, στέλνουν ένα μήνυμα σε όλους μας. Αν αντιτίθεστε σε αυτό το καθεστώς, δεν έχετε μέλλον σε αυτή τη χώρα. Από νομοταγής πολίτης θα γίνεις καταζητούμενος. Αυτό κάνουν οι δικτατορίες. Ποινικοποιούν την αντιπολίτευση.

Η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο μας.

Είναι κρίσιμο τώρα όλοι, και εννοώ όλοι, που αντιτίθενται σε αυτό το αυταρχικό καθεστώς, να συνεχίσουν όχι μόνο να εκφράζουν την αντίθεσή τους, αλλά να την εκφράζουν πιο δυνατά από ποτέ.

ΑΝ ΛΟΥΦΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Οι λίγες θαρραλέες φωνές που έχουν απομείνει θα συρρικνωθούν και θα εξαλειφθούν.

Αν είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ στην αντίθεσή μας, απλά δεν έχουν τη δυνατότητα να μας κλείσουν όλους και να μας ρίξουν όλους στη φυλακή.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η επίδειξη δύναμης έλαβε χώρα αφού το Κογκρέσο ψήφισε τον «Νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού» του Μπάιντεν, ο οποίος είναι ένα νομοσχέδιο για την κλιματική αλλαγή της πράσινης νέας συμφωνίας, ντυμένο με φανταχτερό κοστούμι και με τίτλο Οργουελιανό.

Αυτό το νομοσχέδιο θα συντρίψει τις μικρές επιχειρήσεις, θα συντρίψει την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, θα επιφέρει θανατηφόρο πλήγμα στην οικονομία των ΗΠΑ.

Ακριβέστερα θα ονομαζόταν νόμος για την καταστροφή της μεσαίας τάξης, ή νόμος καταστροφής του αμερικανικού λαού ή νόμος για την κατάργηση της δημοκρατίας.

Έρχονται για όλους μας.

Αν όχι με το FBI, τότε με έναν ή περισσότερους από τους 87.000 νέους πράκτορες της IRS που θα προσληφθούν με χρήματα που ιδιοποιούνται από τον νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού.

Είναι απλώς ΣΥΜΠΤΩΣΗ ότι η IRS ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ, πραγματοποιώντας πρόσφατα μια μαζική αγορά 750.000 φυσιγγίων;

Κανένα καθεστώς που ανησυχεί για τις εκλογές δεν θα ενέκρινε ένα τέτοιο νομοσχέδιο, ούτε θα έστελνε ομοσπονδιακούς πράκτορες στο σπίτι του κύριου πολιτικού του αντιπάλου.

Η επιδρομή στο σπίτι του Τραμπ στη Φλόριντα κάνει τον Τραμπ πιο δημοφιλή. Απλώς δεν θα υπογράφατε μια τέτοια επιχείρηση, αν πιστεύατε ότι επρόκειτο να γίνουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές στις 8 Νοεμβρίου 2022 ή τον Νοέμβριο του 2024.

Αυτό απλώς επιβεβαιώνει τις χειρότερες θεωρίες που υπήρχαν εκεί έξω. Ότι το καθεστώς Ομπάμα-Μάιντεν-Σόρος-Σουάμπ δεν σκοπεύει να χάσει την εξουσία μέσω εκλογών.

Τώρα μας προκαλούν να τους αφαιρέσουμε την εξουσία με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Οι επόμενοι τέσσερεις μήνες θα είναι πολύ ενδιαφέροντες.

Αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε στην Ουάσιγκτον με τα μουσκέτα μας; Όχι. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε.

Η πολιτική ανυπακοή επιβάλλεται σε κάθε επίπεδο. Μην νομίζετε ότι ο ρόλος σας είναι ασήμαντος ή περιττός.

Τώρα είναι η ώρα για όλους τους καλούς άνδρες και γυναίκες, να βγουν στο προσκήνιο και να ακουστούν.

Ψηφίστε όχι μόνο με ψηφοδέλτια, αλλά με τα πόδια, τα χέρια και το μυαλό σας.

Να μην υπακούτε σε κάθε διάταγμα που έρχεται από την κορυφή αυτού του διεφθαρμένου διοικητικού κράτους, είτε πρόκειται για εντολή μάσκας είτε για τρύπημα είτε ό,τι πιο πρόσφατο σημείο συζήτησης μπορεί να προκύψει από τον Λευκό Οίκο και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Ό,τι και να πουν, μην υπακούσετε. Είναι παράνομοι.

Αλλά μην πέσετε στην παγίδα τους να πάρετε τα όπλα. Αυτό θέλουν.

Θέλουν να εξαπολύσουν τον εμφύλιο σε αυτό το τρίμηνο πριν από τις 8 Νοεμβρίου.

Και κυρίως προσεύχεστε θερμά για την πατρίδα μας.

Συνεχίστε να προετοιμάζεστε ήρεμα για το επόμενο στάδιο σε αυτό το εξελισσόμενο πραξικόπημα, γιατί πιστεύω ότι ο φίλος μου είχε δίκιο όταν έστειλε αυτό το μήνυμα: «Κούβα 1959».

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 754


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα